تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
دکتر Power point رو خیلی دوس داشتنم
خیلی جالب بود
خب حالا میشه لطفا از تجربه ی خودتون و اطرافیانتون در این مورد بگین
شما خودتون آینده بینی داشتین؟

مثلا : یکروز ساعت 11 صبح پنجشنبه خوابیده بودم توی تختم و داشتم استراحت میکردم که ساعت 2 برم کلاس . توی خواب مامانمو دیدم که از پله ها بالا اومد ، در راهرو رو باز کرد و از پشت همون در بهم گفت که از اموزشگاه زنگ زدن و گفتن که کلاس تعطیله ، نمیدونم چقدر زمان گذشت و من صدای پای مامانم رو میشنیدم که از پله ها بالا میومد ... در راهرو رو که باز کرد من کاملا از خواب پریدم و مامانم گفت از آموزشگاه زنگ زدن و گفتن که کلاس تعطیله ....
اما این خواب های من که اکثرا مربوط به دوران نوجوانی من بودن ! با یک دستور اکید متوقف شد !!!!
یک بار من توی خواب دیدم که یکی بهم گفت : دیگه از این خواب ها نبین (با لحن دستوری ) و من دیگه از این خواب ها ندیدم ....
بحث پرواز روح خیلی مهمه . نمیدونم آیا در این نظریه ، صحبتی از اون میشه یا نه ...
منتظر ادامه بحث هستم ...

پ ن 1: از دوستان خواهش میکنم مثالهای عینی بزنن . آقا مجتبی خودتون همینطور . میشه چند تا از اون صحنههایی رو که فرمودید برامون بگید ..
پ ن 2 : البته من فردی رو از نزدیکمیشناسم که خواب هاش در حد پیشگویی اعتبار داره ... و عینش در عالم واقع اتفاق میافته . خیلی هم زیاد براش رخ میده .

ممنون از مشارکتتون توی بحث،

اول فکر نمی کردم این بحث اینقدر عمومیت داشته باشه،

الان دارم می بینم، که انگار ، چیزی در وجود همه ی آدمها (لاقل اونایی که دوروبر من هستند) وجود داره، که مشترکه، مث روح!

به اینخاطره که تجربیات زیاده:

ولی می خوام یکسری از نتیجه گیری هامو با شما به اشتراک بذارم:

1- همه ی این پدیده ها، در زیست (بیولوژِی)، قابل مطالعه نیست.

2- در فیزیک (چون ماهیت الهی بیشتری داره تا زیست) ملموس تر میشه بررسی کرد.

3- به نظر من، به دلیل وجه اشتراک این پدیده ها بین افراد، این قضیه به روح بر می گرده!

4- ماهیت روح ، و خود روح، در کالبد زمان و مکان گیر نمی کنه!

5- زمانهایی که ما روح قوی تری داشته باشیم، (یعنی از عوالم جسمانی دور تر باشیم، به الله نزدیک تر باشیم-به عنوان منبع خیر جهان-) این پدیده قوی تر است.

6- زمان رخ دادن این پدیده ها کی است؟ (این خودش یک پست جدا می طلبه که باید سر فرصت آماده کنم)

7- تجربیات بنده هم کمابیش شبیه دوستان است، ولی عرض می کنم، بچشم

najma

New member
ممنون از مشارکتتون توی بحث،

اول فکر نمی کردم این بحث اینقدر عمومیت داشته باشه،

الان دارم می بینم، که انگار ، چیزی در وجود همه ی آدمها (لاقل اونایی که دوروبر من هستند) وجود داره، که مشترکه، مث روح!

به اینخاطره که تجربیات زیاده:

ولی می خوام یکسری از نتیجه گیری هامو با شما به اشتراک بذارم:

1- همه ی این پدیده ها، در زیست (بیولوژِی)، قابل مطالعه نیست.

2- در فیزیک (چون ماهیت الهی بیشتری داره تا زیست) ملموس تر میشه بررسی کرد.

3- به نظر من، به دلیل وجه اشتراک این پدیده ها بین افراد، این قضیه به روح بر می گرده!

4- ماهیت روح ، و خود روح، در کالبد زمان و مکان گیر نمی کنه!

5- زمانهایی که ما روح قوی تری داشته باشیم، (یعنی از عوالم جسمانی دور تر باشیم، به الله نزدیک تر باشیم-به عنوان منبع خیر جهان-) این پدیده قوی تر است.

6- زمان رخ دادن این پدیده ها کی است؟ (این خودش یک پست جدا می طلبه که باید سر فرصت آماده کنم)

7- تجربیات بنده هم کمابیش شبیه دوستان است، ولی عرض می کنم، بچشم

آفرین جناب دکتر . منم دقیقا به همین معتقدم . این مساله تا حدود زیادی (در مواقعی که توهم نبوده ) به روح بر میگرده . همون قضیه آزاد بودن روح از زمان و مکان . و اکثر افرادی که خیلی این اتفاقات براشون افتاده آدم هایی با روح هایی متفاوت هستند . مثلا علمای دینی به این مساله معتقدند که هر چقدر فردی در عالم واقع صادق تر باشه ، رویاهای صادقه بیشتری میبینه .
در تجربه همه دوستان هم دیده میشه که یک شرایط روحی خاص باعث تشدید این قضیه یا از بین رفتن این قضیه شده .

