احتمالاً شما از نظر شرعی میگید مشکل داره . کاملاً درست می فرمایید ولی یادمون نره وامی هم که از بانک میگیریم ، سودی که باید به بانک برگردونده بشه بالای بیست و چند درصد هست . در اصل نزول پول هست ولی چون کلمه نزول کلمه خیلی خیلی زشتیه !!! در بانکداری اسلامی همون نزول رو از طرف می گیرن ولی اسمشو عوض میکنن !!!
:thumbsdownsmileyani خدا به فریادشون برسه این دنیا هیچی او دنیا رو نمی دونم چطور می خوان جواب پس بدن
اگه از نظر اقتصادی میگید مشکل داره ، یعنی نسبت سود بانکی به تورم ، عرض کردم به صورت موقت میشه گذاشت تو بانک تا یه راهی برا خرج کردن پولمون پیدا کنیم . هم پولمون دم دست نیست که تلف بشه و هم یه چند درصد سودی میره روش .
تو یک سال گذشته سود بانکی از خرید طلا بیشتر بوده چون قیمت طلا تو این یکساله ثابت مونده . من سال گذشته همین موقع یکم طلای خام خریدم و الان هم با همون قیمت می تونم بفروشم یعنی سود 0% !
با شناختی که از جنابعالی دارم احتمالاً باید مشکل شرعی ، مدنظرتون باشه ...
در مورد خرید چکی :
دو سال آخر دولت قبلی با تورم سرسام آوری همراه بود . من خودم هر دفعه می ر فتم یه جنس بی ارزش بخرم می دیدم یه چند درصدی گذاشتن روش . تو اون دو سال چک هفتگی هم قبول نمی کردن !
الان یکم اوضاع آروم تر شده . اگه فروشنده طرفش رو بشناسه دو سه ماهی با خریدار راه میاد . البته بستگی به نوع جنس و مبلغ و ... داره .
آره منظورم شرعی هست ...
با این کار بانک ها و نزول و نزول بازیشون ... سنت زیبای قرض دادن از بین رفته ... کاش بجای اینکه روی بعضی مسائل کلیشه ای پافشاری بشه این جور سنت ها احیا بشه ...
اما بگم که طلا به احتمال زیاد یه جهش خفن میکنه چون خیلی وقته ثابت هست ولی تورم در حال پیشروی هست ... ( اما پیش بینی این زمان جهش سخته ... )
من حاضرم چند هزار تومن بدم ولی چشمم دوباره به زخم نیفته خصوصا زخم بستر و زخم پای دیابتی و زخم محل تزریق معتادهای عزیز! خیلی وحشتناکن. جالبه تو بیمارستان من متوجه شدم که تنها کسی بودم پانسمان زخم پای دیابتی و زخم عفونی معتادا رو تعویض می کردم. آخه روشون تاریخ میزدم و اسم می نوشتم بعد دفه بعد که میرفتم شیفت میدیدم همون پانسمان خودمه! بندگان خدا کلی تشکر می کردن ولی من نابود میشدم تا کارم تموم شه.
بله خیلی وحشتناک هست مخصوصا زخم هایی که به استخوان رسیده و بوی تعفن می ده ... اما صوابش هم زیاده ....
ی لحظه فک کردم دارید تیکه می پرونید )
با اینکه روحیه حساسی دارم ولی دل و جراتم تو ایجور چیزا بالاس خداروشکر. اما حاضر نیسم درمان خونه به خونه برم این کار واسه آقایون مناسبتره
اره درست می فرمایید. کلا تو رشته های ما از خیلی راه های ساده میشه درآمد کسب کرد. مخصوصا واسه آقایون. تشکر دوست عزیز :bunnyearsmiley:
نه بابا تکیه چیه دیگه ...
درآمدش خوبه ...
من دارم روی پروژه ای با یکی از دانشجوهای دکترا کار می کنم که در مورد ترمیم سریع زخم بستر هست ... بخاطر همین برای تغذیه و روش های جایگزین و همچنین درمان های متداول کمی مطالعه دارم ...
.
.
.
اما در کل بچه های پرستاری شغلتون خیلی مقدس هست ... دست کمش نگیرید ...