ختم موضوعی قرآن کریم(ویژه نیمه دوم ماه مبارک رمضان)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

konjkave

New member
سلام نماز و روزه همگی قبول حق انشاا...
منم سهمم خوندم(آیات 1 تا 40 سوره توبه) آیه مرتبطی با رشته ام ندیدم ولی دوباره میخونم شاید چیزی پیداکنم:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

zanbagh

New member
سلام منم سهمموخوندم تا جایی که نگاه کردم موضوع مرتبطی ندیدم اما باز میگردم

mohana

Well-known member
سلام...
فکر میکردم اومدم اطلاع دادم که سهممو خوندم....
حواس نموند برام..........:black_eyed:

مطلب مرتبط با رشته م پیدا نکردم....ولی بعدا بعضی از آیات رو همینجا مطرح میکنم

simp9V_535.jpg

bioshimi93

New member
سلام من سهم قرآن خودمو خوندم.(آیه 56 تا اخر سوره حج و کل سوره فتح) این آیات رو هم فکر کردم در رابطه با رشتم باشه

آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است از آن اوست و در حقيقت اين خداست كه خود بى‏نياز ستوده[صفات] است (۶۴)سوره حج
آيا نديده‏اى كه خدا آنچه را در زمين است به نفع شما رام گردانيد و كشتيها در دريا به فرمان او روانند و آسمان را نگاه مى‏دارد تا [مبادا] بر زمين فرو افتد مگر به اذن خودش [باشد] در حقيقت‏خداوند نسبت به مردم سخت رئوف و مهربان است (۶۵)
و اوست كه شما را زندگى بخشيد سپس شما را مى‏ميراند و باز زندگى [نو] مى دهد حقا كه انسان سخت ناسپاس است (۶۶)

akhbar

New member
سلام بجه ها
منم خوندم اما دقیقا مرتبط با رشته م نبودچیزی

sakar

New member
سلام
طاعات و عبادات همگی قبول
دوستان اگه میشه لطف کنید که بگید رشتتون چیه و ایه مربوطه به چه بحثی از رشتتون اشاره کرده ممنون

taksetareh

New member
و الله خلق کل دابه (ایه ی 45 سوره ی نور)
و خداوند هر جنبنده ای را ار ابی افرید گکروهی از آنها بر شکم خود راه میروند و گروهی بر دوپای خور راه میروند و گروهی بر چهارپا راه میروند و خداوند هرچه بخواهد می آفریند زیرا خداوند بر همه چیز توانست.

varia

Well-known member
سلام
طاعات و عبادات همگی قبول
دوستان اگه میشه لطف کنید که بگید رشتتون چیه و ایه مربوطه به چه بحثی از رشتتون اشاره کرده ممنون

ساکار عزیز رشته هرکاربری زیر نام کاربریش ذکر شده.

sakar

New member
ساکار عزیز رشته هرکاربری زیر نام کاربریش ذکر شده.
گلچین جان من که نمیبینم واسه فهمیدن رشته ها باید برم پروفایل کاربر(فک کنم بخاطر اینه که علوم پزشکی 92 این خاصیت رو نداره واسه همینه نمیبینم)
بعدش موضوع مرتبط با رشته شون رو که بگن خیلی بهتره بنظر شمام اینطور نیست؟

ایزو

New member
سلام
اگر ممکنه و هنوز هم سهمی باقیست منو هم در این کار شریک کنید...
ممنون:rose:

maryam1010

New member
سلام آوا جون طاعات و عباداتت قبول حق باشه
منم سهمموخوندم اما چیزی دقیقا مرتبط با رشته م نبود اما بعدا آیاتی که برام جالب بود رو میذارم
التماس دعا از همگی دوستان

leyla-h

New member
سلام منم سهمم رو خوندم ولی هیچ مطلبی در رابطه با رشته ام نبود...........

AWWA

New member
سلام اوا جان منم میخوام شرکت کنم.میشه؟
سلام حنا جون....اسم شمارو به لیست اضافه کردم. شماره 14 هستی. لطفا حداکثر تا یه روز مونده به عید فطر پایان قرائتت رو بهم اطلاع بده. ممنون

سلام
اگر ممکنه و هنوز هم سهمی باقیست منو هم در این کار شریک کنید...
ممنون:rose:

سلام....سهم آقای ام باماری رو دادم به شما. مث اینکه ایشون هنوز به سایت سرنزدن و ممکنه بخش مربوط به ایشون خونده نشده باقی بمونه. بنابراین شماره شما توی لیست (دومین پست همین تاپیک )9 هست.
التماس دعا

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
از همگی ممنونم که به موقع قرائت کردین و اطلاع دادین. طبیعیه برای بعضیها دربخششون آیه مرتبطی نباشه، چون فقط یه بریده ای از آیات هست.
حدیثی داریم که میگه هیچ تر و خشکی نیست مگر آنکه در قرآن آمده است..پس مطمئنا در قرآن مطالبی ظریف ولی مهم در زمینه همه علوم اومده.
مطالبی که دوستان در مورد رشتشون گذاشتن واقعا مفید بود...... از نگاه افراد دیگه به قرآن نگاه کردن باعث ایجاد دیدگاههای جدید و متفاوتی میشه.
آیه ای که ساکار عزیز- هم رشته ایم- در مورد آلودگی صوتی نوشته بود برام خیلی جالب بود. شاید من اصلا با خوندن اون آیه به اهمیت صوت دقت نمیکردم. البته در ظاهر ممکنه این نکته بی اهمیت به نظر بیاد ولی برای ماها که در موردش مطالعه داشتیم قابل تامله. در مورد آب هر کسی میتونه در قرآن آیاتش رو درک کنه چون به وضوح بهش اشاره شده(ورای نکات جزئی تر علمیش که خب طبیعتا به تخصص نیاز داره)

سلام منم سهممو خوندم
با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی

سوره طه
يَوْمَئِذٍ يَتَّبِعُونَ الدَّاعِيَ لَا عِوَجَ لَهُ ۖ وَخَشَعَتِ الْأَصْوَاتُ لِلرَّحْمَٰنِ فَلَا تَسْمَعُ إِلَّا هَمْسًا ﴿١٠٨﴾
در آن روز همه انسان‏ها دعوت كننده را كه هيچ انحرافى ندارد [براى ورود به محشر] پيروى مى‏كنند و صداها در برابر [خداى] رحمان فرو مى‏نشيند و جز صدايى آهسته [چيزى] نمى‏شنوى .«108
نبود آلودگی صوتی

سوره واقعه
أَفَرَأَيْتُمُ الْمَاءَ الَّذِي تَشْرَبُونَ ﴿٦٨﴾ أَأَنْتُمْ أَنْزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنْزِلُونَ ﴿٦٩﴾ لَوْ نَشَاءُ جَعَلْنَاهُ أُجَاجًا فَلَوْلَا تَشْكُرُونَ ﴿٧٠﴾
به من خبر دهيد آبى كه مى‏نوشيد ،«68» آيا شما آن را از ابر باران‏زا فرود آورده‏ايد يا ما فرود آورنده‏ايم ؟«69» اگر بخواهيم آن را تلخ مى‏گردانيم ، پس چرا سپاس گزارى نمى‏كنيد؟«70»
مربوط به بحث چرخه آب

آخرین ویرایش:
و مثلا :)

ای کسانی که ایمان آورده اید به غیر همکیشان خود اعتماد نکنید و آنان را همراز خود نگیرید
آنان در حق شما از هیچ شر و فسادی کوتاهی نمی کنند
دوست داشته اند که شما در رنج بیفتید و سخت زیان ببینید. دشمنی از دهان هایشان و لحن سخنانشان آشکار است و آنچه سینه هایشان از دشمنی شما پنهان می دارد - که در بیان نمی گنجد - بزرگ تر است.
همانا ما ایات و نشانه ها را برای شما به روشنی بیان کردیم؛ اگر خرد را به کار گیرید در می یابید

118 آل عمران

و در ادامه :)

119 آل عمران: هان ، شما همان هایی هستید که آنان را دوست می دارید ، ولی آنها شما را دوست نمی دارند، و شما به همه کتاب های آسمانی ایمان دارید، ولی آنان به کتاب شما ایمان ندارند، و چون با شما دیدار کنند گویند: ایمان آوردیم، و چون با یکدیگر خلوت کنند، از خشم بر شما سرانگشتان خود را می گزند. بگو: به خشم خود بمیرید (به آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر. شهید دکتر بهشتی) که خدا به راز سینه ها داناست.

1320675217378551_large.jpg

آخرین ویرایش:
120 آل عمران

اگر به شما خوشی رسد مایه اندوهشان می شود و اگر به شما بدی رسد بدان شاد می گردند . و اگر بر ناگواری ها صبر کنید و تقوا پیشه سازید ، نیرنگشان اندک زیانی به شما نمی رساند، چرا که خدا به آنچه می کنند احاطه دارد.

150 و 149 آل عمران

ای کسانی که ایمان آورده اید ، اگر از کافران پیروی کنید ، شما را به عقب باز می گردانندو از دینتان روی گردان می کنند و از زیانکاران خواهید شد.

آنان سرپرست و یاور شما نیستند ، بلکه خدا سرپرست شماست و او بهترین یاور است.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا