پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

mehrshad

New member
هر مریدی رهبرشو به خوبی و از هر لحاظ میشناسه آقای فرزاد! امیدوارم شما هم همینطور باشید.

کلمات نوچه و ... هم توسط دوست شما مهرشاد به کار برده شد و به ایشان بازگردانده شد.

ارتميس جان من از شما و ايمينو معذرت ميخوام _فقط برام جالبه جطور زماني كه بقيه بارها توهين شد شما بي تفاوت بوديد

mahsa.

New member
درود گرامی:
من چندین صفحه از این نگار نامه را مطالعه کردم اما به پاسخ سوال خود دست نیازیدم
پست 30را درسورت امکان پاسخ
و باشید هرچند تکرار مکررات خواهد بود.
بدرود.

mj1919

New member
@ آرتمیس

توهین کردن، گویا لغلغه ی زبان شماست!

اون کسایی که به عقیده ی شما نادان هستند، هر کدوم شون هم همینجا دارند با استدلال پیش می رند، و جوابی نمی گیرند،

من یک چیز رو وظیفه فرض کردم، کارمم رو انجام دادم، دیگه نه با شما حرفی دارم، نه با هر تفکری که الف الفباش توهین باشه،

Artmis.a

New member
ارتميس جان من از شما و ايمينو معذرت ميخوام _فقط برام جالبه جطور زماني كه بقيه بارها توهين شد شما بي تفاوت بوديد

چون من قبل از شما به شما توهینی نکرده بودم فقط از شما خواستم که ملایمتر برخورد کنید و به فرد مجال دفاع بدید قبل از صدور حکم!
در ضمن لفظ نوچه را اصلاً پذیرا نیستم چون گفتم تنها مریدی خدا و پیامبر و ائمه رو میتونم بپذیرم نه یک فرد مجازی ناشناس!

Artmis.a

New member
@ آرتمیس

اون کسایی که به عقیده ی شما نادان هستند، هر کدوم شون هم همینجا دارند با استدلال پیش می رند، و جوابی نمی گیرند،

من یک چیز رو وظیفه فرض کردم، کارمم رو انجام دادم، دیگه نه با شما حرفی دارم، نه با هر تفکری که الف الفباش توهین باشه،

متاسفانه شما حتی واضحترین منظور را هم...

mehrshad

New member
دوستان من باز هم ميكم هواستون باشه ! افراد اجير شده زيادي با تفكرات مسموم و با اهداف سياسي در لباس دين اومدن تا به اعتقاداتمون صدمه بزنند _ بيدار باشيد و اكاه و از نيتشون مطلع _ سايت علوم بزشكي جايي براي بحث دين نيست اما ميتونه جاي مناسبي براي ضربه زدن به دين باشه ! يا علي ! ما به تكليف عمل كرديم بقيش با شما

TUMS

Well-known member

مهرشاد جان برای بار چندم عرض میکنم
من در جریان این بحثا نبودم
و به خودم اجازه نمیدم کورکورانه تقلید کنم
منتظرم که جناب نوری به شبهات دوستان پاسخ بدن اونوقت تصمیم میگیرم
در ضمن همونطور که ادمین گفت ما حق نداریم به کسی توهین کنیم
منی که با شما حرف نزده بودم منو نوچه خطاب کردین
کی به شما همچین حقی و جسارتی را داد؟؟؟؟؟؟؟

خب منم سوال بپرسم البته جوابشو صبح میخونم
اقای دکتر چرا وقتی میبینید هم انجمنیها از پستاتون تو برخی تاپیکا ناراحت میشن باز ادامه میدین؟
یه نوع تبلیغ دارین برای مرتد شدنتون میکنین؟
دوست دارین بچه ها رو به چالش بکشین؟
هدفتون چیه؟
زورممنون شوتون خوش بی.

من اندیشه بر انگیزم پس هستم

من تنها می خوام شماها از نیروی بیکران خدا دادی که درون جمجمه هایتان انبار شده است بهره بگیرد

چشم بسته آموزه های نیا ماند ( وراثتی ) و اون چیزهایی که در مورد امور دینی می گن نپذیرید بسیاری از خرافات را بنام دین بخورد مردم داده و می دهند

که اصلا جایی در این ندارند

mahsa.

New member
@ آرتمیس

داستان اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم
نه ارتمیس عزیز نه بقیه ی دوستان که متهم میکنن به قصاص قبل از جرم در تاپیکای ایشون شرکت نکردند وگویا احساس میکنن ما بااقای نوری مشکل داریم
من اقعا از حافظه ی شعری تایشون لذت میبرم وکاری ندارم که چه ایینی دارن ولی به نظرم در یک انجمن چن هزار نفری به احترام سایر افراد انجمن نمیبایستی هرجور که دوس دارن و هر برداشتی که از قران دارن و مینوشتن .......
دیگه این تاپیک به نتیجه ای نخواهد رسید .......دوستان اعصابتونو اینجا خراب نکنید
دکتر نوری هرجا هم هستین موفق باشین ...........

mehrshad

New member
هر مریدی رهبرشو به خوبی و از هر لحاظ میشناسه آقای فرزاد! امیدوارم شما هم همینطور باشید.

کلمات نوچه و ... هم توسط دوست شما مهرشاد به کار برده شد و به ایشان بازگردانده شد.

princess

New member
خب من دیگه باید برم .شیفت عصرم. انشالله همه چی ختم به خیر شه.
یاعلی

images

mahsa.

New member
من اندیشه بر انگیزم پس هستم

من تنها می خوام شماها از نیروی بیکران خدا دادی که درون جمجمه هایتان انبار شده است بهره بگیرد

چشم بسته آموزه های نیا ماند ( وراثتی ) و اون چیزهایی که در مورد امور دینی می گن نپذیرید بسیاری از خرافات را بنام دین بخورد مردم داده و می دهند

که اصلا جایی در این ندارند

موافقم شدید من خودم تو بسیاری از این عزاداریا واقعا اعصابم خرد میشه که بخاطر دراوردن اشک مردم هرچی میگن
شماکه انقدر هدفتون پسندیده است راههای زیادی والبته همه پسندی برای اینکار وجود داره نه اینکه شروع کنید که قران افسانه است ....
میدونید که صرفا هدف وسیله رو توجیه نمیکنه ..............البته من به نظراتتون احترام میذارم واز شما دلخور نیستم ولی واقعا از سایر دوستان که فکر کردن ام جی و هر کس دیگه ای چشم بسته لب به اعتراض گشودن دلگیرم.

خوندم برادر من ولی به گفته ی شما قرآن و اسلام عقب موندست ماهم که پیروان اون هستیم عقب مونده تریم حتما. پس لطف کن بازم واضح تر مطرح کن.

لا اله الا ا الله

چرا متوجه نمی شین من چی گفتم اون متوجه نشده هیچ توهین و تهمت می زنید

از خدا بترسید

TUMS

Well-known member

نمی خوام حرفایی بزنم که بحث منحرف بشه
ولی به خودتون این اجازه را بدید که کمی هم فکر کنید
منم مثل شما مسلمان هستم خیلی چیزا که برای شما مهمه برای منم مهمه
با این حرف نوری به شدت مخالفم که گفتن قرآن افسانه هست و ازشون می خوام لطف کنن و توضیح بدهند
ممنون میشم جناب نوری

mehrshad

New member
ايمينو من به تو كفتم نوجه '! ؟ كي به شما اين حق رو داد كه برداشت غلط كني از حرفهاي من ؟ معذرت خواهي من براي رفع سو تفاهم ها بود كه انكار در مورد شما كاربردي نداره _ بس لدفا شما هم مودب باشيد جون من طرفم شما نيستيد

bluerosy

New member
جناب نوری شما مطب دارید؟ کجا کار می کید؟ تخصصتون چیه؟ من که هر چی سرچ کردم کسی رو به این اسم پیدا نکردم. با توجه بر ترکیب اسم و فامیلتون هم به نظر میاد هویتتون واقعی نباشه. در مورد شغلتون و داستان هایی که از اون نقل می کنید هم همینطور فکر می کنم. حالا این حل بشه تا بماند صحت سایر موارد!

TUMS

Well-known member
پست های قبل را بخونید که دوستای خودتون(البته مجتبی دوست بنده هم هستن اگر ما را لایق بدونن) هم حرفای منو در مورد شما تایید کردن
من ادب دارم. . . .. .
نیازی به یادآوری شما نبود
من شما را مهرشاد جان خطاب کردم!!!!!!
در صفحه 11 جوابتون را دادم همونجایی که منو نوچه خطاب فرمودین در حالی که من با شما حرفی نزده بودم .. ..
برید و اون پست را بخونید . .. .

mahsa.

New member
پست های قبل را بخونید که دوستای خودتون(البته مجتبی دوست بنده هم هستن اگر ما را لایق بدونن) هم حرفای منو در مورد شما تایید کردن
من ادب دارم. . . .. .
نیازی به یادآوری شما نبود
من شما را مهرشاد جان خطاب کردم!!!!!!
در صفحه 11 جوابتون را دادم همونجایی که منو نوچه خطاب فرمودین در حالی که من با شما حرفی نزده بودم .. ..
برید و اون پست را بخونید . .. .

این خیلی بد هنوز هیچی نشده دو دسته شدیم .................

روز خوش من برم سردرسم ..........

بالا