man vaghean az didane in mardom va tarzefekraye khandedareshun khastam
che ghad bayad hers bokhori:13:m
harche ghadr ham mikham nazar nadam
vali nemitunam
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
khastammmmm
مخاطبتون رو مشخص نمایید
با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!
هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!
در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.
وسئم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.
با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!
هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!
در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.
وسوم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.
بله مردم امسال به آقای روحانی رای ندادند بلکه به تفکر ، راه و روش و البته تفکر حامیان ایشون رای دادند
در مورد وضع اقتصادی باید بگم که هر کدوم از 6 نفر کاندیدا(حتی آقای روحانی) که حرف از داشتن برنامه اقتصادی و .... می زنن وقتی وارد کار بشوند متوجه خواهند شد که وضعیت اقتصادی کشور ما بسیار پیچیده تر و غیرقابل پیش بینی تر از این حرفهاست که فرد بیاد و با یک برنامه خط کشی شده و ریز به ریز مشخص شده بخواد اونو اصلاح کنه بلکه ابتدا فرد باید وارد سیستم بشه و با مواجه شدن با مشکلات اونجا با تدبیر برخورد و برنامه ریزی کنه
برنامه آقای رضایی رو در ویکی رضایی دیدید؟ پر بود از حرفهای قشنگ و حرف از باید ها و نبایدهایی که برای همه از قبل آشکار بود. چیزی که مهمه نحوه ی عملکرد هنگام مواجهه با مشکلاته اینکه چطور با تدبیر مشکلات رو حل کنیم.
شعاری که آقای روحانی داد کاملا هوشمندانه بود
تمامی برنامه های اقتصادی تا زمانی که مسئله هسته ای حل نشه و از شدت تحریم ها کاسته نشه پوچ و نا کارآمد هستن.
دیروز هم اینجا گفتم محسن رضایی برنامه ای که داشت این بود که اول اقتصاد رو سر و سامان بده (چگونه خدا داند) و بعد با آمریکا مذاکره کنه تا به اصطلاح از موضع ضعف وارد نشه. بله! لفظ این جمله قشنگه اما ممکن نیست!
تمامی برنامه های اقتصادی تا زمانی که مسئله هسته ای حل نشه و از شدت تحریم ها کاسته نشه پوچ و نا کارآمد هستن.
دیروز هم اینجا گفتم محسن رضایی برنامه ای که داشت این بود که اول اقتصاد رو سر و سامان بده (چگونه خدا داند) و بعد با آمریکا مذاکره کنه تا به اصطلاح از موضع ضعف وارد نشه. بله! لفظ این جمله قشنگه اما ممکن نیست!
با آمریکا مذاکره
nemikonand
motmaen bashid agha masud
mozakere ba emrika daste raes jomhur nist agha masud
:j58r36j3gcr4suxymup
با آمریکا مذاکره
nemikonand
motmaen bashid agha masud
رییس جمهور مشخصه دیگه تقریبا
با اینکه به کسی دیگه رای دادم ولی
الکی نمی گم رای من کو
به نظر ملت احترام میزارمو....
الان میترسم هموناییی که میگفتند که رایس جمهور قبلا انتخواب شده و ... بیان بگن که اینو اوردن که الکی بگن نه انتخوابات سالمه و ... ویا از ما ترسیدن و ....
من با اینکه طرفدار اقای روحانی اصلا نبودم ولی از وقتی که راییس جمهور بشه من کاملا پشتشم و حمایت میکنم تا بتونه برای کشورم مفید باشه
امیدوارم کسایی که 4سال پیش رایاشون رو گم کرده بودن هم رایاشون رو پیدا کنن و معنی دموکراسی رو هم درک کنن
دیگه نبینم کسی بگه راییس جمهور رو قبلا انتخواب کردن و .. ها
خداییش از رییس جمهور تا 4سال حمایت میکنم برای کشورم
سقوط آزاد قیمت سکه و طلا و دلار در بازار!
این است دولت اصلاح طلبی! :motat:
برادر من این استدلال های آبدوغ خیاری دیگه چیه؟
هنوز نتایج شمارش تموم نشده، چه ربطی به اون داره؟؟؟؟
سقوط آزاد قیمت سکه و طلا و دلار در بازار!
این است دولت اصلاح طلبی! :motat: