mj1919
New member
با یکی بحث کردم اونم میگفت بستگی به فعال بودن ضمیر ناخدا آگاه بودن فرد داره تا روز قبلش یادش بیاد یا همان روز یا روز بعد یا اصلا
عالیه که تجربیاتتو نو به اشتراک می ذارید
ولی بهتره همرو توی یک پست ارسال کنید،
ممنون
با یکی بحث کردم اونم میگفت بستگی به فعال بودن ضمیر ناخدا آگاه بودن فرد داره تا روز قبلش یادش بیاد یا همان روز یا روز بعد یا اصلا
حتی چند ماه پیش واسه کنکور ازاد 91 خواب سوالاتش رو دیده بودم .که شب قبل کنکور یادم افتاد .یادم می آمد سر جلسه هستم .وناراحتم که چرا جزو اساتیدم رو خوب نخوندم که جواب بدهم
دقیقا سر جلسه همین اتفاق افتاد.نتیجش کنکور هم قبولی تو رشته بیو فیزیک مشهد بود .اما نرفتم
میبخشید چون وقتی ارسال می کنم تازه یادم می اد.اما به چشم
سلام به همگی!
از همون موقع که بعضی چیزاها رو می دیدم و بعد معمولا فراموشش می کردم ، ولی وقتی که اون صحنه رو می دیدم، دوباره، یادم میومد! و معمولا هم صحنه های خاصی نبود،
خیلی معمولی!
خب،
یکی منم که کنجکاو بودم ببینم اینها چی ان؟ به همین خاطر سعی می کردم بنویسم، یا بخاطر بسپارم، و تاریخ هارو با هم مطابقت بدم،
یکی از آخرین و بارزترین نمونه هاش، مربوط میشه به موضوعی که فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش تقریبا 2 سال طول کشید!
چون هر دوشب خیلی خاص بود، به همین خاطر هردوتاریخش به خاطرم مونده!
در طی این سالها، با خیلیا راجع بهش صحبت کردم، که خیلی افراد دارای تجربه های مشابه بودند، و بعضی ها هم کلا رد می کردند!
نکته ی قابل توجهش اینه که تقریبا همه بی تفاوت بودن نسبت بهش (اینقدر مغز ما با فیلم های تخیلی و ... پر شده که دیگه از ماوراء طبیعه واقعی شگفت زده نمی شیم!)
[/B][/COLOR]
منم این تجربه رو دارم
بیش تر از یه بار
سوالارو کم و بیش می دیدم اما پاسخنامه رو کامل می دیدم
بعد فقط 3-4 تا سوال اول تو ذهنم می موند که همونا هم سر امتحان درست بود :black_eyed:
میگم آخه خدایا می خوای نشون بدی درست حسابی نشون بده دیگه خوووو
یه کاری کن همش تو ذهنم بمونه خوووو
چرا اینقد جیگر منو می سوزونی![]()
یعنی دژاوو با رویای صادقه یکی هست؟! یا اینکه متفاوتند؟!
منم یه صحنه هایی رو دیدم که حس کردم قبلا تجربه شون کردم، با فاصله طولانی که بین شون بوده!
اما بعضی از خواب هایی هم که می بینم، جنس شون یه جوریه که میفهمم قراره اتفاق بیفتند، با فاصله اندک از زمان خواب دیدن! وقتی بیدار میشم، محدود، خوابمو به یاد میارم اما برام رخ میده!
در رابطه با علت دژاوو هم کمی میدونم.
به غیر از دژاوو، از جامائس وو و پرسک وو هم شنیدم اما علت شون رو نمیدونم. همونطوری که احتمالا میدونید؛ جامائس وو عکس دژاوو هست و زمانی رخ میده که صحنه یا شخصی که براتون آشنا هست رو نا آشنا تصور میکنید یعنی انگار قبلا با اون روبرو نشدید. پرسک وو هم وقتیه که یه چیزی آشناست و میدونیم که می شناسیمش و اطلاعاتش توی مغز موجوده ولی اون رو به خاطر نمی یاریم!
درک مغز و عملکردش موضوع خیلی هیجان انگیزیه!
به نظرمن این حالت دیدن آیندست و هر ادمی پس ازمردن زنده میشه باهمون روح ولی در یک کالبد و شرایط و مذهب و نژادو... دیگه........البته این نظرمن بود
یه چیز دیگه اینکه:
استاد معارفمون میگفت: اینا مربوط به عالم " زر " هست. که همه تجربه ش کردن
آقاي mj زجر كشمون كردي بگين علتش چيه منو مجبور به اختراعات و اكتشافات نكنين اگه نگين پاميشم ميرم علتشو كشف ميكنم والله حوصله ي مطبوعات و رسانه ها رو ندارم هي ميان مصاحبه.......:4d564ad6:
من علتشو نمی دونم!
نگفتم می دونم، ولی دارم اطلاعاتمو در موردش بیشتر می کنم، (یکسری اطلاعات جالب، خیلی جالب، که شاید یک توصیح باشه بر این پدیده یا پدیده های مشابه، دارم )
در قالب پاور پوینته، بذارید تبدیل کنم به عکس، آپ می کنم، تا شب.
خدا خيرتون بده پس تا شب بذارين وگرنه فردا صبح من مجبورم جواب خبر نگارا رو بدم!
فردا شب من فرار مغزها شدم اونوقت شما و مهنام جون ميگين حيف شد عجب نابغه اي رو از دست داديم.............
شی میگی!
خب باشه!
فردا شب میذارم که دیگه کشفش کرده باشید، دور همی ، اینجا تعریف کنید واسمون!
![]()