سوالات خود را از پذیرفته شده آزمون بپرسید /لیسانس به پزشکی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shaqayeq

New member
تمرکزم رو فیزیو و اناتومی باشه و کنارش بقیه رو بخونم ب نظرت بده؟ضرر میکنم؟
مثلا اسیب شناسی و بافت رو چقدر وقت بذارم براش؟

Maedeh92

New member
سلام.من رشتم راديولوژيه و هنوز يك سال تا فارغ التحصيليم مونده.
آناتومى رو كامل خونديم.
يك ساليه برا جمع آورى منابع آزمون تلاش ميكنم،كه سعى كردم هاى بچه هاى پزشكى رو بگيرم به علاوه كتاب هاشون.
به نظرتون راه خوبى رو شروع كردم؟
براى مدرك زبان كدوم آزمون رو شركت كنم راحتتره؟ و اينكه تو سايت نوشته قبل از آزمون بايد مدرك زبانتونو ارسال كنيد،پس يكى از موانع الان مدرك زبانه.
اگر ميشه منابع جنين شناسى، تغذيه،روانشناسى، و بقيه كه نگفتيد را ذكر كنيد.ممنون
براى ميكروب جاوتز رو بخونيم خوبه؟
ممنون از اطلاعات و همكاريتون.

آخرین ویرایش:

sohii

New member
ببخشید دوست عزیز بنظرتون تنها خوندن کتابهای معرفی شده برای فهم ودرک درس ها کفایت میکنه یا باید هم رفت؟مثلامن بیوشیمی هیچی نمیدونم یعنی خودم میتونم به تنهایی . از پس درکش بر بیام؟؟

آخرین ویرایش:

dr.leader

New member
ببخشید دوست عزیز بنظرتون تنها خوندن کتابهای معرفی شده برای فهم ودرک درس ها کفایت میکنه یا باید هم رفت؟مثلامن بیوشیمی هیچی نمیدونم یعنی خودم میتونم به تنهایی . از پس درکش بر بیام؟؟

خوندن اون کتاب ها هر کسی رو از هر ی بی نیاز میکنه این کتاب ها خود اموزن ولی اگه خواستی میتونی برای بعضی درس ها برید سر بقیه دانشجوهای رشته های دیگه
د صورت سوالات بیشتر پیام بذارید

sohii

New member
خوندن اون کتاب ها هر کسی رو از هر ی بی نیاز میکنه این کتاب ها خود اموزن ولی اگه خواستی میتونی برای بعضی درس ها برید سر بقیه دانشجوهای رشته های دیگه
د صورت سوالات بیشتر پیام بذارید

ممنون از راهنماییتون:thanks:شما مدرک زبان هم داشتید واقعا تلاش بزرگی کردید در این ازمون قبول شدید تبریک میگم بهتون:applause:

dr.leader

New member
ممنون از راهنماییتون:thanks:شما مدرک زبان هم داشتید واقعا تلاش بزرگی کردید در این ازمون قبول شدید تبریک میگم بهتون:applause:

بله من مدرک زبان دارم البته میتونید بدون مدرک زبان هم در ازمون شرکت کنید

SOOBASA

New member
سلام دوست عزیز
بهت تبریک میگم:)
من از همین تابستون میخوام واسه بهمن 93 بخونم و رشتمم پرستاریه..
نمیدونم چه طور برنامه ریزی کنم....یعنی درس ها رو باهم پیش ببرم ..یا مثلا اوا ضریب 3 ها رو بخونم بعد بقیه رو..
:smilies-azardl (181

dr.leader

New member
سلام دوست عزیز
بهت تبریک میگم:)
من از همین تابستون میخوام واسه بهمن 93 بخونم و رشتمم پرستاریه..
نمیدونم چه طور برنامه ریزی کنم....یعنی درس ها رو باهم پیش ببرم ..یا مثلا اوا ضریب 3 ها رو بخونم بعد بقیه رو..
:smilies-azardl (181

سلام ابتدا درس های سه واحدی بعد درس های دو واحدی اینطوری بهتره البته بستگی به خودتونم داره و اینکه چطوری راحتی مثلا میتونی اناتومی و فیزیولوژی رو با بافت شروع کنی یا میکروب رو با بی و ایمونو
در هر صورت مهم تر از ترتیب خوندن اینه که تا وقت ازمون همه درس ها رو تموم کنی

SOOBASA

New member
وااای مرسی که جواب دادین..:thanks:
واقعا اجرتون با خدا....:rose:خیلی دنبال شخصی مثل شما بودم..
من برنامه ی اولیم اینطوره که تا مهر 93همه رو از منابعی که انتخاب کردم تموم کنم و از مهر 93تا بهمن هم با میر جمع بندی کنم.و البته با درس خوندنم تست هم بزنم...
شما منابعی که خونده بودی خیلی زیاد بودن ...چطوری این همه کتابا رو جمع می کردین؟واسه من رفرنس خوندن خیلی وقت می بره..:33:
خلاصه نویسی هم می کردین؟
مرور چه طور کردید؟
تو چه زمانایی تست می زدین؟
یه چیزیم توی ذهنم بود که مثلا توی این تابستون به جای اینکه بیام یه حجم کوچیک از منابع ماژور رو بخونم بیام یه دور همه ی درسا رو از روی میر بخونم که حداقل دستم بیاد چی به چیه بعد برم سراغ اینکه درسای مهم رو مفصل تر بخونم..
نظرتون چیه ؟؟؟

dr.leader

New member
پیام خصوصی بذارین تا کامل جواب سوالتون رو بدم

دوستان توجه داشته باشین که مهم تر از ترتیب خوندن اینه که به همه درسا برسین
حالا این بستگی به خوتون داره ولی البته نباید جوری برنامه ریزی کنین که اخر سر بهداشت رو خوندین ولی اناتومی رو ناقص خوندین این اشتباهه در هر صورت اناتومی از همه مهم تره
خوندن درسنامه بدون داشتن بیس کافی از یک درس روش درستی نیست
اول درسها رو بخونید و چند ماه اخر رو به درسنامه و تست اختصاص بدید
اینم جواب سوالا

dr.leader

New member
بله من خلاصه نویسی هم کردم و مرور رو هم سر لوحه کارم قرار دادم به طوری که تونستم بافت رو حدود ده دور کنم

شراره .

New member
سلام میشه بگی واسه زبان چکارکردی ؟از چه کتاب ومنابعی استفاده کردی ؟چقدر زمان گذاشتی ؟

dr.leader

New member
سلام میشه بگی واسه زبان چکارکردی ؟از چه کتاب ومنابعی استفاده کردی ؟چقدر زمان گذاشتی ؟

من خودم زبانم در حد متوسط به بالاست و در عرض سه ماه تونستم مدرک بگیرم
مدرک زبان گرفتن الان زیاد مهم نیست مهم قبولی توی ازمونه
یک سال بعد قبولی میتونی مدرکتو ارایه بدی
کتاب 504 قسمتی از essential word for the toeflو reading های مختلف هم میخوندم

دو تا منبع مهم برای مدرک زبان
Toefl test preparation kit
Complete course for the toefl test

a_67

New member
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
داشتم یه سر کامنت های اخیر رو میخوندم...
لطفاً پست ها مرتبط با موضوع تاپیک باشه.
اگر در مورد خود رشته ی پزشکی و یا زمینه های اینکه چرا کسی میره دنبال این رشته و ... صحبتی دارید میتونید برید یه تاپیک مستقل در بخش مرتبط باز کنید و اونجا مطرحش کنید نه توی این تاپیک بخصوص.
با تشکر

susan90

New member
سلاااااااام. واقعا ازتون ممنووووووووووووونم. واقعا اجرتون با خدا... یه سوال داشتم باید طرح رو گذروند؟؟؟؟ آیا شما اون موقع به آزمون ارشد فکر میکردید وبرنامه ای داشتید براش یا اینکه تمرکزتون فقط رو این آزمون بوده؟؟ :thanks::thanks::heart:

dr.leader

New member
سلاااااااام. واقعا ازتون ممنووووووووووووونم. واقعا اجرتون با خدا... یه سوال داشتم باید طرح رو گذروند؟؟؟؟ آیا شما اون موقع به آزمون ارشد فکر میکردید وبرنامه ای داشتید براش یا اینکه تمرکزتون فقط رو این آزمون بوده؟؟ :thanks::thanks::heart:
سلام ممنونم
گذروندن طرح نیاز نیست
من هیچ وقت به ارشد فکر نکردم بله فقط تمرکزم روی ازمون بوده

goleyakh

New member
سلام دکتر .این درسنامه تیمورزاده و حیان خیلی قدیمین !!! مطالبشون تغییر نکرده ؟
smiliess%20%2815%29.gif

شما چاپ چه سالی از این کتابارو خوندین؟ یعنی اخرین نسخشون مال چه سالی میشه؟

dr.leader

New member
سلام دکتر .این درسنامه تیمورزاده و حیان خیلی قدیمین !!! مطالبشون تغییر نکرده ؟
smiliess%20%2815%29.gif

شما چاپ چه سالی از این کتابارو خوندین؟ یعنی اخرین نسخشون مال چه سالی میشه؟

سلام درسنامه تیمور زاده چاپ جدید نداره ولی مطالبش تغییر نکرده چون اصولا مطالب علوم پایه تغییر نمیکنه اتفاقا شاید از خیلی از کتابهای تازه چاپ بهتر باشه
درسنامه حیان رو چاپ 91 نود و یکش هست ولی خب مطالبش همونه چیزی به چاپ جدید اضافه نشده
من چاپ 91حیان رو خوندم و تیمور زاده هم که همون چاپ قدیمیه

susan90

New member
من هنوز 5 ترم دیگه مونده تا دوره ی کارشناسیم تموم شه.:(50): بنظر شما میتونم تا قبل از اینکه طرح برم بتونم حین تحصیل دروس مربوط به این آزمون رو بخونم؟؟؟
ویه سوال دیگه من ققط به کتب رفرنس دسترسی دارم ولی کتابهای تیمورزاده حیان رو ندارم.آیا با خوندن کتاب های رفرنس میشه در این آزمون قبول شم؟؟ احتیاج به تست هم هست؟؟
:33::smilies-azardl (181

dr.leader

New member
من هنوز 5 ترم دیگه مونده تا دوره ی کارشناسیم تموم شه.:(50): بنظر شما میتونم تا قبل از اینکه طرح برم بتونم حین تحصیل دروس مربوط به این آزمون رو بخونم؟؟؟
ویه سوال دیگه من ققط به کتب رفرنس دسترسی دارم ولی کتابهای تیمورزاده حیان رو ندارم.آیا با خوندن کتاب های رفرنس میشه در این آزمون قبول شم؟؟ احتیاج به تست هم هست؟؟
:33::smilies-azardl (181

یعنی ترم 3هستی. بله که میتونید اصلش اینه که در حین تحصیل بخونی
هر کسی که بتونه کتابهای رفرنس رو خوب بخونه موفق تره ولی ماجرا از این قراره که هیچکی نمیتونه کامل رفرنس ها رو بخونه پس بناراین برای یه سری نکات ریز و ضروری خوندن درسنامه لازمه
اگه تست کار نکنید خوندنتون هیچ فایده ای نداره
باید ازمون های علوم پایه رو حداقل داشته باشید و در زمان حل کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا