:applause:تو این دنیا دنیای ارتباطاته شما برنامه نویسی کامپیوتر بلد باشی دستت میره تو جیب خودت شما یه برنامه اندورید بنویسید تا ده میلیون هم میتونید باهاش سود کنید اگه باور ندارد یه سری به این سایت که بازار نرم افزارهای اندرویده بندازید
یه نمونش ۱۱۰۰ لغتی که باید بدانید در کافه بازار برای اندروید یه اپ تولید کردن به نام 1100 لغت تافل و برنامه نویسش بالای ده میلیون فروخته . بازم تصمیم با خودته فقط برنامه نویسی استعداد میخاد و یه استاد خوب
بله دقیقا همینه محسن جان الان پیشنهاد شما هم بیشتر نیازمند سرمایه است اگه سرمایه باشه خیلی کارا میشه کرد ولی ما هیچی نداریم تقریبا
بول باشه ميشه يه سوبر ماركت زد ...
درد جوونا اينه ك بول ندارن ...
منم این حرفو از چن نفر شنیدم البته سلیمانیه رو خیلی تعریف میکننالان ک بتونی بری کردستان عراق انجا کار کنی واقعا نونت تو روغنه
دوروبریای من زیاد رفتن انجا
یکیشون فقط با شغل خیاطی ک انجا گذاشته بود الان تو شهر خودمون زمین خریده داره خونه درس میکنه البته شهریه دانشگاه شوهرشو کرایه خونه ومغازه رم خودش میده
اگر زبان خوندی در حد متوسط میتونی تدریس زبان بکنی اولش حقوقش خیلی کمه اما بعدش خوب میشه. البته قبلش یک ttc باید بری که خرجش 100 تومنم نمیشه. من خودم از همین شروع کردم البته تو رشته من مشاور بهداشتی شدنم پول خوبی داره. درصورتی موفق میشی که پشتکار داشته باشی و منتظر نباشی بهت کار تعارف کنن.
آدم زرنگ اونه که از صفر شروع کنه بدون هیچ سرمایه ای اگه سرمایه داشته باشی دیگه لزومی نداره که تلاش کنی الان تو مملکت با این احال واوضاع هر جا سرمایه گذاری کنی سودش دو بربر میشه
اتفاقا تو این اوضاع ایران نقدینگی بیشتره اونم با این بالا پایین اومدن دلار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bbt jan
daramad ro bayad tarif koni?!!
daramad baraye chi?! ba pudar shodan kheyli fargh dare
شما شنیدی من دیدم
خیلیا رفتن اونجاو درامدای خوبی ام دارن
اربیل.سلیمانیه.
یکیو میشناسم رفته انجا چوپونی کنه ماهی 2 ملیون درامد داره
خونه
غذا
پوشاک
همه چیم تامینه
دوست عزیز چ پژویی شده 32؟قیمت طلا و دلار یه قیمت جهانیه هر چن که تو این چن روز قیمتش اومده پایین ولی بازم قیمتش میره بالا تو ایران با افت قیمت طلا و دلار ،قیمت چیزی تغییر نمیکنه گرون میشه که ارزون نمیشه تجربههم اینو نشون میده
قیمت پژو با کاهش طلا از 38 اومد به 32 تومن ولی به نمایندگیش که سر میزنی میگه اصلا چنین چیزی نداریم در حالی که تو سایر کشور ها قیمت خودرو چندین درصد اومده پایین
سلام بچه ها
فکر کنم بی بی تی دنبال کارای کاربردی برای کسب درامده... اما چرا داره این جا بحث اقتصادی میشه؟؟؟:21:
:smiliess (4):من چند مورد بگم:
1- شما میتونی با تقویت زبانت کار ترجمه رو قبول کنی... این کار نه سرمایه اولیه میخواد نه مکان خاصی میخواد... با داشتن تنها یه ایمیل میتونی کلی کسب درامد کنی... فقط باید کارت خیلی خوب باشه...
2- با یاد گرفتن چند تا نرم افزار کاربردی مثل فتوشاپ وSpSS میتونی کسب درامد کنی... برای این نرم افزار SPSS شنیدم پول های خوبی میدن دانشجوها چون اکثرا برای تحلیل داده هاشون ازش استفاده میکنن.
3- خصوصی ویژه کنکور ارشد بزاری... این کار قبلش خیلی سخته چون باید همه ی نکات رو ریز به ریز خودت یاد داشته باشی تا شخصی که بهت مراجعه میکنه تضمینی قبول شه...( این کار رفاقت و صمیمیت توش از خود بحث مالیش مهمتره...)
4- اگه به کامپیوتر واردی در دوران دانشجویی ارشدت میتونی کار های کامپیوتری بچه ها مثل تایپ و پاور پوئنت و اینا رو قبول کنی...( گرچه وقت گیره اما میتونی در روز ساعات مشخصی رو فقط برای این کار بذاری)
5-یکی دیگه از کارهایی که میتونی انجام بدی نوشتن پروپوزال پایان نامه بچه هاس... پول خوبی هم برای این کار میدن... اما لازمه ی قبلش اینه که خودت خیلی وارد باشی...
اینا کارایی بود که در حوزه ی دانشگاهی به ذهنم رسید..
کارای دیگه ای که بشه انجام داد رو به مرور میام میگم..
موفق باشی
وای بچه ها شما اینا رو که میگید آدم میخواد سرشو بزنه تو دیوار:13:
یعنی الان چوپونی تو اربیل شرف داره به تحصیلات؟؟؟؟؟
یعنی شماها حیفتون نمیاد این همه درس خوندید بعد برید یه کاری کنید که یه آدم بدون تحصیلات هم بتونه انجام بده؟
البته این نقص سیستم مدیریتی کشور رو نشون میده که یه فرد تحصیل کرده مثل من الان حسرت زندگی چوپون توی اربیل رو بخوره.
منم اینکهبتونم یه کاری واسه خودم دست و پا کنم شده دغدغه ام ولی نمیدونم چی کار و کجا؟
البته واقعا دلم میخواد یه کاری توحیطه تحصیلی خودم باشه.:smiliess (11):
واسه یه کار خویش فرمایی باید یه سرمایه ی حداقل داشت و یه مقدار تخصص یا به نوعی تجربه... از همه مهمتر هم داشتن یه ذهن خلاق و ایده پردازه... اگه ایده ای نباشه حرکتی هم نیست سرمایه هم به درد نمیخوره...
bbt جان من سوال کلی تو رو به شکل دیگه مطرح میکنم چون انیجوری ایده ها بیشتر خودشونو نمایان میکنن...
اگه 10 میلیون یا کمتر داشتین چه کاری میتونستین باهاش راه بندازین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