پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

mehrshad

New member
مهرشاد من مگه با شما شوخی دارم یا احیانآ حرفی به شما زدم. .. . ؟؟؟؟؟
یه کم ادب را رعایت کنید بد نیست. . ..

جرا حس نوجه بودن بهت دست داد عزيز دل ؟ منم با شما شوخي ندارم _ جناب غلام هم كه كفت نوجه اصلا حرف بدي نيست! ارتميس جان من سوال كردم غلام جان ايا شما مشروب مي خوريد؟ اين 4 بار '!

Artmis.a

New member
خب با تشکر از همه ی دوستان شب همگی خوش!
جدای از تمام این بحثها امشب معلوم شد که انجمن علوم پزشکی به مافیای جناب... و بعضی دوستان تبدیل شده که حتی تحمل یک تاپیک و سوال رو هم ندارن!
هرکس مایل بود ادامه بده! ولی فراموش نکنید انسان وقتی سقوط میکنه که مغرور میشه! هرگز خودتونو چه از لحاظ اعتقادی و ... از فرد دیگری بالاتر ندونید و هرگز جواب توهین رو با توهین ندین!
شب همگی خوش. در پناه حق.

ba ba barghi

Well-known member
جناب نوري ,تناقض تو حرفات زياده برادر من ,
باتشكر از همه دوستان عزيز ,
من ديكه رفتم كه رفنم ,

TUMS

Well-known member
جرا حس نوجه بودن بهت دست داد عزيز دل ؟ منم با شما شوخي ندارم _ جناب غلام هم كه كفت نوجه اصلا حرف بدي نيست! ارتميس جان من سوال كردم غلام جان ايا شما مشروب مي خوريد؟ اين 4 بار '!

به دلیل اینکه به اون پستی که جواب دادین هم من بودم هم آرتمیس
در ضمن من نوچه کسی نیستم هر چند معنی خوبی داشته باشه
خودم عقل دارم
دیگه هم منو خطاب قرار نده با اون ادبیات حرف زدنتون. . . .

عین حرف جناب نوری موجوده که گفتن دیگه کارایی نداره و مال ون زمونس ...

( مقایسه قران با کتب شعر سعدی و حافظ درسته ??????
مقایسه سخنان خدا با بندش ????

جناب نوری به اینا ام پاسخ بده

نخست درود
نفس مقایسه هیچ بد نیست

چون چیزی اررزش داره که در سنجش با دیگر چیز ها بر تری خودشو آشکار کنه

دوم
بازم می گم بسیاری از سخنان پیامبر و پیشوایان تنها متناسب شرایط زمان خودشون بوده و الان کارایی نداره

مثلا درمان برخی بیماریها با دستورات بومی و سنتی اون زمان الان دیگه کارایی نداره

مگه فرد دیگه ای هم سوال پرسید بجز مهنا و مهسا و ام جی که سوالشون در واقع یکی بود؟
smilies.gif

خب شما هم بپرس و پاسخت رو هم بگیر همونطور که آوا هم پرسید!

جناب نوری هم لطفاً به تمامی سوالات پاسخگو باشند!

درود
سپاسگزارم
فعلا اولولیت با پرسشهای اعتقادی است و گر نه پرسشهای نا پیوند بسیار است

آخرین ویرایش:

SAMIN66

New member
سلام به دوستان :
بايد بگم اقاي نوري با توجه به حرفهايي كه زدن نشون دادن در مورد تاريخ اسلام يا اطلاع ندارن يا اطلاعات ناقصي دارن و بحث با ايشون نياز به وقت بيشتري هست و خيلي با ايشون بايد بحث كرد

am-ml

New member
سلام دوستان
دیدم بدون محاکمه و دفاع دارین رای صادر میکنید گفتم بنا به خواست جناب نیرو این تاپیک باز بشه که در مورد اعتقادات و عقاید ایشون و همینطور درباره ی دلیل تغییر عقیده ی ایشون درباره ی مذهب و دین در این تاپیک بدون جدل و حاشیه و بدون احساسات بحث بشه.
لطفاً در این تاپیک سوالات خودتون رو از ایشون مطرح کنید!
پایداری یا حذف این تاپیک هم بسته به سوالات و جوابهای ایشون و نظر جناب آدمین داره.

