تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

behnaz.h

New member
دكتر اين موضوع به مردن هم مربوط هست؟ زندگي دوباره؟ يا كلا يك خطاي مغزي هست؟

rey

New member
سلام،واسه منم خیلی پیش اومده...خصوصا یه سری دیالوگ های خاصی رو که میگم یا مثلا یه کار خاص یا وقتی با یه نفر صحبت میکنم؛انگاری همه ی اینارو قبلا تو خواب دیدم_جالب اینه که درست تا لحظه ای واسم تکرارین که متوجه نشدم ولی همین که میفهمم اینارو انگاری قبلا تو خواب دیدم یا اینکه تکراری هستن بقیه ش جدیده واسم!!!_امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم!:33::sad:

دقیقا من همین مدلی همش برام پیش میاد

mj1919

New member
دكتر اين موضوع به مردن هم مربوط هست؟ زندگي دوباره؟ يا كلا يك خطاي مغزي هست؟

نه،
بعضی ها در تعریف دژاوو (که من متمایز از آینده بینی می دونم ) اون رو یک اختلال حافظه میدونن!
بطوریکه، شما تصور می کنید که اون صحنه رو دیدید!
خوب شاید در بسیاری از موارد این قشیه درست باشه،
ولی در موارد زیادی نظیر تجربه ی مهنام در مورد سوالات (که من مورد مشابه دیگه ای هم سراغ دارم) نمیشه گفت فقط از اختلال حافظه است!
در این جالت، فرد واقعا آینده رو دیده!

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

دادا6 (آجــی) + علت این رویــداد عجیب و غریب میشـــه علت ایـــنــــو هم بحد30ــن کـــ چـــرا اینتــوریــه ؟ چجتــوری ؟ خــو اینتوری دیگه ... دلیلـــش چی بوده ؟

یعنــی مــا قبلا یه بار زندگی کردیم و دوباره داریم همون زندگی رو تکرار می کنیم ... !!!!!!!!!!!!! حتمــا یه حکمتــی داله می2نیــم ... شـــاید یه شــان3 دوباره باشــه ایـــن یکــی زندگی ...

.................
یــه چیز دیگم میخاشیــم وگیم کـت یادمون برفتــــ ... (ایــن جن روزه خیلی حواس پرت شدیم ...)

دادا6 mj پاورپوینتم بزاریـــن ممنون میشیــم ... قشنگتـــل ــه ... البته عکســم قشنگه هــا ... :28:

behnaz.h

New member
دكتر منم تجربه ي شبيه مهنام رو داشتم اما يه مدت هم بود هر كاري تو روز انجام ميدادم شب دوباره همونارو تو خواب ميديدم انگار كاراي روزانه مو دوباره شب انجام ميدادم اينم از همون اختلال هاس؟
لابد اينم گذشته بيني هست!

mohana

Well-known member
سلام ...

دادا6 (آجــی) + علت این رویــداد عجیب و غریب میشـــه علت ایـــنــــو هم بحد30ــن کـــ چـــرا اینتــوریــه ؟ چجتــوری ؟ خــو اینتوری دیگه ... دلیلـــش چی بوده ؟

یعنــی مــا قبلا یه بار زندگی کردیم و دوباره داریم همون زندگی رو تکرار می کنیم ... !!!!!!!!!!!!! حتمــا یه حکمتــی داله می2نیــم ... شـــاید یه شــان3 دوباره باشــه ایـــن یکــی زندگی ...

.................
یــه چیز دیگم میخاشیــم وگیم کـت یادمون برفتــــ ... (ایــن جن روزه خیلی حواس پرت شدیم ...)

دادا6 mj پاورپوینتم بزاریـــن ممنون میشیــم ... قشنگتـــل ــه ... البته عکســم قشنگه هــا ... :28:

آقای01 دیگه کاملا طرز خوندن نوشته هاتون و یاد گرفتم:ad54ad:

دكتر منم تجربه ي شبيه مهنام رو داشتم اما يه مدت هم بود هر كاري تو روز انجام ميدادم شب دوباره همونارو تو خواب ميديدم انگار كاراي روزانه مو دوباره شب انجام ميدادم اينم از همون اختلال هاس؟

بهناز فکر کنم به خاطر اینه که ذهنت درگیر اون مسئله میشه
مثلا من یادمه برا مسابقه شطرنج ک تو خونه تمرین میکردم شب هم خواب میدیدم دارم بازی میکنم
یا شب امنحان دارم خواب میبینم ک درسو مرور میکنم...

mj1919

New member

از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد، و گفت شیرین است! :a2d3:

خب این خیلی طبیعیه!

چون یکبار دیدید، و توی حافظه تون ثبت شده، بصورت نرمال در رویا می بینید! (البته مکانیسم رویا خودش یک سوال بزرگه!!!!!!!!!!!!!!!!!)

zErOOn3

Well-known member
آقای01 دیگه کاملا طرز خوندن نوشته هاتون و یاد گرفتم:ad54ad:

SLM

tnks G0D

را30 ایــــن ترز نوشتنــــای مــا ساده شده فینگولیشــه هــا (هم چنین تبدیل شده به فینوگلیش ساده پار30) ... (را اومدیم با بروبــــچ دیگه ...) ولی باژم ای ول ... قلبونــه همگــی

ببخشیــن اسپــم دادیــم ...

.........................................

دادا6 MJ فردا نت مــا تموم میشــه هــا ... (با اجازتون 2باره گفتیم)

علت و پاورپوینتــــو و عکس و ... ............................. منتژریــم ....

:bunnyearsmiley:

BioScientist

New member
عالیه!
مث اینکه اطلاعات شما خیلی خوبه!

ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بذارید!

(البته بگم، دید دانشمندان به دژاوو، یک دید اختلال حافظه است، علتی که من حدس می زنم، برای این مطلب،
یک علت بنیادیه!
چون دانشمندان مطالعه کننده ی این قضیه، زیست شناسان هستند،
خوب اینجوری همیشه باید در قالب متریال خودشون فرضیه بدن پس هیچ وقت پا رو فراتر از کالبد نمی ذارند!
ولی اگه یکی با دید؛ زیستی، فیزیکی، فرا فیزیکی قضیه رو بررسی کنه، خیلی به جواب نزدیک میشه!)

پس نذارید، کلمه ی دژاوو، اصل پدیده ی آینده بینی (خودم اختراع کردم لغتشو،) رو متاثر کنه

ممنون میشم توضیح بفرمایید

من که گفتم اطلاعاتم کمه!
با این حال چشم، منتظرم شما نظرتون رو بفرمایید، سوال دارم!
ممنونم

behnaz.h

New member
از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد، و گفت شیرین است! :a2d3:

خب این خیلی طبیعیه!

چون یکبار دیدید، و توی حافظه تون ثبت شده، بصورت نرمال در رویا می بینید! (البته مکانیسم رویا خودش یک سوال بزرگه!!!!!!!!!!!!!!!!!)

دكتر منظورمو نگرفتين من كل روزو جزء به جزء تو خواب ميديدم از صبح بيدار شدن تا شب خوابيدن انگار ذهنم فيلم ميگرفت شبها هم ميذاشت تا صبح ميديدم عين فيلم سينمايي!

mj1919

New member
دكتر منظورمو نگرفتين من كل روزو جزء به جزء تو خواب ميديدم از صبح بيدار شدن تا شب خوابيدن انگار ذهنم فيلم ميگرفت شبها هم ميذاشت تا صبح ميديدم عين فيلم سينمايي!

در نوع خودش واقعا جالبه!
احتمالا هم ، اون شبها، یک درگیری فکری داشتین، یا الگوی خواب نامنظم داشتین، درسته یا نه؟

behnaz.h

New member
بله انگار اصلا خواب نبودم بين خواب و بيداري يه همچين حالتي

mj1919

New member
SLM

tnks G0D

را30 ایــــن ترز نوشتنــــای مــا ساده شده فینگولیشــه هــا (هم چنین تبدیل شده به فینوگلیش ساده پار30) ... (را اومدیم با بروبــــچ دیگه ...) ولی باژم ای ول ... قلبونــه همگــی

چشم!

انشالله، امشب آپ می کنم!

hana khanoom

New member
واسه من زیاد پیش اومده.زیاد.مثلا سال 89آزمون استخدامی شرکت کردم.وقبول شدم به عنوان نفر اصلی.وچون استان خودم شرکت نکرده بودم تو فرم ثبت نام گفته بودم غغیر بومیم.هیچ اشتباهی نبود.من مدارکمو بردم دانشگاه .ومنتظر شدم تا واسه گزینش زنگ بزنن.یه شب خواب دیدم که اسمم تو لیست قبولیا نبود وهرچی میگفتم اسمم بوده کسی قبول نمکرد.از خواب بیدار شدم یه نگرانی تو دلم افتاد چون همیشه خوابام درست بودن.زنگ زدم دانشگاه گفتن.گفتن اسمت هست صبر کن زنگ میزنیم.3ماه صبر کردم خبری نشد .دوباره زنگ زدم گفتن که اسمت جز لیستی که به گزینش دادن نیست.رفتم دانشگاه گفتن با اینکه من گفتم غغیر بومیم تو فرم ثبت نام ولی دانشگاه اشتباها منو بومی بحساب اورده.موضوع استخدامیم ونگرانیم تو خواب دقیقا تو بیداری اتفاق افتاد.

mj1919

New member
سلام ...

.................

SLM

tnks G0D

چشم!

انشالله، امشب آپ می کنم!

با عرض پوزش از همه ی دوستان،
خصوصا زیروی عزیز، فایل رو دارم دوباره از ایمیلم دانلود می کنم، ولی به دلیل مشکل تکنیکی(!) و سرعت پایین پورت های اچ تی تی پی اس، نمیشه دانلود کرد!
سعی می کنم تا فردا دانلودش کنم، و در اولین فرصت بذارم همینجا!

taksetareh

New member
یکی از دوستای من که خیلی دنبال انرری درمانی و قانون جذب و اینا بود همینطورش ده بود میگن آلفای مغز زیاد میشه البته مطمین نیستما

mj1919

New member
یکی از دوستای من که خیلی دنبال انرری درمانی و قانون جذب و اینا بود همینطورش ده بود میگن آلفای مغز زیاد میشه البته مطمین نیستما

آره!

گمونم پر بیراه نمی گفت!

همش زیر سر این آلفاست!

BioScientist

New member
عالیه!
مث اینکه اطلاعات شما خیلی خوبه!

ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بذارید!

(البته بگم، دید دانشمندان به دژاوو، یک دید اختلال حافظه است، علتی که من حدس می زنم، برای این مطلب،
یک علت بنیادیه!
چون دانشمندان مطالعه کننده ی این قضیه، زیست شناسان هستند،
خوب اینجوری همیشه باید در قالب متریال خودشون فرضیه بدن پس هیچ وقت پا رو فراتر از کالبد نمی ذارند!
ولی اگه یکی با دید؛ زیستی، فیزیکی، فرا فیزیکی قضیه رو بررسی کنه، خیلی به جواب نزدیک میشه!)

پس نذارید، کلمه ی دژاوو، اصل پدیده ی آینده بینی (خودم اختراع کردم لغتشو،) رو متاثر کنه

ممنون میشم توضیح بفرمایید

شما معتقدین که آینده بینی با دژاوو فرق داره؟ درسته؟
با چه واژه ای برای آینده بینی باید سرچ کنم؟
سپاس

بالا