تا حالا آینده رو دیدید؟

شما هم تجربه کردید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
با یکی بحث کردم اونم میگفت بستگی به فعال بودن ضمیر ناخدا آگاه بودن فرد داره تا روز قبلش یادش بیاد یا همان روز یا روز بعد یا اصلا

عالیه که تجربیاتتو نو به اشتراک می ذارید
ولی بهتره همرو توی یک پست ارسال کنید،

ممنون

mahnam

New member
حتی چند ماه پیش واسه کنکور ازاد 91 خواب سوالاتش رو دیده بودم .که شب قبل کنکور یادم افتاد .یادم می آمد سر جلسه هستم .وناراحتم که چرا جزو اساتیدم رو خوب نخوندم که جواب بدهم

دقیقا سر جلسه همین اتفاق افتاد.نتیجش کنکور هم قبولی تو رشته بیو فیزیک مشهد بود .اما نرفتم

منم این تجربه رو دارم
بیش تر از یه بار
سوالارو کم و بیش می دیدم اما پاسخنامه رو کامل می دیدم
بعد فقط 3-4 تا سوال اول تو ذهنم می موند که همونا هم سر امتحان درست بود :black_eyed:
میگم آخه خدایا می خوای نشون بدی درست حسابی نشون بده دیگه خوووو
یه کاری کن همش تو ذهنم بمونه خوووو
چرا اینقد جیگر منو می سوزونی
167429V.GIF

DNA

New member
میبخشید چون وقتی ارسال می کنم تازه یادم می اد.اما به چشم

behnaz.h

New member
من چند بار كه اينطوري شدم خب تاريخشو آدم از قبل نميدونه كه ثبت كنه اما تا به يكي ميگم كه مثلا من امروزو قبلا تو خواب ديدم ديگه اون حالت عوض ميشد حتي دوم ابتدايي كه واقعا قاط زده بودم نشستم گريه كردم به دوستام گفتم كه قضيه چيه ديگه اون حالت رفع شد نميدونم حكمتش چيه تا به يكي ميگم ديگه از بين ميره!
قبلا شنيدم 1 نفر ميگفت ما قبلا 1 بار به دنيا اومديم زندگي كرديم و بعضي صحنه ها وافرادي كه ميبينيم ميگيم تكراريه مربوط به همون زندگي قبليمونه!!!
من كه مردم از كنجكاوي بگين كه اين موضوع علمي هست يا چي؟

farshad25

New member
به نظرمن این حالت دیدن آیندست و هر ادمی پس ازمردن زنده میشه باهمون روح ولی در یک کالبد و شرایط و مذهب و نژادو... دیگه........البته این نظرمن بود

BioScientist

New member
یعنی دژاوو با رویای صادقه یکی هست؟! یا اینکه متفاوتند؟!

منم یه صحنه هایی رو دیدم که حس کردم قبلا تجربه شون کردم، با فاصله طولانی که بین شون بوده!

اما بعضی از خواب هایی هم که می بینم، جنس شون یه جوریه که میفهمم قراره اتفاق بیفتند، با فاصله اندک از زمان خواب دیدن! وقتی بیدار میشم، محدود، خوابمو به یاد میارم اما برام رخ میده!

در رابطه با علت دژاوو هم کمی میدونم.

به غیر از دژاوو، از جامائس وو و پرسک وو هم شنیدم اما علت شون رو نمیدونم. همونطوری که احتمالا میدونید؛ جامائس وو عکس دژاوو هست و زمانی رخ میده که صحنه یا شخصی که براتون آشنا هست رو نا آشنا تصور میکنید یعنی انگار قبلا با اون روبرو نشدید. پرسک وو هم وقتیه که یه چیزی آشناست و میدونیم که می شناسیمش و اطلاعاتش توی مغز موجوده ولی اون رو به خاطر نمی یاریم!

درک مغز و عملکردش موضوع خیلی هیجان انگیزیه!

zErOOn3

Well-known member
سلام به همگی!

