چقدر، من مجازی تون شبیه من حقیقی تون هست!

• مجموع رای دهندگان
    0

mikhak s

New member
من اگه احساسمو کامل نتونم بیان کنم ، هیچی نمی گم...اینطوری راحت ترم
حرفمو دوست دارم یا کامل بزنم یا اصلا نزنم...از چیز نصفه نیمه خوشم نمیاد

آره منم معمولا سكوت ميكنم ولي يه وقتايي مجبور ميشي بگي منتها اون موقع با دوز كمترمنظورمو ميرسونم مخصوصا عصبانيتمو در مورد يه سري از بحثا :mad_majidonline: ولي كلا آدم صبوريم. البته چيز نصفه نيمه هم كه نتوني منظورتو برسوني كه اصلا خوب نيست.

mj1919

New member
اصلا قبول ندارم دنیای مجازی مثل یک روزنه بسیار کوچک است که شما از پشت اون به جایی نگاه میکنی حتی اگر با صددرصد صداقت پشت این روزنه ایستاده باشی باز چیزی که از شخصیت واقعی تو به دیگران نشان داده می شود به اندازه همان سوراخ کوچک است
نمی دانم منظورم را درست گفتم یانه
و دیگه اینکه دلیل یا مصلحت یا نفعی برای دروغ گفتن یا مخفی کاری حداقل توی این محیط وجود نداره بنابراین نمیتونی بپرسی کی صداقت داره کی نداره
مطمئن باش همه میگن خودشونن و واقعا هم راست میگن
برای پاسخ به این کنجکاوی باید زمینه ای فراهم بشه که افراد برای نشان دادن خود واقعی شان به چالش کشیده بشن
من اینجا صددرصد از یکهزارم درصدخودمم:21:

چالش؟

من به پرسشم که ابتدا مطرح کردم، یک دید روانشناسانه و کنجکاوانه دارم(البته روانشناسان عزیز ببخشن!)

این خیلی جذابه که یک مساله ی عادی، مثلا روابط الکتورونیکی توی این انجمن رو از دید بقیه ببینی!

بعضی ها، یا شاید خیلی ها؛ در فضای مجازی، اون چیزی که دوست دارند باشند، رو نشون می دهند،

......

تازگیا، فیلمی دیدم به اسم گیمر، موضوع نسبتا خوب و متفاوتی داشت، .... در بعضی از صحنه های فیلم به یک مسایل عمیقی اشاره میکرد....

اینکه بعضی افراد برای جبران نیازهایی که در دنیای طبیعی شاید سخت باشه تامین کنند، اون رو در مجاز، ارضا می کنند،

خب طبیعتا، اثراتش ناهنجاری میشه، از هم گسیختگی، و...

ولی اگه این سیستم بصورت درست پی گیری بشه، مکمل اجتماع میشه، نه مخرب..

hoorsa

New member
چالش؟

من به پرسشم که ابتدا مطرح کردم، یک دید روانشناسانه و کنجکاوانه دارم(البته روانشناسان عزیز ببخشن!)

این خیلی جذابه که یک مساله ی عادی، مثلا روابط الکتورونیکی توی این انجمن رو از دید بقیه ببینی!

بعضی ها، یا شاید خیلی ها؛ در فضای مجازی، اون چیزی که دوست دارند باشند، رو نشون می دهند،

......

تازگیا، فیلمی دیدم به اسم گیمر، موضوع نسبتا خوب و متفاوتی داشت، .... در بعضی از صحنه های فیلم به یک مسایل عمیقی اشاره میکرد....

اینکه بعضی افراد برای جبران نیازهایی که در دنیای طبیعی شاید سخت باشه تامین کنند، اون رو در مجاز، ارضا می کنند،

خب طبیعتا، اثراتش ناهنجاری میشه، از هم گسیختگی، و...

ولی اگه این سیستم بصورت درست پی گیری بشه، مکمل اجتماع میشه، نه مخرب..

دکتر بودن بهتون میاد...
منم اینجوری بلدم حرف بزنما...
:rolleyessmileyanim:

mj1919

New member
دکتر بودن بهتون میاد...
منم اینجوری بلدم حرف بزنما...
:rolleyessmileyanim:

هاهاها....

دیدین!

خب من هم الان یک ژست گرفتم،

این از باگ های سیستم های شبیکه های اجتماعیه!

وگرنه واقعی من ای شکلیه: : :smilies-azardl (113 :mad_majidonline: :(50

hoorsa

New member
هاهاها....

دیدین!

خب من هم الان یک ژست گرفتم،

این از باگ های سیستم های شبیکه های اجتماعیه!

وگرنه واقعی من ای شکلیه: : :smilies-azardl (113 :mad_majidonline: :(50

امیدوارم نمونه ی مطالعاتی خوبی براتون باشم:(50):
خب ژست نگیر دکتر جان...اینطوری :smilies-azardl (113 که خیلی بهتره
آدم احساس خودمونی بودن می کنه

راضیه

New member
100 در 100 .
به نظر بنده اینجا آدم راحتر میتونه خودش باشه چون تقریبا قرار نیست کسی از آدمای اینجا از نزدیک ملاقاتت کنن،هر چند باکی نیست.
سوال خوبی بود.

MOHAMMAD.R

New member

منم 90% خود واقعیم هستم چون بیرون از اینجا از خودمو دلم حرفی نمیزنم...

mj1919

New member
امیدوارم نمونه ی مطالعاتی خوبی براتون باشم:(50):
خب ژست نگیر دکتر جان...اینطوری :smilies-azardl (113 که خیلی بهتره
آدم احساس خودمونی بودن می کنه

منظورم حال مطالعه و اینا نبود، آقا کلی پست بی هدف تو این سایت هست، حال ما یکی زدیم که هم جالب باشه و هم مفید،
سوء تفاهم نشه

:motat:

hoorsa

New member
منظورم حال مطالعه و اینا نبود، آقا کلی پست بی هدف تو این سایت هست، حال ما یکی زدیم که هم جالب باشه و هم مفید،
سوء تفاهم نشه

:motat:

ینی اصن دیگه خیلی دکتر بودن بهتون میاد...ولی از شوخی گذشته تاپیکتون جالبه...

hoorsa

New member
دکتر یه نمونه ی مطالعاتی خوب دیگه برات پیدا کردم...بیا ایناهاش...همین که نوشته 40 50 درصد
مطمئنا به نتایج جالبی می رسی

am-ml

New member
خودمم ولی همه من اینجا نیست ،تو واقعیت هم تا کسی بهم نزدیک نباشه نمیتونه دقیقا عقایدم رو بدونه ،ولی هر عقیده ای که گفتم و نظری که دادم ،تو واقعیت هم همینه.
البته فکر می کنم اینجا افراد بهتر میتونن همدیگه رو بفهمن ،چون بر اساس افکار و عقایدی که مطرح می کنیم شناخته میشیم .و ظواهر کمتر اثر گذاره...
تو واقعیت بعضی افراد ذهنیت خودشون رو بهت نسبت میدن و گاهی هرگز فرصتی پیش نمیاد تا بهشون بفهمونی که اشتباه میکنن .
البته اینجور آدما مهم نیستن .

setayesh71

New member
خب من مجازی همه جوره شبیه خود حقیقی هستم . فقط با این تفاوت که شاید تو این محیطا خیلی راحت تر با همه ( منظورم پسراست ) حرف بزنم ولی حقیقی ام اینطوری نیستم .
نه اینکه تو این سایت باشه تو وبلاگ خودمم همینطورم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

ba ba barghi

Well-known member
خودمم ولی همه من اینجا نیست ،تو واقعیت هم تا کسی بهم نزدیک نباشه نمیتونه دقیقا عقایدم رو بدونه ،ولی هر عقیده ای که گفتم و نظری که دادم ،تو واقعیت هم همینه.
البته فکر می کنم اینجا افراد بهتر میتونن همدیگه رو بفهمن ،چون بر اساس افکار و عقایدی که مطرح می کنیم شناخته میشیم .و ظواهر کمتر اثر گذاره...
تو واقعیت بعضی افراد ذهنیت خودشون رو بهت نسبت میدن و گاهی هرگز فرصتی پیش نمیاد تا بهشون بفهمونی که اشتباه میکنن .
البته اینجور آدما مهم نیستن .