اما یک سوال ، دوست دارم نظر شما و بقیه دوستان رو هم بدونم . در صورت پذیرفتن این مطلب که روح به آینده سفر میکنه ... پس باید نتیجه بگیریم آینده الان هم وجود داره . اگر نه ! اون که ما میبینیم چیه ؟

mj1919

New member
آفرین جناب دکتر . منم دقیقا به همین معتقدم . این مساله تا حدود زیادی (در مواقعی که توهم نبوده ) به روح بر میگرده . همون قضیه آزاد بودن روح از زمان و مکان . و اکثر افرادی که خیلی این اتفاقات براشون افتاده آدم هایی با روح هایی متفاوت هستند . مثلا علمای دینی به این مساله معتقدند که هر چقدر فردی در عالم واقع صادق تر باشه ، رویاهای صادقه بیشتری میبینه .
در تجربه همه دوستان هم دیده میشه که یک شرایط روحی خاص باعث تشدید این قضیه یا از بین رفتن این قضیه شده .

اما یک سوال ، دوست دارم نظر شما و بقیه دوستان رو هم بدونم . در صورت پذیرفتن این مطلب که روح به آینده سفر میکنه ... پس باید نتیجه بگیریم آینده الان هم وجود داره . اگر نه ! اون که ما میبینیم چیه ؟

برای این سوال شما،
دوتا مطلب به ذهنم میرسه،
اول اینکه ، در صورت پذیرش بعد زمان، به عنوان بعد چهارم، همانطوری که در پاورپوینت مثالهای قرآنی آورده شده،
دیگه این مسئله عجیب نیست که می گن، من آینده رو دیدم،
مث این می مونه که بگی من مثلا یزد یا شیراز و.. رو دیدم، چون بعد زمان هم میشه یک فاصله ی قابل عبور.
یعنی اصل تغییر زمان قابل قبول میشه، وراحت تر میشه دلایل رو پیدا کرد.

مثال دوم،
مربوطه به یک آیه یا حدیث (گمونم آیه قرآن هست) که می فرماید جهنم ؛ الان بر کافران ، محیط است (ولی اونا درک نمی کنند!)
خب ، مگه الان قیامت شده که جهنمی به پا بشه؟ از لحاظ فاکتور های ما، از الان تا قیامت فاصله است! زمانی!
ولی با معیار خدا! نه! الان قیامت هم هست، در بعد زمانی دیگه! (البته تعبیر منه)

مثال سوم یادم اومد:
معراج در بین شیعه (و گمونم سنت) پذیرفته شده است،
بطور خلاصه اینکه پیامبر مدتی در حد چندین ساعت رو کسری از ثانیه گذروند!
دوم اینکه، در اون زمان، 1000 سال پیش، جهنم، بهشت و... رو دید!
در جالی که مث مثال بالا زمان یک فاسله داره تا اون موقع!

خب پس شواهد زیاده!

najma

New member
برای این سوال شما،
دوتا مطلب به ذهنم میرسه،
اول اینکه ، در صورت پذیرش بعد زمان، به عنوان بعد چهارم، همانطوری که در پاورپوینت مثالهای قرآنی آورده شده،
دیگه این مسئله عجیب نیست که می گن، من آینده رو دیدم،
مث این می مونه که بگی من مثلا یزد یا شیراز و.. رو دیدم، چون بعد زمان هم میشه یک فاصله ی قابل عبور.
یعنی اصل تغییر زمان قابل قبول میشه، وراحت تر میشه دلایل رو پیدا کرد.

مثال دوم،
مربوطه به یک آیه یا حدیث (گمونم آیه قرآن هست) که می فرماید جهنم ؛ الان بر کافران ، محیط است (ولی اونا درک نمی کنند!)
خب ، مگه الان قیامت شده که جهنمی به پا بشه؟ از لحاظ فاکتور های ما، از الان تا قیامت فاصله است! زمانی!
ولی با معیار خدا! نه! الان قیامت هم هست، در بعد زمانی دیگه! (البته تعبیر منه)

مثال سوم یادم اومد:
معراج در بین شیعه (و گمونم سنت) پذیرفته شده است،
بطور خلاصه اینکه پیامبر مدتی در حد چندین ساعت رو کسری از ثانیه گذروند!
دوم اینکه، در اون زمان، 1000 سال پیش، جهنم، بهشت و... رو دید!
در جالی که مث مثال بالا زمان یک فاسله داره تا اون موقع!

خب پس شواهد زیاده!

البته من برداشتم از مثال دوم همون چیزیه که توی دینی بهمون میگفتن . جهنم ماهیت باطنی اعمال ماست . اما راجع به مثال اول و سومتون موافقم با این قضیه.
در صورت برداشت بعد زمان یا کم کردن فاصله ، قضیه جبر و اختیار ما چطور توجیه میشه . من همیشه سر این مساله گیج میشم . و اونوقت پارادوکس پدربزرگ مجددا شکل میگیره . مگه نه اینکه تصمیم های متفاوت ما میتونه نتایج متفاتی داشته باشه (جهان های موازی ) . ما نتیجه کدوم تصمیم رو در آینده میبینیم مگه نه اینکه ما انتخاب های متفاوتی داریم . مگه ما گذشته اون آینده ها نیستیم و مگه ما اونا رو شکل نمیدیم . :black_eyed:.

امیدوارم بحث رو منحرف نکرده باشم .:ph34r-smiley:

ba ba barghi

Well-known member
من دیر رسیدم بازم !!!

منم برام اتفاق افتاده ....هم تو خواب و هم تو بیداری !!

خوابام معلوما درست از آب در میاد ...

تو بیداری هاش خیلی جالب ترن !!مثلا من یه شب ناخوداگاه یه صحنه ای رو دیدم تو ذهنم ..دوستم داشت بایکی حرف می زد .....(استراق سمع نباشه متوجه حرفاشونوم بودم داستان خواستگاری بود )

یکی دو هفته بعد دوستم بهم گفت ،فلان شب با فلانی داشتم حرف میزد پیرامون فلان چیز و فلان جا !!!:65d6a5d6s:

خیلی واسم پیش میاد ...مثلا یه لحظه ناخود آگاه یه شی یا شخص میاد تو ذهنم ....یه احساسی بهم میگه یه چیزی میشه !!بعد از مدتی حتما یه چیزیش میشه !!!این مدت گاهی زیاد طول نمی کشه یعنی بلا فاصله بعدش یه اتفاقی میافته و گاهی هم مدت دار میشه ،مثلا دو روز بعدش .....

اوایل فکر می کردم یه چیزی های تو مایه های چشم شوری هست !!!!....منتها اتفاقاتی که می افتاد همیشه بد نبودند ....خلاصه هنوزم نمی دونم چیه !!!الا ن اسمشو گذاشتم حس ششم !!!:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
البته من برداشتم از مثال دوم همون چیزیه که توی دینی بهمون میگفتن . جهنم ماهیت باطنی اعمال ماست . اما راجع به مثال اول و سومتون موافقم با این قضیه.
در صورت برداشت بعد زمان یا کم کردن فاصله ، قضیه جبر و اختیار ما چطور توجیه میشه . من همیشه سر این مساله گیج میشم . و اونوقت پارادوکس پدربزرگ مجددا شکل میگیره . مگه نه اینکه تصمیم های متفاوت ما میتونه نتایج متفاتی داشته باشه (جهان های موازی ) . ما نتیجه کدوم تصمیم رو در آینده میبینیم مگه نه اینکه ما انتخاب های متفاوتی داریم . مگه ما گذشته اون آینده ها نیستیم و مگه ما اونا رو شکل نمیدیم . :black_eyed:.

امیدوارم بحث رو منحرف نکرده باشم .:ph34r-smiley:

نه، منحرف نمیشه انشاالله،

ولی یه زمانی که دنبال جبر و اختیار بودم،

به این نتیجه رسیدم،

الان شما مجبوری یا آزادی؟ لحظه ی بعد چی ؟ بعد چی؟ خب! اگه از اختیار در واحد زمان مشتق بگیری ! می بینی که در تمامی لحظات حق انتخاب داری! پس با اختیار ناسازگار نیست!

در مورد جهانهای موازی، که یک مفهوم احتماعی- سیاسی برای کنترل است! کنترل ذهن!

تا جایی که من می دونم، پاسخ این سوال شما، تا الان داده نشده، یعنی نمیشده گفت تغییرات در گذشته چجوری روی آینده اثر داره!

ولاقل هیچ مدرک علنی از سفر در زمان وجود نداره (لاقل برای ما نیست، شاید بصورت سری و نظامی موجود باشه)

در مورد جهنم،

مدارک زیادی در احادیث وجود داره که جهنم مفهومی انتزاعی نیست، بلکه حقیقیه! یعنی وقتی می فرمایید، که با فلان آتش عذاب می شود، در واقع همان آتش را می چشد! (نه که تصور کند!)

