سوالات خود را از پذیرفته شده آزمون بپرسید /لیسانس به پزشکی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saharandishe

New member
سلام،درسنامه هایی که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای آزمون علوم پایه دراختیاردانشجوهاش گذاشته هم خیلی عالی هستند،به اینصورت که مثلابرای هرمبحث جداگانه،مثل قلب،اعصاب..همه مباحث،توسط اساتیدمتخصص هرقسمت مثل بافت شناسی آناتومی فیزیولوژی ژنتیک و...روتوضیح کامل دادندکه خلاصه ای ازچندین منابع مهم هست،بهتون پیشنهادمی کنم اگروقت کمی داریدحتمایه سری به این هاوسایت علوم پزشکی شهیدبهشتی،بزنیدکه به صورت رایگان هم قابل دانلودهست برای همه.موفق باشید.

چيستا

New member
از زمان ثبت نام که تو دی ماه هستش تا زمان ازمون که تو اسفنده حدود یک ماه و نیم وقته شایدم کمتر پس داوطلب باید از قبل خودش رو اماده کنه برای ازمون
ببخشيد اما بازم نگتين مدرك زبانو بايد موقع برگزاري آزمون ارائه بديم يا نه؟چون گفته بودن موقع ثبت نام اشكال نداره مدرك زبانو داشته باشيم اما تا برگزاري آزمون بايد ارائش بديم پس اگه يه ماهه كه فرقي نمي كنه كه ميگن نگران مدرك زبان نباشيد.ميشه واضح تر بگين من كه آخرشم نفهميدم.

dr.leader

New member
ببخشيد اما بازم نگتين مدرك زبانو بايد موقع برگزاري آزمون ارائه بديم يا نه؟چون گفته بودن موقع ثبت نام اشكال نداره مدرك زبانو داشته باشيم اما تا برگزاري آزمون بايد ارائش بديم پس اگه يه ماهه كه فرقي نمي كنه كه ميگن نگران مدرك زبان نباشيد.ميشه واضح تر بگين من كه آخرشم نفهميدم.

نیازی به ارایه مدرک زبان نیست
قبول هم بشید از شما مدرک نمیخوان تا یک سال

shabnam71

New member
سلام،درسنامه هایی که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای آزمون علوم پایه دراختیاردانشجوهاش گذاشته هم خیلی عالی هستند،به اینصورت که مثلابرای هرمبحث جداگانه،مثل قلب،اعصاب..همه مباحث،توسط اساتیدمتخصص هرقسمت مثل بافت شناسی آناتومی فیزیولوژی ژنتیک و...روتوضیح کامل دادندکه خلاصه ای ازچندین منابع مهم هست،بهتون پیشنهادمی کنم اگروقت کمی داریدحتمایه سری به این هاوسایت علوم پزشکی شهیدبهشتی،بزنیدکه به صورت رایگان هم قابل دانلودهست برای همه.موفق باشید.

salam daghighan kodoom gesmate sayt has?man peyda nakardam

goleyakh

New member

با اجازه دکتر...
دوست عزیز منطورش از اینکه گفته تا ازمون، ازمون علوم بایه ای که شما انشاا... یکسال بعد از قبولیت باید بدی...ازمون علوم بایه سراسری کشوری!!!!
(نه خود ازمونی که قراره امسال بدی!)

امیدوارم رفع ابهام شده باشه !

آخرین ویرایش:

sokot

New member

آیا به نظر شما چند درصد از کسانی که میان رشته تجربی دوست دارن پزشکی بخونن؟ 100 درصد
ایا چند درصد هستند کسانی که تو کنکور رتبه شون برای پزشکی مناسب بوده ولی به خاطر علاقه شون به یه رشته کارشناسی تو انتخاب رشته کارشناسی رو جلوتر از پزشکی انداختن ؟0 درصد

سلام آقای دکتر واقعا به پشتکارتون و موفقیتتون تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشین
فقط راجع به این 2 مورد باید بگم 100 درصدکسایی که میان تجربی صرفا به خاطر پزشکی نمیان. از جمله خود من...وبا توجه به یه محدودیت هایی نتونستم رشته مورد علاقه ام برم اما واقعا برا پزشکی تجربی نیومدم
و دوم اینکه میشناسم کسایی رو که با رتبه زیر 1000پزشکی نخوندن.ازجمله دوست خودم با رتبه 200 سلولی مولکولی دانشگاه تهران رو خوند پس هستند کسایی که واقعا به پزشکی علاقه ندارن

