سلام
طاعات و عبادات همگی قبول
دوستان اگه میشه لطف کنید که بگید رشتتون چیه و ایه مربوطه به چه بحثی از رشتتون اشاره کرده ممنون
گلچین جان من که نمیبینم واسه فهمیدن رشته ها باید برم پروفایل کاربر(فک کنم بخاطر اینه که علوم پزشکی 92 این خاصیت رو نداره واسه همینه نمیبینم)ساکار عزیز رشته هرکاربری زیر نام کاربریش ذکر شده.
سلام حنا جون....اسم شمارو به لیست اضافه کردم. شماره 14 هستی. لطفا حداکثر تا یه روز مونده به عید فطر پایان قرائتت رو بهم اطلاع بده. ممنونسلام اوا جان منم میخوام شرکت کنم.میشه؟
سلام
اگر ممکنه و هنوز هم سهمی باقیست منو هم در این کار شریک کنید...
ممنون:rose:
سلام منم سهممو خوندم
با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی
سوره طه
يَوْمَئِذٍ يَتَّبِعُونَ الدَّاعِيَ لَا عِوَجَ لَهُ ۖ وَخَشَعَتِ الْأَصْوَاتُ لِلرَّحْمَٰنِ فَلَا تَسْمَعُ إِلَّا هَمْسًا ﴿١٠٨﴾
در آن روز همه انسانها دعوت كننده را كه هيچ انحرافى ندارد [براى ورود به محشر] پيروى مىكنند و صداها در برابر [خداى] رحمان فرو مىنشيند و جز صدايى آهسته [چيزى] نمىشنوى .«108
نبود آلودگی صوتی
سوره واقعه
أَفَرَأَيْتُمُ الْمَاءَ الَّذِي تَشْرَبُونَ ﴿٦٨﴾ أَأَنْتُمْ أَنْزَلْتُمُوهُ مِنَ الْمُزْنِ أَمْ نَحْنُ الْمُنْزِلُونَ ﴿٦٩﴾ لَوْ نَشَاءُ جَعَلْنَاهُ أُجَاجًا فَلَوْلَا تَشْكُرُونَ ﴿٧٠﴾
به من خبر دهيد آبى كه مىنوشيد ،«68» آيا شما آن را از ابر بارانزا فرود آوردهايد يا ما فرود آورندهايم ؟«69» اگر بخواهيم آن را تلخ مىگردانيم ، پس چرا سپاس گزارى نمىكنيد؟«70»
مربوط به بحث چرخه آب
و مثلا
ای کسانی که ایمان آورده اید به غیر همکیشان خود اعتماد نکنید و آنان را همراز خود نگیرید
آنان در حق شما از هیچ شر و فسادی کوتاهی نمی کنند
دوست داشته اند که شما در رنج بیفتید و سخت زیان ببینید. دشمنی از دهان هایشان و لحن سخنانشان آشکار است و آنچه سینه هایشان از دشمنی شما پنهان می دارد - که در بیان نمی گنجد - بزرگ تر است.
همانا ما ایات و نشانه ها را برای شما به روشنی بیان کردیم؛ اگر خرد را به کار گیرید در می یابید
118 آل عمران