تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

najma

New member
واقعا جالب بود!

میشه گفت شگفت زده شدم،

از شما و دوستان می خام اگه در مورد نقل خاطره ای دودل هستید، می تونید خاطره رو از زبان کس دیگه ای نقل کنید، اینطوری در مورد پیامدش (! ) دودل نمی شید،

(البته بگم تقریبا تمام کسایی که تو این تاپیک هستین ، دارای تجربه ی مشابهی اند)

ولی خوشجال میشم بیشتر بگید.

خودتونم قرار بود بگید :smiliess (4):

najma

New member
مطالب جالبی نوشته بودین:rose: برای منم جای سوال بود!!!!!! راستش منم خوابهایی که میبینم واقعیت دارن! الان دیگه میتونم بگم همه خوابهام واقعی میشن. ولی خوابهام کاملا واضح نیستن باید تعبیر کنم که اونم گاها بعد از به وقوع پیوستن تعبیرشون رو میفهمم. اوایل فکر میکردم که مسایلی که بخودم مربوط میشه رو خواب میبینم ولی بعدا فهمیدم که نه اینطور نیس. و خوابی میبینم که اصلا به من ربطی نداره! مثلا یه بار خوابی در مورد شورای شهرمون دیدم دو روز بعدش بطور اتفاقی دیدم همون حادثه رخ داده! جالبش اینجاس بیشتر اتفاقاتی رو میبینم که خوب نیستن!!!!!!!!!!!! یکی دو هفته پیش بود که این مسیله خیلی منو نگران کرد! داشتم به این فکر میکردم که من خواب رو میبینم و میدونم اتفاق بدی خواهد افتاد ولی متاسفانه یا دیگه از دستم کاری برنمیاد یا اینکه دیگه هرچقدم تلاش کنم انگار سرنوشتم رقم خورده دیگه نمیتونم تغییرش بدم. دوران مدرسه دقیقا همون صحنه هایی که دانشگاه بودم رو کامل دیدم. میتونستم نذارم اون اتفاقات بیفته و تلاشم کردم و باز افتاد. یا نتایج کنکور رو میدیدم که دیگه نمیتونستم کاری کنم و میدونستم نتیجه چیه! یا در مورد مسایل جزیی و روزمره زندگی تو خواب میبینم امروز یه اتفاقی میفته ولی هرچقدم سعی میکنم نمیتونم جلوی فاجعه رو بگیرم. دقیقا دو هفته پیش برام سوال شده بود که چرا زودتر این خوابهارو نمیبینم! چرا وقتی انگار سرنوشت رقم خورده میبینمش! ولی از این بابت که یه جورایی آماده میشم خوبه.

میبینید ؟! باز هم قضیه جبر و اختیار مطرحه دوستان ...:21: به نظر خودت توجیهش چیه اکو جان ؟ سایر دوستان نظری ندارن ؟:sarma:
چون گویا مهنام جان هم گفتن که انگار اختیاری در کنترل رخداد ها نداشتن ...

eco.bio

New member
میبینید ؟! باز هم قضیه جبر و اختیار مطرحه دوستان ...:21: به نظر خودت توجیهش چیه اکو جان ؟ سایر دوستان نظری ندارن ؟:sarma:
چون گویا مهنام جان هم گفتن که انگار اختیاری در کنترل رخداد ها نداشتن ...

راستش خودمم موندم! تازگیا خواب مردگانم میبینم. مثلا چن روز پیش یکی از اقوام رو که تازه فوت شدن رو تو خواب دیدم خیلی ناراحت بود و حالا تمام خواب رو تعریف نمیکنم دو شب پشت سر هم خوابش رو دیدم. بعده دویا سه روز خونواده همون فرد فوت شده یه کاری کردن که فهمیدم علت ناراحتی ایشون از انجام همین کار بودش! یعنی خونواده اش قصد انجام چنین کاری رو داشتن و ایشون ناراحت بودن که من تو خواب دیدمش. حالا با این کاری ندارم من تو اینش موندم که این کار و ناراحتی ایشون ربطش بمن چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:wacsmiley:
گاها میگم خب شاید نزدیک کنکوره ذهنم بیشتر تحت فشاره شاید ارامش ندارم.... ولی نه فکر نکنم ربطی داشته باشه!

ketabsabz

Well-known member
اگه منظور اینه که یه واقعه ای برام اتفاق بیفته که اون صحنه رو قبلا دیده باشم آره خیلی پیش اومده،،،ولی اگه منظور...
ولی من خوابام خیلی زود تعبیر میشن مثلا امشب یه خواب ببینم تعبیرش خیلی زود مثلا تا چند روز بعدش اتفاف میفته ،البته بعضی از خوابام ...
آخریشم چند وقت پیش بود :ما یکی از استادامون هر جلسه پرسش کلاسی داره یعنی نمیشه جلسه ای بیاد و نپرسه اگه هم نپرسه حتما یه کوئیز میگیره من شب قبلش خواب دیدم که استادمون نمیپرسه اون درسو فرداش که به بچه ها گفتم اصلا باورشون نشد اما بعد از اینکه استاد اومد و نپرسید فهمیدن که من راست میگم. البته خیلی وقتا شده که اینطوری خوابم درست از آب درومد که این موردی که گفتم فقط یه نمونه ی کوچیکش بود...

بالا