به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

bakhshi

New member
man vaghean az didane in mardom va tarzefekraye khandedareshun khastam

che ghad bayad hers bokhori:13:m

harche ghadr ham mikham nazar nadam
vali nemitunam
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
khastammmmm

Persian-Masoud

New member
ساعت 14

کل آرا: 16 میلیون و 716 هزار و 937

آرای صحیح: 16 میلیون و 166 هزار و 392

1 - روحانی:8 میلیون و 439 هزار و 530 (50.9 درصد کل آرای شمارش شده)

2 - قالیباف: 2 میلیون و 560 هزار و 383 (15.5 درصد)

3 - رضایی: 2 میلیون و 101 هزار و 330 (12.7 درصد)

4 - جلیلی: 1 میلیون و 890 هزار و 462 (11.4 درصد)

5 - ولایتی: 977 هزار و 765 (5.9 درصد)

6 - غرضی: 196 هزار و 922 (1.2 درصد)
ساعت 12:20

admin

Active member
پرسنل مدیریت
با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!

هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!

در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.

وسئم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.

بله مردم امسال به آقای روحانی رای ندادند بلکه به تفکر ، راه و روش ایشون(دوری از افراط و تفریط) و البته تفکر حامیان ایشون رای دادند
در مورد وضع اقتصادی باید بگم که هر کدوم از 6 نفر کاندیدا(حتی آقای روحانی) که حرف از داشتن برنامه اقتصادی و .... می زنن وقتی وارد کار بشوند متوجه خواهند شد که وضعیت اقتصادی کشور ما بسیار پیچیده تر و غیرقابل پیش بینی تر از این حرفهاست که فرد بیاد و با یک برنامه خط کشی شده و ریز به ریز مشخص شده بخواد اونو اصلاح کنه بلکه ابتدا فرد باید وارد سیستم بشه و با مواجه شدن با مشکلات اونجا با تدبیر برخورد و برنامه ریزی کنه
برنامه آقای رضایی رو در ویکی رضایی دیدید؟ پر بود از حرفهای قشنگ و حرف از باید ها و نبایدهایی که برای همه از قبل آشکار بود. چیزی که مهمه نحوه ی عملکرد هنگام مواجهه با مشکلاته اینکه چطور با تدبیر مشکلات رو حل کنیم.
شعاری که آقای روحانی داد کاملا هوشمندانه بود

Persian-Masoud

New member
سایت محسن رضایی: شکست اصولگرایی لازم بود!

تابناک ، متعلق به محسن رضایی نوشت:

شکست اصولگرایی واجب بود؛ واجب تر از نان شب! جریان اصولگرایی باید این نکته را درک کند که نمی‌تواند ناکارآمد بود و انتظار داشته باشد، مردم باز هم فوج فوج به سمت آنان حرکت کنند.

جریان اصولگرایی باید درک کند که باید مسئولیت پذیر باشد و پاسخگو. نمی‌تواند تمام قد به حمایت از یک کاندیدای ریاست جمهوری برخاسته و در نیمه کار از او اعلام برائت کرد.

جریان اصولگرایی باید بداند که نمایندگان مجلس اصولگرایی در انتخابات اخیر، صد و چهل تن از آنان از قالیباف حمایت کرده بود و صد و شصت تن از آنان از ولایتی و نزدیک همین تعداد هم از جلیلی در حالی که تعداد نمایندگان مجلس فعلی کمتر از 290 نفر است، اما حدود پانصد امضا از این مجلس برای حمایت از کاندیداهای ریاست جمهوری جمع می‌شود!

جریان اصولگرایی باید درک کند که فقط در مونولوگ است که می‌تواند فرمایش‌های خود را برای مردم بخواند و دیکته کند و در یک دیالوگ و گفت‌وگوی دو نفره همیشه کم می‌آورد و قافیه بازی را می‌بازد و مردم هم خوب می‌بینند که عیار هر کس به چه میزان است!

رسانه‌های اصولگرایی و در رأسشان صدا و سیما، باید بدانند دوران انحصار رسانه ای پایان یافته و نمی‌توان با نادیده گرفتن بخشی از مردم یا کاندیدای آنان، آنان را به شکست رساند.

جریان اصولگرایی باید شکست می‌خورد تا نسیم تغییر در این کشور به وزیدن بگیرد که تداوم اصولگرایی و آن همه ناکامی و مسئولیت ناپذیری روح و روان مردم را آزرده کرده بود؛ مردمی که بخشی از آنان کاملا از جریان اداره کشور خارج شده بودند!