وقتی پیامبر می فرماید در معراج جهنم را دیدم، یغنی ، در واقع در زمان وقوغ عذاب، بودم (یعنی از بعد زمانی خودم خارج شدم و رفتم در آن بعد زمانی دیگه، در حالی که زمان من، استاپ شده بود!، ولی زمان برزخی فعال بود! -ارجاع به پاور پوینت-)

mj1919

New member
نجما جون تناسخ از دید اسلام رد شده اما از نظر علمی فک نکنم رد شده باشه

تناسخ یک مفهوم جبر محور داره،

که بیشتر آئین هندو بهش معتقده (و خدا بیامرز گاندی هم خیلی تلاش کرد این تفکر رو از جامعه ی بلا زده ی هند ، پاک کنه!)

اگه اطلاعات بیشتری دارید، (که به موضوع مرتبط باشه) دعوت می کنم ادامه بدید!

mj1919

New member
من دیر رسیدم بازم !!!

!!!:rolleyessmileyanim:

خیلی عالیه! و جالب!

من دوتا سوال پرسیدم که کسی زیاد توجهی نکرد بهش!

سوالهای خیلی مهمی هم هستند!

دوباره از خدمت شما می پرسم:

1- موقعی که اون تصویر رو می بینید و موقعی که تصویری که دیده شده رخ میده، چه حالت روحی، روانی، ذهنی و جسمی دارید؟

2- چه زمانی این تصویر رو می بینید؟ (مثلا صبح قبل از بیدار شدن، یا شب قبل خواب و...) چه موقعی از روز تصویر دیده شده، رخ میده؟

از دوستان دیگه هم دعوت می کنم جواب بدن

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
تناسخ یک مفهوم جبر محور داره،

که بیشتر آئین هندو بهش معتقده (و خدا بیامرز گاندی هم خیلی تلاش کرد این تفکر رو از جامعه ی بلا زده ی هند ، پاک کنه!)

اگه اطلاعات بیشتری دارید، (که به موضوع مرتبط باشه) دعوت می کنم ادامه بدید!

منظورتون چیه که جبر محوره؟

من دوس دارم در مورد تناسخ اطلاعات بیشتری داشته باشم، صحبتام در این مورد مبنی بر اعتقاد داشتن یا نداشتنم به این موضوع نیست
فقط شنیده ها و اطلاعاتمو نقل می کنم

اتفاقا در مورد هند من اینو شنیدم

خانم «شانتي دوي» (Shanti Devi) . اين خانم در 11 دسامبر 1926 در خانواده اي متوسط در دهلي هندوستان به دنيا آمد. شانتي از دوران كودكي به والدينش مي‌گفت كه قبلا در شهري به نام «موترا» زندگي مي‌كرده و خانه خود را نيز توصيف مي‌كرد. او تعداد ومشخصات فرزندان خود را هم بيان نمود و گفت كه اسمش «لوجي» بوده. او حتي يك بار براي رفتن به موترا از خانه فرار كرد. ماهاتما گاندي در آن زمان خود شخصا با اين كودك ملاقات كرد و گروهي از دانشمندان را مسئول بررسي اين موضوع نمود. دانشمندان شانتي را به شهر موترا بردند. او به محض پياده شدن از قطار، مادر و برادر شوهر سابق خود را شناخت و اسامي صحيح آنها را گفت. او حتي با ايشان به لهجه ی محلي خودشان سخن گفت. لهجه‌اي كه البته هرگز نياموخته بود! در ادامه آزمايشات، شانتي نشاني هاي درست فراوان ديگري درباره مكان‌هايي كه نديده بود داد و حتي فرزندان خود را شناخت، بجز كوچكترين فرزندش كه تولدش به قيمت مرگ لوجي تمام شده بود. دانشمندان گزارش دادند كه هيچ نشانه‌اي از فريب كاري وجود ندارد و براي آنچه ديده اند نيز، هيچ توضيحي ندارند. داستان شانتي دوي در پرونده هاي پزشكي و دولتي هندوستان ثبت شده و كاملا مستند است.

یا مثال های دیگه ای هم وجود داره که مثلا طرف بعد از به هوش اومدن تونسته به زبان دیگه ای که کوچکترین آشنایی باهاش نداشته صحبت کنه و ...

و یه سری به کتاب های "تنها عشق حقیقت دارد" و "استادان بسیار زندگی های بسیار" از دکتر Brian L.Weiss (برایان ال وایس) بزنید(من خوندمشون) به نظرم جالب بود
مطمئنا خیلی ها سریع تناسخ رو رد می کنن به خاطر اعتقادات مذهبی و ... اما من به خاطر شواهد موجود راحت نمی تونم ردش کنم

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
منظورتون چیه که جبر محوره؟

من دوس دارم در مورد تناسخ اطلاعات بیشتری داشته باشم، صحبتام در این مورد مبنی بر اعتقاد داشتن یا نداشتنم به این موضوع نیست
فقط شنیده ها و اطلاعاتمو نقل می کنم

