میگما.بس نیست؟:dadad4:
رضا نکنه واقعا جن دیدی؟
بالاخره سراغ تو هم اومد؟
آخه چطو یهو به این سرعت تغییر رویه دادی؟
میگما.بس نیست؟:dadad4:
حالا احضار هر کدومشون که باشه به نظر من کار درستی نیست ساکار جان
چون اگه خدا میخواست ما با اونا تماس برقرار کنیم خیلی راحت این توانایی رو بهمون میداد که درکشون کنیم بدون نیاز به اینکارا ولی حتماً مصلحتی درکار بوده
پس ما نباید آرامش اونا و خودمونو صرفاً برای تفنن و کنجکاوی از بین ببریم
آفرین
ولی تو قرآن نوشته 4 جهت اگه اشتباه نکنم، از بالا و پایینو اشتباه نوشتین ، این دو جهت مسیریه که ما رو به خدا میرسونه
از نظر اهل تسنن احظار روح یا جن ،هیپنوتیزم،رمالی ، جادوگری یا هر کاری که با استفاده از جنیان انجام بگیره حرام و مخالف با خواست خداست و فال و پیشگویی هم نکوهیده استاحضار جن (که به اشتباه احضار روح گفته میشه) و سعی در ارتباط برقرار کردن با اونها از نظر علمای شیعه حرام میباشد دوستان، نظر علمای اهل سنت رو نمیدونم
حتی خود اجنه هم از تماس با انس منع شدن و اگه اینکارو کنن مرتکب گناه شدن ولی خوب یه عده از اونام مث ما آدما گناه میکنن
چی بس نیست؟
دوستان فکر بچه ها رو هم بکنید دیگه! بیا ترسید!![]()
بهتره یکم به این جمله ی حضرت علی که فرمودن بزرگترین گناه ترسه یکم فکر کنیم
اخه اون داستان خواهر دوستمو که تعریف کردم اونا گفته بودن اون پیرمرد روح یه ادم خوبه!!!!!!!!!!!!!!!
بازم میگی کوتاهه
چرا همه جمله ی منو از این جهت متوجه شدین.گفتم بس نیست.بخاطر اینکه واقعا داستانا غیر ترسناک بود.حوصلمون سر میرفت توو تاپیک.کشتی و ارواح و اینا اصن ترسناک بود.از داستان چاه خوشم اومد چون مشابهشو شنیده بودم.البته نمیدونم شاید هم همین داستان بود چون تیکه های moto-race با جناب جن هم توو داستانی که شنیده بودم بود.به هرحال جوسازی نکن علیه من.بیشتر با تو ام حدیث:mad_majidonlineبه این میگن کم نیاوردن حتی وقتی کم اوردی
:a2d3
![]()
من ازت دفاع کردما
گفتم رضا خان میرپنجی...نمی ترسی
آفرین
ولی تو قرآن نوشته 4 جهت اگه اشتباه نکنم، از بالا و پایینو اشتباه نوشتین ، این دو جهت مسیریه که ما رو به خدا میرسونه
چرا همه جمله ی منو از این جهت متوجه شدین.گفتم بس نیست.بخاطر اینکه واقعا داستانا غیر ترسناک بود.حوصلمون سر میرفت توو تاپیک.کشتی و ارواح و اینا اصن ترسناک بود.از داستان چاه خوشم اومد چون مشابهشو شنیده بودم.البته نمیدونم شاید هم همین داستان بود چون تیکه های moto-race با جناب جن هم توو داستانی که شنیده بودم بود.به هرحال جوسازی نکن علیه من.بیشتر با تو ام حدیث:mad_majidonlineبه این میگن کم نیاوردن حتی وقتی کم اوردی
:a2d3
![]()
این که خیلی خوبه رضا.حداقلش اولش خوشحال میشی ک چراکلیدوجاگذاشتی ینفر خونس ک دروبازکنه برات!!!!!!!!!!!!!میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟h34r-smiley:
پسر شجاع ،اینجا هستن بچه هایی که واقعا می ترسن و نمی تونن هم که نیان !!وسوسه میشن !!اگه بچه ها چیزی نگن بهتره !!!البته من نمی ترسما ...گفه باشم !!