گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gil@ss

New member
سلام لیلی خانوم تولدت مبارک من چقدر تولد دوست دارم:smiliess (8):
چه شروعی عزیزم برنامه شنبه من:5ساعت بیوشیمی وزیست رو خوندم خب این خوب بود روز اول ذوق داشتم
برنامه یکشنبه که تعطیل بودم افتضاح شد:5ساعت بیوشیمی شد 3ساعت .2ساعت زبان شد نیم ساعت.وعوضش1.5زیست اضاف شد
خواهش میکنم تو روز اولی جریمه ومحرومم نکن وگرنه دپ میشم واسه من اول از روش تشویق استفاده کن بیوفتم رو دور بعد هرچی خواستی جریمه کن(مظلوم نمایی رو داشتی ،بچه ها یاد بگیرین)
امروز دوشنبه 4ساعت بیوشیمی خوندم 40صفحه... و مونده 2ساعت زبان که درس 2تافل ومرور لغت درس اوله ...میخوام یک ساعت هم زیست بخونم
برنامه فردام سه شنبه که باز تعطیله:40صفحه بیوشیمی!!2ساعت زیست 20صفحه ،شیمیآلی 2ساعت و زبان هم مرور درس 1و 2تافل ولزگی هم شروع کنم
لطفا بچه ها ساعت مطالعه و تعداد صفحات رو بفرمایید
نمیدونم با این وضع برسم تموم کنم دوره کنم تست بزنم یا نه؟
ندا جون به من خیلی امید دادی با این حرفای قشنگت که خیلی ها 5یا 6ماه خوب خوندن ...تو هم باریک اله داری ...خوب پیش میری..موفقیت حق ماست وما حقمون رو میگیریم :auizz3ffy9vla57584x

xavi

New member
هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دوردست عشقی باشد در دل نه در سر و دلیلی باشد برای زندگی نه روز مره گی تولدت مبارک لیلی جونم:thanks:

negar91

New member
سلام :1dco2x0p1lilzhfpg1t وای خدا دارم میمیرم چقد امروز خوندم
اصلا نمیدونم چند ساعت شده تنها چیزی که میدونم اینه از ساعت 9 صبح تا الان دارم بکوب میخونم ( خداییش چند ساعت میشه ) تازه هنوز 2 فصل از امتحان چهارشنبه مونده:smiliess (2):
خیلی سخته آخه واسه اولین باره که دارم میخونمش دیگه هنگیدم نمیکشم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

اگه واسه کنکور ارشد اینطوری بخونم به جونم خودم نفر اول میشم:a2d3:

fafajoon

New member
سلام بچه ها من هیچی نخوندم.:rolleyessmileyanim:

سلام اگه لیلی این پیامتو ببینه وای به احوالت naser-sensi ::smiliess (2): پس لطفاً دیگه دست خالی نیا توی این تاپیک وگرنه میشی :eek:fftopic: حالا میل با خودته. ما همه اینجاییم که به هم کمک کنیم تا درس بخونیم یعنی با گزارشای پر و پیمونمون باید این تاپیک رو بترکونیم نه اینکه بگیم هیچ نخوندیم پس لطف کن دفعه آخرت باشه که درس نخونده بیای اینجا وگرنه:p7977cujr38iyymsu8:

negar91

New member
فافا جونم میخوام بت جایزه بدم چون خیلی دخمل خوفی هستی و درساتو کامل میخونی
Vishenka_11.gif

3am تو دیگه آخرشی از همه مهمتر همشهریمی ( کسی چپ به 3am نگاه کنه با من طرفه :5: )
گیلاس جونم اول از همه این که خوش اومدی بعدشم واسه شروع خوبه هر روز سعی کن 30 دقیقه هم که شده نسبت به روز قبل بیشتر بخونی
این سکوت و marava و RBC و باسیل کجان؟:
ترانه من بهت شک دارما چرا کامل گزارش نمیدی هان؟
و اما نازی تو:smiliess (11): از فردا کله صبح بیدارت میکنم تا بفهمی کنکوری یودن یعنی چی ؟ این قدم تو این جعبه چت نرو به جاش 2 صفحه درس بخون
دیگه کسی موند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آهان لیلی مونده
لیلی من از دست تو آخرش دق میکنم بابا یه ماه به من قول دادی 10 ساعت بدرسی پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جریان شام و سور دادن و به یاد داشته باش تا از ترس اونم شده بدرسی اصلا میگم تو یه کاغذ بنویس اگه رتبم از نگار بدتر بشه باید بهش شام بدم بعد اون کاغذو بزن به دیوار تا جلو چشت باشه از اون جایی که میشناسم تا چه حد دست و دلبازی به جون خودم شبانه روز میشینی درس میخونی:25r30wi:

آخرین ویرایش:

fafajoon

New member
سلام دوستای خوب خودم دوباره اومدم با یه عااااااااااااااااااااااااااااااااااالمه انرژی++++++++++++++++++++++++++++++ که بگم ما می تونیم
دوس جونا من تموم برناممو به طور کامل انجام دادم و الان شارژ شارژم چون هر وقت درس میخونم یه نیروی خارقالعاده منو تا پایان روز به جلو هول میده اما وای به حال روزی که درس نخونده باشم میشم مثل:mad_majidonline: ولی خب حالا که درسمو خوندم و منتظر گزارشای شما هستم. بچه ها چرا این تاپیک دیر به دیر چر میشه لطفا بیایین و اینجا رو با گزارشاتون بترکونین خواهش .................:ahi5slcgm04mi8jqqkl

taraneh s

New member
نگارجون آخه اکثرکنکوری هایی که نام بردی وضعیتشون بامن فرق داره اونا از صبح تاشب توخونن.باورکن من صبح که برم 5 عصر خسته میرسم خونه.هیچ وقت نمیتونم تایم درس خوندنمو به شماها برسونم واسه همین نمیام که دپ نشم:14:

fafajoon

New member
ممنون نگار جونم بابت جایزه ای که بهم دادی کلی انرژی گرفتم عجیجم خیلی دوست دارم دوس جونم:heart:

nazanin91

New member
سلام ناصر تایپیک خطرناکی انتخاب کردی !!میدونی نخوندن تو این تایپیک جرم حساب میشه!!!و مجازاتشو لیلی تعیین میکنه!!!! دفعه اول بخشیدی میشی ولی دفعه دوم میسپاریمت به لیلی!!!!ژاوی فرق جمله تو با من چیه که نوشتیش؟!!!............. الان تا آخر امشب بشه 8 ساعت خوبه!!.........برنامه فردا : قند8ص- روغن8 ص- زبان

naser_sensi

New member
من سال بعد ارشد دارم.
منابع رشته ای رو که دوست دارم امتحان بدم ندارم.:j58r36j3gcr4suxymup

negar91

New member
نگارجون آخه اکثرکنکوری هایی که نام بردی وضعیتشون بامن فرق داره اونا از صبح تاشب توخونن.باورکن من صبح که برم 5 عصر خسته میرسم خونه.هیچ وقت نمیتونم تایم درس خوندنمو به شماها برسونم واسه همین نمیام که دپ نشم:14:
اصلا توجیه نکن اومدی اینجا که درس بخونی نه اینکه واسه درس نخوندت عذر و بهونه بیاری منم صبح که میرم کاورزی ساعت 2 خسته میام اما از 4 شروع میکنم تو هم از خوابت بگذر و شبا تا دیر وقت بیدار بمون و بدرس:New (6): از حالا به بعد میگی روزی چند ساعت میخونی حتی اگه 30 دقیقه هم بود باید بگی :smilies-azardl (12)
فعلا واسه تنبیه اینو داسته باش تا یه فکر اساسی واست کنم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

nazanin91

New member
ترانه خانم اومدی اینجا هیچی قابل قبول نیست یا باید درس بخونی یا کلا نخونی!!!.......فوقش جریمت نمیکنیم فعلا!!!ناصر شما رشته به این خوبی هستی چرا میای تغذیه امتحان بدی!!!بمون همون رشته خووووو میشی هم رشته من!!!!

xavi

New member
ببخشید نازنین جان
من به نوشته شمادقت نکرده بودم sorry

آخرین ویرایش:

neda*

New member
اراده هاي ضعيف به صورت حرف خود نمايي ميكند ليكن ارده هاي قوي جز در لباس عمل ظهورنميابد اما ما همه تصمیم گرفتیم اراده های قوی داشته باشیم پس وقتی قول و قرار گذاشتیم برای درس خوندن ...وقتی برنامه ریختیم ....وقتی مییایم اینجا برناممونو اعلام میکنیم ....حتما بهش عمل میکنیم چون نمی خوایم فقط حرف زده باشیم ما حتما برای رسیدن به هدفمون تلاش میکنیم

leiliyebidel

New member
چ لطیف است حس آغازی دوباره...و چ زیباست رسیدن دوباره ب روز زیبای آغاز تنفس..!و چ اندازه عجیب است روز ابتدای بودن!و چ اندازه شیرین است امروز! روز _میلاد.......(ینی همون دیروز!:) )روز_من.........روزی ک من آغاز شدم.........^_^
چون بیدلم طبیعتا نباید اینجوری بحرفم...:)) (ولی اینم ی نوع جو احساسیه ک متاسفانه گاهی دچارش میشم...!!)
ب جون خودم از حالا کمه کم تا 2 هفته تو جو_آغازو اولین تنفسو راز خلقتو این حرفام.......:25r30wi:
سلااااااااااااااااام
واااااااااااای بچه هاااااااااا!حسابی منو شرمنده کردید ک...خیییییییییلیییییییی دیگه ترکوندید!الآن دقیقا خیلی ذوق زده ام!!در پوست_خود نمیگنجم..دارم تو فضا سیر میکنم!
fly2.gif

بلور،نگار،ژاوی،ندا،نازنین،ترانه،گیلاس و فافا جون از همتون ی دنیا ممنون..واستون آرزوهای خوشل کردم...(راس میگما!)
grouphugg.gif

ولی آخه دخترای خوب شما ک دیگه منو میشناسید نمیدونید نباید واسم لاو بترکونید!!من الآن چ جوری از دست این جوی ک منو گرفته ول نمیکنه خودمو خلاص کنم؟؟؟؟!!!چ جوری برم تو مود_درس؟؟؟هاااان؟؟؟؟؟
(چ جوری برم؟؟؟؟فک کنم دارم ی کم پشیمون میشم...!!!!!!!)
بیچاره خونوادم!!!ی ساعت ی جا باشم ی روز کامل واسشون حرف دارم!!الآن ک دیگه....دیگه تکرار نشه ها!!!:p7977cujr38iyymsu8:بابا من جنبه ندارم...

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
حالا دیگه از هرچه بگذریم سخن تنبیه خوشتر است!!!
اول گزارش خودم:من روز اول برناممو انجام دادم ولی 15لغت زبانم موند!!روز دومم ک تولدم بود دیگه.................^_^
Wow...چ جبهه ای گرفتید ی دفعه همه!!!شوخی کردم بابا!روز دومم خوندم ولی خیییییییلییییییی کم...!تقریبا نصف چیزی ک هر روز میخونم!!:riz513:
و مردونه هر تنبیهی ک واسم بذارید قبول میکنم!!ولیییییییی ب وجدان خودتون رجوع کنید ببینید واقعا خودتون روز تولدتون درس میخونید یا نه!حالا من تازه ی کمشو خوندم...بعضیا ک اصن حق ندارن جریمه کنن!چون یادمه روز تولد خونوادشون درس نخونده بودن...(خلاصه ی کم آینده نگرم باشید بد نیس!این ک ی روزی ام تولد_ خودتون میشه و..................آره!اینجوریاس!!)

میگم بچه ها این شگرد جدیده ک میگن از صب داشتم میخوندم ساعت حساب نکردم؟؟؟؟؟!!!ینی مثلا از 9 صب تا 11 شب ک میشه 14 ساعت فقط میخوندی؟؟؟!!!نهار و شامو استراحتو نمازم ک هیچی دیگه!!خیلیه ب خدا زنده موندیا......:5:
نگار خانوم من خودم این کاره ام ب من نگو ک دیگه!!من وقتی میگم 8 ساعت خوندم ینی 13 ساعت کتاب جلوم باز بوده و من در اجواو!!!!!(جمع مکسر جو!فک کنما البته!!!:)) ) مختلف سیر میکردم!! ولی 8 ساعتشو خدایی خوندم! دیگه ما این حرفا سرمون نمیشه!وقتی شروع کردی ب خوندن ساعتشو گوشه ی کتابت مینویسی فارغ ک شدی بازم ساعت میزنی..(اون مدتی از مطالعه ک تو فضا بودی رو حذف میکنی ازش!)آخرش این ساعتا رو با هم جمع میزنی ساعت میگیییییی...اکی؟
انقدم ب من گیر نده جان ما!ی روز 10ساعت خوندم دیگه....(این 10 ساعت ینی این ک کتاب از صب تا شب دستم بود!!!)

بقیه هم ک حسابی افتادن رو دور_تند خوانی....آفرین ب همه...مطمئنم همه موفق میشید...بلور جان نبودی ی مدت!!!بچه ها RBC ام نیستااااااااا!جاش خیلی خالیه...ونگین! ماراوا و سابتیلیس هم امیدوارم با گروه خودشون خوبه خوب پیش برن!
ولی خییییلیییی خوشم اومد از Rain bow!!ک اصن نیومد تا ی وقت خدایی نکرده جو_ درس نگیردش...:25r30wi:

فافاجون و ندای گلم ینی من علاوه بر اون اطمینانی ک ب بقیه ی دوستام دارم رو شما ی حساب خیییییییلیییییی ویژه باز کردم...باور کنید اگه همینجوری ادامه بدید ب امید خدا قبولید!حاضرم قول بدم بهتون......ینی اگه شما دوتا قبول نشدید من اسممو عوض میکنم دوباره با نام کاربری_ لیلی_دلدار!!!!! عضو میشم...

به به!گروه روی عضو جدیدم ب خودش دید!هاااااااااا چ جسارتا!!!درس نخوندیییییییییی؟؟؟؟؟
آقا ناصر درسته ک اعضای اینجا همه خانومن!ولی تبعیض جنسیتی نداریم!تنبیه وا3 همه مشترکه...ولیییییییییی چون بعدش علت درس نخوندنتونو گفتین و موجه اعلام میشه این بار ندیده میگیریم!نگار خانوم ناصر خان کجا سال دیگه آزمون دارن؟؟؟مثه خودت ورودیه 87ان دیگه!زود راهنمائیشون کن تا شروع کنن دیگه...هنو 5 ماه وقت هس..........

بچه ها این ی سایت تخصصیه مامائیه!ولی تو قسمت آزمون ارشد 3تا مطلب در مورد روش های مطالعه داره ک خیییییلیییییی جالبه و ب درد میخوره!(مخصوصا سومی!!)
mamai.ir/.../scors-in-exams
حتما بخونیدشون..ضرر نمیکنید!من بازم پیشنهاد دارم!:idea_majidonline: اینو بخونید احتمالا خودتونم بش میرسید!
با انگیزه بخونید!با انرژی ادامه بدید...توکل یادتون نره..
بهترین بنده آنست ک فاصله اش تا دست نیافتنی ترین خواسته اش 1توکل باشد...

آخرین ویرایش:

nazanin91

New member
سلام ....... لیلی باید تنبیه بشه (2 مرتبه تکرار کنین!! همه با هم !!!) بچه ها از فرصت استفاده کنین دیگه گیرتون نمیاد!!!........لیلی مگه تولدت از صبح تا شبه!!!تو این انجمن هیچ توجیحی قابل قبول نیست!!!تنبیه من به لیلی :به مدت 2 روز تو این تایپیک فقط میتونی تا 1 خط گزارش بنویسی!!!فقط 1 خط!......5 روز هم جعبه چت نمیای( آره!!تلافیه!!!)....امروز ساعت 8 بیداریدم!!!یه سوال: شما معنی لغات زبان از چه دیکشنری استفاده میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟......لایک الکی ندین ......!!!جواب میخوام!!!

negar91

New member
نازی من از فرهنگ longman استفاده میکنم.
به به میبینم لیلی خانم ندرسیده لیلی تو دیروز صبح به من گفتی درس نخونم منم گفتم نه باید بخونی چرا به حرفم گوش ندادی:mad_majidonline:
دم نازی گرم با این جریمه ای که واست گذاشت منم کاملا موافقم
در ضمن من دیروز حداقل 8 ساعت درسیدم لطفا تیکه ننداز:sdasdasd: من دیگه بچه خوبی شدم همش سرم تو کتابه دارم شبیه کتاب کراوس میشم:25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا