پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

farzad.lab

مدیر بخش
اگه پیامبر علمش باریکه حتما شما علمتون کامله ؟؟؟؟

الهم صل علی محمد و آل محمد ...

نقش ادمای مذهبی رو بازی نمیکنم ... چون اصلا نیستم .. اما یه حرفایی میزنی نوری ... :65d6a5d6s:

STRUCTURE 66

New member
خوب

آفرین آیه خوبی آوردی

نخست

این آیات در کنار آیات دیگر نشانگر علم محدود و باریک پیامبر در باره ی جهان آفرینش است نه اینکه مث بعضی افراد بیسواد کودن فریب و عقب مونده بگوییم پیامبر از تمام عالم خبر دارد !!! مواظب باشین امام زمان پیامک ها تون رو می خونه !!!!

خود قرآن میگه آقا پیامبر تو نمی دونی این ستاره چی هست تو نمی دونی آینده چه خبره تو نمی دونی فلا چیز چطوره ؟ حالا یک عده افراطی بی مغز

مردم رو گول می زنن و می گن پیامبر و امام ها از تمام امور عالم از آدم تا قیامت خبر دارن !!! و دعا ها رو استجابت می کنند و می شنوند !!!!

خود قرآن گفته قل انی بشر مثلکم = بگو من بشری( با تمام ویژگی ها ) مانند شما هستم

قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ(الأحقاف/9)

بگو: «من پيامبر نوظهوري نيستم؛ و نمي‌دانم با من و شما چه خواهد شد؛ من تنها از آنچه بر من وحي مي‌شود پيروي مي‌کنم، و جز بيم‌دهنده

خود قرآن گفته بگو من از آینده ی شما و حتی خودم خبر ندارم

حالا یک عده کودن می گویند نه !!!! پیامبر از همه چیز خبر داشته !!!

بابا حرف تو رو قبول کنیم یا قرآنو ؟؟؟/

ادامه دارد

دوم

این ستاره رو مفسران به کیوان پروین و ناهید تفسیر کرده اند و عده ای هم می گویند منظور تمام ستاره هست

جالب اینجا جایی که خدا به جناب محمد می گه تو نمی دونی اون چیه گروهی مقدس ماب خشک مغز علمشون را از پیامبر بالا تر برده
و انواع و اقسام خیالات و ذهنیات خودشون را به اون ستاره ی نگون بخت چسبوندن !!

نه تو بلد نیستی من در قرآن تدبر کردم و فهمیدم !!!! اون آیه منظورش سیاه چاله اس !!!!!!!!!!

نه بابا کجای کاری تو نمی فهمی منظورش امام زمانه !!!!!!!!!!!!

این کودن ها فکر نمی کنند چطور امام زمانه در حالی که خود قرآن گفته تو نمی دونی چیه !!!!
پیامبر امام زمان رو نمی دونه چیه آین آقا مسلمون می دونه !!!

واقعا شرم آوره مسلمونی بسیاری ولکن اکثر الناس لایعقلون !!!

lمن گفتم شما تفسیر کن ! نه اینکه کی چی گفته !!!؟ سئوالم واضح بود برادر !!!
در ضمن باریک بینی پیامبر رو چطوری نتیجه گرفتی !!!
همون قرآن پیامبر رو اسوه حسنه معرفی میکنه !! اسوه حسنه و باریک بینی !
پیامبر هم بشر بود اما انسان امروزی مصداق آیه زیر نیست: در ضمن خدا از همین بشر پیامبرش را مبعوث کرد تا بگوید درجه عالی انسانیت یعنی چه!

وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

برای جهنم بسياری از جن و انس را بيافريديم ايشان را دلهايی است ، که بدان نمی فهمند و چشمهايی است که بدان نمی بينند و گوشهايی است که بدان نمی شنوند اينان همانند چارپايانند حتی گمراه تر از آنهايند اينان خود غافلانند

mj1919

New member
با سلام
ببینید، برای اولین بار "نوری" به یک عده، بچه ی شیعه ی معتقد ، توهین کرد، و بنده و دوستان رو با لفظ "نوچه" خطاب کرد، هر انسانی که 1 سال توی خیابونای این مملکت راه رفته باشه، معنی توهین آمیز این عبارت سخیف رو می دونه.

دوم- آرتمیس، به بنده و افراد معتقدی که در تاپیک قبلی ، از دین خود دفاع کردند، و نذاشتند هر کس و ناکسی به مقدسات توهین کنه، تهمت "مافیا" زد، که چه تهمت نچسبی! هر کدوم از دوستانی که با من صمیمی تر هستند می دونند که برای تصمیم گیری هام، کلی سبک و سنگین می کنم، سعی می کنم حق رو در نظر بگیرم، و از همه اینا گذشته، من عطای این انجمن رو به لقاش ، بخشیدم، ولی بعضی اصرار بعضی دوستان، برای کمک علمی به دوستان هم رشته ام، و نیز سایر علل، باعث شده اینجا باشم، وگرنه،
"حزب الله همو الغالبون"

از الانم منتظر می مونم،
ببینم این تاپیک به کجا میرسه!

تمام کسانی که اینطور از "نوری" و تفکراتشان دفاع کردید (و ژست روشنفکری گرفتید، که از حق نگذریم، خلاف جهت حق، حرکت کردن و ساز ناکوک زدن هم خیلی کیف داره)، منتظرم ببینم که چقدر تفکرات ایشون برای شما دوست داشتنی خواهد بود، تفکرانی که خودشون در پستهای اول اعلام کردند "که بی دینم و این رو جار می زنم"

این تاپیک هم به تایید ادمین رسیده، ببینم آستانه ی تحمل شما کجاست

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
هر مریدی رهبرشو به خوبی و از هر لحاظ میشناسه آقای فرزاد! امیدوارم شما هم همینطور باشید.

کلمات نوچه و ... هم توسط دوست شما مهرشاد به کار برده شد و به ایشان بازگردانده شد.

اینقدر رهبر و مرید، نکنید!
هرکس مختار هست نظرشو بگه،

این سوین برچسبی هست که دارید می زنید، نمی گم تهمت و توهین که راه برای جبران بذارم

برای اولین بار "نوری" به یک عده، بچه ی شیعه ی معتقد ، توهین کرد، و بنده و دوستان رو با لفظ "نوچه" خطاب کرد، هر انسانی که 1 سال توی خیابونای این مملکت راه رفته باشه، معنی توهین آمیز این عبارت سخیف رو می دونه.

STRUCTURE 66

New member
با سلام
ببینید، برای اولین بار "نوری" به یک عده، بچه ی شیعه ی معتقد ، توهین کرد، و بنده و دوستان رو با لفظ "نوچه" خطاب کرد، هر انسانی که 1 سال توی خیابونای این مملکت راه رفته باشه، معنی توهین آمیز این عبارت سخیف رو می دونه.

دوم- آرتمیس، به بنده و افراد معتقدی که در تاپیک قبلی ، از دین خود دفاع کردند، و نذاشتند هر کس و ناکسی به مقدسات توهین کنه، تهمت "مافیا" زد، که چه تهمت نچسبی! هر کدوم از دوستانی که با من صمیمی تر هستند می دونند که برای تصمیم گیری هام، کلی سبک و سنگین می کنم، سعی می کنم حق رو در نظر بگیرم، و از همه اینا گذشته، من عطای این انجمن رو به لقاش ، بخشیدم، ولی بعضی اصرار بعضی دوستان، برای کمک علمی به دوستان هم رشته ام، و نیز سایر علل، باعث شده اینجا باشم، وگرنه،
"حزب الله همو الغالبون"

از الانم منتظر می مونم،
ببینم این تیک به کجا میرسه!

