اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

rainsavor

New member
بچه ها ببخشید ولی نمی خوایم که این تاپیکو به جنگ و جدل بین دخترا و پسرا تبدیل کنیم . می خوایم همگی منطقی حرف بزنیم و حق رو بگیم . اینجا بیشتر همه می خوان روی همو کم کنن انگار !!!

:sadsmiley: من که هدفم خیره

mohana

Well-known member
بچه ها ببخشید ولی نمی خوایم که این تاپیکو به جنگ و جدل بین دخترا و پسرا تبدیل کنیم . می خوایم همگی منطقی حرف بزنیم و حق رو بگیم . اینجا بیشتر همه می خوان روی همو کم کنن انگار !!!

ستایش عزیزم خودت میگی منطقی
وقتی منطق وجود نداشته باشه،بحث بی فایده میشه!

نوتر

New member
...........................

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
حتما دخترای دور و برت دسته جمعه میخواستن سر کارت بذارنا
وگرنه فراوانی دخترانی که از پسرا خواستگاری میکنن در کل ایران به 4 نفر نمیرسه ..

نجما جان زیادتر از این چیزی که میگی هستن متاسفانه

ketabsabz

Well-known member
اولا :اینکه یه خانوم از یه آقا خواستگاری کنه هیچ اشکالی توش نیست مگه چیه ؟اگه به صورت درستی باشه اصلا هم عیبی نداره ،هیجا هم ننوشته که گناهه، دوما قضیه ی خیانت فقط مربوط به زن یا مرد نمیشه که بتونیم قطعا بگیم یک طرفست،

آخرین ویرایش:

najma

New member
کلا من موضع نمی گیرم تو این بحث.

اصلا با کلیت بحث مخالفم.

ولی به این اعتقاد دارم: از نتیجه ای که از بحث می خوایهید بگیرید (با احتمال 99% نمی شه گرفت) مهمتر، خود بحث است.

وقتی که نتیجه گرا بشیم برامون فرقی نمی کنه که توش، به همدیگه توهین کنیم و یا بی اجترامی.

یا از روشهای های غیر منصفانه برای رسیدن به نتیجه استفاده کنیم.

اونوقت خود بحث دیگه جذاب نیست، فقط نتیجش مهم میشه......

و اینجوری همیشه یک عده شکست میخورن بدون اینکه چیزی عایدشون بشه!!!

به نظر من اساس این پست بی منطقه ...
هر کس به نظش یه کاری درسته ، یکاری غلط .
به هر حال اینجا ایرانه و دختر های ایرانی اینکا رو نمیکنن ... حالا هر چقدرم که آقایون بگن خانوم های جامعه به این خفت افتادن ما قبول نمیکنیم چون جنس خودمون رو میشناسیم .
دیگه میخواید چه نتیجه ای گرفته بشه مگه ؟؟؟
به نظر من این تاپیک و اون یکی تاپیک که آقایون قرار تست آشپزی از خانوم ها بگیرن سراسر هجوه و جنبه علمی و روانشناسی نداره .
ما هم فقط داریم علی رغم میل باطنی این بحث رو ادامه میدیم .
من به شخصه از این کل کل های جنسیتی اصلا خوشم نمیاد و اگر جای ادمین یا نگار بودم حتما می بستمش ....
متاسفانه ما هنوز به اون سطح از روشنفکری نرسیدیم که بتونیم بدون توهین به جنسیت هم بشینیم با هم بحث کنیم ...
من که دیگه ادامه نمیدم . اصلا انتظار یار کشی نداشتم دوستان .
بای ...:riz304:

setayesh71

New member
دقیقا حدیث جان ... مثلا دوبار با یک بنده خدا اتفاقی چشم تو چشم میشی ..
حالا اتفقی هم داشتی با دوستات میخندیدی و با اون بنده خدا چش تو چش میشی ...
ینی دیگه امر بهش مشتبه میشه ...:13:

واقعا اینو من قبول دارم . دو بار به یکی نگاه کنی فکر می کنه عاشقشی !!! آخه این چه مدلیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

نوتر

New member
اولا :اینکه یه خانوم از یه آقا خواستگاری کنه هیچ اشکالی توش نیست مگه چیه ؟اگه به صورت درستی باشه اصلا هم عیبی نداره ،هیجا هم ننوشته که گناهه، دوما قضیه ی خیانت فقط مربوط به زن یا مرد نمیشه که بتونیم قطعا بگیم یک طرفست،

کتاب سبز مطالب رو از اول بخون آجی. مرسی:riz304:

mohana

Well-known member
به نظر من اساس این پست بی منطقه ...
هر کس به نظش یه کاری درسته ، یکاری غلط .
به هر حال اینجا ایرانه و دختر های ایرانی اینکا رو نمیکنن ... حالا هر چقدرم که آقایون بگن خانوم های جامعه به این خفت افتادن ما قبول نمیکنیم چون جنس خودمون رو میشناسیم .
دیگه میخواید چه نتیجه ای گرفته بشه مگه ؟؟؟
به نظر من این تاپیک و اون یکی تاپیک که آقایون قرار تست آشپزی از خانوم ها بگیرن سراسر هجوه و جنبه علمی و روانشناسی نداره .
ما هم فقط داریم علی رغم میل باطنی این بحث رو ادامه میدیم .
من به شخصه از این کل کل های جنسیتی اصلا خوشم نمیاد و اگر جای ادمین یا نگار بودم حتما می بستمش ....
متاسفانه ما هنوز به اون سطح از روشنفکری نرسیدیم که بتونیم بدون توهین به جنسیت هم بشینیم با هم بحث کنیم ...
من که دیگه ادامه نمیدم . اصلا انتظار یار کشی نداشتم دوستان .
بای ...:riz304:

ممنون نجما جان...نظر من هم همینه:riz304:
خدانگهدار همگی

بالا