atarod
New member
بعععععله جناب دکتر محمد ))سلام بچها راستی منو یادتون رفتعا .....یکی از رتبع تهرانیاااااااااا:smiliess (3):
شما و سحر جون هردوتون تهرانین..
بعععععله جناب دکتر محمد ))سلام بچها راستی منو یادتون رفتعا .....یکی از رتبع تهرانیاااااااااا:smiliess (3):
بعععععله جناب دکتر محمد ))
شما و سحر جون هردوتون تهرانین..
من که عازم بودم :black_eyed:دوستان رتبه اولی ی فکری ب حال ما رتبه داغونا هم بکنید احیانا
اقا احسان چیکاریدی بالاخره ؟عازم سربازی میشی یا سال دیگه؟محض عوض کردن جو:black_eyed:
نه.تقصیر من شد.خیلی غر زدم
اصن تقصیر من بود، دعوا نکنید خوبیت نداره جلو بچه هاآخ آخ راست میگی... ببخشید بابت چتا.. تقصیر من شد..
دعوا نکردیم بابا ))اصن تقصیر من بود، دعوا نکنید خوبیت نداره جلو بچه ها
شوخی کردم.. میلیون ها اسپم تو این سایت زده میشه، صدتاش هم سهم این تاپیک! هیچطوریش نیست.
ماشالا بچه های ایمنی کارشون درسته، مدیر هم نباشه خودشون هم سربه راهن هم مدیرنبه به باین مدیریت احسان بزرگ!!بعد رفتنت به خدمت چه کسی عهده دار این مسیولیت خواهد بود؟؟:dadad4:
راست میگی، یه لحظه قاطی کرم! ))دعوا نکردیم بابا ))
تقصیرارو تقسیم کردیم..!
هه هه...این یکیو اشتبا کردی احسان.من عمرا با دخترا دعوام بشه )))ماشالا بچه های ایمنی کارشون درسته، مدیر هم نباشه خودشون هم سربه راهن هم مدیرن
ولی اگه به منه، من بند نافم رو با اینترنت بریدن، یه جوری تو خدمت اینترنت پیدا می کنم آخرش
راست میگی، یه لحظه قاطی کرم! ))
ولی کاش دعوا می کردین، دعوای دخترا باحاله همش این شکلیه :sdasdasd:
سی و یکم .. :|||سلام فردا کلید نهایی میاد؟؟؟؟؟یادمه احسان گف میاد فردااااااااا:smiliess (4)::smiliess (4):
بچه ها ی سوال فنی ذهنمو مشغول کرده...
دو سال پشت کنکور موندن خیلی بدددده عایا ؟؟ :-((([/
به نظر من بستگی ب مدل زندگیت داره اگه روی چیزای مهم زندگیت تاپیر سوئ نمیذاره چرا که نه ولی اگه باعث میشه از خیلی چیزا عقب بمونی ب نظرم اره بد زندگی بعدای دیگه هم داره مگه ما چند بار زندگی می کنیم که بیشترشم پشت کنکور لعنتی سپری بشه
این نظر من بود لطفن کسی جبهه نگیره:riz277:
بچه ها ی سوال فنی ذهنمو مشغول کرده...
دو سال پشت کنکور موندن خیلی بدددده عایا ؟؟ :-(((
مرسی بچه ها...ولی منظورم از لحاظ ضایع شدنش بود.اینکه هم خودت هم یه ملت بطور قطع انتظار رتبه زیر 20 ازت داشته باشن ولی بری تو کنکور گند بزنیییییی
خیلی ضایس نه؟؟ :-((
ب تعبیر بهتر فاجعه س