سلام به دوستان
بنظرم کار عار نیست باید شرایطو دید استعدادای خودتو در بیاری ببینی چه کاری میتونی انجام بدی..برادر من یه پسر متولد 70 هست که از وقتی دانشگاه آزاد قبول شد افتاد دنبال کار.. تابستون بود یادمه سه ماه با ماشین بابام میرفت آژانس صبح ساعت 6 میرفت شب 10 میومد بکوب کار کرد یه پراید دست دوم با قرض و قوله گرفت و با اون مجدد کار کرد. الان دیگه کارشناسیشو گرفته رشته برق..ماشاله ماشینشم عوض کرده حداقل 20 ملیون سرمایه داره با پول حلال بدون کوچکترین کمکی از پدرم. اینو گفتم بدونی کار نشد نداره. الانم توی فکر رهن مغازه اس و کار آزاد..
من خودم پرستارم الحمداله بازار کار رشته ما داغه..اما دوران دانشجوییم کلی کار برا خودم دست و پا کرده بودم. درآمدشم بد نبود. یکیش ترجمه مقالات.. کارم تاجایی رونق گرفته بود که برام ایمیل میکردن مقاله و هفته ای صد تومن برام درآمد داشت. در کنارش کار تایپ و پاورپوینتم بود کسایی که بلد نبودن یا وقتشو نداشتن میدادن من براشون درست کنم..تازه التماسمم میکردن. در کنار همه اینا کار تحقیق و پایان نامه یه عده هم گاهی انجام میدادم. مثلا یادمه یه بار یکی فصل بحث و نتیجه گیری تحقیقشو وقت نداشت داد من نوشتم براش پول خوبی هم داد. باز کنار اینا کار پرستاری هم میکردم توی یه درمانگاه شبانه روزی با حقوق دانشجویی. اونجا خیلی تجربه بدست آوردم. شاید حقوق و درآمدی که ازین کارا میگرفتم به حقوق الانم نمیرسید اما توی اون دوره برام کلی ارزش داشت و دیگه از پدرمم نیازی نداشتم خرجی بگیرم..
فقط یه چیزی: کار عار نیست و بری دنبالش میبینی خیلی کارای ساده هست در آمدم داره و میتونی با درآمدش گلیمتو از آب بکشی بیرون..فقط فکر کن روی تواناییات و راههایی که میتونی ازشون استفاده کنی و درآمد کسب کنی