با تشکر.:auizz3ffy9vla57584x

این رو نه در جواب شما ارتمیس عزیزم که همه دوستانی که از راه رسیدن و گفتن : چه خبره اونجا ؟چه آدمای کم حوصله ،بی ادب،یا شاید کم شعوری که این ادیب مودب رو اینطور با بدترین الفاظ مخاطب قرار دادن ،عرض می کنم.

آقای مورد بحث ما تا قبل از این بارها به الفاظ خودش و با بدترین روش (تمسخر ) دیگران رو آزار داده و هر زمان که کسی خواسته ازش سوالی بپرسه و یا جوابی بهش بده ،یا کلا از همون اول به بیراهه زده یا در ادامه با الفاظ به اصطلاح ادبی خودش تمسخر و بی منطقی رو پیشه کرده .

در هر صورت ادب شما و رقت قلبتون قابل ستایش هست ولی قضاوت کردن تا زمانی که تمام پست های دو طرف رو ندیدین انجام ندین.
من تمام پست هایی که در جواب ایشون و یا خطاب به ایشون نوشتم سعی کردم در آرامش و از روی فکر باشه ،نه بخاطر ایشون بلکه بخاطر اعتقادات خودم که اگر به همین آدم هم نا حق گفته بشه باید پاسخگوش باشم.

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
ببین برای رضایت دادن و قانع شدن اینجا مهمه

فرض کنید دو نفر پیش شما هستند یکی روستایی و یکی پزشکی فرهیخته و پزو هشگر حرفه ای و یک کتاب اطلس کامل بدن انسان با زبان اصل دارید

یک نفر روستایی بی سواد به عکس ها و ظاهر زیبای اطلس قانع می شه و هتا ممکنه به ذهنش نرسه که متنی هم در کنار عکسها قابل درکه و خوندنه

اما دانشمند و پزشک نامبرده حتی به به نوشته های ریز و درشت درون عکس اکتفا نمی کنه و کتابهای بیشتری ر و برا پژوهش میخاد و حتی فکر می کنه کامل نیس

در اینجاروستایی به ظاهر راضی شده و عقلش بیشتر از اون قد نمی ده که حتی سوالی داشته باشه فکر می کنه تمام سوالاشو پاسخ گرفته و بدن همینه

اما دانشمن به هیچ وجه نه در تصویر و نه در متن بسنده نمی کنه بیشتر میخاد و حتا نا راضی هم هست و ممکنه اعتراض هم بکنه نسبت به تصاویر و نوشته ها

حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگه کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟ تو چرا اعتراض می کنی ؟؟؟

خوب قرآن هم ایجوره

مانباید کسانی رو که اون را به نقد می کشند انگ کفرو و بی ایمانی بزنیم و به اونا بگیم این روستایی ایمانش از تو بسیار قویتره

دین یک دریافت درونیه روستایی عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه

این چرخش 180 درجه در نوع بحث کردن رو تبریک می گم جناب ،اگر قبل از این هم اینطوری بودین ،مطمئن باشین لا اقل در مورد خودم با اطمینان می گم که نه تنها کمترین مشکلی نداشتم ،بلکه بشدت هم از این نوع بحثی که توی این پست گذاشتین استقبال می کردم و خودم رو مدیون کسایی می دونستم که اینطوری عقایدم رو به چالش بکشن .
(صرفا همین مدل بحث در این پست رو عرض می کنم و با توجه به شناختی که از ایشون دارم ،نمی تونم بگم کلا مدل جدید بحث ایشون رو )

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
مگه فرد دیگه ای هم سوال پرسید بجز مهنا و مهسا و ام جی که سوالشون در واقع یکی بود؟:smilies:
خب شما هم بپرس و پاسخت رو هم بگیر همونطور که آوا هم پرسید!

جناب نوری هم لطفاً به تمامی سوالات پاسخگو باشند!

ک البته جوابمون و نگرفتیم!!!!
هرسوالی میپرسیم مثالی میارن که انگار دین و با بنده هاش میشناسن.....همه میدونیم اینکار منطقی نیست...خیلی ها هم از اول تایپیک دارن میگن...دیدم جوابشون خیلی سطحی بود دیگه نیومدم نظرمو بگم...

ali_ah

New member
با تجربه ای که قبلا در این بحث ها نه در اینجا بلکه در دانشگاه داشتم میگم این بحث ها خارج از اصول بحث منطقی هست البته از هر 2 طرف و اصلا نتیجه ای نخواهد داشت جز اعصاب خردی و بعد در نظر گرفتن دیگران به عنوان عمی و بی اندیشه و ...

حالا ببینید کی گفتم.....

am-ml

New member
غلام جانز ايا شما مشروبات الكلي مصرف مي كني ؟

این تجسس هست ،مواظب باشین خودتون رو زیر سوال نبرین.
در ضمن ،ما به این جناب گله داریم که تحمل عقاید مخالف رو نداره و توهین میکنه و از منطق خارج میشه .حالا شما دارین ارتمیس و ایمونو و ... که بارها به صداقتشون و ادبشون پی بردیم .مورد بی مهری قرار می دین .
فکر نکنین حواسم نیست که در مقابل ما هم متهم به جانب داری کورکورانه شدیم ولی توی جو دیشب و با این مدل رفتار شما نباید انتظار بهتر از این رو داشته باشین.(انصاف کردن ،مقابله به مثل شده)

از همه دوستان خواهش می کنم به اصلی ترین چیزی که اسلام بهش تاکید کرده و امام علی (ع) بخاطرش 25 سال خانه نشینی رو تحمل کردن ،یعنی حفظ وحدت و یکپارچگی مسلمونا دقت داشته باشین .

آخرین ویرایش:

STRUCTURE 66

New member
قرآن کتاب علمی نیس گرامی

اگر قرآن کتاب علمی بود چرا پیامبر و اماما گذاشتن افتخار کشف گرانش و نسبیت و انفجار بزرگ و هواپیما نصیب کافر کیش ها و نا مسلمونا بشه ؟

مگه خودشون قرآن جلوشون نبود چرا نسبیت رو چرا گرانش رو کشف نکردن از اون بیرون نکشیدن تا مسلمونا هم سهمی در قله های علم داشته باشند

حالا این مسلمونای امروزی کاسه ی داغ تر آش برای ایکه جا نمونند هر مطلبی که کشف می شه میخام بگن بله تو قرآن بوده و اینم آیه اش !!!

عزیزمن تو میخای چی بگی اگه اون ایه مربوط به سرعت نور و نسبیت و گرانس بود پیامبر و اماما کشفش نکردن وگذاشتن تو کشف کنی !!!!!

دکتر علم زندگی بهتر از سرعت نور و گرانش و کشف واکسنه !! شما اگه یاد نگیری جایگاه پدر و مادر کجاست به چه دردی میخوره بیا و هزار تا پدیده علمی رو کشف کن!
در ضمن اگه همش تو قرآن با فرمول و جزییات بود که نزولش باید حالاحالا ها ادامه میداشت ! یعنی مثلا هر روز باید قرآنمونو آپدیت میکردیم!
در ضمن توی همون قرآن 1400 سال پیش مطالب علمی روز هم موجوده !
شما که مدعی عبور از ظاهر و رسیدن به باطنی !! یا مفسرالقرآن !!!! این آیه رو برای ما تفسیر کن ! البته با علم روز!!

سوره ی 86 (طارق): آیات 1 تا 3:
"سوگند به آسمان و کوبنده ی شب! و تو نمی دانی کوبنده ی شب چیست. همان ستاره ی ثاقب است!"

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

am-ml

New member
من از ایشون سوالی نمی پرسم ،چون در نوع بحث و صحبت ایشون ،قضاوت می بینم ،نه پرسش ،حد اقل احترام اینه که ایشون اگر قرآن رو به اون شکلی که ما قبول داریم ،قبول ندارن ،با سوال از ما از عقیده مون مطمئن بشن ،نه اینکه با استفاده از بدترین تمثیل ها و بدون توجه به اعتقادات و ارزش های ما با کلمات خودشون ،حرف آخر رو بزنن.
مباحثه باید برای شناخت حقایق باشه ،نه توهین و تحمیل عقاید .
مطمئن باشین اگر ایشون اصول رو رعایت می کردن و به دنبال درک چیزی بودن از تمام توان خودم و حتی دیگرانی که همیشه من رو در فهم بهتر (خارج از اینجا ) کمک کردن ،استفاده می کردم تا اون چیزایی رو که اسلام رو برای من لذت بخش میکنه به ایشون برسونم ولی متاسفانه ضد و نقیض ،نیش دار و به دور از ادب صحبت می کنن.

