خودمونی

داینا

New member
سلام عزیزم.
بیرجند بودی؟؟
اره مامان میگف خراسان همش 3 نفر میگیره! برعکس کرمان44 نفر میگیره. چون میدونن من نمی تونم شرکت کنم زیاد میگیره بس که من خوش شانسم:black_eyed:

سلام عزیزم اره می بینی باز شانس منو.بد شااااااااااااااااانس بد شاااااااااااااانس

l.rhb

New member
سلام
من یه چیزی میگم نگید مسخره میکنه و اینا
چون کلا تو اون فازا نیستم الان
یه چن روزه دارم دقت میکنم میبینم خدایا نگا چقد دختر مجرد داریم ما
اصلا مخ آدم سوت ک چ عرض کنم،داره میزنه!!!
آقا ما باید ای همه سال بدبختی بکشیم و درس بخونیم بقیه چرا اقدام نمیکنن؟!؟!
من از این تریبون استفاده میکنم و از پسرای گل تقاضامندم! که اقدام کنند
الان احساس راحتی میکنم
دینم رو به خواهران ارزشی و غیرارزشی! خود ادا کردم

خیلی از دخترا هستن که آمادگی برای ازدواج دارن و منتهی این آقایون هستن که همیشه دم از نداشتن شرایط ازدواج میزنن...

nakhl

New member
سلام خوبین؟خوشین؟چه خبر؟
شهر ما که اصن نمیخواست !نه شهر ما نه شهرهای اطراف!!!!!!:13:

به به مامان پارسا:smilies-azardl (113شما خوبین؟لطفا بچه ها بعد از اعلام نتایج بیایید بگید کدوم شهر وبا چه رتبه ای قبول شدین تا ماهم استفاده کنیم.....خیلی خوشحالم که یواش یواش سرو کله بچه هاپیدامیشه

داینا

New member
به به مامان پارسا:smilies-azardl (113شما خوبین؟لطفا بچه ها بعد از اعلام نتایج بیایید بگید کدوم شهر وبا چه رتبه ای قبول شدین تا ماهم استفاده کنیم.....خیلی خوشحالم که یواش یواش سرو کله بچه هاپیدامیشه

سلام مامان و ونخل جونم پیشنهاد خوبیه اوناییم که قبول بشن دیگه رتبشون رو به صورت علنی بگن که بچه های سال بعد استفاده کنن از جمله خودم برای سال بعد.

nakhl

New member
آره داینا جان من احساس میکنم خوندنم مفید نبود برای همین رتبه خیلی بدآوردم...اگه میشه بچه ها رفرنس ها وتستهایی که مفیده معرفی کنید ممنون میشیم

داینا

New member
خب مامان ویاس که حداقل یه سلام عرض کردند.میمونه مهنازو دیانا و هلما بیاییییییییییییین بچه ها

nakhl

New member
سلام نخل جونم ای بابا ولش کن پی کاراش بوده دیگه :motat::motat::motat:

بقیه هم که اصلا پیداشون نیس...........نمیدونم اصلا چشونه:21:

حالا داینا جان اینقد سیگار نکش ببینیم چی میشه دیگه......دود همه جاروگرفت

hebe.nurse

New member
نخل داینا چه طورین ؟
من اماده تنبیه هستم:auizz3ffy9vla57584x

سلام یاسییییییییییی
ازین ورا؟؟؟؟ راه گم کردی؟
چه شجاع شدی این مدت نبودی خخخخخخخخ
اینجا این مدت که نبودی هواش پـــاکه پاکه. دوباره بخوای آلودش کنی :smiliess (14):

بالا