تمام کسانی که اینطور از "نوری" و تفکراتشان دفاع کردید (و ژست روشنفکری گرفتید، که از حق نگذریم، خلاف جهت حق، حرکت کردن و ساز ناکوک زدن هم خیلی کیف داره)، منتظرم ببینم که چقدر تفکرات ایشون برای شما دوست داشتنی خواهد بود، تفکرانی که خودشون در پستهای اول اعلام کردند "که بی دینم و این رو جار می زنم"

این تاپیک هم به تایید ادمین رسیده، ببینم آستانه ی تحمل شما کجاست

داداش گلم !
مطمئن باش حقیقت نورش خیلی از خورشید تابنده تره ! هر کسی که نمیتونه به صورت حقیقت خاک بپاشه !
من از بچه ها میخوام با خونسردی و طمانینه به سوالات نوری نیرو و یا شبهاتش جواب بدن !
باور کن اینجا باید شیعه بودنت رو با فکرت و با قدرت تفکرت اثبات کنی ! لطفا با قول لین از قرآنتون دفاع کنید !!!
ما از شبهه ترسی نداریم ! کفمون پره !!

princess

New member
سلام

من تمام پستارو از اول تا به اینجا خوندم. به نظر من آقای نوری شما اصلا قرآنو با معنیش نخوندی ولی خیلی راحت در موردش نظر می دی و اونو عقب مانده می خونی. به نظر من تفکرات شما همش مسمومه و باید بری یه فکری برای اون تفکراتت بکنی. کسی که خوابه رو می شه بیدار کرد ولی کسی رو که خودشو به خواب زده رو نمی شه.شما فقط می خوای حرفای خودتو اثبات کنی اصلا گوش نمی دی که بقیه چی می گن. اینقدر هم روی این حرفت پافشاری نکن که قرآن عقب ماندست. به نظر من فکر مسموم شما از خیلی چیزا عقب مونده

Artmis.a

New member
قرآن من قرآنی که من می شناسم انقدر عالی مقام هستند که با چهار تا جمله ی ای این آقا نه مورد شک و شبهه قرار میگیره نه مورد توهین!
فقط زیبایی و فصاحتش شیوایی و حقانیتش وقار و زیباییش هر بار بیشتر و بیشتر خود نمایی میکنه! به طوری که بعد از 1400 سال هنوز کسی قادر به مقابله با مثل با اون بر نمیاد!
این تاپیک برای دفاع از آقای نوری و اقرارش به اسلام نبود! این تاپیک برای این بود که یادآوری بشه دین اسلام (اسلام ناب) نه اون اسلام ساخته و پرداخته ی بسیاری از ما و امثال ما! بیشتر از اینکه دین احکام باشه دینه اخلاقه!
زمانی که پیامبر ما رو یه کاریکاتوریست دانمارکی به سخره گرفت و یا یک فیلم ساز صهیون و هالیودی فیلم موهن براش اکران کرد زمانی که قرآن ما رو اونسر دنیا و حتی جوونای خودمون توی عاشورای 88 به آتیش کشیدن من هم به عنوان یک مسلمون قلبم به درد اومد! توهین کردم تاپیک زدم داد و بیداد راه انداختم شاید مثل خیلی مسلمونای دیگه هم پا میشدم میرفتم در و دیوار کلیسا و کنشت هاشونو هم پایین می اوردم اگه برام فراهم بود!
ولی یک روز یک حرکت جالب از مسلمانان بععضی از کشورها دیدم که خیلی از توهین کننده ها رو شرمنده کرد!
اون مسلمونا در جواب تمام این توهین ها نه توهین کردند نه غضب نه قضاوت! اونها با اخلاق و رفتارشون و با خوشرویی و صبر و با کمال احترام بین بی دین ها قرآن توزیع میکردن و با اونها راجع به عقایدشون بحث میکردن! شاید خیلی از اونایی که توهین کردن یا بی دین بودن جواب خودشون رو نگرفتن و قانع نشدن ولی چهره ی زیبایی از یک مسلمون توی خاطرشون موند و خیلی هاشون دست از توهین برداشتن!

آقای فرزاد من مثل شما مرید یک آدم مجازی ناشناس نیستم من مرید و نوچه ی همون پیامبری ام که وقتی روی سرش خاکستر و اعما و احشام چهارپایان رو میریختن لبخند میزد و سکوت میکرد!
پیامبری که هیچوقت جواب توهین رو با توهین نداد! حتی وقتی فرد توهین کننده چند روزی غایب بود به دیدن مرد توهین کننده رفت برای عیادت و همین باعث تشرف اون مرد به اسلام شد!

