به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
عزیزم نتیجه نهایی تا قاطعانه و سرانجام توسط وزیر کشور اعلام نشه نمیتونید حکم پیروزی بدید مخصوصا که یک درصد کار رو خراب میکنه.
در ضمن شورای نگهبان هم کافیه فردایی که روحانی مثلا با ۵۰.۱ درصد برد بیاد و بگه ۲۰۰ هزار رایش باطله کاری کنه که انتخابات بره دور دوم که خب خیل اوضاع قاطی میشه و امیدوارم این اتفاق نیوفته!
پس سعی کنید که صبر پیشه کنید و ببینید که چی میشه...درین دقایق راهی جز دعا کردن برای بیرون اومدن نام بهترین فرد و بهترین نتیجه برای سربلندی کشور عزیزمون نمونده.
۳ یا ۴ ساعت دیگه همه چی معلوم میشه.
:a2d3::auizz3ffy9vla57584x

STRUCTURE 66

New member
آقا صابر شما چرا؟
این داستان ها ره به جایی نمی بره!

خوب نمیشه اینجوری استدلال کرد، چون همش نتایج متناقص ازش میاد بیرون،

عزیز جان من دیدم صفحات قبلی بیشتر به مانیتور تالار بورس شبیه گفتم ما هم یه عددی اومده باشیم . ما تسلیمیم .

Mohammad gh

New member
خواهشا به رای جلیلی دقت کنید...معنی و مفهوم زیادی درش نهفته هست.ایشون سالهست که مذاکره کننده ی ارشد هسته ای هست جایی که بسیاری از تحریم ها ازش میاد و همینطور برید و اظهار نظرات و سابقه ی اطرافیانشون مثل اقای رسایی یا الله کرم یا کوچک زاده و .... رو بخونید

خزر

New member
خواهشا به رای جلیلی دقت کنید...معنی و مفهوم زیادی درش نهفته هست.ایشون سالهست که مذاکره کننده ی ارشد هسته ای هست جایی که بسیاری از تحریم ها ازش میاد و همینطور اطرافیانشون مثل اقای رسایی یا الله کرم یا کوچک زاده و ....

میشه توضیح بیشتری بدین ؟؟

یعنی چی؟

mj1919

New member
دکتر نزن تو ذوق بچه :14:

بذارید نتیجه ی قطعی بیاد،
اگه آقای روحانی رئیس جمهور شد، خیلی هم خوب،

همینحا بساط شادی جوره! همینجا جشن بگیرید، و هم توی خیابون! ولی الان نه، حرفای اونجر رو بخونید جالب نوشتند

محسن ن ک

New member
عزیزم نتیجه نهایی تا قاطعانه و سرانجام توسط وزیر کشور اعلام نشه نمیتونید حکم پیروزی بدید مخصوصا که یک درصد کار رو خراب میکنه.
در ضمن شورای نگهبان هم کافیه فردایی که روحانی مثلا با ۵۰.۱ درصد برد بیاد و بگه ۲۰۰ هزار رایش باطله کاری کنه که انتخابات بره دور دوم که خب خیل اوضاع قاطی میشه و امیدوارم این اتفاق نیوفته!
پس سعی کنید که صبر پیشه کنید و ببینید که چی میشه...درین دقایق راهی جز دعا کردن برای بیرون اومدن نام بهترین فرد و بهترین نتیجه برای سربلندی کشور عزیزمون نمونده.
۳ یا ۴ ساعت دیگه همه چی معلوم میشه.
عزیزم اینارو باید واسه بچه های حرف گوش کن گفت...سوئتفاهم نشه واستون احترام قائلم....نه اینکه نتونم دلم نمی خواد با این ارا باید پیروز بشیم :motat:

mj1919

New member
خواهشا به رای جلیلی دقت کنید...معنی و مفهوم زیادی درش نهفته هست.ایشون سالهست که مذاکره کننده ی ارشد هسته ای هست جایی که بسیاری از تحریم ها ازش میاد و همینطور برید و اظهار نظرات و سابقه ی اطرافیانشون مثل اقای رسایی یا الله کرم یا کوچک زاده و .... رو بخونید