اتفاقا در مورد هند من اینو شنیدم

خانم «شانتي دوي» (Shanti Devi) . اين خانم در 11 دسامبر 1926 در خانواده اي متوسط در دهلي هندوستان به دنيا آمد. شانتي از دوران كودكي به والدينش مي‌گفت كه قبلا در شهري به نام «موترا» زندگي مي‌كرده و خانه خود را نيز توصيف مي‌كرد. او تعداد ومشخصات فرزندان خود را هم بيان نمود و گفت كه اسمش «لوجي» بوده. او حتي يك بار براي رفتن به موترا از خانه فرار كرد. ماهاتما گاندي در آن زمان خود شخصا با اين كودك ملاقات كرد و گروهي از دانشمندان را مسئول بررسي اين موضوع نمود. دانشمندان شانتي را به شهر موترا بردند. او به محض پياده شدن از قطار، مادر و برادر شوهر سابق خود را شناخت و اسامي صحيح آنها را گفت. او حتي با ايشان به لهجه ی محلي خودشان سخن گفت. لهجه‌اي كه البته هرگز نياموخته بود! در ادامه آزمايشات، شانتي نشاني هاي درست فراوان ديگري درباره مكان‌هايي كه نديده بود داد و حتي فرزندان خود را شناخت، بجز كوچكترين فرزندش كه تولدش به قيمت مرگ لوجي تمام شده بود. دانشمندان گزارش دادند كه هيچ نشانه‌اي از فريب كاري وجود ندارد و براي آنچه ديده اند نيز، هيچ توضيحي ندارند. داستان شانتي دوي در پرونده هاي پزشكي و دولتي هندوستان ثبت شده و كاملا مستند است.

یا مثال های دیگه ای هم وجود داره که مثلا طرف بعد از به هوش اومدن تونسته به زبان دیگه ای که کوچکترین آشنایی باهاش نداشته صحبت کنه و ...

و یه سری به کتاب های "تنها عشق حقیقت دارد" و "استادان بسیار زندگی های بسیار" از دکتر Brian L.Weiss (برایان ال وایس) بزنید(من خوندمشون) به نظرم جالب بود
مطمئنا خیلی ها سریع تناسخ رو رد می کنن به خاطر اعتقادات مذهبی و ... اما من به خاطر شواهد موجود راحت نمی تونم ردش کنم

بعضی ، یا بسیاری از این داستانهایی که می فرمایید، رو میشه توجیه کرد، بدون اینکه پای تناسخ به میون بیاد،

نمی خوام بحث از ، آینده بینی و روح و نیز بعد زمان، به سمت مباحث اخلاقی و معنوی و البته علمی تناسخ بره.

تصور می کردم قصد تاکید روی وجه اشتراک دیدن آینده +تناسخ دارید. (در بحث تناسخ ، حلول یک روح از گذشته در جسم جدید مطرحه: عکس بحث ما)

در هر صورت نظر تمام دوستان که اینجا تشریف دارند محترم هست،

najma

New member
نجما جون تناسخ از دید اسلام رد شده اما از نظر علمی فک نکنم رد شده باشه

من کتابی رو چند سال پیش راجع به رد قضیه تناسخ از آیت الله مکارم خوندم که پاسخ های علمی برای رد تناسخ هم داشت . اصولا آیت الله مکارم از دیدگاه علمی به خیلی از مسئال نگاه میکنند .
البته خودتون بهتر میدونید که اثبات و یا رد مسائل متافیزیک نمیتونه به قطعیت برسه ولی خب احتیاج به خوندن دلایل و بعدش قضاوت و برداشت داره .
و خب تناسخ با عدالت خداوندی در تضاد کامله و مفهموم صحیح جزا و پاداش رو به چالش میکشه و از دیدگاه علم دین هم کاملا و با قطعیت رد شدست ...
هنام جان دعوت میکنم اون کتاب مذکور رو مطالعه کنی ، چون منم مثل شما بودم و در این کتاب تا جایی که یادمه دقیقا از این مثال های مستند آورده شده و بعد بهش پاسخ داده شده

آخرین ویرایش:

najma

New member
نه، منحرف نمیشه انشاالله،

ولی یه زمانی که دنبال جبر و اختیار بودم،

به این نتیجه رسیدم،

الان شما مجبوری یا آزادی؟ لحظه ی بعد چی ؟ بعد چی؟ خب! اگه از اختیار در واحد زمان مشتق بگیری ! می بینی که در تمامی لحظات حق انتخاب داری! پس با اختیار ناسازگار نیست!

در مورد جهانهای موازی، که یک مفهوم احتماعی- سیاسی برای کنترل است! کنترل ذهن!

تا جایی که من می دونم، پاسخ این سوال شما، تا الان داده نشده، یعنی نمیشده گفت تغییرات در گذشته چجوری روی آینده اثر داره!

ولاقل هیچ مدرک علنی از سفر در زمان وجود نداره (لاقل برای ما نیست، شاید بصورت سری و نظامی موجود باشه)

در مورد جهنم،

مدارک زیادی در احادیث وجود داره که جهنم مفهومی انتزاعی نیست، بلکه حقیقیه! یعنی وقتی می فرمایید، که با فلان آتش عذاب می شود، در واقع همان آتش را می چشد! (نه که تصور کند!)

