خودمونی

nakhl

New member
نخل داینا چه طورین ؟
من اماده تنبیه هستم:auizz3ffy9vla57584x

بگیر که اومد:p7977cujr38iyymsu8:داداش بد.............بگو کجا تشریف داشتی؟؟؟؟؟؟؟//ها.....ها....زود بگو تا دخلتو نیاوردیم..........داینا بیا توهم بزنش

nakhl

New member
نیومده هم که اینجا رو دودی کرده:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

nakhl

New member
سلاممممممم
نخل جونم خودتو خسته نکن این یاس به هیچ صراطی هدایت پذیر نیست:65d6a5d6s:

سلام هبه جون:riz304: اره مارو به خیر این یاس امیدی نیست:riz277:فعلا که از ترسش رفته قایم شده........مگه دستم بهش نرسه

hebe.nurse

New member
سلام هبه جون:riz304: اره مارو به خیر این یاس امیدی نیست:riz277:فعلا که از ترسش رفته قایم شده........مگه دستم بهش نرسه

خخخخخخخخ فراریش دادی نخل رفت که برنگرده.
میگم نخل تو طرحتو گذروندی؟؟
من نمی خواسم تا اومدن نتیجه ها ثبت نام کنم حالا کردم ولی میترسم. نمیدونم کجا میندازنم. من براشون نوشتم دوست دارم بخشای ویژه کار کنم ولی اصلا طرحی رو اونجا نمیفرستن. بخشایی مث سوختگی و نفرولوژی و عفونی و اورژانس قلب و اعصاب و اورژانس تصادفیا میخوان. ینی سختترین جاها نیرو میخوان.
من از بخش و روتین کار کردن بدم میاد دوس دارم ویژه کار کنم چیکار کنم راضی شن؟ میگن اصلا به حرف دانشجو گوش نمیدن هرجا انداختن باید زورکی بریم:smiliess (7):

من نمی خواسم تا اومدن نتیجه ها ثبت نام کنم حالا کردم ولی میترسم. نمیدونم کجا میندازنم. من براشون نوشتم دوست دارم بخشای ویژه کار کنم ولی اصلا طرحی رو اونجا نمیفرستن. بخشایی مث سوختگی و نفرولوژی و عفونی و اورژانس قلب و اعصاب و اورژانس تصادفیا میخوان. ینی سختترین جاها نیرو میخوان.
من از بخش و روتین کار کردن بدم میاد دوس دارم ویژه کار کنم چیکار کنم راضی شن؟ میگن اصلا به حرف دانشجو گوش نمیدن هرجا انداختن باید زورکی بریم:smiliess (7):

سلاااام
خوبین؟
کی گفته طرحی ویژه نمیزارن؟؟؟!!!!!

داینا

New member
سلام عزیزم هر جاییفرق میکنه خیلی از دو ستام بخش ویژه بودند و طرحی هم بودند.ولی کار نشد نداره با خودشیرینی درست میشه خود من اول بخش داخلی بودم ولی با خود شیرینی رفتم ویژه

سلام عزیزم هر جاییفرق میکنه خیلی از دو ستام بخش ویژه بودند و طرحی هم بودند.ولی کار نشد نداره با خودشیرینی درست میشه خود من اول بخش داخلی بودم ولی با خود شیرینی رفتم ویژه

سلام داینا خوبی؟
میگم بدون خودشیرینی هم میشه ها
من از اول دیالیز بودم بااینکه اصلا طرحی نمیذاشتن دیالیز
دوستمم ccuبود اونم از اول

nakhl

New member

سلام هبه جون آره من طرحمو گذروندم.کی گفته اخه طرحی بخش ویژه نمیدن نه اصلا اینجوری نیس.منم از ویژه خوشم می اومد وقتی بیمارستانم مشخص شد که به کدومش دادن وقتی نامه ام رو بردم بیمارستان پبش مترون.بهش گفتم که بیشتر بخشهای ویژه رو دوس دارم گفت الان تو ویژه کادرلازم ندارم ولی یه مدتی برو یه بخش دیگه بعدش که خالی شد بدمت اونجا.بعدا هم این کاررو کرد ولی خودم دیگه از بخشم راضی بودم نرفتم

داینا

New member
سلام داینا خوبی؟
میگم بدون خودشیرینی هم میشه ها
من از اول دیالیز بودم بااینکه اصلا طرحی نمیذاشتن دیالیز
دوستمم ccuبود اونم از اول

سلام مامان شما خوبی خب هر جایی فرق میکنه هر جایی یه سخت گیری های خاص خودشه داره شما درست میگی اگه ادم از اول بیفته بخش مورد نظرش که خوبه ولی توبیمارستان ما جابه جایی رو خیلی سخت میگرفتن من بعد گرفتن دو تا تقدیرنامه و هزار تا خود شیرینی دیگه رضایت دادند بخشمو عوض کنم .

maryam.69

New member
دوستان عزیز وقت بخیر
اینطور که معلومه این تاپیک خیلی فعالتر است ممکن است به من هم کمکی کنید تا از سردرگمی نجات پیدا کنم؟
فاصله تحصیلی زیادی دارم به همین جهت اطلاعاتم خیلی کم است و نیاز به همفکری شما دوستان دارم
به نظر شما بین رشته های ارشد کدامیک دروس ساده تر و شانس قبولی بیشتری دارد؟
خیلی دلم میخواهد برای یکبار هم که شده شانسم را امتحان کنم
:smilies-azardl (181:thanks:
از توجهتان متشکرم

nakhl

New member
دوستان عزیز وقت بخیر
اینطور که معلومه این تاپیک خیلی فعالتر است ممکن است به من هم کمکی کنید تا از سردرگمی نجات پیدا کنم؟
فاصله تحصیلی زیادی دارم به همین جهت اطلاعاتم خیلی کم است و نیاز به همفکری شما دوستان دارم
از توجهتان متشکرم

به نظر میاد هرگرایشی سختی خودشو داره بیشتر انتخاب گرایش از روی علاقه است ولی بین گرایشها بیشترین دروس تو داخلی جراحی هستش و رقابت هم توش سختره چون تعداد شرکت کنندهاش از همه گرایشها بیشتره.خلاصه کلام اینکه هرکی ارشد میخاد باید زحمت درس خوندن به خودش بده.من تا حالا نشنیدم کسی درس نخونده و شانسی ارشد قبول شه.مخصوصا بااین کاهش ظرفیتها زحمت کشیده ها توش موندن چه برسه به بقیه

آخرین ویرایش:

داینا

New member
دوستان عزیز وقت بخیر
از توجهتان متشکرم

سلام عزیزم همونطور که نخل جونم گفت شانسی نمیشه قبول شد ولی ببینیدمن سال
که دانشجو بودم وامتحان دادم وقتی سر جلسه رفتم جا خوردم از نحوه طراحی سوالا ولی شما باید انقد خودتو بروز کنی که بدونی از کجاها سوال میارن .زبان چی باید بخونی والا من بیشترین چیزی که تو ارشذ داخلی بدردم خورد همین سوالای سال پیش بود وفکر کردن در مورد سوالا هر درسی رو که تستاشو میزدم بعد نگا میکردم که این سوالا رو از کجا اوردن واون فصلا رو بیشتر میخوندم خلاصه امسال چشم بسته نرفتم.زبانمم شکر خدا خوب زدم افسوس که ظرفیتا رو خیلی اوردن پایین

داینا

New member
سلام عزیزم همونطور که نخل جونم گفت شانسی نمیشه قبول شد ولی ببینیدمن سال
که دانشجو بودم وامتحان دادم وقتی سر جلسه رفتم جا خوردم از نحوه طراحی سوالا ولی شما باید انقد خودتو بروز کنی که بدونی از کجاها سوال میارن .زبان چی باید بخونی والا من بیشترین چیزی که تو ارشذ داخلی بدردم خورد همین سوالای سال پیش بود وفکر کردن در مورد سوالا هر درسی رو که تستاشو میزدم بعد نگا میکردم که این سوالا رو از کجا اوردن واون فصلا رو بیشتر میخوندم خلاصه امسال چشم بسته نرفتم.زبانمم شکر خدا خوب زدم افسوس که ظرفیتا رو خیلی اوردن پایین

دیانا باهات موافقم خخخخخخخخخخ:motat:

سلام هبه جونم میگم این بچه های اعتراض به کاهش ظرفیت چقد دارن تلاش میکنن خدا خیرشون بده دمشون گرم.

hebe.nurse

New member

بس که امسال خوش شانسی از درودیوار داره به روم میباره. تا سالهای پیش فقطicu می گرفتن امسال اونم نمیخوان. دیالیز و ccu که اصلا حرفشم نباس بزنیم. من برعکس خیلی بخشای ویژه دوس دارم. اما کرمان نیرو زیاد داره. فقط همون بخشای سخت که گفتم میخوان.
داینا ی مترون بداخلاق داریم که پارتی رو می کوبونه چه برسه به خودشیرینی. اصلا زبونت جلوش قفل میشه. ی هیولااااااااااااس:j58r36j3gcr4suxymup

hebe.nurse

New member
سلام هبه جونم میگم این بچه های اعتراض به کاهش ظرفیت چقد دارن تلاش میکنن خدا خیرشون بده دمشون گرم.

سلام عزیزم
اره من خودمو تیکه پاره کردم درمورد پرستاری هم بگید اما اخرش گفتن باید نماینده ای از خودتون باشه اونجا حضور داشته باشه! من که به رشته خودمون امیدی ندارم
ولی اونام نتیجه بگیرن من خوشحال میشم. واقعا زحمت کشیدن.

بالا