Immunity
Well-known member
مینا من میدونم رتبه تهرانومیاری ببین کی گفتم ......جقد این جمله رو من گفتم امروز:riz481:محمد میگم نمیشه موقع انتخاب شهرا تو دوبار بهشتیو بزنی یکیشو من قاچاقی بیام))))
مینا من میدونم رتبه تهرانومیاری ببین کی گفتم ......جقد این جمله رو من گفتم امروز:riz481:محمد میگم نمیشه موقع انتخاب شهرا تو دوبار بهشتیو بزنی یکیشو من قاچاقی بیام))))
قربوووونت... تو خیلی مهربونی... :**سحر اوکی میزنم حتما)))
محمد بابا انقد این جمله رو تکرار نکن خب.خجالت میکششششششم چنبار بگم :-(((
بچها خیلی دوستای خوبیییییی هستین.خیلیییییی افتخار میکنم بهتون.
قول بدیم بهم ک بعد قبولی ام ارتباطمونو حفظ کنیم.واقعا همچین دوستیایی کمه.حیفه بخدااااااا.
منکه سحرو دارم فعلا)))
نمیدوتنم چرا این خبر حس خوبی بهم نداد .........ازین حرفای قشنگ همیشه متضرر شدیممعاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناوری گردد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ضمن اشاره به نگاه آینده نگر در حوزه آموزش افزود به دنبال مدلی هستیم که با نگاهی جامع از مجموعه رشته های مورد نیاز رشته های مهم و ضروری را انتخاب نمائیم و باتوجه به مزیت های منطقه ای به دانشگاهها واگذار نماییم.
معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو�
- - - Updated - - -
معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناوری گردد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ضمن اشاره به نگاه آینده نگر در حوزه آموزش افزود به دنبال مدلی هستیم که با نگاهی جامع از مجموعه رشته های مورد نیاز رشته های مهم و ضروری را انتخاب نمائیم و باتوجه به مزیت های منطقه ای به دانشگاهها واگذار نماییم.
معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو?
خدااای شکسته نفسین هر دو... مینا ک رو زمینه اصا...
تو هم هم...
عه انقد فاز منفی نده.من خودم اخر فاز منفیم.نمیدوتنم چرا این خبر حس خوبی بهم نداد .........ازین حرفای قشنگ همیشه متضرر شدیم
عهههههه.راس میگی.واسه اون خبره بود.!!!مینا... محمد با تو نبود فکر کنم...))
عه انقد فاز منفی نده.من خودم اخر فاز منفیم.
اگه تو دوستیا حسادت و کینه و بی احترامی نفوذ کنه دیگه فاتحه اون دوستیو رفاقتو باید خوند.الان این دوستیه قشنگ اگه همینطوری بمونه ویاد بگیریم بهم حسادت نکنیم و ب پیشرفت همدیگه کمک کنیم هیچوقت از بین نمیره و کسی متضرر نمیشه.مطمین باش)))
خوبه تازه می خوان رشته های مهم و ضروری رو انتخاب کنن:New (6):معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناوری گردد.
معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو�
- - - Updated - - -
معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناوری گردد.
معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو?
الهی...نه واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم... فقط ربطشو ب حرف محمد نگرفتم...عهههههه.راس میگی.واسه اون خبره بود.!!!
عجب جبهه ای گرفتماااا .ب رو خودت نیار.بگو اره اره.))))
هرکی ب روم بیاره دیگه باهاش قهرم))
:||| ... تک رقمیسحر دیگ وقتشه لوگو تو عوض کنی.....راسی لوگوهای تک رقمی ها چجوره....:black_eyed:
زکی، رات نمیدن یزد! پاسپورت داری؟ولی بدون شوخی دانشگاه یزد قویه... بیاین دست جمعی بریم یزد اگه رتبمون خورد..)
تو قبول شو من کل انجمن ایمنی رو شیرینی میدم، همه مهمون من، بالاتر از این؟؟اقا همکلاسی شیم من قووول میدم ی شیرینی توپ ب حساب احسان دعوت کنم...
ب جااااانه همون..
دعوت نکردم هر چی دلتون خواست بگین... ب احسان...))
باوش، ولی فقط وقتی اومدی زیرتمبانی هم با خودت بیار، من رو مال خودم حساسم :dadad4:یزد هم خوبههه یکی از گزینهای روی میزه:dadad4:........احسان رو چ کنیم!!من دیگ خوابگاه نمیگرم:bunnyearsmiley:
دادا احسان این الان گفتی به فارسی روان چی میشه...زیرتمبانی چیهههههههههه؟:21:زکی، رات نمیدن یزد! پاسپورت داری؟
تو قبول شو من کل انجمن ایمنی رو شیرینی میدم، همه مهمون من، بالاتر از این؟؟))
(فقط دیگه باید پولش رو خودت حساب کنی)
باوش، ولی فقط وقتی اومدی زیرتمبانی هم با خودت بیار، من رو مال خودم حساسم :dadad4:
دادا احسان این الان گفتی به فارسی روان چی میشه...زیرتمبانی چیهههههههههه؟:21:زکی، رات نمیدن یزد! پاسپورت داری؟
تو قبول شو من کل انجمن ایمنی رو شیرینی میدم، همه مهمون من، بالاتر از این؟؟))
(فقط دیگه باید پولش رو خودت حساب کنی)
باوش، ولی فقط وقتی اومدی زیرتمبانی هم با خودت بیار، من رو مال خودم حساسم :dadad4: