سوالات خود را از پذیرفته شده آزمون بپرسید /لیسانس به پزشکی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shaqayeq

New member
دکتر سلام
چقد این اناتومی سخته!!!!!!!!!1:sad::sad::sad:
دارم اسنل میخونم:
گری چطوره؟اگه اون راحت تر گفته اونو بخونم
کتاب دیگه ای نیست واسه اناتومی
3 بار فقط مقدمه رو خوندم تا تونستم بفهمم چی داره میگه .هنوز تثبیتی نخوندمش...چیکار کنم؟؟

چيستا

New member
من خودم زبانم در حد متوسط به بالاست و در عرض سه ماه تونستم مدرک بگیرم
مدرک زبان گرفتن الان زیاد مهم نیست مهم قبولی توی ازمونه
یک سال بعد قبولی میتونی مدرکتو ارایه بدی
کتاب 504 قسمتی از essential word for the toeflو reading های مختلف هم میخوندم

دو تا منبع مهم برای مدرک زبان
Toefl test preparation kit
Complete course for the toefl test
ببخشید این منابعی که گفتین برای کدوم مدرک زبان هست؟

چيستا

New member
ژنتیک :
جواب های کتاب 6و نیم سال ازمون علوم پایه برای ژنتیک عالیه
بعدشم کتابی هست به اسم نکات برتر ژنتیک جلد بنفش که بیسش امریه
درسنامه میر و تیمور زاده خوبه البته اولویت در ژنتیک به چکیده هاست

ببخشید نمیشه این کتابارو از اینترنت دانلود کرد البته بعضی هاشو اگه یه سایتی واسه دانلود این کتابا هست میشه معرفی کنید ممنون میشم من دانشجوی ترم دو مامایی هستم که می خوام از این تابستون شروع کنم.با تشکر

hamishebahar

New member
سلام.من سال 93میتونم این امتحانو بدم.باتوجه به اینکه بچه های ترم2 و3ازالان شروع کردن،من یکم نگران شدم.به نظرتون دیر نیست ووقتم کافیه؟شما خودتون از اول دوران کارشناسی میخوندین؟

dr.leader

New member
این منابع برای گرفتن mche یا msrt هست
البته برای toefl pbtو حتی ibt هم مناسبه

dr.leader

New member
ببخشید نمیشه این کتابارو از اینترنت دانلود کرد البته بعضی هاشو اگه یه سایتی واسه دانلود این کتابا هست میشه معرفی کنید ممنون میشم من دانشجوی ترم دو مامایی هستم که می خوام از این تابستون شروع کنم.با تشکر

سلام خیر نمیشه از سایت ها گرفت باید از کتابفروشی ها بگیرید

dr.leader

New member
سلام.من سال 93میتونم این امتحانو بدم.باتوجه به اینکه بچه های ترم2 و3ازالان شروع کردن،من یکم نگران شدم.به نظرتون دیر نیست ووقتم کافیه؟شما خودتون از اول دوران کارشناسی میخوندین؟

شما هم حدودا یه سال وقت داری که وقت کمی نیست منم همون حدود یه سال به طور جدی خوندم اصلا هم دیر نیست چه بسا کسانی که فقط شش ماه خوندن و تو این ازمون قبول شدن
مهم کی شروع کردن نیست مهم چطور درس خوندن . منابع درست خوندن و قبولی تو ازمونه

چيستا

New member
ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم اينكه آيا شما مصاحبه رو هم گذروندين؟اگه گذروندين چطوري بود و آيا لازمه كه كارهاي عملي پزشكيا را هم بلد باشيم يعني تو مصاحبه اينطور چيزا مياد يا نه؟آيا درس اصول فنون در آزمون كتبي هست؟و با دادن اين آزمون وارد كدوم مرحله پزشكي مي شويد؟و من شنيدم افرادي كه از اين طريق وارد پزشكي مي شوند حق گرفتن تخصص را ندارند آيا شما در مورد اين موضوع اطلاعي داريد يا نه؟با تشكر

dr.leader

New member
چيستا;2539د16 گفت:
ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم اينكه آيا شما مصاحبه رو هم گذروندين؟اگه گذروندين چطوري بود و آيا لازمه كه كارهاي عملي پزشكيا را هم بلد باشيم يعني تو مصاحبه اينطور چيزا مياد يا نه؟آيا درس اصول فنون در آزمون كتبي هست؟و با دادن اين آزمون وارد كدوم مرحله پزشكي مي شويد؟و من شنيدم افرادي كه از اين طريق وارد پزشكي مي شوند حق گرفتن تخصص را ندارند .
شما فعلا به قبولی در ازمون فکر کنید و ذهن خودتون رو به مصاحبه و ... مشغول نکنید
بستگی به رشته داره که چند واحد رو حساب کنن براتون
برای این چیزی که شنیدین مربوط به تخصص باید بگم که : بشنو ولی باور مکن !
یکی از کسانی که اولین دوره این ازمون قبول شده بود رو من میدونم الان داره برای تخصص میخونه تازه تو دوران دانشجویی هم جزو نفرات برتر شون شده
به این حرف های الکی گوش ندید....

hamishebahar

New member
سولات به مراتب از علوم پایه سخت تره و شاید 10درصد به سوالای علوم پایه شبیه باشه یعنی با علوم پایه در یه لاین جداست و شبیه اون نیست
روی اناتومی و فیزیو سرمایه گذاری ویژه ای بشه
من برای درس های یه واحدی علاوه بر درسنامه ها یکی یک تا دو کتاب خوندم
ااصولا کتاب میر کفایت نمیکنه و زمانی که باید برای یه واحدی بذاری بسته به خودت از 4تا6ماهه
من نمیدونم این آزمون سال بعد برگزار میشه یا نه اونو باید از مسولین بپرسید
dr.leaderشما چطور این همه کتاب و منبع رو تو یه سال و اندی خوندین؟؟؟؟واقعا تلاش همه جانبه برای رسیدن به هدف رو باید از شما یادگرفت...

dr.leader

New member
dr.leaderشما چطور این همه کتاب و منبع رو تو یه سال و اندی خوندین؟؟؟؟واقعا تلاش همه جانبه برای رسیدن به هدف رو باید از شما یادگرفت...

تنها چیزی که میتونه این همه تلاش رو توجیه کنه علاقه ست . علاقه و بعد انگیزه

چيستا

New member
ببخشید واسه ایمونولوژی کتاب سلولی مولکولی خوبه و یا کتاب 2e و اینکه این دوتا کتاب چه فرقی با هم دارند و کدوم واسه این آزمون مناسبتره.و هم چنین واسه تغذیه اگه رابینسون بخونیم خوبه شما چه کتابی پیشنهاد می کنین؟بعد اینکه بعد از قبولی از چه سالی تحصیل پزشکی رو شروع می کنید؟و واسه گرفتن مدرک زبان از چه زمانی باید شروع کنیم؟خیلی ببخشید اگه سوالام زیاده اما من هم خیلی به این رشته علاقه مندم و اول هم می خوام که اطلاعات کافی رو در مورد این آزمون بدونم.با تشکر

آخرین ویرایش:

dr.leader

New member
ببخشید واسه ایمونولوژی کتاب سلولی مولکولی خوبه و یا کتاب 2e و اینکه این دوتا کتاب چه فرقی با هم دارند و کدوم واسه این آزمون مناسبتره.و هم چنین واسه تغذیه اگه رابینسون بخونیم خوبه شما چه کتابی پیشنهاد می کنین؟بعد اینکه بعد از قبولی از چه سالی تحصیل پزشکی رو شروع می کنید؟و واسه گرفتن مدرک زبان از چه زمانی باید شروع کنیم؟خیلی ببخشید اگه سوالام زیاده اما من هم خیلی به این رشته علاقه مندم و اول هم می خوام که اطلاعات کافی رو در مورد این آزمون بدونم.با تشکر
ایمونولوژی 2e بهتر درک میشه و زمان کمتری برای خوندنش صرف میشه ولی خب اگه منظورتون از سلولی مولکولی ابوالعباسه اون که خیلی کامله ولی لازم نیست اونو بخونید
واسه تغذیه رابینسون و کراوس رفرنس اند و اینا لازم نیست به جای رفرنس خوندن برای تغذیه رفرنس های گایتون و اناتومی و میکروب رو بخونید بهتره تغذیه فوقش هفت سوال بیاد اونم یه واحدی . در حد همون درسنامه ها کفایت میکنه ... تازه مطمن باشید که کسی که حتی رفرنس های تغذیه رو هم بخونه نمیتونه همه سوالای تغذیه رو درست بزنه پس اصلا اینکارو نکنید.
پیشنهاد من درسنامه هاست برای درس های یه واحدی ....
بستگی به رشته تون داره ولی کلا اگه حساب کنی میری سر ترم چهارمی بعضی واحد هات با بچه های دیگه ست و بعضی با بچه های ک . ب پزشکی
بستگی به سطح زبان خودتون از سه ماه تا پنج ماه کافیه ... مدرک زبان الان نیاز نیست میتونید بدون اون هم در ازمون شرکت کنید.

goleyakh

New member
سلام. اینکه میگین شاید 10 درصد به سوالای علوم پایه شبیه باشه یعنی چی دقیقا؟ یعنی محتوای سوالات متفاوت از درسنامه س یا فقط نوع وساختار سوالا متفاوته ولی محتواش در همون سطح درسنامه س؟

چون مثلا من واسه بافت دارم چکیده جانکوئیرا میخونم که یه سری مطالب رو گفته که درسنامه حتی بهش اشاره هم نکرده !!! یعنی واسه این آزمون باید اطلاعاتت فراتر از مطالب درسنامه باشه( از لحاظ کمی ،نه کیفی!) یا نه فقط این کافیه که من ببینم توی درسنامه چه مطالبی هس و کامل اون مطالب رو برای اینکه بفهممشون از روی چکیده بخونم؟!:21:

dr.leader

New member
سلام. اینکه میگین شاید 10 درصد به سوالای علوم پایه شبیه باشه یعنی چی دقیقا؟ یعنی محتوای سوالات متفاوت از درسنامه س یا فقط نوع وساختار سوالا متفاوته ولی محتواش در همون سطح درسنامه س؟

چون مثلا من واسه بافت دارم چکیده جانکوئیرا میخونم که یه سری مطالب رو گفته که درسنامه حتی بهش اشاره هم نکرده !!! یعنی واسه این آزمون باید اطلاعاتت فراتر از مطالب درسنامه باشه( از لحاظ کمی ،نه کیفی!) یا نه فقط این کافیه که من ببینم توی درسنامه چه مطالبی هس و کامل اون مطالب رو برای اینکه بفهممشون از روی چکیده بخونم؟!:21:

سلام نوع سوالا متفاوته . یعنی تکراری علوم پایه نیست .
همین دیگه باید فراتر از درسنامه باشه
مطالب درسنامه از لحاظ کمی کمتره و باید نکات دیگه ای هم خونده بشه

چيستا

New member
ببخشید قبلا تو شرایط لیسانس به پزشکی مدرک mche بود ولی الان mhle هست؟این دو تا چه فرقی دارند؟و آیا درسته؟بعذ برای جنین شناسی چه کتابی خوبه؟آخه ما جنین شناسیمون تخصصیه ولی واسه تست و اینا نمی دونم چه کتابی خوبه؟

SOOBASA

New member
چیستا جان چیزی که من می دونم اینه ...البته با اجازه ی دکتر;):)
مهم ترین فرقشون اینه که آزمون (mhle(Ministry of Health Language Exam با فرمت تافله که توسط ایران و خود دانشگاه تهران برگزار میشه.برای کسایی که میخوان در مقطع دکتری رشته های علوم پزشکی شرکت کنن.,و همونطورم که مشخصه زیر نظر وزارت بهداشته ولی آزمون mche زیر نظر وزارت علومه.
از لحاظ فرمت تعداد و نوع سوال هم یه تفاوتای کوچیکی با هم دارند که با یه سرچ کوچیک در میاد.
موفق باشی:)

dr.leader

New member
چیستا جان چیزی که من می دونم اینه ...البته با اجازه ی دکتر;):)
مهم ترین فرقشون اینه که آزمون (mhle(Ministry of Health Language Exam با فرمت تافله که توسط ایران و خود دانشگاه تهران برگزار میشه.برای کسایی که میخوان در مقطع دکتری رشته های علوم پزشکی شرکت کنن.,و همونطورم که مشخصه زیر نظر وزارت بهداشته ولی آزمون mche زیر نظر وزارت علومه.
از لحاظ فرمت تعداد و نوع سوال هم یه تفاوتای کوچیکی با هم دارند که با یه سرچ کوچیک در میاد.
موفق باشی:)

ممنون از توضیحات کاملتون دقیقا گفته هاتون درسته
ررای جنین شناسی همون درسنامه رو خوب بخونید با تست های علوم پایه
ممنون از soobasa

چيستا

New member
ببخشید برای دروس عمومی مثل اندیشه و انقلاب و روان شناسی چه کتابایی رو بخونیم باید از رو رفرنس بخونیم؟یا همون چیزایی که خودمون تو دانشگاه داشتیم کافیه؟با تشکر

negin2210

New member
dr leader عزیز منم هم رشته شمام و با حرفایی که زدی انیزه گرفتم شروع کنم به خوندن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا