ببخشید برای دروس عمومی مثل اندیشه و انقلاب و روان شناسی چه کتابایی رو بخونیم باید از رو رفرنس بخونیم؟یا همون چیزایی که خودمون تو دانشگاه داشتیم کافیه؟با تشکر
اندیشه و انقلاب تو ازمون نمیاد
روان شناسی رو از روی درسنامه بخونید
ببخشید برای دروس عمومی مثل اندیشه و انقلاب و روان شناسی چه کتابایی رو بخونیم باید از رو رفرنس بخونیم؟یا همون چیزایی که خودمون تو دانشگاه داشتیم کافیه؟با تشکر
دوستان به نظرم بزشكي واقعا ارزش خوندن نداره جون اقوام ما هم بزشكي قبول شدن هم دارو هم دندان و من با همشون صحبت كردم و تنها اونايي كه دارو و دندان بودن از رشتشون نسبتا راضي بودن اونم خيلي نه جون توقعاتشون بالا بود اما من تاحالا نديدم كسي كه بزشكي باشه و راضي باشه جون تازه بعد از 7سال عموميتو ميكيري بعدم بايد كلي بخوني واسه تخصص يعني وقتي همه جوونيت رفت تازه دانشجوي تخصصي اما خوب ديكه اكه كسي صرفا به اين رشته علاقه داره كه جيزي نميشه بهش كفت فقط ميكم همه جنبه هاشو بسنجين فقط به كلاسش فكر نكنين
سلام:ad54ad:
دکتر شما از مصاحبه این آزمون خبر داری؟؟ که چطوریه؟؟ واینکه چقد احتمالش هست که از مصاحبه رد شد؟؟
لیدرعزیزسلام .
لطفا اگه هرخبری در رابطه با آزمون امسال و احتمال برگزاریش واسه سال 93 بدست آوردید.مارو هم بی خبرنذارید.
مرسی
سلام دکتر حالا که این شایعات لغو آزمون پیش اومده بگی نگی سست شدم و دو دل که برا کنکور سراسری درس بخونم بهتر نیست لااقل اینهمه استرس اگه آزمون حذف بشه رو نداره،یه موقع خیلی خوب و با انرژی درس میخوندم اما الان شاید 2 هفته ای هست که درست درمون درس نخوندم،یه نگاه اجمالی رو 60 درصدی از آناتومی داشتم،بافت رو یه 3-4بار خوندم،باکتری رو تا نیمه خوندم خیلی وقت پیش بیوشیمی رو تموم کردم یه جند فصلی هم فیزیو خوندم اما چون این 2هفته درس نخوندم حس میکنم هیچی رو به یاد نمیارم بنظر شما اگه از همین فردا بازم با اون انرژی سابق شروع کنم و نگران چیزی نباشم میرسم که از اول شروع کنم و به تمام منابع برسم که تمومش کنم و انشاا...قبول بشم؟:33:منم مثل خودتون عاشق پزشکی هستم به همین خطر اینقدر استرس دارم.:wacsmiley:لطفا راهنماییم کنید.
سلام . ناامیدی برای کسی که میخواد بالاخره پزشک بشه معنایی نداره هر چند در حد معقولش عادیه و طبیعی ولی باید کنترل بشه
به هیچ وجه نباید در مطالعه تون وقفه بذارید. این راه راه بزرگیه وقتی که بهش برسید دیگه اون فرد قبل نیستید موفقیت بزرگیه پس سختی کشیدن هم میطلبه
درساتون رو ادامه بدید و اول با مرور خوانده های قبلی شروع کنید . در صورت داشتن سوال در انجمن مطرح کنید . البته اول پست های قبل رو بخونید شاید جواب سوال شما تو اونا باشه
میخوام از اول شروع کنم به خوندن چون خیلی خلاصه ننوشتم،بنظرتون اگه مبنا رو بذاریم اینکه تازه دارم شروع میکنم،یعنی شروع از صفر میرسم تمام مطالب رو تموم کنم و انشاا...قبول بشم؟
:wacsmiley:
سلام اگه کسی بخواد از الان شروع کنه برای خوندن این آزمون امیدی هست(فقط 7ماه مونده)؟؟؟؟منابعیم که شما اینجا مطرح کردید فقط همینارو بخونیم دیگه؟؟
سلام. بخاطرداشتن همچین اراده و پشتکاری بهتون تبریک میگم. ممنون که جواب سوالات رو میدید.
میشه لطف کنید درمورد مدرک زبان بیشتر توضیح بدید؟ برای ثبت نام مدارک زبان باید موجود باشه درصورتی که شما فرمودید میشه بعدا هم ارایه داد. تا چه مدت بعد میشه مدارک رو تحویل داد؟
همه ی مدارک زبان مورد نیازه یا داشتن آیلتس 6 و msrt 50 کفایت میکنه؟ شما چه مدارکی رو داشتید؟
بنظر شما از الان میشه برای 4 سال دیگه برنامه ریزی کرد؟ ممکنه تا اون موقع دیگه آزمون برگزار نشه؟ چقدر ریسکه اگه کسی بخواد برای 4 سال بعد برنامه ریزی کنه؟
اگه کسی لیسانسش رشته ای غیر از رشته های زیرشاخه پرشکی باشه ولی توانایی خوندن کتابهای مربوط به دوره ی علوم پایه رو داشته باشه و از سال اول دانشگاه همزمان با تحصیل در رشته ای که با دوره ی علوم پایه مرتبط نیست کتابهای مربوط به علوم پایه رو بخونه و واسشون وقت بذاره شانس قبولی داره؟ برای این افراد همون منابعی که معرفی کردید کافیه؟
ببخشید که تعداد سوالات زیاد شد. ممنون میشم اگه جواب بدید.
میخوام از اول شروع کنم به خوندن چون خیلی خلاصه ننوشتم،بنظرتون اگه مبنا رو بذاریم اینکه تازه دارم شروع میکنم،یعنی شروع از صفر میرسم تمام مطالب رو تموم کنم و انشاا...قبول بشم؟
دکتر جون،باز دارم شروع میکنم البته هنوز به اون حداکثر تواناییم نرسیدم ولی میخوام بدونم الان که دارم خونده های قبلیمو مرور میکنم می بینم مثلا اندام فوقانی رو با تمام تست و...رو تو5روز تموم کردم به نظرت میرسم تا روز آزمون همه چیز رو بخونم؟میخوام تا آخر تابستون آناتومی رو تموم کنم بعد فیزیو رو شروع کنم البته تاحالا فقط2-3فصل ازش خوندم برای درسای مرتبط با رشته ام مشکلی ندارم چون هم قبلا خوب یاد گرفتم هم یه نگاهی انداختم،بافتم که 5-6 دوری سلیمانی راد رو خوندم ولی زبان خیلی کم کاری کردم با این اوصاف وضعیت منو چطور ارزیابی میکنی؟نظرت برام مهمه.
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم
1-ایا جنین و پاتو و انگل هم از منابع ازمون هستند؟
2-عذر میخوام میتونم شماره تماس شما را داشته باشم؟این شماره منه اگه موافقید یه پیام بهم بدین تا باهاتون تماس بگیرم و چند تا سوال بپرسم...