من به خودم افتخار میکنم که دین اسلام یعنی دین عطوفت و مهربانی رو برگزیدم دینی که به هر کسی حتی گبر هم فرصت میده.

دیگه هم بحثی با کسی ندارم!
اگر ناخواسته توهینی کردم عذر میخوام و خدانگهدار.

Artmis.a

New member
به همتون هم پیشنهاد میکنم حتما فیلم زندگی خصوصی رو یه نگاهی بندازید نکنه جای شخصیت ابراهیم قرار بگیرید توی زندگیتون.

princess

New member
فرق افراد با ایمان و بی ایمان در واکنشی که در برابر آیات قران نشان می دهند، بسیار روشن است، آنها که ایمان به قرآن دارند آونو یک برنامه عالی زندگی و یک داروی حیات بخش می دونن بنابراین اونو تمام اصول زندگی خود را با قرآن منطبق می سازند. ولی آنها که این حقیقت را کاملا درک و یا باور نکرده اند و بگفته قرآن دلهای آنها بیمار است و اصول زندگی خود را با دستورهای عالی قرآن تطبیق نمی کنند، و بیشتر سقوط می کنند و بر پلیدی آنها افزوده شود.

mj1919

New member
داداش گلم !
مطمئن باش حقیقت نورش خیلی از خورشید تابنده تره ! هر کسی که نمیتونه به صورت حقیقت خاک بپاشه !
من از بچه ها میخوام با خونسردی و طمانینه به سوالات نوری نیرو و یا شبهاتش جواب بدن !
باور کن اینجا باید شیعه بودنت رو با فکرت و با قدرت تفکرت اثبات کنی ! لطفا با قول لین از قرآنتون دفاع کنید !!!
ما از شبهه ترسی نداریم ! کفمون پره !!
عزیزمن داداش صابر
منم به همین شیوه بارها باهاش بحث کردم، و خیلی از دوستان هم همینطور بحث کردند، ولی آخرش به این رسیدیم که: ایشون تفکر بقیه رو پوشال و کاه فرض می کنه، و تفکر خودش رو برتر،
هر زمان هم که سوال مبتنی بر حق ازش بشه، سعی می کنه، با آوردن مثالهای بی ربط بحث رو منحرف کنه،

از اونجایی که من چندیدن، با تجربه کردم هربار برای پرسیدن یک سوالم، بارها و بارها باید اصرار کنم که جواب بده (در تاپیکها ی دیگر و نیز در دومین پستم در همین تاپیک)، با توجه به این موضوع و اینکه آغاز کننده ی تاپیک، به طرز خنده دار و مجعولی سعی داره ، یک سری چیز ها رو وارونه جلوه بده، من توی این تاپیک فعلا سوال و یا جوابی ارسال نمی کنم
سلام

من تمام پستارو از اول تا به اینجا خوندم. به نظر من آقای نوری شما اصلا قرآنو با معنیش نخوندی ولی خیلی راحت در موردش نظر می دی و اونو عقب مانده می خونی. به نظر من تفکرات شما همش مسمومه و باید بری یه فکری برای اون تفکراتت بکنی. کسی که خوابه رو می شه بیدار کرد ولی کسی رو که خودشو به خواب زده رو نمی شه.شما فقط می خوای حرفای خودتو اثبات کنی اصلا گوش نمی دی که بقیه چی می گن. اینقدر هم روی این حرفت پافشاری نکن که قرآن عقب ماندست. به نظر من فکر مسموم شما از خیلی چیزا عقب مونده

TUMS

Well-known member
مجتبی جان عزیز من :28:
چندین بار عرض کردم منم با بعضی حرفای نوری مخالفم و اونجایی هم که گفت چندین قرآن وجود داره باهاش مخالفت کردم :mad_majidonline:
در ضمن دوستان لطف کنن از کلمه های نوچه و امثالهم استفاده نکنن دور از شخصیت شماست. . . .:smiliess (7):
من چون توی بحثای نوری نبودم بهم حق بدین که زود قضاوت نکنم
تازه پیامبر هم به کفاری که علیه اون شمشیر کشیده بودن فرصت مسلمان شدن میداد
حالا شما انتظار دارید همه طبق حرفای شما و یه عده از دوستان که رفتارشون بسیار زننده بود یه نفر را تحقیر کنیم!!!!!!
منم منتظر جواب های جناب نوری هستم بعد خودم تصمیم میگیرم نه اینکه دنباله رو کسی باشم. . .. . . .. .

