سلام،واسه منم خیلی پیش اومده...خصوصا یه سری دیالوگ های خاصی رو که میگم یا مثلا یه کار خاص یا وقتی با یه نفر صحبت میکنم؛انگاری همه ی اینارو قبلا تو خواب دیدم_جالب اینه که درست تا لحظه ای واسم تکرارین که متوجه نشدم ولی همین که میفهمم اینارو انگاری قبلا تو خواب دیدم یا اینکه تکراری هستن بقیه ش جدیده واسم!!!_امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم!:33::sad:
دكتر اين موضوع به مردن هم مربوط هست؟ زندگي دوباره؟ يا كلا يك خطاي مغزي هست؟
سلام ...
دادا6 (آجــی) + علت این رویــداد عجیب و غریب میشـــه علت ایـــنــــو هم بحد30ــن کـــ چـــرا اینتــوریــه ؟ چجتــوری ؟ خــو اینتوری دیگه ... دلیلـــش چی بوده ؟
یعنــی مــا قبلا یه بار زندگی کردیم و دوباره داریم همون زندگی رو تکرار می کنیم ... !!!!!!!!!!!!! حتمــا یه حکمتــی داله می2نیــم ... شـــاید یه شــان3 دوباره باشــه ایـــن یکــی زندگی ...
.................
یــه چیز دیگم میخاشیــم وگیم کـت یادمون برفتــــ ... (ایــن جن روزه خیلی حواس پرت شدیم ...)
دادا6 mj پاورپوینتم بزاریـــن ممنون میشیــم ... قشنگتـــل ــه ... البته عکســم قشنگه هــا ... :28:
دكتر منم تجربه ي شبيه مهنام رو داشتم اما يه مدت هم بود هر كاري تو روز انجام ميدادم شب دوباره همونارو تو خواب ميديدم انگار كاراي روزانه مو دوباره شب انجام ميدادم اينم از همون اختلال هاس؟
لابد اينم گذشته بيني هست!
دكتر منم تجربه ي شبيه مهنام رو داشتم اما يه مدت هم بود هر كاري تو روز انجام ميدادم شب دوباره همونارو تو خواب ميديدم انگار كاراي روزانه مو دوباره شب انجام ميدادم اينم از همون اختلال هاس؟
لابد اينم گذشته بيني هست!
آقای01 دیگه کاملا طرز خوندن نوشته هاتون و یاد گرفتم:ad54ad:
عالیه!
مث اینکه اطلاعات شما خیلی خوبه!
ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بذارید!
(البته بگم، دید دانشمندان به دژاوو، یک دید اختلال حافظه است، علتی که من حدس می زنم، برای این مطلب،
یک علت بنیادیه!
چون دانشمندان مطالعه کننده ی این قضیه، زیست شناسان هستند،
خوب اینجوری همیشه باید در قالب متریال خودشون فرضیه بدن پس هیچ وقت پا رو فراتر از کالبد نمی ذارند!
ولی اگه یکی با دید؛ زیستی، فیزیکی، فرا فیزیکی قضیه رو بررسی کنه، خیلی به جواب نزدیک میشه!)
پس نذارید، کلمه ی دژاوو، اصل پدیده ی آینده بینی (خودم اختراع کردم لغتشو،) رو متاثر کنه
ممنون میشم توضیح بفرمایید
از کرامات شیخ ما این است، شیره را خورد، و گفت شیرین است! :a2d3:
خب این خیلی طبیعیه!
چون یکبار دیدید، و توی حافظه تون ثبت شده، بصورت نرمال در رویا می بینید! (البته مکانیسم رویا خودش یک سوال بزرگه!!!!!!!!!!!!!!!!!)
دكتر منظورمو نگرفتين من كل روزو جزء به جزء تو خواب ميديدم از صبح بيدار شدن تا شب خوابيدن انگار ذهنم فيلم ميگرفت شبها هم ميذاشت تا صبح ميديدم عين فيلم سينمايي!
SLM
tnks G0D
را30 ایــــن ترز نوشتنــــای مــا ساده شده فینگولیشــه هــا (هم چنین تبدیل شده به فینوگلیش ساده پار30) ... (را اومدیم با بروبــــچ دیگه ...) ولی باژم ای ول ... قلبونــه همگــی
ببخشیــن اسپــم دادیــم ...
.........................................
دادا6 MJ فردا نت مــا تموم میشــه هــا ... (با اجازتون 2باره گفتیم)
علت و پاورپوینتــــو و عکس و ... ............................. منتژریــم ....
:bunnyearsmiley:
سلام ...
دادا6 (آجــی) + علت این رویــداد عجیب و غریب میشـــه علت ایـــنــــو هم بحد30ــن کـــ چـــرا اینتــوریــه ؟ چجتــوری ؟ خــو اینتوری دیگه ... دلیلـــش چی بوده ؟
یعنــی مــا قبلا یه بار زندگی کردیم و دوباره داریم همون زندگی رو تکرار می کنیم ... !!!!!!!!!!!!! حتمــا یه حکمتــی داله می2نیــم ... شـــاید یه شــان3 دوباره باشــه ایـــن یکــی زندگی ...
.................
یــه چیز دیگم میخاشیــم وگیم کـت یادمون برفتــــ ... (ایــن جن روزه خیلی حواس پرت شدیم ...)
دادا6 mj پاورپوینتم بزاریـــن ممنون میشیــم ... قشنگتـــل ــه ... البته عکســم قشنگه هــا ... :28:
SLM
tnks G0D
را30 ایــــن ترز نوشتنــــای مــا ساده شده فینگولیشــه هــا (هم چنین تبدیل شده به فینوگلیش ساده پار30) ... (را اومدیم با بروبــــچ دیگه ...) ولی باژم ای ول ... قلبونــه همگــی
ببخشیــن اسپــم دادیــم ...
.........................................
دادا6 MJ فردا نت مــا تموم میشــه هــا ... (با اجازتون 2باره گفتیم)
علت و پاورپوینتــــو و عکس و ... ............................. منتژریــم ....
:bunnyearsmiley:
چشم!
انشالله، امشب آپ می کنم!
یکی از دوستای من که خیلی دنبال انرری درمانی و قانون جذب و اینا بود همینطورش ده بود میگن آلفای مغز زیاد میشه البته مطمین نیستما
آره!
گمونم پر بیراه نمی گفت!
همش زیر سر این آلفاست!
عالیه!
مث اینکه اطلاعات شما خیلی خوبه!
ممنون میشم که با دوستانتون به اشتراک بذارید!
(البته بگم، دید دانشمندان به دژاوو، یک دید اختلال حافظه است، علتی که من حدس می زنم، برای این مطلب،
یک علت بنیادیه!
چون دانشمندان مطالعه کننده ی این قضیه، زیست شناسان هستند،
خوب اینجوری همیشه باید در قالب متریال خودشون فرضیه بدن پس هیچ وقت پا رو فراتر از کالبد نمی ذارند!
ولی اگه یکی با دید؛ زیستی، فیزیکی، فرا فیزیکی قضیه رو بررسی کنه، خیلی به جواب نزدیک میشه!)
پس نذارید، کلمه ی دژاوو، اصل پدیده ی آینده بینی (خودم اختراع کردم لغتشو،) رو متاثر کنه
ممنون میشم توضیح بفرمایید
شما معتقدین که آینده بینی با دژاوو فرق داره؟ درسته؟
با چه واژه ای برای آینده بینی باید سرچ کنم؟
سپاس