دکتر علم زندگی بهتر از سرعت نور و گرانش و کشف واکسنه !! شما اگه یاد نگیری جایگاه پدر و مادر کجاست به چه دردی میخوره بیا و هزار تا پدیده علمی رو کشف کن!
در ضمن اگه همش تو قرآن با فرمول و جزییات بود که نزولش باید حالاحالا ها ادامه میداشت ! یعنی مثلا هر روز باید قرآنمونو آپدیت میکردیم!
در ضمن توی همون قرآن 1400 سال پیش مطالب علمی روز هم موجوده !
شما که مدعی عبور از ظاهر و رسیدن به باطنی !! یا مفسرالقرآن !!!! این آیه رو برای ما تفسیر کن ! البته با علم روز!!
سوره ی 86 (طارق): آیات 1 تا 3:
"سوگند به آسمان و کوبنده ی شب! و تو نمی دانی کوبنده ی شب چیست. همان ستاره ی ثاقب است!"
خوب
آفرین آیه خوبی آوردی
نخست
این آیات در کنار آیات دیگر نشانگر علم محدود و باریک پیامبر در باره ی جهان آفرینش است نه اینکه مث بعضی افراد بیسواد کودن فریب و عقب مونده بگوییم پیامبر از تمام عالم خبر دارد !!! مواظب باشین امام زمان پیامک ها تون رو می خونه !!!!
خود قرآن میگه آقا پیامبر تو نمی دونی این ستاره چی هست تو نمی دونی آینده چه خبره تو نمی دونی فلا چیز چطوره ؟ حالا یک عده افراطی بی مغز
مردم رو گول می زنن و می گن پیامبر و امام ها از تمام امور عالم از آدم تا قیامت خبر دارن !!! و دعا ها رو استجابت می کنند و می شنوند !!!!
خود قرآن گفته قل انی بشر مثلکم =
بگو من بشری( با تمام ویژگی ها ) مانند شما هستم
قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ(الأحقاف/9)
بگو: «من پيامبر نوظهوري نيستم؛
و نميدانم با من و شما چه خواهد شد؛ من تنها از آنچه بر من وحي ميشود پيروي ميکنم، و جز بيمدهنده
خود قرآن گفته بگو من از آینده ی
شما و حتی خودم خبر ندارم
حالا یک عده کودن می گویند نه !!!! پیامبر از همه چیز خبر داشته !!!
بابا حرف تو رو قبول کنیم یا قرآنو ؟؟؟/
ادامه دارد
دوم
این ستاره رو مفسران به کیوان پروین و ناهید تفسیر کرده اند و عده ای هم می گویند منظور تمام ستاره هست
جالب اینجا جایی که خدا به جناب محمد می گه تو نمی دونی اون چیه گروهی مقدس ماب خشک مغز علمشون را از پیامبر بالا تر برده
و انواع و اقسام خیالات و ذهنیات خودشون را به اون ستاره ی نگون بخت چسبوندن !!
نه تو بلد نیستی من در قرآن تدبر کردم و فهمیدم !!!! اون آیه منظورش سیاه چاله اس !!!!!!!!!!
نه بابا کجای کاری تو نمی فهمی منظورش امام زمانه !!!!!!!!!!!!
این کودن ها فکر نمی کنند چطور امام زمانه در حالی که خود قرآن گفته تو نمی دونی چیه !!!!
پیامبر امام زمان رو نمی دونه چیه آین آقا مسلمون می دونه !!!
واقعا شرم آوره مسلمونی بسیاری
ولکن اکثر الناس لایعقلون !!!