دکتر جان ،ما تازه کنکور دادیم !لطف کن پست های بعدی سایز رو درشتر کنی!با سپاس از همکاریتون ...:smilies:

اما من بخاطر نام کاربریم نمیتونم خود واقعیم باشم...خیلی ها با نام کاربری من مخالفن ... خودمم اولش پشیمون شدم که این اسم انتخاب کردم اما بعد نظرم عوض شد ...دوست داشتم بدونم عکس العمل دیگران چیه؟؟؟
جالام خیلی جاها دوست دارم خیلی حرفا رو بزنم اما نمیزنم ... واین باعث شده توی دنیای واقعی هم بتونم بیشتر روی خودم تسلط داشته باشم:a2d3:

mahnam

New member
من خودمم... میشه گفت کاملا!
اما دکتر جان باز که شما خودت به سوال خودت جوااب ندادی!!! :tonguesmiley:

بین دوستان و بستگان هم دیدم بعضی ها رو که وقتی میخوان تو یه شبکه اجتماعی نظر بذارن سعی میکنن فکر شده و منطقی نظر بدن .. اما همون آدما تو دنیای واقعی خیلی جاها اظهارنظرای احساسی میکنن

به نظر من بعضیا اتفاقا تو دنیای مجازی ، مجازی هستن چون خود واقعی شون کاملا متفاوته ... حرف تظاهر هم نیست ...بعضیا بدون اینکه بخوان تظاهر کنن تو دنیای واقعی خود واقعی شون رو که غیرمنطقی هست ابراز میکنن ( شاید جو گیر میشن یا شاید فرصت فکر کردن ندارند)...اما همون آدما تو دنیای مجازی تبدیل به یه آدم متفکر و منطقی میشن!!!

mj1919

New member
من خودمم... میشه گفت کاملا!
اما دکتر جان باز که شما خودت به سوال خودت جوااب ندادی!!! :tonguesmiley:

توی خیلی جهات خودمم!

شاید یه روزایی میشه، میام اینجا و بعد بهتر از خودمم میشم، مثلا یکی یه چیزی میشه و بعد فرصت فکر کردن اینجا بیشتره،

مثلا اینجا خوب بحث کردن رو یاد رگفتم که توی واقعی م هم خیلی موثر بود، بهتر شدم،

ولی اینجا یکمی منطقی تر و آرام تر از خود واقعی م هستم،

شاید میشه گفت 95 درصد از خودمم.

mohana

Well-known member

همونطوری که سوال واضحه:

یعنی، همه ی کاربرای این سایت، یک من اصلی دارن، که خودشونن، مثلا توی واقعیت ناراحت میشن، راست می گن ، دروغ، غیبت و... یا کارهای دیگه.

چقدر وقتی میاید اینجا واقعی هستید، بر حسب درصد می تونید بگید!

مثلا mj1919 چند درصد شبیه خود واقعی مجتبی است؟ مثلا 5% یا 100% و یا....

کنجکاوم که این سوال پاسخ داده بشه،

البته توی این سوال یک دور باطلی هم وجود داره، اونایی که روراست نیستن، وخودشون نیستن، اینجا هم در پاسخ دوباره همون جوابو میدن، یعنی غیر واقعی،

برای اینکه، سوء تفاهم نشه، من از همه ی دوستان میخام که برای یک پست هم که شده، واقعا خودشون باشن، و از این به بعد توی این تاپیک مبنا براین هست، که همه با صداقت جواب دادن!

سلام
چقدر جالب...من تصمیم داشتم همین تایپیک و بذارم...خیلی جالبه...ممنونم از شما
من تو دنیای مجازی خود واقعیمو نشون میدم....خودی که تو دنیای حقیقی به خاطر شرایط جامعه نمیتونم...بنا به دلایلی
تو دنیای مجازی 100% خودمم....تو دنیای واقعی80% گاهی اوقات شاید هم کمتر...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

mj1919

New member
سلام
چقدر جالب...من تصمیم داشتم همین تایپیک و بذارم...خیلی جالبه...ممنونم از شما
من تو دنیای مجازی خود واقعیمو نشون میدم....خودی که تو دنیای حقیقی به خاطر شرایط جامعه نمیتونم...بنا به دلایلی
تو دنیای مجازی 100% خودمم....تو دنیای واقعی80% گاهی اوقات شاید هم کمتر...

خواهش میکنم،

جالب بود!

بالا