اول بخون،بعد حستو بگوووو!!!

sakar

New member
حالا احضار هر کدومشون که باشه به نظر من کار درستی نیست ساکار جان
چون اگه خدا میخواست ما با اونا تماس برقرار کنیم خیلی راحت این توانایی رو بهمون میداد که درکشون کنیم بدون نیاز به اینکارا ولی حتماً مصلحتی درکار بوده
پس ما نباید آرامش اونا و خودمونو صرفاً برای تفنن و کنجکاوی از بین ببریم

درسته منم نگفتم احظار روح یا جن یاد بگیرم چون تا خدا رو دارم نیازی به هیچ جن وانسی ندارک
ولی انسان سه دشمن اصلی داره
1:جهل و نادانی
2: شیطان
3: نفس اماره

این سوالات جهت دفع یکی از دشمنان اصلیمه

sakar

New member
آفرین
ولی تو قرآن نوشته 4 جهت اگه اشتباه نکنم، از بالا و پایینو اشتباه نوشتین ، این دو جهت مسیریه که ما رو به خدا میرسونه

جدی؟
من دوباره میپرسم و اگه ایه شو پیدا کردم میذارم اما اگه شما ایه مربوطه رو دارید ممنون میشم بذارید
نگا کردم تو سوره ی اعراف ایه 16 و 17 چهار جهتو گفته شاید اونی که گفته یه اشتباه لفظی بوده دوباره میپرسم

آخرین ویرایش:

sakar

New member
احضار جن (که به اشتباه احضار روح گفته میشه) و سعی در ارتباط برقرار کردن با اونها از نظر علمای شیعه حرام میباشد دوستان، نظر علمای اهل سنت رو نمیدونم

حتی خود اجنه هم از تماس با انس منع شدن و اگه اینکارو کنن مرتکب گناه شدن ولی خوب یه عده از اونام مث ما آدما گناه میکنن
از نظر اهل تسنن احظار روح یا جن ،هیپنوتیزم،رمالی ، جادوگری یا هر کاری که با استفاده از جنیان انجام بگیره حرام و مخالف با خواست خداست و فال و پیشگویی هم نکوهیده است

sakar

New member
چی بس نیست؟

دوستان فکر بچه ها رو هم بکنید دیگه! بیا ترسید!
p7977cujr38iyymsu8.gif

بهتره یکم به این جمله ی حضرت علی که فرمودن بزرگترین گناه ترسه یکم فکر کنیم

reza.n

New member
بهتره یکم به این جمله ی حضرت علی که فرمودن بزرگترین گناه ترسه یکم فکر کنیم

ترس از چی گناهه؟؟جمله همینه؟اونوقت یعنی ترس از خدا هم گناهه؟:21:شرایطی که جمله گفته شده رو هم بهش فکر کنیم.

ba ba barghi

Well-known member
اخه اون داستان خواهر دوستمو که تعریف کردم اونا گفته بودن اون پیرمرد روح یه ادم خوبه!!!!!!!!!!!!!!!
بازم میگی کوتاهه

منم با حدیث موافقم !کلا کار درستی نیست ...منم بچه ی خوبی شدم دیگه انجام نمی دم !!اون موقع هم که انجام می دادیم دبیرستان بودیم و طفل جاهل !!!!!!!
بعدشم این اجنه می تونن خودشونو شبیه دیگران جلوه بدن !!!!شبیه یه آدم خوب ....یا یه آدم بد ...یا هر کس دیگه !!

راستی با رضا هم موافقم !دیگه بسه !!منم بچه ی خوبی بودم ،قسمت آخرو پاک کردم ....دیگه هم چیزی نمی ذارم !!!

خودمم نظر خاصی ندارم !!

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
چرا همه جمله ی منو از این جهت متوجه شدین.گفتم بس نیست.بخاطر اینکه واقعا داستانا غیر ترسناک بود.حوصلمون سر میرفت توو تاپیک.کشتی و ارواح و اینا اصن ترسناک بود.از داستان چاه خوشم اومد چون مشابهشو شنیده بودم.البته نمیدونم شاید هم همین داستان بود چون تیکه های moto-race با جناب جن هم توو داستانی که شنیده بودم بود.به هرحال جوسازی نکن علیه من.بیشتر با تو ام حدیث:mad_majidonline:(به این میگن کم نیاوردن حتی وقتی کم اوردی:whistle::a2d3:)

hoorsa

New member
باشه خب منم که کلا آدم موافقی ام
کوتاه میام و به جاش حرفای خوب بزینم
البته من دیگه دارم می رم

hoorsa

New member
چرا همه جمله ی منو از این جهت متوجه شدین.گفتم بس نیست.بخاطر اینکه واقعا داستانا غیر ترسناک بود.حوصلمون سر میرفت توو تاپیک.کشتی و ارواح و اینا اصن ترسناک بود.از داستان چاه خوشم اومد چون مشابهشو شنیده بودم.البته نمیدونم شاید هم همین داستان بود چون تیکه های moto-race با جناب جن هم توو داستانی که شنیده بودم بود.به هرحال جوسازی نکن علیه من.بیشتر با تو ام حدیث:mad_majidonline:(به این میگن کم نیاوردن حتی وقتی کم اوردی:whistle::a2d3:)

من ازت دفاع کردما
گفتم رضا خان میرپنجی...نمی ترسی

ba ba barghi

Well-known member
آفرین
ولی تو قرآن نوشته 4 جهت اگه اشتباه نکنم، از بالا و پایینو اشتباه نوشتین ، این دو جهت مسیریه که ما رو به خدا میرسونه

تارا جان من داستان این جهات رو متوجه نشدم !!کدوم آیه است دقیقا ؟؟!

یه آیه ای هست میگه ، البته شما را به اندکی ترس و گرسنگی و بينوايی و بيماری و نقصان در محصول می آزماييم و شکيبايان را بشارت ده!!

: وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ.........بقره 155

که جاهای دیگه هم ذکر کرده ، افزونی مال و فرزند و همسر
اینا میشه چهار تا : 1.ترس( البته اینجا صرفا منظور ترس از جن نیستا !!!کلا منظور ترس) .... 2،مال ،3.فرزند ،4.بیماری !!
شاید منظور از این جهات اینا باشن ؟؟؟:21:

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟:ph34r-smiley:

ba ba barghi

Well-known member

پسر شجاع ،اینجا هستن بچه هایی که واقعا می ترسن و نمی تونن هم که نیان !!وسوسه میشن !!اگه بچه ها چیزی نگن بهتره !!!البته من نمی ترسما ...گفه باشم !!

zanbagh

New member
میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟:ph34r-smiley:
این که خیلی خوبه رضا.حداقلش اولش خوشحال میشی ک چراکلیدوجاگذاشتی ینفر خونس ک دروبازکنه برات!!!!!!!!!!!!!

hoorsa

New member
می گم این خبیث های پدرسوخته کارشون به جایی رسیده که کلید خونه مردمم دارن...
ببین خبیث جان...اینجا یا جای منه یا جای تو
سه ثانیه وقت داری که نبینمت

reza.n

New member

پسر شجاع ،اینجا هستن بچه هایی که واقعا می ترسن و نمی تونن هم که نیان !!وسوسه میشن !!اگه بچه ها چیزی نگن بهتره !!!البته من نمی ترسما ...گفه باشم !!

باشه برقی تمومش کنیم.(من که از خدامه:ph34r-smiley::4d564ad6:)

بالا