یکی از دوستان با لحن تند گفت که این انتخاب، یعنی نه بزرگ به هسته ای،
من با کلام معتدل تر می گم، که مردم بین معاش و جنجال طلبی بین المللی، معاش رو انتخاب می کنند،

چقدر مشارکت مردم کم بود........
:

نه خوبه، 52 درصد پیش بینی کرده بودند (خود دولت) بازم تا الان خوب بوده

Mohammad gh

New member
میشه توضیح بیشتری بدین ؟؟

یعنی چی؟

ببینید اصلی ترین رویارویی جلیلی و روحانی که از اول میگفتن اصلی ترین رقیب هم هستن مساله ی هسته ای بود و نحوه ی مذاکرات و نتایجی که از مذاکرات روحانی در دوران خاتمی بدست اومد در مقایسه با نتایجی که دوران جلیلی حاصل شد مثل تحریم بانک مرکزی و تحریم نفت و گاز و ..... میشه ازین منظر بهش نگاه کرد که مردم به شیوه ی مسالمت امیز روحانیو خاتمی آری گفتن و نه به شیوه ی به اصطلاح مقاومت اقای جلیلی
و خب اونکه گفتم اطرافیانشون رو برید و تحقیق کنید و اظهار نظراتشون رو بخونید برید اینکارو حتما بکنید تا متوجه ی نوع نگاه تیم ایشون باشید.
در کنار اقای جلیلی به موقع انداختن رای سعید تاجیکی قرار داشت که ۴ سال پیش در یک فیلمی که موجود ب هست ه شدت به فائزه ی هاشمی توهین و تهدید کرده بود.

در واقع از نظر شخص من رای گیری امروز بین گفتمان اعتدال و افراط بود.

mj1919

New member
18:42حسنعلی نوری مدیر کل دفتر انتخابات وزارت کشور دقایقی پیش اعلام کرد که کار شمارش آرای انتخابات ریاست‌جمهوری پایان یافت و نتایج به زودی اعلام می‌شود؛ علاوه بر این، نتایج حاصله به فرمانداری‌ها به منظور تجمیع ارسال شده است.

Mohammad gh

New member
میشدیم.
یکی از دوستان با لحن تند گفت که این انتخاب، یعنی نه بزرگ به هسته ای،
من با کلام معتدل تر می گم، که مردم بین معاش و جنجال طلبی بین المللی، معاش رو انتخاب می کنند،

نه خوبه، 52 درصد پیش بینی کرده بودند (خود دولت) بازم تا الان خوب بوده

با جمع بندیتون موافقم.اخه موضوع اینجاست که سیاست روحانی هم چه در گذشته و چه در حال حاضر نه بزرگ به هسته ای نبوده..البته مردم قطعا از سیاست های حال حاضر راضی نیستن.حتی در مناظرات گفته شد که اگر سنگ اندازی در کاری لاریجانی و ولایتی نمیشد ممکن بود هزینه های خیلی کمتری رو متقبل میشدیم.

بذارید نتیجه ی قطعی بیاد،
اگه آقای روحانی رئیس جمهور شد، خیلی هم خوب،

همینحا بساط شادی جوره! همینجا جشن بگیرید، و هم توی خیابون! ولی الان نه، حرفای اونجر رو بخونید جالب نوشتند

درود

منم اینجا با mj هم باورم

گاهی فواره با شتاب بالا می رود اما سرانجام با همان شتاب فرو می نشیند

شکیبایی کنید چندی تا فرجام کار را ببینیم

mj1919

New member
آمار جدید اعلام شد!
52000 حوزه (حدود شش هزار حوزه مونده)، 32 میلیون شمارش شده!

اعلام نتایج قطعی تا 1-2 ساعت آینده

آمار تلویزیون

بالا