به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
مشارکت 72 درصد!
رای اول: روحانی 18 میلیون!

روحانی رئیس جمهور شد!

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
من این پیروزی بزرگ رو به اصلاح طلبان، طرفدارانشون، و همه مردم تبریک می گم!
امیدوارم این دوره یک دوره طلایی بشه در افتصاد و سیاست کشورمون!

mahsa.

New member
من دیروز برای کاری به یکی از روستاهای اطراف تهران(سعید آباد جاجرود) رفتم برام خیلی جالب بود که حتی توی اون روستا هم رای اول روحانی بود
نتیجه: نظر شخصی بنده این هست که با توجه اون همه درآمد حاصل از نفت 100 دلاری مردم واقعا از 8 سالی که گذشت ناراضی بودند.اصولا دموکراسی (نه به معنای مطلق) در ایران وجود داره و نمی شه منکر این قضیه شد چون مردم با دست خودشون دارند برای دولت آینده تصمیم می گیرند
در کل مردم دید سیاسی خوبی پیدا کردند امسال بر انتخابات اصلا هیجان و احساسات حاکم نبود چیزی که فقط بود آرامش و عقلانیت بود امسال انتخابات هیچ تخریبی صورت نگرفت و احساسات مردم توی مناظره ها تحریک نشد چون ما ایرانی ها آدمای کاملا احساساتی هستیم هچنان که هر دو دوره خاتمی و هر دو دوره ی احمدی نژاد بیشتر مردم فقط از روی احساسات رای دادند. مثلا یادمون باشه آقای احمدی نژاد در هر دو دوره با تخریب آقای هاشمی و احساساتی کردن مردم رای گرفت یا آقای خاتمی با احساساتی کردن مردم رای گرفت ولی مردم امسال به آقای روحانی رای ندادند بلکه به تفکر ایشون هستند رای دادند به این که نباید با دنیا به اسم سیاست انقلابی تقابل کرد بلکه باید تعامل کرد.

سلام رییس
گفته های شما محترم ولی تا جایی که من میدیئم و میشنیدم ویکی هم خود من چندین نفر ازکسایی که الان به روحانی رای دادن میخواستن برگه ی رای رو خالی بندازن یا رای ندن تا اون ساعت که آقای خاتمی سید خندان اعلام کردند که حامی روحانی هستند و بعدش یه شور و هیجان خاصی به انتخابات رو اورد .
البته کانلا موافقم که ما بیشتر از رو احساسات رای میدیم.

چقدر ادم شاد میشه وقتی تو تاپیکا کامنت میذارین انگار رییس جمهور اومده با ادم داره چایی میخوره.

patris

New member
تبریک به همه:rose:
به امید ایرانی سربلند و آباد:auizz3ffy9vla57584x

nutgirl92

New member
من خیلی خوشحال شدم ...
ایشالا که واقعااااا رشد وشکوفایی اقتصادی داشته باشیم ...
خواهر من دکتر اقتصاد هستش و امروز صبح زنگ زد و گفت : قیمت های بازارهای تهران شکسته شد !!

حرکت قشنگی بود و واقعاااا کیف کردم ...
ایشاالا که همین روند ادامه داشته باشه .. :riz304:

Haydi

New member
آخ جوووون تبریک میگم :thanks:
بفرمایید دهنتونو شیرین کنید

05384554021264626402.jpg

Taraa

Well-known member
سقوط آزاد قیمت سکه و طلا و دلار در بازار!
این است دولت اصلاح طلبی! :motat:

آقا مسعود گمونم خود شما پاتو گذاشته بودی رو سیم دلار و ارز جریانش قط شده بود ، که هی میگی روحانی بشه ارز میاد پایین، جلیلی بشه ارز میره تو سقف آسمون

آخه چطو دلت اومد با ما اینکارو بکنی ؟

Delaram92

New member
تبریک میگم انشالله که آقای روحانی بتونه وضع کشورو سامان بده قیمت ارز و سکه و طلا پایین بیاد..الهی آمین

mahsa.

New member
وای مردم در عرض چن ساعت چقدر صفحه رفتین جلو........

از آقا ام جی بخاطر تاپیکشون متشکرم.
از مهنای گلم ممنونم که با اس خبرارو بهم میرسوند.
از دندانپزشک محترم ممنونم که شادی دیروز عروسی رفتنو از بیخ دندونم دراورد

به همه دوستانم تبریک میگم بخاطر این جو خوب تبادل نظر

به همه ی طرفداران روحانی تبریک میگم ایشالاکه رو سفیدمون کنهوخداکنه پشیمونمون نکنه انشاالله

قیامت قامت و قامت قیامت
قیامت میکند این قدوقامت
موذن گر ببیند قامتش را
به قد قامت بماند تا قیامت
برچهره ی دلربای مهدی صلوات

(با لهجه ی ترکی بخونید.)

ariyana

New member
یاد ضد حال 4 سال پیش بخیر....
حالا یه کم آروم شدیم و اون خاطرات تلخ کمرنگتر شد....
آقای دکتر تاپیک خوبی بود:riz304:

بالا