نخل داینا چه طورین ؟
من اماده تنبیه هستم:auizz3ffy9vla57584x
بگیر که اومد
نخل داینا چه طورین ؟
من اماده تنبیه هستم:auizz3ffy9vla57584x
:motat:بفرمایییدجنس تازه ازدبی اوردم
نیومده هم که اینجا رو دودی کرده7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
سلاممممممم
نخل جونم خودتو خسته نکن این یاس به هیچ صراطی هدایت پذیر نیست:65d6a5d6s:
سلام هبه جون:riz304: اره مارو به خیر این یاس امیدی نیست:riz277:فعلا که از ترسش رفته قایم شده........مگه دستم بهش نرسه
خخخخخخخخ فراریش دادی نخل رفت که برنگرده.
میگم نخل تو طرحتو گذروندی؟؟
من نمی خواسم تا اومدن نتیجه ها ثبت نام کنم حالا کردم ولی میترسم. نمیدونم کجا میندازنم. من براشون نوشتم دوست دارم بخشای ویژه کار کنم ولی اصلا طرحی رو اونجا نمیفرستن. بخشایی مث سوختگی و نفرولوژی و عفونی و اورژانس قلب و اعصاب و اورژانس تصادفیا میخوان. ینی سختترین جاها نیرو میخوان.
من از بخش و روتین کار کردن بدم میاد دوس دارم ویژه کار کنم چیکار کنم راضی شن؟ میگن اصلا به حرف دانشجو گوش نمیدن هرجا انداختن باید زورکی بریم:smiliess (7):
:motat:بفرمایییدجنس تازه ازدبی اوردم
سلام عزیزم هر جاییفرق میکنه خیلی از دو ستام بخش ویژه بودند و طرحی هم بودند.ولی کار نشد نداره با خودشیرینی درست میشه خود من اول بخش داخلی بودم ولی با خود شیرینی رفتم ویژهخخخخخخخخ فراریش دادی نخل رفت که برنگرده.
من نمی خواسم تا اومدن نتیجه ها ثبت نام کنم حالا کردم ولی میترسم. نمیدونم کجا میندازنم. من براشون نوشتم دوست دارم بخشای ویژه کار کنم ولی اصلا طرحی رو اونجا نمیفرستن. بخشایی مث سوختگی و نفرولوژی و عفونی و اورژانس قلب و اعصاب و اورژانس تصادفیا میخوان. ینی سختترین جاها نیرو میخوان.
من از بخش و روتین کار کردن بدم میاد دوس دارم ویژه کار کنم چیکار کنم راضی شن؟ میگن اصلا به حرف دانشجو گوش نمیدن هرجا انداختن باید زورکی بریم:smiliess (7):
سلام عزیزم هر جاییفرق میکنه خیلی از دو ستام بخش ویژه بودند و طرحی هم بودند.ولی کار نشد نداره با خودشیرینی درست میشه خود من اول بخش داخلی بودم ولی با خود شیرینی رفتم ویژه
خخخخخخخخ فراریش دادی نخل رفت که برنگرده.
سلام داینا خوبی؟
میگم بدون خودشیرینی هم میشه ها
من از اول دیالیز بودم بااینکه اصلا طرحی نمیذاشتن دیالیز
دوستمم ccuبود اونم از اول
دوستان عزیز وقت بخیر
اینطور که معلومه این تاپیک خیلی فعالتر است ممکن است به من هم کمکی کنید تا از سردرگمی نجات پیدا کنم؟
فاصله تحصیلی زیادی دارم به همین جهت اطلاعاتم خیلی کم است و نیاز به همفکری شما دوستان دارم
به نظر شما بین رشته های ارشد کدامیک دروس ساده تر و شانس قبولی بیشتری دارد؟
خیلی دلم میخواهد برای یکبار هم که شده شانسم را امتحان کنم
:smilies-azardl (181:thanks:
از توجهتان متشکرم
دوستان عزیز وقت بخیر
اینطور که معلومه این تاپیک خیلی فعالتر است ممکن است به من هم کمکی کنید تا از سردرگمی نجات پیدا کنم؟
فاصله تحصیلی زیادی دارم به همین جهت اطلاعاتم خیلی کم است و نیاز به همفکری شما دوستان دارم
به نظر شما بین رشته های ارشد کدامیک دروس ساده تر و شانس قبولی بیشتری دارد؟
خیلی دلم میخواهد برای یکبار هم که شده شانسم را امتحان کنم
:smilies-azardl (181:thanks:
از توجهتان متشکرم
نخل جونم بیا بی خیال شو جنس تازه اونم از دبی اخ جوووووووون
سلام عزیزم همونطور که نخل جونم گفت شانسی نمیشه قبول شد ولی ببینیدمن سال
که دانشجو بودم وامتحان دادم وقتی سر جلسه رفتم جا خوردم از نحوه طراحی سوالا ولی شما باید انقد خودتو بروز کنی که بدونی از کجاها سوال میارن .زبان چی باید بخونی والا من بیشترین چیزی که تو ارشذ داخلی بدردم خورد همین سوالای سال پیش بود وفکر کردن در مورد سوالا هر درسی رو که تستاشو میزدم بعد نگا میکردم که این سوالا رو از کجا اوردن واون فصلا رو بیشتر میخوندم خلاصه امسال چشم بسته نرفتم.زبانمم شکر خدا خوب زدم افسوس که ظرفیتا رو خیلی اوردن پایین
دیانا باهات موافقم خخخخخخخخخخ:motat:
سلام عزیزم هر جاییفرق میکنه خیلی از دو ستام بخش ویژه بودند و طرحی هم بودند.ولی کار نشد نداره با خودشیرینی درست میشه خود من اول بخش داخلی بودم ولی با خود شیرینی رفتم ویژه
سلام هبه جونم میگم این بچه های اعتراض به کاهش ظرفیت چقد دارن تلاش میکنن خدا خیرشون بده دمشون گرم.