آخرین ویرایش:

kasraa

New member
آهنی را که موریانه بخورد

نتوان برد از و به صیقل زنگ

با سیه دل چه سود گفتن وعظ

نرود میخ آهنین در سنگ

آخرین ویرایش:
آقای نیرو دیدن این تاپیک هم فکر نمیکنم خالی از لطف باشه!
از شما دعوت میکنم چنین تاپیک ها و مطالبی را هم مشاهده بفرمائید:
http://olumpezeshki.ir/forum/thread1400.html

درود

اتفاقا مورد خوبی را اشاره کردین
من بار ها این متن رو خونده ام ساختگی هست چون نام آن ماده اصلا در متون معتبر علمی نیست

اصلا بفرمایید هیچ وقت فکر کردین آِیا نام آن ماده چیست اسمش چیه اون پرو تیین ؟؟؟؟ اصلا نام اون پرویین خیالی چی بوده ؟؟؟؟

اون چیه که در زیتون و انجیر هست ولی در دیگر خوراکی ها نیست !؟؟؟

خوب بفرمایید نام اون چیزو بگید

بله یک عده ای فرصت طلب که با آوردن نام قرآن در یک متن بدون پایه ی علمی می خواهند تحریک احساساست کنند و به دروغ ایمان مردم را بیفزایند

نمونه ها زیاد است

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش
خب با تشکر از همه ی دوستان شب همگی خوش!
جدای از تمام این بحثها امشب معلوم شد که انجمن علوم پزشکی به مافیای جناب... و بعضی دوستان تبدیل شده که حتی تحمل یک تاپیک و سوال رو هم ندارن!
هرکس مایل بود ادامه بده! ولی فراموش نکنید انسان وقتی سقوط میکنه که مغرور میشه! هرگز خودتونو چه از لحاظ اعتقادی و ... از فرد دیگری بالاتر ندونید و هرگز جواب توهین رو با توهین ندین!
شب همگی خوش. در پناه حق.

اونایی که میگن به قران توهین نشه مافیان ؟؟؟

اگه اینطوره من مافیا .... افتخارم میکنم .... پای حرفامم هستم ...
شاید هم انجمن تبدیل شده به رهبری یکی و مریداش .... :smiliess (4):

farzad.lab

مدیر بخش
این چرخش 180 درجه در نوع بحث کردن رو تبریک می گم جناب ،اگر قبل از این هم اینطوری بودین ،مطمئن باشین لا اقل در مورد خودم با اطمینان می گم که نه تنها کمترین مشکلی نداشتم ،بلکه بشدت هم از این نوع بحثی که توی این پست گذاشتین استقبال می کردم و خودم رو مدیون کسایی می دونستم که اینطوری عقایدم رو به چالش بکشن .
(صرفا همین مدل بحث در این پست رو عرض می کنم و با توجه به شناختی که از ایشون دارم ،نمی تونم بگم کلا مدل جدید بحث ایشون رو )

مشکل اینجاس که حتی بعضی دوستان رفته بودن یک تاپیک دیگه رو به اشتباه خونده بودن و از روی اون قضاوت میکردن ...
گاهی لازمه به جای این که نقش روشن فکرا رو بازی کنیم ... کمی خودمون باشیم ... همه چیز حل میشه ...

من به دوستان هم یک توصیه برادرانه دارم که خودشون از بعضی خط فکرا جدا کنن ... چون توهین به قرآن رو به بچه 7 ساله ام بدی میتونه تشخیص بده ... و جهت گیری های فراماسونری و وهابی و بنی صدری کاملا تو حرفای بعضیا واضحه

این تاپیک رو هم اسمشو عوض کنین .. لطفا

ما در حدی که وظیفه بود رو انجام دادیم ....
دوستان خودشون بخوننن و قضاوت کنن ...

در ضمن تا آخرش پای همه حرف هام هستم ... مراسن بله برون از نوری رو رو هم دیگه تمومش کنین ... بزور ازش نکشین که اره بعضی چیزارو قبول داره .

