اول بخون،بعد حستو بگوووو!!!

Taraa

Well-known member
تفسیر:

منظور از این جهات ،
صرفا جهات فیزیکی و جغرافیایی نیست

1. حمله از پیش رو : شیطان در این حالت نسبت به آنچه آدم در پیش رو داره ایجاد غفلت و حجاب میکنه. مثلا در انسان نسبت به وجود آخرت ، حساب و کتاب، بهشت و جهنم، ابدیتی که در پیش رو داریم و ... شک و شبهه ایجاد میکنه

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
2. حمله از پشت سر: ایجاد غفلت نسبت به این موضوع که این دنیا فانی و گذراست و باید همه اموال و مادیات رو در این دنیا پشت سر گذاشت و رفت. و همچنین ایجاد حب دنیا در انسانها

Taraa

Well-known member
3. حمله از سمت راست: ایجاد شبهه و شعبه در دین حقیقی. در واقع نزد خدا دین تنها یکی است . و هر دین و مذهبی غیر از اون وجود داره انحراف از دین اصلیه. در این حالت شیطان باطل رو حق جلوه میده

Taraa

Well-known member
4. حمله از سمت چپ : در این حالت شیطان انسان رو به سمت شهوت سوق میده و اون رو متقاعد به اصالت شهوت و لذت میکنه

Taraa

Well-known member
از بالا و پایین راه شیطان بسته است

بالا: راه نزول خیرات و برکات و مغفرت الهیه، وقتی انسان خودش رو نبینه و نگاهش به سمت خدا و به سمت بالا باشه و هیچوقت از توبه غافل نشه ،راهی بر نفوذ شیطان در اون نیست

پایین: مادامی که انسان خودش رو از خاک ببینه ، خضوع و خشوع داشته باشه و از سجده غافل نشه راه شیطان بر اون بسته خواهد بود

varia

Well-known member

فکر کن رفتی حموم
.
.
.
حولت یادت رفته!
.
.
.
داد می زنی: یکی حوله منو از رو تختم بده...
.
.
.
در یکم باز میشه یه دستی حوله رو میده بهت...
.
.
.
می گیری، تشکر می کنی... خودتو خشک می کنی... لباس می پوشی...
.
.
.
دستتو که میذاری رو دستگیره درو باز کنی بیای بیرون یادت میفته همه مسافرتن و تو تو خونه تنها بودی...!!!

حالا حستو بگو...

.

خوشحال میشم یکی اومده و دیگه تنها نیستم!!!!

ba ba barghi

Well-known member
خوشحال میشم یکی اومده و دیگه تنها نیستم!!!!

ولی من احساس می کنم قرعه به نامت شده !
872619_devilsmile.gif

Leyenda

Well-known member
از بالا و پایین راه شیطان بسته است

بالا: راه نزول خیرات و برکات و مغفرت الهیه، وقتی انسان خودش رو نبینه و نگاهش به سمت خدا و به سمت بالا باشه و هیچوقت از توبه غافل نشه ،راهی بر نفوذ شیطان در اون نیست

پایین: مادامی که انسان خودش رو از خاک ببینه ، خضوع و خشوع داشته باشه و از سجده غافل نشه راه شیطان بر اون بسته خواهد بود

تارا جان یه اعترافی کنم؟؟؟:dadad4:

آواتورتو وقتی میبینم استرس میگیرم !! خیلی باحاله!
به خاطر همین پستاتو سعی میکنم با سرعت بالا بخونم برم!!!:25r30wi:

zanbagh

New member
بچه ها قرار بود اینجا کامنتامونو بگیم یه خورده حال وهوامون عوض شه نه... مرسی از همتون:rose:

sara77

New member
:65d6a5d6s:خو جنه کجاس الان بابا یه ملت منتظرشن بگین بیاد

Taraa

Well-known member

تارا جان یه اعترافی کنم؟؟؟:dadad4:

آواتورتو وقتی میبینم استرس میگیرم !! خیلی باحاله!
به خاطر همین پستاتو سعی میکنم با سرعت بالا بخونم برم!!!:25r30wi:

لیندا جان حالا آخرش باحاله یا استرس میگیری؟ :65d6a5d6s:

پ دیگه اگه خودمو ببینی چی میگی؟ این که شاگردمه
:25r30wi:

Leyenda

Well-known member
لیندا جان حالا آخرش باحاله یا استرس میگیری؟ :65d6a5d6s:

پ دیگه اگه خودمو ببینی چی میگی؟ این که شاگردمه

هر دو!!! خیلی وقت ها ادم هم استرس میگیره و هم لذت میبره!! مثلا، دیدن فیلم ترسناک!!!!
آخه میدونی، این زاویه ضربه زدنش دقیقا به طرف متن هست که میخونی، ادم احساس میکنه تو فیسش میخوره!! ( خوبه مانیتورم 3 بعدی نیست!!:25r30wi:)

ووووو استاد....:applause:
ولی در کل جالبه...

( با عرض پوزش از زنبق جان):riz513:

faridez

New member
اول متوجه نمی شم,ده کم که بگذره متوجه میشم و تا مرز سکته میرم!!!!!!!!!!

Taraa

Well-known member
دیدم به قضیه جن علاقه نشون میدید، اینو گذاشتم. خودم راجع بهش نظری ندارم

قبرستانی خاموش و مرموز در جنوب شرقی ترین نقطه ایران، استان سیستان و بلوچستان، شهر چابهار، روستای تیس. روستایی باستانی با قدمتی حداقل 2300 ساله که در آن اعتقادات و باورهای مردم بلوچ با راز آمیزی و سکوت ژرفناک طبیعت آن و آثار باستانی بر جای مانده پیوند خورده است و گورستان جن که بلوچ ها به آن " جن سنط " می گویند یکی از این رازهاست. قبرها در کنار هم بر روی سطحی صخره ای حفر شده اند. حفر این گورها بر سطح سنگی حیرت و پرسش بازدیدکنندگان را بر می انگیزد . چه کسانی این گورهارا حفر کرده اند؟ چرا سطح سنگی را برای حفر انتخاب کرده اند؟ این گورها با چه وسیله ای حفر شده است؟ در پاسخ به این پرسش ها مانند این گورستان جز سکوت و خاموشی چیزی نمی شنویم. شاید به دلیل حفظ مردگان و در گذشتگان از گزند جانوران و خورندگان زیر زمینی اجساد، رنج کندن سنگ را بر خود هموار می کردند و گورها را اینچنین می ساختند. شاید برای احترام به مردگان بوده و شاید هم باور مردم محلی درست باشد که " این گورها متعلق به جن هاست. آنها مردگان خود را در حصار این سنگ ها دفن کرده اند، شب که می رسد، جنها بر سر گور از دست رفتگان خود حاضر می شوند و به مویه و مرثیه سرایی مشغول می گردند. هر کس که شبانگاه گذرش بر این گورستان بیفتد، مورد نفرین جن ها قرار می گیرد و با عذابی سخت بعد از چند روز می میرد."

بشر امروزی با وسایل ابتدایی به دشواری توانایی حفر این گورها را بر روی سطح سخت سنگی دارد. شاید به همین دلیل است که مردم محلی حفر این گورها را به نیرویی مافوق بشر نسبت می دهند.این گورستان بر تپه ای کم ارتفاع مشرف بر روستای تیس و در پای کوه پیل بند قرار گرفته است. در کنار این گورستان که به قبرستان شماره یک تیس مشهور است، قبرستان امروزی مردم روستا قرار دارد. اما گورهای این گورستان بر سطح خاکی نرم حفر می شوند. مردم روستا اگرچه درگذشتگان خود را در این گورستان به خاک می سپارند اما مراقبند که شب گذرشان به گورستان جن ها نیفتد!

147613_484.jpg

147616_679.jpg

147617_970.jpg

maxin

Well-known member
من ک ازین شانسا ندارم حتما حوله اشتباه برام میاره میزنم تو سرش میگم خبر مرگت برو حوله خودمو بیار .....:mad_majidonline:ازمابهترونم ،از ما بهترونای قدیم!

آخرین ویرایش:

farzanee20

New member
اصلا امکان نداره اینقد حواس پرت باشم که یادم بره هیشکی خونه نیس :(50):
ولی اگه شد فقط جیغ میزنم همین:65d6a5d6s:

بالا