سلام عزیزم.
بیرجند بودی؟؟
اره مامان میگف خراسان همش 3 نفر میگیره! برعکس کرمان44 نفر میگیره. چون میدونن من نمی تونم شرکت کنم زیاد میگیره بس که من خوش شانسم:black_eyed:
سلام عزیزم اره می بینی باز شانس منو.بد شااااااااااااااااانس بد شاااااااااااااانس
سلام عزیزم.
بیرجند بودی؟؟
اره مامان میگف خراسان همش 3 نفر میگیره! برعکس کرمان44 نفر میگیره. چون میدونن من نمی تونم شرکت کنم زیاد میگیره بس که من خوش شانسم:black_eyed:
سلام
من یه چیزی میگم نگید مسخره میکنه و اینا
چون کلا تو اون فازا نیستم الان
یه چن روزه دارم دقت میکنم میبینم خدایا نگا چقد دختر مجرد داریم ما
اصلا مخ آدم سوت ک چ عرض کنم،داره میزنه!!!
آقا ما باید ای همه سال بدبختی بکشیم و درس بخونیم بقیه چرا اقدام نمیکنن؟!؟!
من از این تریبون استفاده میکنم و از پسرای گل تقاضامندم! که اقدام کنند
الان احساس راحتی میکنم
دینم رو به خواهران ارزشی و غیرارزشی! خود ادا کردم
شهرماهم فقط یه پرستارمردخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi:حالا اون یه نفر خوشبخت کیه الله اعلم
بحث ازدواج چقد شیرینه خخخخخخخخخخخ:thanks:
سلام خوبین؟خوشین؟چه خبر؟
شهر ما که اصن نمیخواست !نه شهر ما نه شهرهای اطراف!!!!!!:13:
به به مامان پارسا:smilies-azardl (113شما خوبین؟لطفا بچه ها بعد از اعلام نتایج بیایید بگید کدوم شهر وبا چه رتبه ای قبول شدین تا ماهم استفاده کنیم.....خیلی خوشحالم که یواش یواش سرو کله بچه هاپیدامیشه
راست میگی از بس نگاه جهان کردم چشام ضعیف شد برا همینم عینکی شدم خخخخخخخخخخحما هم که به تماشای جهان آمده ایم :25r30wi:
آره داینا جان من احساس میکنم خوندنم مفید نبود برای همین رتبه خیلی بدآوردم...اگه میشه بچه ها رفرنس ها وتستهایی که مفیده معرفی کنید ممنون میشیم
سلااااااااااااااااام یاس خوبی :smiliess (10):سلام علیکم
سلام علیکم
علیک السلام یاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داینا کجایی چماقتو ور دار بیا یاس اومده......باید تاوان این مدتی رو که نبوده پس بده7977cujr38iyymsu8:
سلام نخل جونم ای بابا ولش کن پی کاراش بوده دیگه :motat::motat::motat:
نخل داینا چه طورین ؟
من اماده تنبیه هستم:auizz3ffy9vla57584x