از همون موقع که بعضی چیزاها رو می دیدم و بعد معمولا فراموشش می کردم ، ولی وقتی که اون صحنه رو می دیدم، دوباره، یادم میومد! و معمولا هم صحنه های خاصی نبود،

خیلی معمولی!

خب،

یکی منم که کنجکاو بودم ببینم اینها چی ان؟ به همین خاطر سعی می کردم بنویسم، یا بخاطر بسپارم، و تاریخ هارو با هم مطابقت بدم،

یکی از آخرین و بارزترین نمونه هاش، مربوط میشه به موضوعی که فاصله بین دیدن تصویر و رخ دادانش تقریبا 2 سال طول کشید!

چون هر دوشب خیلی خاص بود، به همین خاطر هردوتاریخش به خاطرم مونده!

در طی این سالها، با خیلیا راجع بهش صحبت کردم، که خیلی افراد دارای تجربه های مشابه بودند، و بعضی ها هم کلا رد می کردند!

نکته ی قابل توجهش اینه که تقریبا همه بی تفاوت بودن نسبت بهش (اینقدر مغز ما با فیلم های تخیلی و ... پر شده که دیگه از ماوراء طبیعه واقعی شگفت زده نمی شیم!)
[/B][/COLOR]

سلام ...

مــا موندیـــم چــرا باژم میگــن آشنــا پنداریـــه !!!!!!!!!!!!!!

زندگــی دوباره رو هم شنیدیـــم ... (زر بوده اسمــش)

..............................................................

آقـــا (آجــی) یکیــشو یادمونــه نصفــه نیمه , دو بار تکرار شده (میگن آشنا پنداریه !!! ) ....

خــدا کنه به واقعیت تبدیل نوشــه :1dco2x0p1lilzhfpg1t

از گفتنــشم معذوریــم ...

خب حالا دادا6 MJ نمیشه زودتر بگیــن دلیلشــو / سال داله تموم میشه هــا / هم چنین اعتبار نت مــا ...

:thanks:

goleyakh

New member
منم این تجربه رو دارم
بیش تر از یه بار
سوالارو کم و بیش می دیدم اما پاسخنامه رو کامل می دیدم
بعد فقط 3-4 تا سوال اول تو ذهنم می موند که همونا هم سر امتحان درست بود :black_eyed:
میگم آخه خدایا می خوای نشون بدی درست حسابی نشون بده دیگه خوووو
یه کاری کن همش تو ذهنم بمونه خوووو
چرا اینقد جیگر منو می سوزونی
167429V.GIF

بابا ناشکری نکن !3 تا سوالم 3تاست:ad54ad:

mj1919

New member
یعنی دژاوو با رویای صادقه یکی هست؟! یا اینکه متفاوتند؟!

منم یه صحنه هایی رو دیدم که حس کردم قبلا تجربه شون کردم، با فاصله طولانی که بین شون بوده!

اما بعضی از خواب هایی هم که می بینم، جنس شون یه جوریه که میفهمم قراره اتفاق بیفتند، با فاصله اندک از زمان خواب دیدن! وقتی بیدار میشم، محدود، خوابمو به یاد میارم اما برام رخ میده!

در رابطه با علت دژاوو هم کمی میدونم.

به غیر از دژاوو، از جامائس وو و پرسک وو هم شنیدم اما علت شون رو نمیدونم. همونطوری که احتمالا میدونید؛ جامائس وو عکس دژاوو هست و زمانی رخ میده که صحنه یا شخصی که براتون آشنا هست رو نا آشنا تصور میکنید یعنی انگار قبلا با اون روبرو نشدید. پرسک وو هم وقتیه که یه چیزی آشناست و میدونیم که می شناسیمش و اطلاعاتش توی مغز موجوده ولی اون رو به خاطر نمی یاریم!

درک مغز و عملکردش موضوع خیلی هیجان انگیزیه!

عالیه!
مث اینکه اطلاعات شما خیلی خوبه!

ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بذارید!

(البته بگم، دید دانشمندان به دژاوو، یک دید اختلال حافظه است، علتی که من حدس می زنم، برای این مطلب،
یک علت بنیادیه!
چون دانشمندان مطالعه کننده ی این قضیه، زیست شناسان هستند،
خوب اینجوری همیشه باید در قالب متریال خودشون فرضیه بدن پس هیچ وقت پا رو فراتر از کالبد نمی ذارند!
ولی اگه یکی با دید؛ زیستی، فیزیکی، فرا فیزیکی قضیه رو بررسی کنه، خیلی به جواب نزدیک میشه!)

پس نذارید، کلمه ی دژاوو، اصل پدیده ی آینده بینی (خودم اختراع کردم لغتشو،) رو متاثر کنه

ممنون میشم توضیح بفرمایید

mahnam

New member
به نظرمن این حالت دیدن آیندست و هر ادمی پس ازمردن زنده میشه باهمون روح ولی در یک کالبد و شرایط و مذهب و نژادو... دیگه........البته این نظرمن بود

همون تناسخ
خیلی در موردش کنجکاوم

behnaz.h

New member
آقاي mj زجر كشمون كردي بگين علتش چيه منو مجبور به اختراعات و اكتشافات نكنين اگه نگين پاميشم ميرم علتشو كشف ميكنم والله حوصله ي مطبوعات و رسانه ها رو ندارم هي ميان مصاحبه.......:4d564ad6:

hoorsa

New member
یه چیز دیگه اینکه:

استاد معارفمون میگفت: اینا مربوط به عالم " زر " هست. که همه تجربه ش کردن

آره منم همینو شنیدم
میگن ما این اتفاق هایی که فکر می کنیم تکراری هست رو قبلا تو" عالم ذر" دیدیم

ZOT

New member
من منظورتون رو دقیقا نفهمیدم ! شما میگید یه چیزی 2 سال قبلش دیدید و بعد ثبت کردید بعد 2 سال دوباره همونو دیدید ! یعنی چطوری !!؟؟
البته من هم خیلی صحنه ها رو دیدم که خیلیییییییییییی برام آشنا بوده و خب خیلییییییییی کوتاه بودن ! اما خیلی خیلی آشنا بودن اینقدر که همون لحظه میگفتم من این صحنه رو قبلا دیدم ! و برام واضح بوده که تو خواب ندیدم ! انگار یه زمان دیگه بودم ! انگار زمانی اینو بهم نشون داده بودن ! برام خیلی عجیبه ! خیلی !

mj1919

New member
آقاي mj زجر كشمون كردي بگين علتش چيه منو مجبور به اختراعات و اكتشافات نكنين اگه نگين پاميشم ميرم علتشو كشف ميكنم والله حوصله ي مطبوعات و رسانه ها رو ندارم هي ميان مصاحبه.......:4d564ad6:

من علتشو نمی دونم!

نگفتم می دونم، ولی دارم اطلاعاتمو در موردش بیشتر می کنم، (یکسری اطلاعات جالب، خیلی جالب، که شاید یک توصیح باشه بر این پدیده یا پدیده های مشابه، دارم )

در قالب پاور پوینته، بذارید تبدیل کنم به عکس، آپ می کنم، تا شب.

behnaz.h

New member
من علتشو نمی دونم!

نگفتم می دونم، ولی دارم اطلاعاتمو در موردش بیشتر می کنم، (یکسری اطلاعات جالب، خیلی جالب، که شاید یک توصیح باشه بر این پدیده یا پدیده های مشابه، دارم )

در قالب پاور پوینته، بذارید تبدیل کنم به عکس، آپ می کنم، تا شب.

خدا خيرتون بده پس تا شب بذارين وگرنه فردا صبح من مجبورم جواب خبر نگارا رو بدم!

behnaz.h

New member
فردا شب من فرار مغزها شدم اونوقت شما و مهنام جون ميگين حيف شد عجب نابغه اي رو از دست داديم.............

mj1919

New member
فردا شب من فرار مغزها شدم اونوقت شما و مهنام جون ميگين حيف شد عجب نابغه اي رو از دست داديم.............

:78:

خب،

دیگه از موضوع منحرف نشیم!

@ تمام علاقه مندان!

توی این بحث شرکت کنید! و خاطراتت مرتبط رو با دوستانتون به اشتراک بذارید!

بالا