به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
انحراف واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجله ای که نیست!

اگه به دور دوم کشید، اینجا میشه محل تبلیغات دور دوم!

ولی اگه نکشه، کل بحث هایی که الان راه بندازیم تا عصر، همش الکی میشه!

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
چه خوب رضایی از جلیلی پیشی گرفت امیدوارم از قالیبافم جلو بزنه حداقل اگه دور دومی هم در کار بود شرایط بهتره.........

mj1919

New member
رضایی 300 هزار تا دور دوم کم داره!

تو دور دوم مطمئن باشید همه رو رضایی ائتلاف دارند!

mj1919

New member
با توجه به اطلاعاتی که بیرون اومده، یک نمودار مقایسه ای از رشد آراء تهیه کردم،
تقریبا ثابت هست!!! جالب نیست؟؟؟؟ انگار کل کشور عین هم رای دادند؟؟؟؟

میشه نرخ رشد آراء رو برای هرکدوم درآورد و همین الان پیش بینی کرد که از کل آراء چقدر رای میارند!!!! میخواهید انجام بدم؟

توضیح:
1- اون فلش ها رو تقریبی قرار دادم،
2- همانطوری که می بینید، رای روحانی باید شتاب بیشتری داشته باشه، تا بتونه خودش رو بالا یا برابر 50 درصد نگه داره!
3- همانطوری که می بینید، رشد (شیب خط) آراء رضایی از قالیباف بیشتره، اگه اینجوری پیش بره، توی آخرا، از قالیباف می زنه بالاتر

آخرین ویرایش:

leyla-h

New member
با توجه به اطلاعاتی که بیرون اومده، یک نمودار مقایسه ای از رشد آراء تهیه کردم،
تقریبا ثابت هست!!! جالب نیست؟؟؟؟ انگار کل کشور عین هم رای دادند؟؟؟؟

میشه نرخ رشد آراء رو برای هرکدوم درآورد و همین الان پیش بینی کرد که از کل آراء چقدر رای میارند!!!! میخواهید انجام بدم؟

توضیح:
1- اون فلش ها رو تقریبی قرار دادم،
2- همانطوری که می بینید، رای روحانی باید شتاب بیشتری داشته باشه، تا بتونه ودش رو بالا یا برابر 50 درصد نه داره!
3- همانطوری که می بینید، رشد (شیب خط) آراء رضایی از قالیباف بیشتره، اگه اینجوری پیش بره، توی آخرا، از قالیباف می زنه بالاتر

پیش بینی من این بود، برای این که باز شلوغ نشه دور اول روحانی بالا بیاد بعد تو دور دوم جلیلی رو (فکر کنم منتخبشون این باشه) رئیس جمهور کنن یعنی احساس میکردم رای دادن یه کار عبثی باشه رئیس جمهور انتخاب شده ولی خواستم تلاشمو کرده باشم........... باید تا آخر صبر کرد ببینیم چی پیش میاد!!!!!

TUMS

Well-known member

نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوري تا ساعت 12:10
نامزد تعداد رای
حسن روحانی 6049655

محمدباقر قالیباف 1844463

سعید جلیلی 1400712

محسن رضایی 1518964

علی اکبر ولایتی 729044

سیدمحمدغرضی 143301

نکته را گرفتی. . . . .!!!!!!!!
اینو از خبر آنلاین گرفتم. . ..

STRUCTURE 66

New member
دوستان از منابع تقریبا موثق: روحانی تا حدود 18 میلیون رای آورده احتمالا 53 یا 54 درصد.

admin

Active member
پرسنل مدیریت
من دیروز برای کاری به یکی از روستاهای اطراف تهران(سعید آباد جاجرود) رفتم برام خیلی جالب بود که حتی توی اون روستا هم رای اول روحانی بود
نتیجه: نظر شخصی بنده این هست که با توجه اون همه درآمد حاصل از نفت 100 دلاری مردم واقعا از 8 سالی که گذشت ناراضی بودند.اصولا دموکراسی (نه به معنای مطلق) در ایران وجود داره و نمی شه منکر این قضیه شد چون مردم با دست خودشون دارند برای دولت آینده تصمیم می گیرند
در کل مردم دید سیاسی خوبی پیدا کردند امسال بر انتخابات اصلا هیجان و احساسات حاکم نبود چیزی که فقط بود آرامش و عقلانیت بود امسال انتخابات هیچ تخریبی صورت نگرفت و احساسات مردم توی مناظره ها تحریک نشد چون ما ایرانی ها آدمای کاملا احساساتی هستیم هچنان که هر دو دوره خاتمی و هر دو دوره ی احمدی نژاد بیشتر مردم فقط از روی احساسات رای دادند. مثلا یادمون باشه آقای احمدی نژاد در هر دو دوره با تخریب آقای هاشمی و احساساتی کردن مردم رای گرفت یا آقای خاتمی با احساساتی کردن مردم رای گرفت ولی مردم امسال به آقای روحانی رای ندادند بلکه به تفکر ایشون هستند رای دادند به این که نباید با دنیا به اسم سیاست انقلابی تقابل کرد بلکه باید تعامل کرد.