مردم ایران به جریان اصولگرایی نه گفتند، چرا که از روند اداره کشور ناراحت بوده و از آن نحوه اداره کشور آسیب‌ها دیده بودند. مردم به جریان اصولگرایی نه گفتند، نه به آنان بفهمانند اصلح بودن یک کاندیدا را مردمند که تعیین می‌کنند و این مردم از یک رئیس جمهور اداره کشور را می‌خواهند؛ اداره‌ای خوب که تأثیر آن را در زندگی‌شان ببینند و لمس کنند.
مردم نه به دنبال اصلحی هستند که در داخل و خارج شعار دهند و نه دنبال اصلحی هستند که هر روز زندگی آنان را دچار تغییرات منفی بنیادین کند.

مردم به جریان اصولگرایی نه گفتند، چرا که به دنبال زندگی و سلامی دوباره به زندگی بودند. جریان اصولگرایی باید بداند که مردم بیش از هر چیز دیگری طالب زندگی خوبند!
اینکه کاندیدای پیروز انتخابات تا چه اندازه به فکر زندگی مردم خواهد بود، قابل پیش بینی نیست. اما او هم احتمالا می‌داند که مردم زندگی می‌خواهند و آرامش و اعتبار. با هیاهو و داد و قال و نوسان و شعار زندگی‌ها سخت می‌شود. او باید بداند شکست اصولگرایی ناشی از این بود که برای زندگی و آرامش مردم و همه مردم اهمیتی قائل نبود. کاندیدای پیروز باید به زندگی مردم عزت و آرماش دهد. کار سختی است؛ اما شدنی است!

ba ba barghi

Well-known member
با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!

هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!

در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.

وسوم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.

ببنيد دوستان عزيز ادم وقتي لايك مي كنه ,كسي متوجه نميشه كه جقد موافق يا مخالف بوده ,كه ,

ميخواستم بكم دكتر ,اساسي باهات موافقم ,در حد تيم ملي و اون ور تر
باتشكر از ادمين كه منو بن نميكنه ,

Persian-Masoud

New member
بله مردم امسال به آقای روحانی رای ندادند بلکه به تفکر ، راه و روش و البته تفکر حامیان ایشون رای دادند
در مورد وضع اقتصادی باید بگم که هر کدوم از 6 نفر کاندیدا(حتی آقای روحانی) که حرف از داشتن برنامه اقتصادی و .... می زنن وقتی وارد کار بشوند متوجه خواهند شد که وضعیت اقتصادی کشور ما بسیار پیچیده تر و غیرقابل پیش بینی تر از این حرفهاست که فرد بیاد و با یک برنامه خط کشی شده و ریز به ریز مشخص شده بخواد اونو اصلاح کنه بلکه ابتدا فرد باید وارد سیستم بشه و با مواجه شدن با مشکلات اونجا با تدبیر برخورد و برنامه ریزی کنه
برنامه آقای رضایی رو در ویکی رضایی دیدید؟ پر بود از حرفهای قشنگ و حرف از باید ها و نبایدهایی که برای همه از قبل آشکار بود. چیزی که مهمه نحوه ی عملکرد هنگام مواجهه با مشکلاته اینکه چطور با تدبیر مشکلات رو حل کنیم.
شعاری که آقای روحانی داد کاملا هوشمندانه بود

تمامی برنامه های اقتصادی تا زمانی که مسئله هسته ای حل نشه و از شدت تحریم ها کاسته نشه پوچ و نا کارآمد هستن.
دیروز هم اینجا گفتم محسن رضایی برنامه ای که داشت این بود که اول اقتصاد رو سر و سامان بده (چگونه خدا داند) و بعد با آمریکا مذاکره کنه تا به اصطلاح از موضع ضعف وارد نشه. بله! لفظ این جمله قشنگه اما ممکن نیست!

bakhshi

New member
تمامی برنامه های اقتصادی تا زمانی که مسئله هسته ای حل نشه و از شدت تحریم ها کاسته نشه پوچ و نا کارآمد هستن.
دیروز هم اینجا گفتم محسن رضایی برنامه ای که داشت این بود که اول اقتصاد رو سر و سامان بده (چگونه خدا داند) و بعد با آمریکا مذاکره کنه تا به اصطلاح از موضع ضعف وارد نشه. بله! لفظ این جمله قشنگه اما ممکن نیست!

با آمریکا مذاکره

nemikonand

motmaen bashid agha masud

bakhshi

New member

mozakere ba emrika daste raes jomhur nist agha masud

mj1919

New member
با آمریکا مذاکره

nemikonand

mozakere ba emrika daste raes jomhur nist agha masud

ایران در طی چند سال گذشته ، چندین بار با آمریکا مذاکره مستقیم کرده است!
مذاکره با آمریکا امر محال نیست، مهم موضع قدرت است یا ضعف!

Persian-Masoud

New member
با آمریکا مذاکره

nemikonand

روحانی به صراحت گفته سانتریفیوژ وقتی باید بچرخه که زندگی مردم هم باهاش بچرخه!
مطمئن باش روحانی مسئله هسته ای رو به زودی حل میکنه.
در این شک نکن. حالا من نمیگم با آمریکا اشتی میکنیم و سفارت میزنیم در خاک همدیگه ولی دیگه این وضعیت کنونی هم ادامه نخواهد داشت. انتخابات امسال یک نه بزرگ به انرژی هستی و سیاست های کنونی نظام بود!

ali_ah

New member
رییس جمهور مشخصه دیگه تقریبا

با اینکه به کسی دیگه رای دادم ولی
الکی نمی گم رای من کو
به نظر ملت احترام میزارمو....
الان میترسم هموناییی که میگفتند که رایس جمهور قبلا انتخواب شده و ... بیان بگن که اینو اوردن که الکی بگن نه انتخوابات سالمه و ... ویا از ما ترسیدن و ....
من با اینکه طرفدار اقای روحانی اصلا نبودم ولی از وقتی که راییس جمهور بشه من کاملا پشتشم و حمایت میکنم تا بتونه برای کشورم مفید باشه
امیدوارم کسایی که 4سال پیش رایاشون رو گم کرده بودن هم رایاشون رو پیدا کنن و معنی دموکراسی رو هم درک کنن
دیگه نبینم کسی بگه راییس جمهور رو قبلا انتخواب کردن و .. ها
خداییش از رییس جمهور تا 4سال حمایت میکنم برای کشورم

TUMS

Well-known member

امیدوارم تا ساعت 10 مشخص بشه بریم بیرون جشن بگیریم . . . .. .:4d564ad6::bunnyearsmiley::a2d3::thanks:

ali_ah

New member

الکی نمی گم رای من کو
الان میترسم هموناییی که میگفتند که رایس جمهور قبلا انتخواب شده و ... بیان بگن که اینو اوردن که الکی بگن نه انتخوابات سالمه و ... ویا از ما ترسیدن و ....
من با اینکه طرفدار اقای روحانی اصلا نبودم ولی از وقتی که راییس جمهور بشه من کاملا پشتشم و حمایت میکنم تا بتونه برای کشورم مفید باشه
امیدوارم کسایی که 4سال پیش رایاشون رو گم کرده بودن هم رایاشون رو پیدا کنن و معنی دموکراسی رو هم درک کنن

mj1919

New member

الکی نمی گم رای من کو

بسی جالب فرمودید!

سقوط آزاد قیمت سکه و طلا و دلار در بازار!
این است دولت اصلاح طلبی! :motat:

برادر من این استدلال های آبدوغ خیاری دیگه چیه؟
هنوز نتایج شمارش تموم نشده، چه ربطی به اون داره؟؟؟؟

Persian-Masoud

New member
برادر من این استدلال های آبدوغ خیاری دیگه چیه؟
هنوز نتایج شمارش تموم نشده، چه ربطی به اون داره؟؟؟؟

جالبه که بعد از چند روز مناظره بین من و شما هنوز هم استدلال های منو آب دوغ خیاری میدونین! و استدلالی خودتونو منطقی! پس میشه بفرمایید سقوط قیمت دلار و سکه که از امروز صبح ساعت 8 شروع شده بخاطر رای آوردن روحانی نبوده بخاطر چی بوده پس؟ نکنه مقام معظم رهبری فتوا دادن که قیمت هارو بیارین پایین و بنده خبر نداشتم؟
سرتونو از زیر برف بیارین بیرون لطفا.

STRUCTURE 66

New member
سقوط آزاد قیمت سکه و طلا و دلار در بازار!
این است دولت اصلاح طلبی! :motat:

من چند مطالبه دارم از دولت کریمه اصلاحات . اگر این است دولت اصلاحات : قیمت تمام سکه رو بکنه 600 هزارتومان ! میتونه ؟؟؟ قیمت مسکن اگر 100 درصد رفته بالا 40 درصد بیاد پایین!! پراید بشه 13 میلیون !! دلار بشه 2000 تومان !!( نگفتم قیمتهای قبل از گرونی )!! این است خواسته مردم!!!

Persian-Masoud

New member
از امروز صبح قیمت سکه بهار آزادی تا این لحظه 93000 تومان کاهش نشون داده نسبت به دیروز!!! لابد بخاطر گرمای هوا بوده نه پیروزی اصلاح طلبان! :smiliess (3):

بالا