ماها ک نزدیک همیم تقریبا... اخ چ خوب میشه.احسان تو با دخترا چپ نیوفت،ایراد نگیر ازشون، ما هم هواتو داریم )))
سحر فک نکنم با کسی تو این انجمن همکلاس شی.البته بجز محمد.خیالت راحت دوستم ؛-)))
اقا همکلاسی شیم من قووول میدم ی شیرینی توپ ب حساب احسان دعوت کنم...سلام دوستان سلطان کنکورتون اومد!:smilies-azardl (113
سحر که رتبه اس من فک نکنم زیر 5 بشم!!! ذهنم میگه اینجا 3نفر همکلاسی میشن ببینید کی گفتم[emoji14]
ولی بدون شوخی دانشگاه یزد قویه... بیاین دست جمعی بریم یزد اگه رتبمون خورد.. )
ولی بدون شوخی دانشگاه یزد قویه... بیاین دست جمعی بریم یزد اگه رتبمون خورد.. )
حدس بزززززن؟؟محمو ایمنیتو چند زدی؟؟..خبیث.. بگو دیگه
حدس بزززززن؟؟محمو ایمنیتو چند زدی؟؟..خبیث.. بگو دیگه
نمیدونم والا...حدس بزززززن؟؟
- - - Updated - - -
حدس بزززززن؟؟
اره استاد منم گفت شیراز... میگفت از نظر مالی برا طرحا خرج میکنن...سحر میگم شیرازو شنیدم پایان نامه هاش رتبه یک کشورو داره.از تهران قوی تره.بیا بزنیم شیراز )))))
دکترررر محمد با سحر رفتین دانشگا تهران جای منم خالی کنین. یادتون نره منوووووووهااااا
سحر میگم شیرازو شنیدم پایان نامه هاش رتبه یک کشورو داره.از تهران قوی تره.بیا بزنیم شیراز )))))
دکترررر محمد با سحر رفتین دانشگا تهران جای منم خالی کنین. یادتون نره منوووووووهااااا
نمیدونم والا...
گفته بودی ک راضی نیستی...
نمیدونم ک راست میگی یا برگ برنده نگه داشتی فک مارو بچسبونی ب زمین..!!
سحر میگم شیرازو شنیدم پایان نامه هاش رتبه یک کشورو داره.از تهران قوی تره.بیا بزنیم شیراز )))))
نمیدونم والا...
گفته بودی ک راضی نیستی...
نمیدونم ک راست میگی یا برگ برنده نگه داشتی فک مارو بچسبونی ب زمین..!!
منم خونه دوس ندارم بگیرم ی شهر غریب واینا.خابگا راحت ترم.کارشناسیمم خابگا بودم راضی بودم.اره استاد منم گفت شیراز... میگفت از نظر مالی برا طرحا خرج میکنن...
خوابگاه نداشت پارسال...اگه امسالم نداشته باشه من نمیتونم خونه مونه و اینا..
نه ولش کن ))) ... ناقلا... )منم خونه دوس ندارم بگیرم ی شهر غریب واینا.خابگا راحت ترم.کارشناسیمم خابگا بودم راضی بودم.
ولی پارسال خابگا میدادنااا.یکی از دوستام میگف میدن ک.
درصد محمدو من میدونم )))) میخای بگم؟؟
محمد بگم؟؟؟
منم خونه دوس ندارم بگیرم ی شهر غریب واینا.خابگا راحت ترم.کارشناسیمم خابگا بودم راضی بودم.
محمد بگم؟؟؟
بگو ازونجایی ک من دوست خوبیم میخوام این خبر نسبتا خوش رو مینا بگه....!!!من میزنم بهشتی!نمدونم چرا ارق خواسی بهش دارمنه ولش کن ))) ... ناقلا... )
منم خونه دوس ندارم بگیرم ی شهر غریب واینا.خابگا راحت ترم.کارشناسیمم خابگا بودم راضی بودم.
محمد بگم؟؟؟
بگو ازونجایی ک من دوست خوبیم میخوام این خبر نسبتا خوش رو مینا بگه....!!!من میزنم بهشتی!نمدونم چرا ارق خواسی بهش دارمنه ولش کن ))) ... ناقلا... )
هاااا راست میگی... اره بزن... :****منم مشهدو میزنم سحر میام پیشت .)) البته اگه قبوووووولم کنن ک بعید میدونم!