:riz304:

بهار.م

New member
سلام دکتر میگم باید همه مدارک زبانو همشو داشته باشیم یا یکیش؟؟؟؟؟؟

بهار.م

New member
دکتر شما کلاسی.مشاوره ای هم میرفتین؟تووی این یکسال. 6ماه فقط درسای ازمونو میخوندین یا به درسای کارشناسیتون هم میرسیدین؟

dr.leader

New member
دکتر شما کلاسی.مشاوره ای هم میرفتین؟تووی این یکسال. 6ماه فقط درسای ازمونو میخوندین یا به درسای کارشناسیتون هم میرسیدین؟

سلام
خیر من خاصی نرفتم ... مشاوره ای هم عملا نداشتم
من هیچ وقت به طور کامل آزاد نبودم که فقط برای این ازمون بخونم به نوعی یه درگیری داشتم و با اون درس خوندم

saharandishe

New member
من یه پیشنهاددیگه ای هم دارم،ولی قبلش بگم فرق آدمهایی که موفق میشندبااونهایی که موفقیتی نصیبشون نمیشه تنهادر1چیزه،آدمهای موفق ازفرصتهایی استفاده می کنندکه دیگران به اونهااهمیتی نمیدهند،کسانی که واقعادوست دارندتوزمان کم مطالب رومفهومی بفهمند،بافت،فیزیو،آناتومی،ژنتیک و...همه ی اینهاروبراشون یک راه حل طلایی دارم:ویس کورسهای پزشکی رودانلودکنیدوگوش بدید:به جرات میتونم بگم باگزاشتن حدودا3-4ماه،وقت باکیفیت عالی،موفقیت به احتمال زیادنصیبتون خواهدشد،البته بایدتمرکزکنیدواینطورتصورکنیدکه انگارشمامال همون بودیدوحالاداریدویس جلساتی روکه غایب بودین روگوش میدین و بردارین،من این روش روامتحان کردم،واسه درسهایی که هیچ پیش زمینه ای براشون نداشتم،،راحت رورفرنسهاحتی میتونیدتسلط پیداکنید،چه بسامن درزمینه مباجثی که مدنظرم بودبه این اشراف رسیدم،ازوبلاگهای بچه های پزشکی راحت میتونیداسلایدها، ها وvoiceهاشون رودانلودکنید،فقط یه کم همت میخواد،حداقل برای یک کورس امتحان کنید(کورس:روش جدیدی که بچه های پزشکی روجدیداتعلیم میدند،مثلاهمه مطالب مرتبط بایک موضوع(بافت ،ژنتیک،فیزیو،آناو...،مثلابرای قلب،توی یک کورس مثلا17جلسه ای تموم میکنند،،)،تواین وبلاگ www.tums90.blogfa.com یکسری ویس هست که سربزنیدشگفت زده میشید(البته کسانی که واقعاانگیزه دارنداین مطلب روخوب متوجه میشن).

امیدوارم نظرم مفیدبه فایده بوده باشه.
تواین روزهای پایانی ماه خدالتماس دعا.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

goleyakh

New member
من یه پیشنهاددیگه ای هم دارم،ولی قبلش بگم فرق آدمهایی که موفق میشندبااونهایی که موفقیتی نصیبشون نمیشه تنهادر1چیزه،آدمهای موفق ازفرصتهایی استفاده می کنندکه دیگران به اونهااهمیتی نمیدهند،کسانی که واقعادوست دارندتوزمان کم مطالب رومفهومی بفهمند،بافت،فیزیو،آناتومی،ژنتیک و...همه ی اینهاروبراشون یک راه حل طلایی دارم:ویس کورسهای پزشکی رودانلودکنیدوگوش بدید:به جرات میتونم بگم باگزاشتن حدودا3-4ماه،وقت باکیفیت عالی،موفقیت به احتمال زیادنصیبتون خواهدشد،البته بایدتمرکزکنیدواینطورتصورکنیدکه انگارشمامال همون بودیدوحالاداریدویس جلساتی روکه غایب بودین روگوش میدین و بردارین،من این روش روامتحان کردم،واسه درسهایی که هیچ پیش زمینه ای براشون نداشتم،،راحت رورفرنسهاحتی میتونیدتسلط پیداکنید،چه بسامن درزمینه مباجثی که مدنظرم بودبه این اشراف رسیدم،ازوبلاگهای بچه های پزشکی راحت میتونیداسلایدها، ها وvoiceهاشون رودانلودکنید،فقط یه کم همت میخواد،حداقل برای یک کورس امتحان کنید(کورس:روش جدیدی که بچه های پزشکی روجدیداتعلیم میدند،مثلاهمه مطالب مرتبط بایک موضوع(بافت ،ژنتیک،فیزیو،آناو...،مثلابرای قلب،توی یک کورس مثلا17جلسه ای تموم میکنند،،)،تواین وبلاگ www.tums90.blogfa.com یکسری ویس هست که سربزنیدشگفت زده میشید(البته کسانی که واقعاانگیزه دارنداین مطلب روخوب متوجه میشن).

