تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

biochemista

New member
سلام آره.فک کنم دلیلش هم رویاهای صادقانه ای باشه که توخواب می بینیم.
یه مطلب جالب !! می دونستیدعلم فیزیک میگه، وقتی دارید به آسمون نگاه می کنید مثل اینکه دارید گذشته رو می بینید! دلیلش هم اینه مثلا وقتی به خورشید نگاه می کنید این خورشید 5 دقیقه قبله(وقتی دارید به خورشید نگاه می کنید امکان داره که همون لحضه خورشید نابودشده ولی شما نمی بینید در واقع 5 دقیقه بعد می فهمید!) _ البته زمانهارو تقریبی گفتم یادم نیست دقیقا چند بوده :whistle:

زمان هشت دقیقه هستش

biochemista

New member
سلام،واسه منم خیلی پیش اومده...خصوصا یه سری دیالوگ های خاصی رو که میگم یا مثلا یه کار خاص یا وقتی با یه نفر صحبت میکنم؛انگاری همه ی اینارو قبلا تو خواب دیدم_جالب اینه که درست تا لحظه ای واسم تکرارین که متوجه نشدم ولی همین که میفهمم اینارو انگاری قبلا تو خواب دیدم یا اینکه تکراری هستن بقیه ش جدیده واسم!!!_امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم!:33::sad:
دقیقا همین جوریه!!!!!

goleyakh

New member
سلام به همگی!

چند هفته ی قبل توی یکی از تاپیکها، به بعضی دوستان، قول دادم که یک تاپیک مستقل بزنم راجع به این موضوع.

الان که خدا رو شکر بیماری تقریبا رفع شده و یکمی وقت بیشتر دارم، الوعده وفا!

اصل موضوع اینه:

آیا برای شما پیش اومده که، یک تصویری رو ببینید و بعد بگید که من این تصویر رو قبلا دیده بودم!

یا اینکه تصور کنید که تصویری الان رخ داده، رو شما قبلا دیدید. بطوریکه میشه گفت آینده رو در گذشته دیدید!

برای اینکه حد و مرز این سوال رو با توهم و خوابها و نیز به قول بعضی دانشمندان، با مشکل حافظه رو مشخص کنم، بذارید یک مثال عینی از خودم بزنم!

من خیلی سال هست که این موضوع برام سواله، راستش رو بخواهید، از 5 سالگی!

از همون موقع که بعضی چیزاها رو می دیدم و بعد معمولا فراموشش می کردم ، ولی وقتی که اون صحنه رو می دیدم، دوباره، یادم میومد! و معمولا هم صحنه های خاصی نبود،

خیلی معمولی!

خب،

یکی منم که کنجکاو بودم ببینم اینها چی ان؟ به همین خاطر سعی می کردم بنویسم، یا بخاطر بسپارم، و تاریخ هارو با هم مطابقت بدم،

یکی از آخرین و بارزترین نمونه هاش، مربوط میشه به موضوعی که فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش تقریبا 2 سال طول کشید!

چون هر دوشب خیلی خاص بود، به همین خاطر هردوتاریخش به خاطرم مونده!

در طی این سالها، با خیلیا راجع بهش صحبت کردم، که خیلی افراد دارای تجربه های مشابه بودند، و بعضی ها هم کلا رد می کردند!

نکته ی قابل توجهش اینه که تقریبا همه بی تفاوت بودن نسبت بهش (اینقدر مغز ما با فیلم های تخیلی و ... پر شده که دیگه از ماوراء طبیعه واقعی شگفت زده نمی شیم!)

خب سوال من اینه:

آیا شما هم تجربه ی مشابه دارید؟ بگید چجوری بوده؟ چه زمانی رخ داده؟ و یا بیاید راجع بهش بحث کنید!

شما چطور تونستید فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش رو تاریخ بزنید؟؟
از کجا میفهمید که کدوم تصویر دوباره قراره تکرار بشه یا اتفاقش رخ بده، که تاریخشو ثبت کنید؟ همه جالبیه قضیه به اینه که آدم نمیدونه این تصویر بار اول کی و از کجا اومده!! میشه بیشتر توضیح بدین.....

من که خودم اینطوریم که ،خیلی صحنه ها به نظرم تکرارین و انگار قبلا عینه همون صحنه رو دیدم .ولی اینکه کی یا کجا بار اول این اتفاق افتاده رو که متوجه نمیشم!!!!

mj1919

New member
دکتر منتظریم

شما چطور تونستید فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش رو تاریخ بزنید؟؟
از کجا میفهمید که کدوم تصویر دوباره قراره تکرار بشه یا اتفاقش رخ بده، که تاریخشو ثبت کنید؟ همه جالبیه قضیه به اینه که آدم نمیدونه این تصویر بار اول کی و از کجا اومده!! میشه بیشتر توضیح بدین.....

من که خودم اینطوریم که ،خیلی صحنه ها به نظرم تکرارین و انگار قبلا عینه همون صحنه رو دیدم .ولی اینکه کی یا کجا بار اول این اتفاق افتاده رو که متوجه نمیشم!!!!

من یکمی دیرتر میگم، واسه اینکه جذاب بشه،

هی بحث شکل بگیره!

حرف واسه گفتن هم دارم!

بعضی هاش زمینه سازی میخواد، باید تاپیک جلو بره، تا بشه گفت! میگم همشو !!!!

فعلا از دوستان دعوت میکنم، که توی نظر سنجی که ایجاد کردم شرکت کنند، (بالای همین تاپیک)

و نیز تجربیاتشون رو بگن!

ممنون

akhbar

New member
خب،میشه بیشتر توضیح بدین،
یعنی تمامی دنیا یکبار توی عالم زر رخ داده، و ما داریم تکرارش میکنیم؟

در مورد سوال خودم،
وقتی همه جواب دادن، کشفیات خودمو میگم!

من خودم اطلاعاتم کافی نیست.اما اون استادمون میگفت:
دقیقا همینطوره و همه ما تو عالم" زر" همه چیز رو 1بار دیدیم و مصداقش هم "سوره اعراف" بود.چون موضوعش واسم جالب بود ,اسم سوره یادم مونده بود ولی الان رفتم گشتم و آیه اش رو پیدا کردم
سوره اعراف آیه171

akhbar

New member
توی آیه171 سوره اعراف یه جا میگه:

خدا از آدما میپرسه:" الست بربکم؟"
وهمه میگن:بله
که این دقیقا توی قرآن اومده
و اون استاد میگفت:این" بله" بدین معناست که همه آدما تایید میکنن که ما1بار این دنیا رو کامل دیدیم توی عالم "زر"

میبخشید اگه یخورده خودمونی نوشتم,چون چیزایی بود که توی ذهنم بود از اون درس"

mj1919

New member
من خودم اطلاعاتم کافی نیست.اما اون استادمون میگفت:
دقیقا همینطوره و همه ما تو عالم" زر" همه چیز رو 1بار دیدیم و مصداقش هم "سوره اعراف" بود.چون موضوعش واسم جالب بود ,اسم سوره یادم مونده بود ولی الان رفتم گشتم و آیه اش رو پیدا کردم
سوره اعراف آیه171

توی آیه171 سوره اعراف یه جا میگه:

خدا از آدما میپرسه:" الست بربکم؟"
وهمه میگن:بله
که این دقیقا توی قرآن اومده
و اون استاد میگفت:این" بله" بدین معناست که همه آدما تایید میکنن که ما1بار این دنیا رو کامل دیدیم توی عالم "زر"

میبخشید اگه یخورده خودمونی نوشتم,چون چیزایی بود که توی ذهنم بود از اون درس"

مطمئن نیستم,اما شنیدم " سوره اعراف آیه171" عالم زر رو توضیح میده

منظورم تخصصی تر هست،

یکمی عینی تر و طبیعی تر،

در حد الست بربکم، قالو بلی رو شنیدم،

خب،

از موضوع دور نشیم!

تجربه ی شخصی نبود!

اونایی که تجربه ی ماوراء طبیعه دارن بگن!!!!!!

DNA

New member
حالا فهمیدم.

من خواب کلاسای دوران راهنماییم رو دوران دبستانم دیدم .اون موقع یادم نبود .اما وقتی تو کلاسا بودم تازه یادم افتاد که تو خواب دیدم

DNA

New member
حتی چند ماه پیش واسه کنکور ازاد 91 خواب سوالاتش رو دیده بودم .که شب قبل کنکور یادم افتاد .یادم می آمد سر جلسه هستم .وناراحتم که چرا جزو اساتیدم رو خوب نخوندم که جواب بدهم

دقیقا سر جلسه همین اتفاق افتاد.نتیجش کنکور هم قبولی تو رشته بیو فیزیک مشهد بود .اما نرفتم

mj1919

New member
حالا فهمیدم.

من خواب کلاسای دوران راهنماییم رو دوران دبستانم دیدم .اون موقع یادم نبود .اما وقتی تو کلاسا بودم تازه یادم افتاد که تو خواب دیدم

از این اواخر،
موردی مشابه ندارید، که به یک نکته جالب اشاره بکنه،

در مورد سوالهایی که پرسیدم هم ممنون میشم جواب بدید،

در مورد حالت روحیتان موقع دیدن و موقع تکرار، و نیز زمان رخ دادن؟

DNA

New member
اما دیگه یادم نیست هنوز خواب آینده می بینم یا نه

DNA

New member
وقتی یادم می آمد خیلی میترسدم .اما توکل به خدا می کردم تا آروم بشم .کاری از دستم بر نمی آمد

DNA

New member
بعض اوقات هم وقتی تو خواب می دیدم با نگرانی بیدار می شدم

وقتی که تو اون صحنه قرار می گرفتم .خیلی می ترسیدم .دودل می شدم .اما به مرور یاد گرفتم که اول توکل کنم به خدا .بعد ببینم جیکاری از دستم بر می اد.

DNA

New member
به نطر من بستگی به این داره که چقدر ضمیر ناخداآگاه ادم فعال باشه تا بتونه اون صحنه یادش بیاد.

DNA

New member
با یکی بحث کردم اونم میگفت بستگی به فعال بودن ضمیر ناخدا آگاه بودن فرد داره تا روز قبلش یادش بیاد یا همان روز یا روز بعد یا اصلا

بالا