وقتی پیامبر می فرماید در معراج جهنم را دیدم، یغنی ، در واقع در زمان وقوغ عذاب، بودم (یعنی از بعد زمانی خودم خارج شدم و رفتم در آن بعد زمانی دیگه، در حالی که زمان من، استاپ شده بود!، ولی زمان برزخی فعال بود! -ارجاع به پاور پوینت-)

1-و اگر مفهوم زمان حذف بشه ، چطور این قضیه قابل توجیه (همونطور که میگیم برای خدا این مفهموم وجود نداره ) ؟
2-البته من منظورم بیشتر به نظریه استیون هاوکینگ راجع به جهان های موازی هستش که جنبه فیزیکی داره ، اما نمیدونم منظورتون از مفهوم اجتماعی - سیاسیش چیه دقیقا ؟
3-بله و البته آخرین نظراستیون راجع به سفر در زمان اینه که اگر این امکان وجود داشت ، ما میتونستیم آیندگان رو ببینیم چون اونا با پیشرفت علمی میتونن به گذشته سفر کنن .
اما خب ! عده ای هم در پاسخ بهش گفتن : همین یوفو ها (آدم فضایی ها ) آیندگان ما هستند که از طریق ورم هول های مصنوعی (سفینه هاشون ) به گذشته سفر میکنند و ...

اما اگر بحث سفر در زمان فکر کنیم که وجود نداره : پس آیا میشه اینطور برداشت کرد که این چیزی که تقریبا همه ما چه در خواب و چه در بیداری میبینیم ، تصویری هست که از طریق خداوند و یا در بعضی مواقع شیاطین در ذهن ما القا میشه و این تصاویر هنوز وجود نداره ؟!!

در رابطه با پاسخ به دو سوالتون :
نمیشه گفت در ساعات خاصی از روز . ولی در مواقع خاصی که مشغولیت ذهنی کمی داشتم و ذهنم درگیر جاهای دیگه نبوده اتفاق افتاده . و البته اینجور خواب ها ، میدونید که کاملا واضح و شفافه و قاطی پاتی نیست . البته با توجه به اینکه برای من در خواب رخ داده و نه در بیداری ....

آخرین ویرایش:

najma

New member
1- راستی آیا چیزی راجع به نظریه هولوگرام در توجیه دژاوو شنیدید ؟
اینکه مغز با دیدن یک صحنه ، اون رو با یک صحنه مشابه در گذشته منطبق میکنه و بعد ان تصور بوجود میاد که این قضیه قبلا دیده شده ..
فکر کنم این رو میشه از دیدگاه بیولوژیک توجیه کرد (در برخی موارد ) .

2- اگر اینطوری تصور بکنیم که ، به هر حال مغز ما با دریافت سیگنال هایی پیرامونش رو ادراک میکنه ، و در حالت عادی این سیگنال از جهان مادی اطراف میرسه ف میتونیم اینجوری توجیه کنیم که اگر هر عامل دیگه بتونه این سیگنال ها رو به مغز ارسال کنه ، ما قادر به درک چیزهایی میشیم که در حال عادی نیستیم !!!!!:j58r36j3gcr4suxymup (نظریه خودم!!!!)

آخرین ویرایش:

mj1919

New member

1-و اگر مفهوم زمان حذف بشه ، چطور این قضیه قابل توجیه (همونطور که میگیم برای خدا این مفهموم وجود نداره ) ؟
2-البته من منظورم بیشتر به نظریه استیون هاوکینگ راجع به جهان های موازی هستش که جنبه فیزیکی داره ، اما نمیدونم منظورتون از مفهوم اجتماعی - سیاسیش چیه دقیقا ؟
3-بله و البته آخرین نظراستیون راجع به سفر در زمان اینه که اگر این امکان وجود داشت ، ما میتونستیم آیندگان رو ببینیم چون اونا با پیشرفت علمی میتونن به گذشته سفر کنن .
اما خب ! عده ای هم در پاسخ بهش گفتن : همین یوفو ها (آدم فضایی ها ) آیندگان ما هستند که از طریق ورم هول های مصنوعی (سفینه هاشون ) به گذشته سفر میکنند و ...

اما اگر بحث سفر در زمان فکر کنیم که وجود نداره : پس آیا میشه اینطور برداشت کرد که این چیزی که تقریبا همه ما چه در خواب و چه در بیداری میبینیم ، تصویری هست که از طریق خداوند و یا در بعضی مواقع شیاطین در ذهن ما القا میشه و این تصاویر هنوز وجود نداره ؟!!

در مورد سفر در زمان ، نمی تونم بگم که میشه یا نمیشه، در کل سرعت بالا باعث انقباض زمان می گردد، این تایید شده از لحاظ علمی.
شواهد سفر در زمان(البته عبارت سفر در زمان شاید مناسب نباشه، حرکت در زمان شاید بهتر باشه)
موجود هست، همانطوری که عرض کردم.

