وقتي زنان گريه مي كنند مردان چه حسي دارند؟

tata

New member
من مرداني رو ديدم كه مثل كوه بودن در مقابل زور گوه وايسادن و طور ي مردانه وايسادن كه هركسي از خشمشون ترس براندامش حكم فرما ميشه اما درمقابل اشك دخترش اشك از چشماش جاري ميشه و ميلرزه و ناتوان ديده ميشه ايا بنظرتون اين مرد ضعيفه؟؟؟
به هیچ عنوان!!!!

hairin

New member
گریه برای آقایون خیلیم خوفه

چند تا مرد جلوی چشم من گریه کردن
از ته دل زار میزدن،توی اون لحظه حاضر بودم تمام دنیا رو بهشون بدم ولی یک قطره ی اشکشونو نبینم،انقدر تو وجودشون دردو حس کردم که هنوزم که هنوزه،حتی همین الآن که این چیزا رو مینویسم با یادآوری اون لحظات کلی اشک میریزم
تو جامعه ی ما که همیشه همه سعی دارن از مردا یه موجودات خشک و بی روح بسازن و حتی حق گریه کردنو ازشون صلب میکنن امیدوارم هیچوقت هیچ مردی گریه نکنه چون وقتی یه مرد در حضور دیگران گریه میکنه یعنی دستش از همه جا کوتاه شده و از تمام دنیا ناامید شده،البته این چیزایی که گفتم در مورد همه ی آقایون صادق نیست )قبول کنین که اشک همه ی آقایونم از سر صداقت نیست و گاهی اوقات اشک تمساحه(

epi_info

New member
فک کنین:21: یه دنیایی بود که توش حتی یه سوسک مذکر هم نبود........وای چه خوب میشد:applause:
دوستانی که میخوان بعد خوندن کامنت موضع بگیرن استاپ......... تا حدودی شوخی کردم:25r30wi:
اونوقت توهم نبودی که بخای سوسک ماده هارو ببینی

شفيع

Well-known member
بنظر من مردها زماني گريه ميكنن كه ديگه تمام راه هاي ممكن رو رفته باشن و ديگه جايي براي اميد بستن نباشه و زماني هست كه احساس ميكنن دارن داغون ميشن اما زنا فرق دارن يكي تو خونه مريض باشه ميبيني زار زار گريه راه انداختن هنوز هيچيم معلوم نيستا

shayeste

New member
بنظر من مردها زماني گريه ميكنن كه ديگه تمام راه هاي ممكن رو رفته باشن و ديگه جايي براي اميد بستن نباشه و زماني هست كه احساس ميكنن دارن داغون ميشن اما زنا فرق دارن يكي تو خونه مريض باشه ميبيني زار زار گريه راه انداختن هنوز هيچيم معلوم نيستا
من که اصلا یادم نمیاد گریه منو آخرین بار کی دیده نهایتا خیلی بهم قشار بیاد تو خلوت خودم گریه میکنم! منم یه دخترم اوکی؟

sepidh gh

New member
فک کنین:21: یه دنیایی بود که توش حتی یه سوسک مذکر هم نبود........وای چه خوب میشد:applause:
دوستانی که میخوان بعد خوندن کامنت موضع بگیرن استاپ......... تا حدودی شوخی کردم:25r30wi:

اون موقع کی می خواست این سوسکا رو بکشه ؟؟؟!!!!

شفيع

Well-known member
من که اصلا یادم نمیاد گریه منو آخرین بار کی دیده نهایتا خیلی بهم قشار بیاد تو خلوت خودم گریه میکنم! منم یه دخترم اوکی؟
شايسته همه انسانها مث هم نيستن و همه مردم از يك عاطفه مشترك و نوع تربيت مشترك بهره مند نشدن هر كسي با نوع برخوردهاي عاطفي دوران كودكيش الانه پاسخ ميده

MOHAMMAD.R

New member
خوب چون براتون گریه ی مردا عادی نیس میگین حتما خیلی سخت بوده که گریه کرده اگه این براتون عادی بشه دیگه اینجوری نمیگین...
ولی بهاتون موافقم اشک ریختن خیلی به آروم شدن کمک میکنه حتی اگه چند قطره باشه..

اگر یه مرد رو در حال گریه ببینم هیچ وقت حتی برای یک ثانیه هم فکر نمیکنم که ضعیفه...
با خودم میگم ببین تا چه حد سخت بوده که اونو به گریه واداشته!
این به میزان بالای تحمل و مقاومت آقایون نسبت به خانم ها بر میگرده که موجب چنین برداشتی میشه
اما باز هم اعتقاد دارم که لازمه
خیلی هم لازمه
گاهی پیش میاد که گفتگو یا مشورت با دوستان یا حتی فکر کردن به موضوع نمیتونه آدمو آروم کنه اما کمی خلوت و 2قطره اشک چنان آدمو سبک میکنه که......