امیدوارم نظرم مفیدبه فایده بوده باشه.
تواین روزهای پایانی ماه خدالتماس دعا.

سلام . ممنون از لطفتون ...

میگم شما مطمئنی این روش جواب میده ؟!
اخه ما ویس میزاشتیم تا 2 روز فقط باید اون ویس رو پیاده میکردیم !یعنی گوش دادن باعث میشه اینا تو ذهنمون بمونن ؟

بازم ممنون بابت پیشنهادتون...

آخرین ویرایش:

saharandishe

New member
سلام . ممنون از لطفتون ...

میگم شما مطمئنی این روش جواب میده ؟!
اخه ما ویس میزاشتیم تا 2 روز فقط باید اون ویس رو پیاده میکردیم !یعنی گوش دادن باعث میشه اینا تو ذهنمون بمونن ؟

بازم ممنون بابت پیشنهادتون...

سلام،خواهش می کنم،ولی درموردخودمن خیلی جواب داده،من گایتون روبااین روش می خونم عالیه،تقریبایک ماهه که ویس هاروگوش میکنم وفقط چندتاازمباجث گایتون مونده!!!تاتمومش کنم!!!!وگایتونی که پرازرمزورازبودبرام وفکرمیکردم چقدردقیق وکامل خوندنش سخته!تویک ماه واسم ساده ودوست داشتنی شد!البته من همزمان باگوش دادن هم برمیدارم که این کمکم میکنه،فکرنمیکنم باگوش دادن صرف چیزی توذهنتون بمونه،ولی من خودم که همزمان گوش میدم وج ز و ه برمیدارم،پس باید100درصدروچیزی که گوش میدم تمرکزداشته باشم که همین باعث میشه خوب توذهنم بمونه،البته به روش درس خوندن شماهم بستگی داره،خودمن اصولاروشهای خاصی دارم که تومدت زمان کم واقعانتیجه میده. به خودم استرس واردنمیکنم وبه روشی که انتخاب می کنم اعتماددارم...امتحان کنیداگه درموردشماهم موثرواقع شدمیتونیدادامه بدینش،ولی امتحانش ضررنداره،البته باروشی که گفتم یعنی حتمابردارین اگه اینکارونکنیدفقط وقتتون روتلف کردین!!راستی من5-6تای اولی روکه گوش میدادم،جزوم ناقص بودوخیلی چیزهاروعلامت زده بودم که بلدنبودم یاغلط نوشته بودمشون تقریبا50 درصد ام اینطوری بود صدای اساتیدبرام مبهم بودولی الان شکرخدامیتونم به جرات بگم تقریبا100درصدجزوم بی نقص وکامل هست. وطوری باصدای اساتیدارتباط برقرارکردم که انگارواقعامیشناسمشون!!!5

آخرین ویرایش:

Proteus

New member
سلام،خواهش می کنم،ولی درموردخودمن خیلی جواب داده،من گایتون روبااین روش می خونم عالیه،تقریبایک ماهه که ویس هاروگوش میکنم وفقط چندتاازمباجث گایتون مونده!!!تاتمومش کنم!!!!وگایتونی که پرازرمزورازبودبرام وفکرمیکردم چقدردقیق وکامل خوندنش سخته!تویک ماه واسم ساده ودوست داشتنی شد!البته من همزمان باگوش دادن هم برمیدارم که این کمکم میکنه،فکرنمیکنم باگوش دادن صرف چیزی توذهنتون بمونه،ولی من خودم که همزمان گوش میدم وج ز و ه برمیدارم،پس باید100درصدروچیزی که گوش میدم تمرکزداشته باشم که همین باعث میشه خوب توذهنم بمونه،البته به روش درس خوندن شماهم بستگی داره،خودمن اصولاروشهای خاصی دارم که تومدت زمان کم واقعانتیجه میده. به خودم استرس واردنمیکنم وبه روشی که انتخاب می کنم اعتماددارم...امتحان کنیداگه درموردشماهم موثرواقع شدمیتونیدادامه بدینش،ولی امتحانش ضررنداره،البته باروشی که گفتم یعنی حتمابردارین اگه اینکارونکنیدفقط وقتتون روتلف کردین!!راستی من5-6تای اولی روکه گوش میدادم،جزوم ناقص بودوخیلی چیزهاروعلامت زده بودم که بلدنبودم یاغلط نوشته بودمشون تقریبا50 درصد ام اینطوری بود صدای اساتیدبرام مبهم بودولی الان شکرخدامیتونم به جرات بگم تقریبا100درصدجزوم بی نقص وکامل هست. وطوری باصدای اساتیدارتباط برقرارکردم که انگارواقعامیشناسمشون!!!5

شما براي درس هايي كه ميخونين خلاصه برداري يا دسته بندي هم انجام ميدين ؟ به نظرتون بهترين روش چيه ؟
براي چنين درس هايي كه نكته زياد داره واقعا خلاصه نويسي كار سختيه يهو ميبيني كل كتابو نوشتي :25r30wi: . بايد چيكار كرد ؟

saharandishe

New member
شما براي درس هايي كه ميخونين خلاصه برداري يا دسته بندي هم انجام ميدين ؟ به نظرتون بهترين روش چيه ؟
براي چنين درس هايي كه نكته زياد داره واقعا خلاصه نويسي كار سختيه يهو ميبيني كل كتابو نوشتي :25r30wi: . بايد چيكار كرد ؟

سلام حق باشماست،تاالان 2بسته برگه پاپکو برای نوشتن ج ز و هام مصرف کردم که هنوزیکسری مباحثم مونده!!!ولی می ارزه الان من چندبارکه ج ز و ه ام روبخونم خوب خوب یادشون میگیرم حالاکه مفهموم یکسری مباحث اساسی برام جاافتاد دیگه نیازی نیست خلاصه اونهاروهم بردارم،بلکه نکات مهم تری روکه فرارترندمثل اسامی وترتیب یک مکانیسم وچیزهایی شبیه به این روخلاصه برمیدارم،که این حجم خیلی کمی روبرمیداره،توخلاصه نویسی نبایدوسواس به خرج داد،من خودم مباجث رونگاه میکنم وباخودم فکرمی کنم که کدوم قسمت هاازاهمیت بیشتری برخوردارن به همون هااهمیت بیشتری میدم واگه یک نگاهی به نمونه سوال هابندازین راحت متوجه میشیدکه روی کدوم قسمت هاتاکمیدبیشتری شده پس شماهم رواونهاتاکیدبیشتری داشته باشین!انشاالله وقتی که قبول شدین بقیه مباحثی روهم که توآزمون بودجه واهمیت کمتری داشتندروهم خوب یادبگیرید،چون نبایدیادمون بره که ماعلم روکسب می کنیم که بهش عمل کنیم نه فقط آزمون بدیم!!!موفق باشید.

آخرین ویرایش:

saharandishe

New member
راستی دوستان،اگه یه وقتی داشتین سرچ می کردین وچشمتون خوردبه ویس(voice) این مباحثی که میگم،خوشحال میشم آدرس اون وبلاگ رودراختیارمن هم بزارید،فصول1+2+5گایتون:یعنی سلول،غشاعصب عضله+کلیه،من برای اینهاهیچ ویسی پیدانکردم،بازم ممنون،دعامیکنم خداوندتواین روزهای پایانی ماه رمضان هممون رودرمسیری که به صلاحمون هست وماروعاقبت به خیرمی کمنه قراربده ....الهی آمین.

چيستا

New member
با اجازه دکتر...
دوست عزیز منطورش از اینکه گفته تا ازمون، ازمون علوم بایه ای که شما انشاا... یکسال بعد از قبولیت باید بدی...ازمون علوم بایه سراسری کشوری!!!!
(نه خود ازمونی که قراره امسال بدی!)