و شمایی که از لحن بقیه ایراد میگیرین ... یکم به فکر اصلاح خودتون باشین . و وقتی عصبانی میشین :65d6a5d6s: یکم به خودتون مسلط باشین ... اشتفاده از کلمه های مافیا و نوچه زیاد تو این انجمن درست نیست

آهنی را که موریانه بخورد

نتوان برد از و به صیقل زنگ

با سیه دل چه سود گفتن وعظ

نرود میخ آهنین در سنگ

آخرین ویرایش:
دکتر علم زندگی بهتر از سرعت نور و گرانش و کشف واکسنه !! شما اگه یاد نگیری جایگاه پدر و مادر کجاست به چه دردی میخوره بیا و هزار تا پدیده علمی رو کشف کن!
در ضمن اگه همش تو قرآن با فرمول و جزییات بود که نزولش باید حالاحالا ها ادامه میداشت ! یعنی مثلا هر روز باید قرآنمونو آپدیت میکردیم!
در ضمن توی همون قرآن 1400 سال پیش مطالب علمی روز هم موجوده !
شما که مدعی عبور از ظاهر و رسیدن به باطنی !! یا مفسرالقرآن !!!! این آیه رو برای ما تفسیر کن ! البته با علم روز!!

سوره ی 86 (طارق): آیات 1 تا 3:
"سوگند به آسمان و کوبنده ی شب! و تو نمی دانی کوبنده ی شب چیست. همان ستاره ی ثاقب است!"

خوب

آفرین آیه خوبی آوردی

نخست

این آیات در کنار آیات دیگر نشانگر علم محدود و باریک پیامبر در باره ی جهان آفرینش است نه اینکه مث بعضی افراد بیسواد کودن فریب و عقب مونده بگوییم پیامبر از تمام عالم خبر دارد !!! مواظب باشین امام زمان پیامک ها تون رو می خونه !!!!

خود قرآن میگه آقا پیامبر تو نمی دونی این ستاره چی هست تو نمی دونی آینده چه خبره تو نمی دونی فلا چیز چطوره ؟ حالا یک عده افراطی بی مغز

مردم رو گول می زنن و می گن پیامبر و امام ها از تمام امور عالم از آدم تا قیامت خبر دارن !!! و دعا ها رو استجابت می کنند و می شنوند !!!!

خود قرآن گفته قل انی بشر مثلکم = بگو من بشری( با تمام ویژگی ها ) مانند شما هستم

قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ(الأحقاف/9)

بگو: «من پيامبر نوظهوري نيستم؛ و نمي‌دانم با من و شما چه خواهد شد؛ من تنها از آنچه بر من وحي مي‌شود پيروي مي‌کنم، و جز بيم‌دهنده

خود قرآن گفته بگو من از آینده ی شما و حتی خودم خبر ندارم

حالا یک عده کودن می گویند نه !!!! پیامبر از همه چیز خبر داشته !!!

بابا حرف تو رو قبول کنیم یا قرآنو ؟؟؟/

ادامه دارد

دوم

این ستاره رو مفسران به کیوان پروین و ناهید تفسیر کرده اند و عده ای هم می گویند منظور تمام ستاره هست

جالب اینجا جایی که خدا به جناب محمد می گه تو نمی دونی اون چیه گروهی مقدس ماب خشک مغز علمشون را از پیامبر بالا تر برده
و انواع و اقسام خیالات و ذهنیات خودشون را به اون ستاره ی نگون بخت چسبوندن !!

نه تو بلد نیستی من در قرآن تدبر کردم و فهمیدم !!!! اون آیه منظورش سیاه چاله اس !!!!!!!!!!

نه بابا کجای کاری تو نمی فهمی منظورش امام زمانه !!!!!!!!!!!!

این کودن ها فکر نمی کنند چطور امام زمانه در حالی که خود قرآن گفته تو نمی دونی چیه !!!!
پیامبر امام زمان رو نمی دونه چیه آین آقا مسلمون می دونه !!!

واقعا شرم آوره مسلمونی بسیاری ولکن اکثر الناس لایعقلون !!!

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
هر مریدی رهبرشو به خوبی و از هر لحاظ میشناسه آقای فرزاد! امیدوارم شما هم همینطور باشید.

کلمات نوچه و ... هم توسط دوست شما مهرشاد به کار برده شد و به ایشان بازگردانده شد.

farzad.lab

مدیر بخش
خوب

آفرین آیه خوبی آوردی

نخست

این آیات در کنار آیات دیگر نشانگر علم محدود و باریک پیامبر در باره ی جهان آفرینش است نه اینکه مث بعضی افراد بیسواد کودن فریب و عقب مونده بگوییم پیامبر از تمام عالم خبر دارد !!! مواظب باشین امام زمان پیامک ها تون رو می خونه !!!!

