نه عزیزم همون شما نمیتونی بخونی جانم.تارا جان شما هم زیاد توو بحرش نرو:rolleyessmileyanim:
میگــــم ! پستاتو که میخونم یاد خودم میفتم ... پس قضیه اینه!
نه همون شما واقعا آرومی....... یه اسپند برا خودت بدود......
پسرای بی شخصیتمون ماشیناشونو ب من نمیدادن....... از اون ماشین آچاری ها تازه اومده بود منم نداشتم..... خوو شما جای من بودید چی کار میکردید هاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟......... خوتون بگین حقشون بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معنیش کن بینیم چی میگین؟؟؟؟؟؟؟..........
روم سیاهمهسا توووووو و سیلیییییییییییییی؟ :riz277:
یادمه سوم راهنمایی بودیم.از این جامدادی فلزیا یادته؟؟تازه مد شده بود.منم یدونه داشتم.یه نخی هم داشت وقتی میکشیدی فرفره ش حرکت میکرد.یه بار زنگ تفریح بود،رفته بودم بیرون،جامدادیم و رو میزم جا گذاشته بودم.وقتی برگشتم دیدم یکی از بچه های کلاس دیگه که میشناختمش اومده بود توکلاسمون فرفره ی جامدادیمو خراب کرده بود.هیچی دیگه منم رفتم سراغش با هم بحثمون شد.منم یهو عینِ تو فیلما یه سیلی زدم تو گوششبگو ببینم چه کردی با دختر مردم
خیلی با حالی حدیث
ولی من هیچوقت عروسک نداشتم ... بجاش عشق توپ بودم ... انواع و اقسام توپا ... یه چن تا تفنگم داشتم ... الان که بچگی خودمو با بچگی شماها مقایسه میکنم تازه میفهمم مشکل کجا بوده!
وای منم دارمش هنوزززز!!!!!!!!!منم آخراشم .. فک کنم الان دیگه بیشتر بچه ها بالای 65 باشن.......من اون عروسکه رو هنوز دارم بقیه چی دارینش؟؟؟؟...........
شماها عجب دست به زنی داشتیداااااااااااااا/من که نه کتک خوردم نه کسی را زدم ولی شیطون بودم![]()
![]()
وااااااااااااااا یجوری حرف میزنین انگار چند سالتونه نکنین اینکارارو