lمن گفتم شما تفسیر کن ! نه اینکه کی چی گفته !!!؟ سئوالم واضح بود برادر !!!
در ضمن باریک بینی پیامبر رو چطوری نتیجه گرفتی !!!
همون قرآن پیامبر رو اسوه حسنه معرفی میکنه !! اسوه حسنه و باریک بینی !
پیامبر هم بشر بود اما انسان امروزی مصداق آیه زیر نیست: در ضمن خدا از همین بشر پیامبرش را مبعوث کرد تا بگوید درجه عالی انسانیت یعنی چه!

وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

برای جهنم بسياری از جن و انس را بيافريديم ايشان را دلهايی است ، که بدان نمی فهمند و چشمهايی است که بدان نمی بينند و گوشهايی است که بدان نمی شنوند اينان همانند چارپايانند حتی گمراه تر از آنهايند اينان خود غافلانند

جناب

پاسخ منو وباره و سه باره بخون بعد نتیجه بگیر

اصلا شما پاسخها و متن ها و گفته ها ی منو به صورت حرفه ای نمی خو نید فقط ذهنیات خودتون رو می چر خونید شما سوال کردی منم کاملا آشکارا پاسخ دادم

اما اندوهمندانه شما متوجه پاسخ ها ی من نشدین دوباره همون سوالای قبلی دور سرت می چرخه

ببین آقای محترم گویی مجبورم خودم دوباره برات می خونمش !!!!

من گفتم علم جناب محمد در باره آفرینش محدوده و باریک حالا توی حق بجانب !!! چرا حرف اسوه بودن رو جلو می کشی

مشکل شما ها اینها که به صورت حرفه ای دقت نمی کنید در قرآن و گفته ها هر چی یک عده بخوردتون دادن همونا رو چشم بسته پذیرفتین و تحویل می دین و خلاص !!!

ببخشید سدام کردن برای بیمار بد حال باید برم

شقشقه هدرت

ادامه دارد

Artmis.a

New member
عزیزمن داداش صابر
منم به همین شیوه بارها باهاش بحث کردم، و خیلی از دوستان هم همینطور بحث کردند، ولی آخرش به این رسیدیم که: ایشون تفکر بقیه رو پوشال و کاه فرض می کنه، و تفکر خودش رو برتر،
هر زمان هم که سوال مبتنی بر حق ازش بشه، سعی می کنه، با آوردن مثالهای بی ربط بحث رو منحرف کنه،

از اونجایی که من چندیدن، با تجربه کردم هربار برای پرسیدن یک سوالم، بارها و بارها باید اصرار کنم که جواب بده (در تاپیکها ی دیگر و نیز در دومین پستم در همین تاپیک)، با توجه به این موضوع و اینکه آغاز کننده ی تاپیک، به طرز خنده دار و مجعولی سعی داره ، یک سری چیز ها رو وارونه جلوه بده، من توی این تاپیک فعلا سوال و یا جوابی ارسال نمی کنم

حاج ابراهیم داستان ما من از حق و باطل بودن کسی اطلاعی ندارم و سکوت می کنم ولی قضاوت رو هم به خدا واگذار میکنم امیدوارم آخر داستان مقابل من نه مقابل خدا شرمنده نشی...
خدانگهدار.

princess

New member
ولی آرتمیس جان باور کن صبر عیوب می خواد این کار ولی ما که زیر پرچم اسلام بزرگ شدیم تحملمون بیشتر از ایناست. دوباره می گم کسی که خوابه رو می شه بیدار کرد ولی کسی رو که خودشو به خواب زده رو نمی شه.

princess

New member
جناب

پاسخ منو وباره و سه باره بخون بعد نتیجه بگیر

اصلا شما پاسخها و متن ها و گفته ها ی منو به صورت حرفه ای نمی خو نید فقط ذهنیات خودتون رو می چر خونید شما سوال کردی منم کاملا آشکارا پاسخ دادم

اما اندوهمندانه شما متوجه پاسخ ها ی من نشدین دوباره همون سوالای قبلی دور سرت می چرخه

ببین آقای محترم گویی مجبورم خودم دوباره برات می خونمش !!!!

من گفتم علم جناب محمد در باره آفرینش محدوده و باریک حالا توی حق بجانب !!! چرا حرف اسوه بودن رو جلو می کشی

مشکل شما ها اینها که به صورت حرفه ای دقت نمی کنید در قرآن و گفته ها هر چی یک عده بخوردتون دادن همونا رو چشم بسته پذیرفتین و تحویل می دین و خلاص !!!

ببخشید سدام کردن برای بیمار بد حال باید برم

شقشقه هدرت

ادامه دارد

اینم از طریقه ی جواب دادن آقای دکتر. برادر می تونی کمی واضح تر صحبتاتو مطرح کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mj1919

New member
حاج ابراهیم داستان ما من از حق و باطل بودن کسی اطلاعی ندارم و سکوت می کنم ولی قضاوت رو هم به خدا واگذار میکنم امیدوارم آخر داستان مقابل من نه مقابل خدا شرمنده نشی...
خدانگهدار.

این چهارمین تهمتی که به من زدید، باشه من در پیشگاه خدا پاسخگو هستم،
امیدوارم که شما هم با این زبان تهمت و توهین گوتان پاسخگو باشید

@ دوستان
این گرا:
أنا مدينة العلم وعلي بابها

اینم منبع حدیث که از دهها منبع اهل سنت موثق منبع آورده:
��� ����� ���� ����� ����� �� ��� ����� �� ����� ��� ��� ��� ��� ��ʿ

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
خدانگهدار.

هر اسمی می خواهید به من بدهید،
من هیچ وقت خودم رو با ایمان تر از شما و یا آقای نوری ندانستم و جایی هم نگفتم، فقط به یک موضوع اشاره کردم که به قرآن توهین شده، و تا آخرش جلوی هر توهین کننده ی به قرآن و مقدسات وا میستم،

شما هم در برابر تمامی پستها تون در برابر کاربرا (و صد البته خدا) مسوولید، الانم نمیشه با مظلوم نمایی از اینجا برید، با مطق و استدالال تا آخرش باشید

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
هر مریدی رهبرشو به خوبی و از هر لحاظ میشناسه آقای فرزاد! امیدوارم شما هم همینطور باشید.

کلمات نوچه و ... هم توسط دوست شما مهرشاد به کار برده شد و به ایشان بازگردانده شد.

ارتميس جان من از شما و ايمينو معذرت ميخوام _فقط برام جالبه جطور زماني كه بقيه بارها توهين شد شما بي تفاوت بوديد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

Artmis.a

New member
هر اسمی می خواهید به من بدهید،
من هیچ وقت خودم رو با ایمان تر از شما و یا آقای نوری ندانستم و جایی هم نگفتم، فقط به یک موضوع اشاره کردم که به قرآن توهین شده، و تا آخرش جلوی هر توهین کننده ی به قرآن و مقدسات وا میستم،

شما هم در برابر تمامی پستها تون در برابر کاربرا (و صد البته خدا) مسوولید، الانم نمیشه با مظلوم نمایی از اینجا برید، با مطق و استدالال تا آخرش باشید

من با شما بحثی ندارم!
از دشمن دانا برای اسلام خطرناکتر دوسته نادانه!
ترجیح میدم اگر نادان هستم برای دفاع از دینم سکوت کنم تا اینکه با نادانی خودم به اسلام و مسلمانی ضربه بزنم!
ماجرای حضرت موسی(ع) و چوپانی که در مناجاتش برای خدا جسم قائل بود و حضرت ایشان را شماتت کردند و همین خشم خدا را برانگیخت حتماً مرور کنید البته اگر خودتون رو بالاتر از حضرت موسی(ع) نمیدونید.
با شما هم بحثی ندارم چون قبلاً هم گفتم برای هر کسی وقت نمیذارم.
موفق باشید.

بالا