ببخشید دوست عزیز بنظرتون تنها خوندن کتابهای معرفی شده برای فهم ودرک درس ها کفایت میکنه یا باید هم رفت؟مثلامن بیوشیمی هیچی نمیدونم یعنی خودم میتونم به تنهایی . از پس درکش بر بیام؟؟
خوندن اون کتاب ها هر کسی رو از هر ی بی نیاز میکنه این کتاب ها خود اموزن ولی اگه خواستی میتونی برای بعضی درس ها برید سر بقیه دانشجوهای رشته های دیگه
د صورت سوالات بیشتر پیام بذارید
ممنون از راهنماییتون:thanks:شما مدرک زبان هم داشتید واقعا تلاش بزرگی کردید در این ازمون قبول شدید تبریک میگم بهتون:applause:
سلام دوست عزیز
بهت تبریک میگم
من از همین تابستون میخوام واسه بهمن 93 بخونم و رشتمم پرستاریه..
نمیدونم چه طور برنامه ریزی کنم....یعنی درس ها رو باهم پیش ببرم ..یا مثلا اوا ضریب 3 ها رو بخونم بعد بقیه رو..
:smilies-azardl (181
پیام خصوصی بذارین تا کامل جواب سوالتون رو بدم
سلام میشه بگی واسه زبان چکارکردی ؟از چه کتاب ومنابعی استفاده کردی ؟چقدر زمان گذاشتی ؟
سلام ممنونمسلاااااااام. واقعا ازتون ممنووووووووووووونم. واقعا اجرتون با خدا... یه سوال داشتم باید طرح رو گذروند؟؟؟؟ آیا شما اون موقع به آزمون ارشد فکر میکردید وبرنامه ای داشتید براش یا اینکه تمرکزتون فقط رو این آزمون بوده؟؟ :thanks::thanks::heart:
سلام دکتر .این درسنامه تیمورزاده و حیان خیلی قدیمین !!! مطالبشون تغییر نکرده ؟
شما چاپ چه سالی از این کتابارو خوندین؟ یعنی اخرین نسخشون مال چه سالی میشه؟
من هنوز 5 ترم دیگه مونده تا دوره ی کارشناسیم تموم شه.50): بنظر شما میتونم تا قبل از اینکه طرح برم بتونم حین تحصیل دروس مربوط به این آزمون رو بخونم؟؟؟
ویه سوال دیگه من ققط به کتب رفرنس دسترسی دارم ولی کتابهای تیمورزاده حیان رو ندارم.آیا با خوندن کتاب های رفرنس میشه در این آزمون قبول شم؟؟ احتیاج به تست هم هست؟؟
:33::smilies-azardl (181