mj1919
New member
دکتر Power point رو خیلی دوس داشتنم
خیلی جالب بود
خب حالا میشه لطفا از تجربه ی خودتون و اطرافیانتون در این مورد بگین
شما خودتون آینده بینی داشتین؟
مثلا : یکروز ساعت 11 صبح پنجشنبه خوابیده بودم توی تختم و داشتم استراحت میکردم که ساعت 2 برم کلاس . توی خواب مامانمو دیدم که از پله ها بالا اومد ، در راهرو رو باز کرد و از پشت همون در بهم گفت که از اموزشگاه زنگ زدن و گفتن که کلاس تعطیله ، نمیدونم چقدر زمان گذشت و من صدای پای مامانم رو میشنیدم که از پله ها بالا میومد ... در راهرو رو که باز کرد من کاملا از خواب پریدم و مامانم گفت از آموزشگاه زنگ زدن و گفتن که کلاس تعطیله ....
اما این خواب های من که اکثرا مربوط به دوران نوجوانی من بودن ! با یک دستور اکید متوقف شد !!!!
یک بار من توی خواب دیدم که یکی بهم گفت : دیگه از این خواب ها نبین (با لحن دستوری ) و من دیگه از این خواب ها ندیدم ....
بحث پرواز روح خیلی مهمه . نمیدونم آیا در این نظریه ، صحبتی از اون میشه یا نه ...
منتظر ادامه بحث هستم ...
پ ن 1: از دوستان خواهش میکنم مثالهای عینی بزنن . آقا مجتبی خودتون همینطور . میشه چند تا از اون صحنههایی رو که فرمودید برامون بگید ..
پ ن 2 : البته من فردی رو از نزدیکمیشناسم که خواب هاش در حد پیشگویی اعتبار داره ... و عینش در عالم واقع اتفاق میافته . خیلی هم زیاد براش رخ میده .
ممنون از مشارکتتون توی بحث،
اول فکر نمی کردم این بحث اینقدر عمومیت داشته باشه،
الان دارم می بینم، که انگار ، چیزی در وجود همه ی آدمها (لاقل اونایی که دوروبر من هستند) وجود داره، که مشترکه، مث روح!
به اینخاطره که تجربیات زیاده:
ولی می خوام یکسری از نتیجه گیری هامو با شما به اشتراک بذارم:
1- همه ی این پدیده ها، در زیست (بیولوژِی)، قابل مطالعه نیست.
2- در فیزیک (چون ماهیت الهی بیشتری داره تا زیست) ملموس تر میشه بررسی کرد.
3- به نظر من، به دلیل وجه اشتراک این پدیده ها بین افراد، این قضیه به روح بر می گرده!
4- ماهیت روح ، و خود روح، در کالبد زمان و مکان گیر نمی کنه!
5- زمانهایی که ما روح قوی تری داشته باشیم، (یعنی از عوالم جسمانی دور تر باشیم، به الله نزدیک تر باشیم-به عنوان منبع خیر جهان-) این پدیده قوی تر است.
6- زمان رخ دادن این پدیده ها کی است؟ (این خودش یک پست جدا می طلبه که باید سر فرصت آماده کنم)
7- تجربیات بنده هم کمابیش شبیه دوستان است، ولی عرض می کنم، بچشم