امیدوارم رفع ابهام شده باشه !
ممنون.وای یعنی بعد از اینکه این آزمون کارشناسی به پزشکی رو دادیم دوباره باید همون آزمون علوم پایه پزشکیارو بدیم با فاصله یکسال.حالا تو این یکسال بازم خودمون باید بخونیم برای علوم پایه یا کسایی که تو آزمون قبول شدن می رن به دانشگاه و بعد از گذروندن چند واحد تو دانشگاه تو این آزمون شرکت می کنن اگه این آزمون دومی رو قبول نشدن حق دوباره آزمون دادن رو دارن یا نه؟ممنون می شم راهنمایی کنین بازم.

goleyakh

New member
ممنون.وای یعنی بعد از اینکه این آزمون کارشناسی به پزشکی رو دادیم دوباره باید همون آزمون علوم پایه پزشکیارو بدیم با فاصله یکسال.حالا تو این یکسال بازم خودمون باید بخونیم برای علوم پایه یا کسایی که تو آزمون قبول شدن می رن به دانشگاه و بعد از گذروندن چند واحد تو دانشگاه تو این آزمون شرکت می کنن اگه این آزمون دومی رو قبول نشدن حق دوباره آزمون دادن رو دارن یا نه؟ممنون می شم راهنمایی کنین بازم.

خواهش میکنم. بله تا اونجایی که من میدونم همینطوره ...
علوم پایه ای که خود پزشکیا تو 5 ترم میخونن وامتحان علوم پایه رو میدن، قبول شده های این آزمون تو 2 ترم میخوننش (نه اینکه خودشون بخونن!) و بعد دوباره آزمون علوم پایه رو میدن ! (اینکه چند واحد میشه رو نمیدونم !) و در واقع این یکی از مزایای آزمون که طول تحصیل حدود 1.5 سال کم میشه!

ولی اینکه اگه تو این آزمون علوم پایه قبول نشن دوباره عین خود پزشکیا میتونن آزمون بدن یا نه رو مطمئن نیستم !!!

dr.leader

New member
خواهش میکنم. بله تا اونجایی که من میدونم همینطوره ...
علوم پایه ای که خود پزشکیا تو 5 ترم میخونن وامتحان علوم پایه رو میدن، قبول شده های این آزمون تو 2 ترم میخوننش (نه اینکه خودشون بخونن!) و بعد دوباره آزمون علوم پایه رو میدن ! (اینکه چند واحد میشه رو نمیدونم !) و در واقع این یکی از مزایای آزمون که طول تحصیل حدود 1.5 سال کم میشه!

ولی اینکه اگه تو این آزمون علوم پایه قبول نشن دوباره عین خود پزشکیا میتونن آزمون بدن یا نه رو مطمئن نیستم !!!

با سلام خدمت دوستان و ممنون از دوست خوبم گل یخ که بعضی وقتا زحمت جوابا رو میکشه
حرف هاتون کاملا درسته فقط یه توضیح برای دوستان بدم
پزشکی هایی که با این ازمون میان تو دانشگاه علوم پزشکی هیچ فرقی با پزشکی های کنکور از لحاظ آموزشی ندارن
کلاسهاشون یکیه آزمون هاشون یکیه و در کل همه چیزشون یکیه
لیسانس به پزشکیا هم میتونن دستیاری و فوق و فلو شرکت کنند هیچ مانعی نیست
میتونن از ایین نامه های استعداد درخشان استفاده کنن
میتونن چندین بار تو علوم پایه و پره انترنی شرکت کنن و ...
اصول کلی این آزمون رو براتون بگم :
اگه دانشگاه علوم پزشکی تهران هر ساله برای مثال 120 نفر پذیرش پزشکی داشته باشه
100 نفرش از طریق آزمون سراسریه 20 نفرش هم از طریق همین لیسانس به پزشکی بود که حالا ظرفیت رو امسال از لیسانس ب پزشکی کم کردن به 10 نفر رسوندن
تا جایی که من اطلاع داشته باشم اینطوریه
پس دوستان توجه داشته باشن که فرقی بینشون نیس فقط شیوه های قبولی متفاوته
همونطوری که شما میدونید پزشکی در کشورها و دانشگاههای معتبر مثل امریکا و کانادا هم همینطوره
داوطلبا توی یکی از 4 رشته کارشناسی فارغ التحصیل میشن به نام bachelor of science و بعد 3 سال پزشکی میخونن میشه هفت سال حالا شاید کسی بخواد همون 4 سال رو بخونه و بره تو عرصه ..
مطالب طولانی شد ولی لازم بود .... معذرت .....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا