به به دیانا جان راه گم کردی:bunnyearsmiley:چطوری؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخ یادش بخیر چقدر زود گذشت
به به دیانا جان راه گم کردی:bunnyearsmiley:چطوری؟؟؟؟؟خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخ یادش بخیر چقدر زود گذشت
هبه جان سلام چطور متوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امتحانات تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
یاس هم که طبق معمول نیستش7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
ای شکر خدا برای ما هم امتحاناتمون تموم شد ولی هنوز کارآموزیها ادامه داره......من توتهران کار نمیکنم تو شهر خودمون کار میکنم رفت وآمد میکنم تو هفته.........گفتن ترم سوم کلاسهاتون زیاد خواهد بود اکه اینطور بشه احتمالا بیام تهران موندکار شم واونجا سرکار برم..............برای کار راحت میتونی به هربیمارستان خصوصی درخواست بدی.....سعی کن بیمارستانی باشه که نزدیک خوابگاهت باشه تا اسیر رفت وآمد نشیسلام نخلی جونم خوبی؟
آره از ما تموم شده)))))
شما چطور؟ چه میکنی؟
راسی نخلی تو تهران کار مکینی؟ کدوم بیمارستان؟ منم میخوام شروع به کار کنم موندم حیرون که کدوم بیمارستان برم50):
ای شکر خدا برای ما هم امتحاناتمون تموم شد ولی هنوز کارآموزیها ادامه داره......من توتهران کار نمیکنم تو شهر خودمون کار میکنم رفت وآمد میکنم تو هفته.........گفتن ترم سوم کلاسهاتون زیاد خواهد بود اکه اینطور بشه احتمالا بیام تهران موندکار شم واونجا سرکار برم..............برای کار راحت میتونی به هربیمارستان خصوصی درخواست بدی.....سعی کن بیمارستانی باشه که نزدیک خوابگاهت باشه تا اسیر رفت وآمد نشی
این داینا معلوم هس کجااااااااس ؟؟7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
7977cujr38iyymsu8:
از احسان بپرس اون میده هبه.....اگه کمکیم از دست ما برمیاد بگو اگه گمگشته ای داری![]()
خخخخخخ محمد . نه احسان این ی قلمو نمی شناسه میدونم![]()
فک کنم تو آسمونا باید دنبالش بگردیم. یا تو اعماق زمین. میتونی کمک کنی؟؟![]()
سلام بچه ها خوبین؟ خوش میگذره؟خسته نباشین از امتحانا.
دلم واسه همتون تنگ شده