خود قرآن میگه آقا پیامبر تو نمی دونی این ستاره چی هست تو نمی دونی آینده چه خبره تو نمی دونی فلا چیز چطوره ؟ حالا یک عده افراطی بی مغز

مردم رو گول می زنن و می گن پیامبر و امام ها از تمام امور عالم از آدم تا قیامت خبر دارن !!! و دعا ها رو استجابت می کنند و می شنوند !!!!

خود قرآن گفته قل انی بشر مثلکم = بگو من بشری( با تمام ویژگی ها ) مانند شما هستم

قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ(الأحقاف/9)

بگو: «من پيامبر نوظهوري نيستم؛ و نمي‌دانم با من و شما چه خواهد شد؛ من تنها از آنچه بر من وحي مي‌شود پيروي مي‌کنم، و جز بيم‌دهنده

خود قرآن گفته بگو من از آینده ی شما و حتی خودم خبر ندارم

حالا یک عده کودن می گویند نه !!!! پیامبر از همه چیز خبر داشته !!!

بابا حرف تو رو قبول کنیم یا قرآنو ؟؟؟/

ادامه دارد

دوم

این ستاره رو مفسران به کیوان پروین و ناهید تفسیر کرده اند و عده ای هم می گویند منظور تمام ستاره هست

جالب اینجا جایی که خدا به جناب محمد می گه تو نمی دونی اون چیه گروهی مقدس ماب خشک مغز علمشون را از پیامبر بالا تر برده
و انواع و اقسام خیالات و ذهنیات خودشون را به اون ستاره ی نگون بخت چسبوندن !!

نه تو بلد نیستی من در قرآن تدبر کردم و فهمیدم !!!! اون آیه منظورش سیاه چاله اس !!!!!!!!!!

نه بابا کجای کاری تو نمی فهمی منظورش امام زمانه !!!!!!!!!!!!

این کودن ها فکر نمی کنند چطور امام زمانه در حالی که خود قرآن گفته تو نمی دونی چیه !!!!
پیامبر امام زمان رو نمی دونه چیه آین آقا مسلمون می دونه !!!

واقعا شرم آوره مسلمونی بسیاری ولکن اکثر الناس لایعقلون !!!

جناب نوری که خودتو علامه میدونی ...

دو چیز هست که هیچ کس غیر از خدا آنها را نمی داند؛ یکی زمان واقع شدن روز قیامت است و دیگری زمان ظهور حضرت حجت علیه السلام است و از بعضی روایات فهمیده می شود که خود حضرت حجت علیه السلام هم نمی داند که ظهورش چه وقت است. از این رو، در روایات آمده است: حضرت مهدی علیه السلام می فرماید دعا کنید که ظهور نزدیک شود؛8 البته شرط عمومی ظهور، معلوم است؛ اما تاریخش را خود حضرت هم نمی داند.
پس اگر ما قائلیم که اهل بیت علیهم السلام چیزهایی از علم غیب می دانند، مشرک نیستیم؛ زیرا نمی گوییم که مستقل از خدا و یا در مقابل خدا هستند؛ در حالی که پیامبرصلی الله علیه وآله و امامان علیهم السلام هم مثل ما بشرند؛ ولی به خاطر وظیفة هدایت گری شان بیش از آن چه که به ما داده اند، به آنها داده اند و به هر مقدار خداوند مصلحت بداند و یا آنها جهت انجام مسئولیت رسالت و امامت از خداوند بخواهند، خداوند به آنها عنایت خواهد کرد.

ائمه اطهار - علیهم السلام- طبق آیه تطهیر و آیه اولی‌الامر، دارای عصمت می‌باشند، و عصمت تنها در بعد اخلاقی و عملی (كه عدم اشتباه و عدم نسیان باشد) نیست، بلكه عصمت از جهل و عدم اشتباه در بیان مطالب علمی و دینی و تفسیر قرآن و عدم اشتباه در اخذ مطالب از پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ در مورد وحی و غیره و عدم اشتباه و عدم مانع از رساندن آن به طور صحیح بدست مردم هم لازم است و این خود بهترین دلیل است بر اعتبار احادیث ائمه اطهار ـ علیهم السّلام ـ و ضرورت نقل احادیث آنها.

اینجا رو مطالعه کنین

http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart/4892/7139/86998

آخرین ویرایش:
بالا