ان شاءالله توارشدهردانشگاهی باشی شیفت شب خواهیدرفت البته طبق مصوبات جدیدسلام میشه بگید کجا میخونید؟ برام جالبه کاراموزی شیفت شب بری
سلام سی اردیبهشت ساعت سه!
ان شاءالله توارشدهردانشگاهی باشی شیفت شب خواهیدرفت البته طبق مصوبات جدید
سلام خوبی؟ یه راهنمایی میخوام دارم تستای کنکور میزنم ولی متاسفانه کودکان و داخلی اکثرا 50 میزنم به جز چن سال داخلی که بالاتر زدم نمیدونم چیکار کنم نگرانم خیلی!
سلام بچه های خودمونی. شماها ک تجربه تون بیشتره میخوام که در مورد درصدام قضاوت کنین.داخلی60کودکان57مادران56بهداشت46روان62زبان56. به نظرتون قبول میشم؟ نمرمو چند تخمین میزنین؟[/quote گفت:سلام من سال پیش ویژه شرکت کرده بودم و درصدام این بود:
داخلی 52
روان 69
ویژه 48
زبان 11
رتبم شد 445، ولی شما زبانت رو خیلی خوب زدی و شانس قبولیت خیلی خیلی بالاست چون تو همه گرایش ها سنجیده میشی
ولی سال پیش فقط تو یک گرایش ما شانس داشتیم که البته من بخاطر زبان قبول نشدم.تو همین سایت یکی بود فقط درصد زبانش بالاتر از من بود که قبول شد.مطمن باشی قبولی
سلام من سال پیش ویژه شرکت کرده بودم و درصدام این بود:
داخلی 52
روان 69
ویژه 48
زبان 11
رتبم شد 445، ولی شما زبانت رو خیلی خوب زدی و شانس قبولیت خیلی خیلی بالاست چون تو همه گرایش ها سنجیده میشی
ولی سال پیش فقط تو یک گرایش ما شانس داشتیم که البته من بخاطر زبان قبول نشدم.تو همین سایت یکی بود فقط درصد زبانش بالاتر از من بود که قبول شد.مطمن باشی قبولی
دیاناااااااا تو اینجا؟؟؟؟؟ باورم نمیشه :sad:
دیاناااااااا تو اینجا؟؟؟؟؟ باورم نمیشه :sad:
خخخخخخخخخخخ یادش بخیر چقدر زود گذشت
خخخخخخخخخخخ یادش بخیر چقدر زود گذشت
اینو یادت میاد7977cujr38iyymsu8: حقته ازینا نثارت کنیمآ خخخخخ
ممنون دوستان عزیزم.
من مشهد دوس دارم قبول شم و گرایش داخلی یا کودکان.پارسال ک مشهد داخلی 8نفر کودکان 3نفر میخواست فک کنم.
دعا کنین مشهد قبول شم.
ممنون.ان شااله قبول شم.انشالله اما بنظر منکه همون داخلی قبولی درصدات خوبن