ولی مسئله اینه، سفر در زمان شاید یک سوال خیلی گنگ تر باشه!

ولی آینده بینی، بصورت روتین در بین افراد مختلف رخ میده، و در بسیاری از مواردی که دوستان گفتند، واقعی بوده!
یعنی حقیقاتا آینده رو دیدند!

من نتیجه ای که ازین بحث می خوا بگیریم اینه:

1-همه ی انسانها روح دارند
2- روح در بعد مکان و زمان محدود نیست
3- ما در بعضی موارد می توانیم آینده رو ببینیم
4- پس با روح می بینیم نه با چشم سر(شاید)
5- دلیل: مواقعی که روح بهتری داریم، اینها را بهتر می بینیم، هر گاه آلوده تر باشیم، نه! بطوریکه افراد درسنین پایین تر این را بیشتر می بینند، نسبت به بزرگسالان!
6-چه زمانهایی لینک بین جسم و روح قوی تره؛ اون موقع کانل بهتری زده میشه: مث مکاشفات افراد معنوی!
7- در افراد عادی تر، زمانهایی که مغز ار خود بی خود شده و توجه تن، به روح میشه (راجع به این می گم)

از دوستان دعوت می کنم، به موارد بالا اشکال کنند، و نقد ش کنند و نظر خودشون رو بگن

mj1919

New member
1- راستی آیا چیزی راجع به نظریه هولوگرام در توجیه دژاوو شنیدید ؟
اینکه مغز با دیدن یک صحنه ، اون رو با یک صحنه مشابه در گذشته منطبق میکنه و بعد ان تصور بوجود میاد که این قضیه قبلا دیده شده ..
فکر کنم این رو میشه از دیدگاه بیولوژیک توجیه کرد (در برخی موارد ) .

2- اگر اینطوری تصور بکنیم که ، به هر حال مغز ما با دریافت سیگنال هایی پیرامونش رو ادراک میکنه ، و در حالت عادی این سیگنال از جهان مادی اطراف میرسه ف میتونیم اینجوری توجیه کنیم که اگر هر عامل دیگه بتونه این سیگنال ها رو به مغز ارسال کنه ، ما قادر به درک چیزهایی میشیم که در حال عادی نیستیم !!!!!:j58r36j3gcr4suxymup (نظریه خودم!!!!)

عالیه،

من چند بار خوندم، ولی متوجه منظورتون نشدم، ممنون میشم توضیح بدید

najma

New member

1-همه ی انسانها روح دارند
2- روح در بعد مکان و زمان محدود نیست
3- ما در بعضی موارد می توانیم آینده رو ببینیم
4- پس با روح می بینیم نه با چشم سر(شاید)
5- دلیل: مواقعی که روح بهتری داریم، اینها را بهتر می بینیم، هر گاه آلوده تر باشیم، نه! بطوریکه افراد درسنین پایین تر این را بیشتر می بینند، نسبت به بزرگسالان!
6-چه زمانهایی لینک بین جسم و روح قوی تره؛ اون موقع کانل بهتری زده میشه: مث مکاشفات افراد معنوی!
7- در افراد عادی تر، زمانهایی که مغز ار خود بی خود شده و توجه تن، به روح میشه (راجع به این می گم)

[/color]

عالیه،

من چند بار خوندم، ولی متوجه منظورتون نشدم، ممنون میشم توضیح بدید

همونطور که خودتون توی مورد 4 نوشتید شاید ، منم میگم شاید جسم و مغز ما در این مساله دخیل باشه :
شما فرض کنید که ما در یک پیاده رو در حال قدم زدن هستیم ، تمام اتفاقاتی که شما می بینید ، میشنوید یا لمس میکنید ، بوسیله یک سری سیگنال ، از اشیاء و موجوات اطراف شما ، ارسال میشن و مغز شما اونها رو دریافت میکنه .
اما این مساله برای زمان های عادی هست که به اصطلاح ، رسپتور های های عادی در سطح سلول های مغزی شما در حال دریافت سیگنال هستند . اگر فرض کنیم به غیر از این رسپتور های عادی یک سری رسپتور غیر معمول در مغز ما (در بدن فیزیکی ) و یا سایر چاکراهای ما تعبیه شده باشند ! که این رسپتور ها در حالات خاص روحی باز بشن ...
خب در اینصورت سیگنالهایی از سوی خدا و یا اجنه میتونیم دریافت بکنیم و بصورت مجازی ببینیم . بدون اینکه نیازی به سفر روح ما به آینده باشه .

