ghasedak69
New member
:25r30wi::25r30wi:وای قاصدکی....منم همینطوری شدم...
شاید به خاطر غلبه ی بلغمه....مزاجت سرد و تره؟؟؟؟بلغمی هستی؟
چه سوال ها می پرسی فانوسی..... من این روزها اینقدر از خستگی داغونم اسم خودم هم یادم می ره چه برسه به مزاجم!!!!
:25r30wi::25r30wi:وای قاصدکی....منم همینطوری شدم...
شاید به خاطر غلبه ی بلغمه....مزاجت سرد و تره؟؟؟؟بلغمی هستی؟
آخه سرکار هم میرم تقریبا هرشب تا 8-9 بیرونم این دیگه خیلیییییییییییییییییییییییییی خسته ام می کنه.... وقتی هم میام خونه باید تند تند کارها و... مو انجام بدم
انشالله می پرسم
راوی جووونبچه ها همه چیز رو گفتن و من بازم دیر رسیدم ولی دو نکته :
اول اینکه بشین قشنگ با خودت تکلیفت رو روشن کن.... ببین اگر قبول شدن برات مهم نیست چی برات مهمه و برو دنبال همون. مطمئن باش اینقدر برا کنکور خوندی که وقتی قبول شدی احساس می کنی این قبولی چیز زیادی به اطلاعاتت اضافه نمی کنه ... شاید واقعا ناخودآگاهت دنبال چیز دیگری میگرده.... اونو پیداش کن
نکته دوم اگر به این نتیجه رسیدی که قبول شدن برات مهمه و احساس می کنی نتبلی یا اهمال کاری می کنی این دو کتاب رو پیشنهاد می کنم.:
راهنماي درمان اهمالكاري , ارجمند - فروشگاه جيحون
روانشناسي اهمالكاري (غلبه بر تعللورزيدن) , انتشارات رشد - فروشگاه جيحون
سلام دوستای گلم من عضو جدیدم.من را باران با اینجا آشنا کرد، ازش خیلی ممنونم.
سلام دوستای خوبم. چطورید؟ چه خبرا.؟ بیاید بغلم ببینم . :28:
سلام بچها من تازه بااین انجمن اشناشدم نمیدونم سوالمو همیجابایدبپرسم یا نه ؟خیییلی ناامیدم از شهوریوراطرافیان برای قبولی بهداشت ناامیدشدم شروع کردم برای علوم خوندم ,فقط با کتاباوازمون های مدرسان پیش رفتم الان 80درصد کتاباشو خوندم تااینجامطالبو2دورخوندم ولی درصدام توی ازمونهاحودو40میشه احساس میکنم شانس قبولیم بانخوندن منابع اصلی خیلی پایینه وبه طور کل خودموباختم گیجم ونمیدونم چیکارکنم به نظرشمامن توی این مدت چکاری ازدستم برمیاد؟بشینم فقط زبان واماروبالینیمو قوی کنم؟اخه همه منابع بهداشتودارمو توی این مدت لورابرک وکاپلانهاواماروکالات وکری وفیستو کتابای مدرسان خلاصهاشونو خوندم باخودم میگم بشینم الان برای بهداشت درست و با انگیزه بخونم؟؟لطفاخواهش میکنم دوستان کمکم کنید ازصمیم قلب دعا میکنم وممنونتون میشم...
سلام دوستای گلم من عضو جدیدم.من را باران با اینجا آشنا کرد، ازش خیلی ممنونم.
سلاااااااام دوست عزیزسلام بچها من تازه بااین انجمن اشناشدم نمیدونم سوالمو همیجابایدبپرسم یا نه ؟خیییلی ناامیدم از شهوریوراطرافیان برای قبولی بهداشت ناامیدشدم شروع کردم برای علوم خوندم ,فقط با کتاباوازمون های مدرسان پیش رفتم الان 80درصد کتاباشو خوندم تااینجامطالبو2دورخوندم ولی درصدام توی ازمونهاحودو40میشه احساس میکنم شانس قبولیم بانخوندن منابع اصلی خیلی پایینه وبه طور کل خودموباختم گیجم ونمیدونم چیکارکنم به نظرشمامن توی این مدت چکاری ازدستم برمیاد؟بشینم فقط زبان واماروبالینیمو قوی کنم؟اخه همه منابع بهداشتودارمو توی این مدت لورابرک وکاپلانهاواماروکالات وکری وفیستو کتابای مدرسان خلاصهاشونو خوندم باخودم میگم بشینم الان برای بهداشت درست و با انگیزه بخونم؟؟لطفاخواهش میکنم دوستان کمکم کنید ازصمیم قلب دعا میکنم وممنونتون میشم...
سلام بارون جون. خوبم عزیزم. شما خوبید ؟ کجا میخونید شما؟ ببخشید که حضور ذهن ندارم .سلام ایناز جون خوبی؟دانشگاه چمران خوبه؟درسا خوب پیش میره؟راضی هستی؟