وای bbt حرف این روزای دل منو زدی.. مرسی ولی من به جز پیشنهادای شیطونک عزیز چیزی بکارم نمیاد از این بحث تا اینجا...
ولی به نظر بنده الان کارای جمعی بیشتر از کاری یه نفر جواب میده
اگه چند نفر جمع بشن خیلی بهتر میتونن موفق تر بشن تا یه نفر
تو این دنیا دنیای ارتباطاته شما برنامه نویسی کامپیوتر بلد باشی دستت میره تو جیب خودت شما یه برنامه اندورید بنویسید تا ده میلیون هم میتونید باهاش سود کنید اگه باور ندارد یه سری به این سایت که بازار نرم افزارهای اندرویده بندازید
یه نمونش ۱۱۰۰ لغتی که باید بدانید در کافه بازار برای اندروید یه اپ تولید کردن به نام 1100 لغت تافل و برنامه نویسش بالای ده میلیون فروخته . بازم تصمیم با خودته فقط برنامه نویسی استعداد میخاد و یه استاد خوب
بعد نانا ز میزنیم تو کار بقالی
ولی بورس به نظرم جای خوبیه
دوست عزيز وقتي رئيس جمهور يه مملكت مياد و دانشجويي رو شغل محسوب ميكنه وقتي ك يجا توي يه مراسم اعﻻم ميكنه ك جه اشكالي داره جووناي تحصيل كرده 3-4تا كوسفند نكه داري كنن ك هم از شير و هم كوشتش استفاده كنن ، متوجه ميشي ك جوبوني توي اربيل با مدرك ليسانس خيلي هم زشت نيست ، من همين اﻵن 20-30 نفر از فارغ التحصيل هاي رشته هاي مختلف ميشناسم ك دارن كاراي مختلفي ميكنن. براي مثال :
دامبزشك (سوبر ماركت)
حسابدار (مغازه اي با ماهي 350تومن)
مهندس نفت بيكار
مهندس معماري بيكار
مهندس صنايع غذايي (خودم) براي يه مدت ميرفتم 150 كيلومتر دور تر از شهر زندكيم براي ماهي 400 تومن بعد از 3ماه نه بولي بهمون داد نه بيمه اي
كو ديكه كار؟ من يه عمل جراحي انجام دادم فرداي عمل دعوت به يه مصاحبه شدم كه يكسال منتظرش بودم (از بد روزكار) با همون وضعيت سرم به دست رفتم تو مصاحبه اونه حتي دلشون هم نسوخت يا حتي اونقده شعورشون نرسيد ك من جقده مستعدم ك با اون وضعيت اومدم اونجا ....
دوستان عزيز حداقل راه ندازيه يه مغازهي ساده و كوجك 10ميليون تومن بوله ك نداريم اكه وام هم بكيريم با توجه به دردسرهاش قسط 10ميليون ماهي 300 ميشه تقريبأ اونوقت اكه كرايه مغأزه 300 (دربهترين حالت) باشه بايد با 10ميليون ماهي 600 حداقل دربياري ك بدهكارنشي ....
اوضاع شديدأ وخيمه ...
اون دوستي هم ك كفتن ك بايد بدون سرمايه كار كني تا هنرت معلوم شه بايد بكم من بشما افتخار ميكنم به عنوان يه ايراني، دوست عزيز كم مونده بخاطر اكسيزن مصرفي هم بول ازمون بكيرن اون وقت داري از حرفاي ميكي ك ساليان دور جواب ميداد ؟
اكه بتوني يكي 2تا كار ك بشه بدون سرمايه راه بندازيم يا كسب درآمد كنيم مثال بزني كل انجمن بهت افتخار وكنن.
وای بچه ها شما اینا رو که میگید آدم میخواد سرشو بزنه تو دیوار:13:
یعنی الان چوپونی تو اربیل شرف داره به تحصیلات؟؟؟؟؟
یعنی شماها حیفتون نمیاد این همه درس خوندید بعد برید یه کاری کنید که یه آدم بدون تحصیلات هم بتونه انجام بده؟
البته این نقص سیستم مدیریتی کشور رو نشون میده که یه فرد تحصیل کرده مثل من الان حسرت زندگی چوپون توی اربیل رو بخوره.