هر چند من منکر سفر به آینده نیستم ولی همونطور که عرض کردم معتقدم ، پذیرفتن وجود آینده در کنار حال و گذشته یه جورایی برام سخت و ابهام زاست .:black_eyed:

mj1919

New member
همونطور که خودتون توی مورد 4 نوشتید شاید ، منم میگم شاید جسم و مغز ما در این مساله دخیل باشه :
شما فرض کنید که ما در یک پیاده رو در حال قدم زدن هستیم ، تمام اتفاقاتی که شما می بینید ، میشنوید یا لمس میکنید ، بوسیله یک سری سیگنال ، از اشیاء و موجوات اطراف شما ، ارسال میشن و مغز شما اونها رو دریافت میکنه .
اما این مساله برای زمان های عادی هست که به اصطلاح ، رسپتور های های عادی در سطح سلول های مغزی شما در حال دریافت سیگنال هستند . اگر فرض کنیم به غیر از این رسپتور های عادی یک سری رسپتور غیر معمول در مغز ما (در بدن فیزیکی ) و یا سایر چاکراهای ما تعبیه شده باشند ! که این رسپتور ها در حالات خاص روحی باز بشن ...
خب در اینصورت سیگنالهایی از سوی خدا و یا اجنه میتونیم دریافت بکنیم و بصورت مجازی ببینیم . بدون اینکه نیازی به سفر روح ما به آینده باشه .

هر چند من منکر سفر به آینده نیستم ولی همونطور که عرض کردم معتقدم ، پذیرفتن وجود آینده در کنار حال و گذشته یه جورایی برام سخت و ابهام زاست .:black_eyed:

بله،

در مورد آینده بینی,البته بیشتر من، منظورم اینه که مث یک نگاهی به اینده باشه، نه واقعا سفر در زمان، ودیدن آینده .

شاید ، مثال یک بیننده ی پشت پنجره، که داره منظره رو می بینه، جالب باشه،

اون فرد واقعا نرفته توی جنگلها ، ولی نگاهش اون ها رو می بینه!

3-hdr-out-the-window.jpg

در مورد گیرنده هایی که گفتین، واقعا بحث جالبی مطرح کردید، شاید، یک توضیح برای ارتباط معنویت و جسم همین ها باشه (مث اثر موسیقی در درمان بیماری و یا شیردهی گاوها، و یا موارد مشابه...

ویا معنویت در رفع بیماری ها، نظیر سرطان...)

eco.bio

New member
مطالب جالبی نوشته بودین:rose: برای منم جای سوال بود!!!!!! راستش منم خوابهایی که میبینم واقعیت دارن! الان دیگه میتونم بگم همه خوابهام واقعی میشن. ولی خوابهام کاملا واضح نیستن باید تعبیر کنم که اونم گاها بعد از به وقوع پیوستن تعبیرشون رو میفهمم. اوایل فکر میکردم که مسایلی که بخودم مربوط میشه رو خواب میبینم ولی بعدا فهمیدم که نه اینطور نیس. و خوابی میبینم که اصلا به من ربطی نداره! مثلا یه بار خوابی در مورد شورای شهرمون دیدم دو روز بعدش بطور اتفاقی دیدم همون حادثه رخ داده! جالبش اینجاس بیشتر اتفاقاتی رو میبینم که خوب نیستن!!!!!!!!!!!! یکی دو هفته پیش بود که این مسیله خیلی منو نگران کرد! داشتم به این فکر میکردم که من خواب رو میبینم و میدونم اتفاق بدی خواهد افتاد ولی متاسفانه یا دیگه از دستم کاری برنمیاد یا اینکه دیگه هرچقدم تلاش کنم انگار سرنوشتم رقم خورده دیگه نمیتونم تغییرش بدم. دوران مدرسه دقیقا همون صحنه هایی که دانشگاه بودم رو کامل دیدم. میتونستم نذارم اون اتفاقات بیفته و تلاشم کردم و باز افتاد. یا نتایج کنکور رو میدیدم که دیگه نمیتونستم کاری کنم و میدونستم نتیجه چیه! یا در مورد مسایل جزیی و روزمره زندگی تو خواب میبینم امروز یه اتفاقی میفته ولی هرچقدم سعی میکنم نمیتونم جلوی فاجعه رو بگیرم. دقیقا دو هفته پیش برام سوال شده بود که چرا زودتر این خوابهارو نمیبینم! چرا وقتی انگار سرنوشت رقم خورده میبینمش! ولی از این بابت که یه جورایی آماده میشم خوبه.

mj1919

New member
مطالب جالبی نوشته بودین:rose: برای منم جای سوال بود!!!!!!.

واقعا جالب بود!

میشه گفت شگفت زده شدم،

از شما و دوستان می خام اگه در مورد نقل خاطره ای دودل هستید، می تونید خاطره رو از زبان کس دیگه ای نقل کنید، اینطوری در مورد پیامدش (! ) دودل نمی شید،

(البته بگم تقریبا تمام کسایی که تو این تاپیک هستین ، دارای تجربه ی مشابهی اند)

ولی خوشجال میشم بیشتر بگید.

بالا