bakhshi

New member
من دیروز برای کاری به یکی از روستاهای اطراف تهران(سعید آباد جاجرود) رفتم برام خیلی جالب بود که حتی توی اون روستا هم رای اول روحانی بود
نتیجه: نظر شخصی بنده این هست که مردم با توجه به اون همه درآمد حاصل از نفت 100 دلاری واقعا از 8 سالی که گذشت ناراضی بودند. بنظرمن دموکراسی (نه به معنای مطلق) در ایران وجود داره و نمی شه منکر این قضیه شد چون مردم با دست خودشون دارند برای دولت آینده تصمیم می گیرند
در کل مردم دید سیاسی خوبی پیدا کردند امسال بر انتخابات اصلا هیجان و احساسات حاکم نبود چیزی که فقط بود آرامش و عقلانیت بود امسال انتخابات هیچ تخریبی صورت نگرفت و احساسات مردم توی مناظره ها تحریک نشد چون ما ایرانی ها آدمای کاملا احساساتی هستیم هچنان که هر دو دوره خاتمی و هر دو دوره ی احمدی نژاد بیشتر مردم فقط از روی احساسات رای دادند. مثلا یادمون باشه آقای احمدی نژاد در هر دو دوره با تخریب آقای هاشمی و احساساتی کردن مردم رای گرفت یا آقای خاتمی با احساساتی کردن مردم رای گرفت ولی مردم امسال به آقای روحانی رای ندادند بلکه به تفکر ایشون هستند رای دادند به این که نباید با دنیا به اسم سیاست انقلابی تقابل کرد بلکه باید تعامل کرد.

روستاهای اطراف تهران :1dco2x0p1lilzhfpg1t

mj1919

New member
نتیجه: نظر شخصی بنده این هست که با توجه اون همه درآمد حاصل از نفت 100 دلاری مردم واقعا از 8 سالی که گذشت ناراضی بودند.اصولا دموکراسی (نه به معنای مطلق) در ایران وجود داره و نمی شه منکر این قضیه شد چون مردم با دست خودشون دارند برای دولت آینده تصمیم می گیرند

با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!

هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!

در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.

وسوم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.

آخرین ویرایش:

bakhshi

New member
با احترام برای نظر شما
ولی من خیلی موافق نیستم!

هرچند که مردم از وضع موجود راضی نیستند، هرچند که شاید اصولگراها انتخاب دوم باشند، ولی عامه مردم درک صحیحی از وضع اقتصادی ندارند، نهایت وضعیتی ک پیش بینی می کنند، قیمت لبنیات در روزهای بعده. از وضع اقتصادی که سامان نخواهد گرفت بی خبرند!

در ثانی، به اعتقاد من، روحانی داره نون وجاهت خاتمی در بین مردم رو می خوره، وگرنه، خودتون می تونید به آرشیو خبرهای چند ماه قبل مراجعه کنید، روحانی یک گزینه ی ضعیف (کم قدرت) بود برای ریاست جمهوری.

وسئم اینکه، امیدواریم با آمدن روحانی ، وضع بهتر بشه، و ایشون وعده هاش رو فراموش نکنه.

bebakhshida

mardome ma akhe zendegi kardan ro tu hamin nuno ghaza mibinam

khodemun ro negah nakonid ke che amal va arezuhaei darim

va melakhamun baraye zendgi che chizaei hast

kheyli az hamin rustae ha be hamun mahi 45000 toman raziyand

mj1919

New member
bebakhshida

mardome ma akhe zendegi kardan ro tu hamin nuno ghaza mibinam

khodemun ro negah nakonid ke che amal va arezuhaei darim

va melakhamun baraye zendgi che chizaei hast

kheyli az hamin rustae ha be hamun mahi 45000 toman raziyand

خوب منم همینو می گم، اینهمه ببخشید لازم نبود!
می گم مردم درک درستی از "دولت تدبیر" ندارند!!! خوب به شعار و برنامه های نداشته ی روحانی رای ندادند که! دست دراز کردند، اولین دستی که غیر "تیپ اصولگرایی" بود رو گرفتند! اونم در سایه ی شهرت خاتمی.

بالا