منم اینکهبتونم یه کاری واسه خودم دست و پا کنم شده دغدغه ام ولی نمیدونم چی کار و کجا؟
البته واقعا دلم میخواد یه کاری توحیطه تحصیلی خودم باشه.:smiliess (11):
شما شنیدی من دیدم
خیلیا رفتن اونجاو درامدای خوبی ام دارن
اربیل.سلیمانیه.
یکیو میشناسم رفته انجا چوپونی کنه ماهی 2 ملیون درامد داره
خونه
غذا
پوشاک
همه چیم تامینه
با اجازه bbt
بچه ها به نظرتون من با پولام طلا و سکه بخرم یا بذارم تو بانک؟
وااااااای عین من !!!!
3روز قبلش رفتم 6تاربع سکه خریدم دونه ای 460000تومن بعدچن روزشد340000تومن!!!!!!!:New (6):
نمیدونم چراعلاقه شدیدی به جمع آوری سکه دارم ؟؟؟؟؟؟خودشم ازنوع ربع سکه ....40):
هههههه...
من زمان ارزونی خریدم ..وقتی گرون شد فروختم....خیلی تجربه ی باحالی بود
جاتون خالی مقادیری سود نمودیم
الان تو اين گرونيا فك ميكني از غ ذاي بسته بندي شده ي اينجوري استقبال بشه؟:smiliess (11):دوستان تاپیک جالبیه !
منم یه چیزایی بگم:
یکی از اساتید ما که رئیس گروه صنایع غذایی ها بودن میگفتن که درآمد زایی بخش تغذیه کلا بالاست ... چون مردم به خورد و خوراکشون خیلی اهمیت میدن !
مثلا ...
میگفت که شما بیاید تو ماه رمضون یه پکیج درست کنید به اسم پکیج ماه رمضان و توش نون بذارید + خامه خرمایی + خرما ... کلا ازین جور مواردو یه پکی باشه که برای کسی که قراره روزه بگیره ... یک روزش رو تامین کنه ! میگفت مردم جنان استقبال میکنند که شگفت زده میشید ...
یا مثلا در باره خامه خرما ... میگفتن که این خامه خرما رو اولین بار یک کارخونه ای تو ماه رمضون و به خاطر انرژی زایی اون تولید کرد ... و میگه چنان سودی داشت که خود کسی که این طرح رو داده بود .. کلی از طرحش سود کرد !!
خلاصه از تغذیه غافل نشید کههههههههههههههههه بازارش بد جوری داغه ...
ایشالا همیشه و همه جا موفق باشید و احسنت بر غیرتتون.:smiliess (4):
(درباره سرمایه و این چیزا هم خوندم صحبت هاتونو ... یه پیشنهاد میدم : برید با یه رستوران صحبت کنید ... اول هم بگید که به شرطی طرحتون رو میگید که صاحب رستوران موافقت کنه ... بعدشم که موافقت کرد طرح رو میگید ... وگرنه بگید و بعدش بگه نه .. فردا یهو دیدی این کارو خودش تنهایی انجام داد ... آهان ! برید بسته به سرمایه ای که دارید با رستوران شراکت کنید ... بگید فقط جهت آزمایش فعلا ماه رمضون .. اگر اوکی بود طرح های آتی ام رستوران شمارا به یک رستوران زنجیره ای تبدیل میکنم ... اما باید اول تو یک ماه خودم رو به شما ثابت کنم... این مدلی زبون میریزید و شراکت رو آغاز میکنید ... و سرمایه و کار و سود ... همگی 50/50 ... و درسته که جاش از طرفه (یعنی محل کار پای صاحب رستورانه ) عوضش طرح هم از شماست ... و بابت طرحتون دیگه هزینه نمیگیرید ! . این طوری با هم مذاکره کنید ... ترجیحآ به یک رستوران نسبتآ محبوب برید که شعبه هاش کم باشه ... محبوب برای اینکه کارتون بگیره ... شعبه هاش کم باشه برای اینکه انگیزه ی صاحب رستوران برای ادامه ی کار با شما تقویت بشه ... مثل رستوران هانی ... یا 8میلیمتری )
الان تو اين گرونيا فك ميكني از غ ذاي بسته بندي شده ي اينجوري استقبال بشه؟:smiliess (11):