▌ نظرات شرکت کنندگان کنکور ارشد ایمنی شناسی اردیبهشت 94

آزمون چطور بود؟

• مجموع رای دهندگان
    0

kolouche

New member
خدااای شکسته نفسین هر دو... مینا ک رو زمینه اصا...
تو هم هم...

atarod

New member
سحر اوکی میزنم حتما :))))
محمد بابا انقد این جمله رو تکرار نکن خب.خجالت میکششششششم چنبار بگم :-(((

بچها خیلی دوستای خوبیییییی هستین.خیلیییییی افتخار میکنم بهتون.
قول بدیم بهم ک بعد قبولی ام ارتباطمونو حفظ کنیم.واقعا همچین دوستیایی کمه.حیفه بخدااااااا.
منکه سحرو دارم فعلا :))))

kolouche

New member
سحر اوکی میزنم حتما :))))
محمد بابا انقد این جمله رو تکرار نکن خب.خجالت میکششششششم چنبار بگم :-(((

بچها خیلی دوستای خوبیییییی هستین.خیلیییییی افتخار میکنم بهتون.
قول بدیم بهم ک بعد قبولی ام ارتباطمونو حفظ کنیم.واقعا همچین دوستیایی کمه.حیفه بخدااااااا.
منکه سحرو دارم فعلا :))))
قربوووونت... تو خیلی مهربونی... :**

ارررره.... من و مینا همو داریم... :))... [emoji14]
منم همیشه نگرانم ک این جور دوستیای خالص نکنه نمونه.. اما اشتباه فکر میکنم... چون شماها خیلیییی خوبین... :***

Immunity

Well-known member
معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناوری گردد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ضمن اشاره به نگاه آینده نگر در حوزه آموزش افزود به دنبال مدلی هستیم که با نگاهی جامع از مجموعه رشته های مورد نیاز رشته های مهم و ضروری را انتخاب نمائیم و باتوجه به مزیت های منطقه ای به دانشگاهها واگذار نماییم.

معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو�

- - - Updated - - -

معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناوری گردد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ضمن اشاره به نگاه آینده نگر در حوزه آموزش افزود به دنبال مدلی هستیم که با نگاهی جامع از مجموعه رشته های مورد نیاز رشته های مهم و ضروری را انتخاب نمائیم و باتوجه به مزیت های منطقه ای به دانشگاهها واگذار نماییم.

معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو?
نمیدوتنم چرا این خبر حس خوبی بهم نداد .........ازین حرفای قشنگ همیشه متضرر شدیم

atarod

New member
نمیدوتنم چرا این خبر حس خوبی بهم نداد .........ازین حرفای قشنگ همیشه متضرر شدیم
عه انقد فاز منفی نده.من خودم اخر فاز منفیم.
اگه تو دوستیا حسادت و کینه و بی احترامی نفوذ کنه دیگه فاتحه اون دوستیو رفاقتو باید خوند.الان این دوستیه قشنگ اگه همینطوری بمونه ویاد بگیریم بهم حسادت نکنیم و ب پیشرفت همدیگه کمک کنیم هیچوقت از بین نمیره و کسی متضرر نمیشه.مطمین باش :))))

Immunity

Well-known member
عه انقد فاز منفی نده.من خودم اخر فاز منفیم.
اگه تو دوستیا حسادت و کینه و بی احترامی نفوذ کنه دیگه فاتحه اون دوستیو رفاقتو باید خوند.الان این دوستیه قشنگ اگه همینطوری بمونه ویاد بگیریم بهم حسادت نکنیم و ب پیشرفت همدیگه کمک کنیم هیچوقت از بین نمیره و کسی متضرر نمیشه.مطمین باش :))))

من متن خبرووو گفتم از دست این مسیوولین.........خدا همیشه بمن دوستای خوبی داده......مچکرم ازش

Immunity

Well-known member
سحر دیگ وقتشه لوگو تو عوض کنی.....راسی لوگوهای تک رقمی ها چجوره....:black_eyed:

Sahar_az

New member

معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو�

- - - Updated - - -

معاونت آموزشی - اخبار > معاون آموزشی وزارت بهداشت : برنامه ریزی آموزش مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پایه بایستی منجر به افزایش توان تولید فناو?
خوبه تازه می خوان رشته های مهم و ضروری رو انتخاب کنن:New (6):
خوبه که به پذیرشای کارشناسیشون و دانشگاهای مختلفشون و بازار کارشون هم یه خورده نگاه کنن:New (6):

kolouche

New member
عهههههه.راس میگی.واسه اون خبره بود.!!!
عجب جبهه ای گرفتماااا .ب رو خودت نیار.بگو اره اره. :)))))
هرکی ب روم بیاره دیگه باهاش قهرم :)))
الهی...نه واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم... فقط ربطشو ب حرف محمد نگرفتم... :)))... طیبیعی کن.

kolouche

New member
سحر دیگ وقتشه لوگو تو عوض کنی.....راسی لوگوهای تک رقمی ها چجوره....:black_eyed:
:||| ... تک رقمی :)) ... خلم کردی..

اره... ی سری اومدم عوض کنم... دنبال عکسم گشتم... در اخر همه کار کردم تو نت، فقط عکسمو عوض نکردم..
اکی... باشه...

atarod

New member
نه اخه من اون خبرو ندیدم.فکردم در ادامه صحبتای من چیزی گفته.اینطوری شد :))))
تو الان خودتو واسه هجوم سوالایی ک چند روز دیگه قراره ازت پرسیده بشه اماده کن.
من کلا از بعد کنکور گیج میزنم یکم.اهمیت نده عزیزم :)))))

kolouche

New member
محمد منظورت از بچه های پزشکی بچه های وزارت بهداشته؟؟..یا خود پزشکیا؟

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
ولی بدون شوخی دانشگاه یزد قویه... بیاین دست جمعی بریم یزد اگه رتبمون خورد.. :))
زکی، رات نمیدن یزد! پاسپورت داری؟

اقا همکلاسی شیم من قووول میدم ی شیرینی توپ ب حساب احسان دعوت کنم...
ب جااااانه همون..
دعوت نکردم هر چی دلتون خواست بگین... ب احسان... :)))
تو قبول شو من کل انجمن ایمنی رو شیرینی میدم، همه مهمون من، بالاتر از این؟؟ :)))
(فقط دیگه باید پولش رو خودت حساب کنی:))

یزد هم خوبههه یکی از گزینهای روی میزه:dadad4:........احسان رو چ کنیم!!من دیگ خوابگاه نمیگرم:bunnyearsmiley:
باوش، ولی فقط وقتی اومدی زیرتمبانی هم با خودت بیار، من رو مال خودم حساسم :dadad4:

Immunity

Well-known member

باوش، ولی فقط وقتی اومدی زیرتمبانی هم با خودت بیار، من رو مال خودم حساسم :dadad4:
دادا احسان این الان گفتی به فارسی روان چی میشه...زیرتمبانی چیهههههههههه؟:21:

- - - Updated - - -

دادا احسان این الان گفتی به فارسی روان چی میشه...زیرتمبانی چیهههههههههه؟:21:

بالا