zohreh22

New member
باید باکره باشى، باید پاک باشى
سیمین دانشور

باید باکره باشى، باید پاک باشى
براى آسایش خاطر مردانى که پیش از تو پرده ها دریده اند
چرایش را نمیدانى فقط میدانى قانون است، سنت است ، دین است
قانون و سنت را میدانى مردان ساخته اند
اما در خلوت مى اندیشى به مرد بودن خدا و گاهى فکر میکنى شاید خدا را نیز مردان ساخته اند!!
من زنم ...
با دست هایی که دیگر دلخوش به النگو هایی نیست
که زرق و برقش شخصیتم باشد
من زنم .... و به همان اندازه از هوا سهم میبرم که ریه های تو
میدانی ؟ درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی
قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند
دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم
دردم می آید ژست روشنفکریت تنها برای دختران غریبه است
به خواهر و مادرت که میرسی قیصر می شوی
دردم می آید در تختخواب با تمام عقیده هایم موافقی
و صبح ها از دنده دیگری از خواب پا میشوی
تمام حرف هایت عوض میشود
دردم می آید نمی فهمی
تفکر فروشی بدتر از تن فروشی است
حیف که ناموس برای تو .... است نه تفکر
حیف که فاحشه ی مغزی بودن بی اهمیت تر از فاحشه تنی است
من محتاج درک شدن نیستم / دردم می آید خر فرض شوم
دردم می آید آنقدر خوب سر وجدانت کلاه میگذاری
و هر بار که آزادیم را محدود میکنی
میگویی من به تو اطمینان دارم اما اجتماع خراب است
نسل تو هم که اصلا مسول خرابی هایش نبود
میدانی ؟
دلم از مادر هایمان میگیرد
بدبخت هایی بودند که حتی میترسیدند باور کنند حقشان پایمال شده
خیانت نمیکردند .. نه برای اینکه از زندگی راضی بودند
نه ...خیانت هم شهامت میخواست ... نسل تو از مادر هایمان همه چیز را گرفت
جایش النگو داد ..
مادرم از خدا میترسد ... از لقمه ی حرام میترسد ... از همه چیز میترسد
تو هم که خوب میدانی ترساندن بهترین ابزار کنترل است
دردم می آید ... این را هم بخوانی میگویی اغراق است
ببینم فردا که دختر مردم زیر پاهای گشت ارشاد به جرم موی بازش کتک میخورد
باز هم همین را میگویی
ببینم آنجا هم اندازه ی درون خانه ، غیرت داری ؟؟

اصلا خوشم نیومد .من نه مرد سالارم نه فمنیست و به این آیه قرآن اعتقاد راسخ دارم که ان اکرمکم عند الله اتقکم

یه کم تفکر میتونه ما رو نجات بده این جور فکرا توهین به خلقت خودمون و خالقمونه چون خدایی که اینقدر با علمه (عالمه) هیچ وقت یه همچین مخلوق ضعیفی رو خلق نمی کنه ما میسازیم

اگه نگاه کنید تو بسم الله الرحمن الرحیم ما رو با ذاتش مرتبط میکنه یعنی ما رو خیلی از این حرفا بالاتر میدونه میتونید به تفسیر بسم الله مراجعه کنید به هر حال منم اهل فکر نبودم ولی حالا راجع به مسایل اینطوریی فکر می کنم و میپرسم

shima.p

New member
اونوقت توهم نبودی که بخای سوسک ماده هارو ببینی
چرا نباشم ؟
منظورم یه دنیایی هستش که فقط جنس مونث باشه و تولید مثل هم ادامه داشته باشه.البته آزمایشگاهی.تو اخبار دیدم که دانشمندا گفتن ژنوم به فرد ماده کامل هستش و میشه تو آزمایشگاه یه انسان درس کرد

Taraa

Well-known member
آخ ............ اگه میشد بکرزایی کرد ......:smiliess (11):...... من تا حالا 12 تا بچه داشتم

shima.p

New member
گریه کردن زن و مرد نداره که به جاش همه باید گریه کنن
ائمه گفتن گریه باعث تلطیف روح میشه
امام علی قربونشون برم از دست جهالت اطرافیانشون سر در چاه چه گریه ها که نکردن
یکی از دوستان فواید گریه رو لطف کردن گذاشتن برامون
من خودم به جرات میگم خیلی گریه میکنم.با کوچک ترین چیزی گریه میکنم و اصلا هم بدم نمیاد چون لطافت روحمو نشون میده و واقعا باعث میشه آدم تخلیه بشه و مهربون تر

shima.p

New member
تارا اون وقت دنیا گلستان میشد
هر چی میکشیم از دست آقایونه

Taraa

Well-known member
نه منظور من این نیست ..... پسرای خوبم پیدا میشن ....

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
چرا نباشم ؟
منظورم یه دنیایی هستش که فقط جنس مونث باشه و تولید مثل هم ادامه داشته باشه.البته آزمایشگاهی.تو اخبار دیدم که دانشمندا گفتن ژنوم به فرد ماده کامل هستش و میشه تو آزمایشگاه یه انسان درس کرد
دوست خوبم بايد مردي باشي اسپرمي هم باشه كه بشه داقل ازمايشگاهي ازش استفاده كرد درسته

shima.p

New member
شفیع منظورم بدون مرد بود دیگه
زن کامله
این دیگه پیشرفت علم هستش به ما چه

بالا