یادش به خیر بچگی ها

mohana

Well-known member
پسرا شیرن مثل شمشیرن.........

دخترا موشن مثل خرگوشن.........:25r30wi: :thanks:

آخ آخ آخ
اينو تو مهد كودك كه بوديم پسرا ميگفتن...از اونايي كه به نفعشونه رو البته
همش ما رو اذيت ميكردن:sad:
از دست اين پسرا
بعدشم من قهر ميكردم باهاشون:rolleyessmileyanim:

mohana

Well-known member
دخترا پنیرن دست بزنی میمیرن.
دخترا بادکنکن دست بزنی میترکن....
یعنی من موندم کی اینارو یاد ما میداده.اصن کی اینارو اولین بار ساخته:25r30wi:

ايناهاش ميبينين؟؟؟
يه نمونه ش اينجاس:mad_majidonline:

Taraa

Well-known member
یادش بخیر وقتی کسی خونه نبود با پیچ گوشتی در کمدو باز میکردم و یکم با عروسکا بازی میکردم و بعد سریع درو میبستم
51521_544120_l_daisy.gif

خیلی با حالی حدیث

ولی من هیچوقت عروسک نداشتم ... بجاش عشق توپ بودم ... انواع و اقسام توپا ... یه چن تا تفنگم داشتم ... الان که بچگی خودمو با بچگی شماها مقایسه میکنم تازه میفهمم مشکل کجا بوده!

antenyus

Active member
خیلی با حالی حدیث

ولی من هیچوقت عروسک نداشتم ... بجاش عشق توپ بودم ... انواع و اقسام توپا ... یه چن تا تفنگم داشتم ... الان که بچگی خودمو با بچگی شماها مقایسه میکنم تازه میفهمم مشکل کجا بوده!

منم شمشیر داشتم ... اونم 2 تا.....
تو کودکستان همش پسرا رو میزدم... بعد مامان شونو می اوردن عینهو این بی عرضه ها....... مامانشون میگفت این کدوم دختره اس ک پسرای ما رو میزنه ...... منم خر کیف ک اخ جون این یکی هم از این ب بعد از من حساب میبره......

parnia

New member
مهنا یه دونه مازنی چیزایی که بچه بودیم داشتیم.نمیدونم شمام میگفتین یا نه.
دعوا دکتنه کی و کی؟استکانو نعلبکی:5::25r30wi:
خییییییییییییلی خندیدم....با اینکه حس خندیدن نداشتم....من یادمه....:black_eyed:

antenyus

Active member
دعوا دکتنه کی و کی؟استکانو نعلبکی:5::25r30wi:

چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه تایپی داره یا من نمی تونم بخونمش؟؟.........

mohana

Well-known member
دعوا دکتنه کی و کی؟استکانو نعلبکی

نههههه چه باااااااااااحال:25r30wi:

يكي از اين پسرا رو بعد چندسال بيرون ديدم
البته مامانامون همو شناختن...نه ما!!!!!!:wacsmiley:
با مامانش اومده بود بيرون:tonguesmiley:
بعد كه اسمشو مامانم گفت
فهميدم همون مسعووووودهههههه كه كلي اذيت ميكرد
ميخواستم كله شو بكنم:sdasdasd:

Taraa

Well-known member
تو کودکستان همش پسرا رو میزدم... بعد مامان شونو می اوردن عینهو این بی عرضه ها....... مامانشون میگفت این کدوم دختره اس ک پسرای ما رو میزنه ...... منم خر کیف ک اخ جون این یکی هم از این ب بعد از من حساب میبره......
میگــــم ! پستاتو که میخونم یاد خودم میفتم ... پس قضیه اینه!

reza.n

New member

واقعا پسراتون بی عرضه بودن.من بچگیام مثه الان خیلی اروم بودم ولی گاهی که دعوا میشد دیگه نگاه نمیکردم کیه چیه چند نفرن میزدم فقط.یه بار دوم ابتدایی سر یکیو کوبوندم رو کف کلاس.اول ابتدایی با یه همکلاسیم دعوام شد رفت داداشش کلاس پنجمی بود اورد.اونم زدم:25r30wi:یه بارم توو محلمون یکیو زده بودم داداششو اورد یادمه خیلی بزرگ بود فک کنم دبیرستان اینا بود.زد توو گوشم.:sadsmiley:واقعا که بچه بود خودش زور نداشت بزرگترشو میاورد:image170:

mohana

Well-known member
واقعا پسراتون بی عرضه بودن.من بچگیام مثه الان خیلی اروم بودم ولی گاهی که دعوا میشد دیگه نگاه نمیکردم کیه چیه چند نفرن میزدم فقط.یه بار دوم ابتدایی سر یکیو کوبوندم رو کف کلاس.اول ابتدایی با یه همکلاسیم دعوام شد رفت داداشش کلاس پنجمی بود اورد.اونم زدم یه بارم توو محلمون یکیو زده بودم داداششو اورد یادمه خیلی بزرگ بود فک کنم دبیرستان اینا بود.زد توو گوشم.:sadsmiley:واقعا که بچه بود خودش زور نداشت بزرگترشو میاورد:image170:

كاملا مشخصه چقد آروم بودين:smiliess (15): :14:

n.b.m

New member
من همه کارت صد آفرین و هزار آفرینامم هنوز دارم!!!! دفتر دیکته کلاس اولمم دارم که وقتی میخونم کلی میخندم!!!!

تاوووووووووزه مامان چندتا از لباسای نوزادیم و بچگی مم نگه داشته برام یادگاری، وااااااااای یه کفش فسقلللللللی دارم وقتی میبینمش میگم من یعنی انقدی بودم....

بعضی وقتا مامانم میگه خوب اینارو دیگه بزرگ شدی دیدی، حالا بریزیمشون دور؟!!!! ولی من سفت می چسبم بهشون، ور میدارم میبرم قایم میکنم! اون وقت مامانم میگه خیله خوب بیار بذار سرجاش، نمیریزم دور!!!!

antenyus

Active member
واقعا پسراتون بی عرضه بودن.من بچگیام مثه الان خیلی اروم بودم ولی گاهی که دعوا میشد دیگه نگاه نمیکردم کیه چیه چند نفرن میزدم فقط.یه بار دوم ابتدایی سر یکیو کوبوندم رو کف کلاس.اول ابتدایی با یه همکلاسیم دعوام شد رفت داداشش کلاس پنجمی بود اورد.اونم زدم:25r30wi:یه بارم توو محلمون یکیو زده بودم داداششو اورد یادمه خیلی بزرگ بود فک کنم دبیرستان اینا بود.زد توو گوشم.:sadsmiley:واقعا که بچه بود خودش زور نداشت بزرگترشو میاورد:image170:

نه همون شما واقعا آرومی....... یه اسپند برا خودت بدود......

پسرای بی شخصیتمون ماشیناشونو ب من نمیدادن....... از اون ماشین آچاری ها تازه اومده بود منم نداشتم..... خوو شما جای من بودید چی کار میکردید هاااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟......... خوتون بگین حقشون بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا