اين يعني چي عزيزلول:25r30wi::25r30wi:
یعنی نداره که ....لول همون خنده ست که به جای هه هه میگن(البته تو زبان انگلیسی) lolاين يعني چي عزيز
پس لولولولیعنی نداره که ....لول همون خنده ست که به جای هه هه میگن(البته تو زبان انگلیسی) lol
تقريبا چن صد درصد باهاتون موافقمالان مردا گریه میکنن....از دست خانم ها.....lol:4d564ad6:
حدودشو معين نكردين.حدود شوخي منظورمه آخه يه جورايي بوي اعتقادتون ازش ميادفک کنین:21: یه دنیایی بود که توش حتی یه سوسک مذکر هم نبود........وای چه خوب میشد:applause:
دوستانی که میخوان بعد خوندن کامنت موضع بگیرن استاپ......... تا حدودی شوخی کردم:25r30wi:
خوب اگه راستشو بخواین زیاد جنس پرست نیستم ولی روزهایی بوده که از ته دل برای نابودیه همه مردا دعا کردم.منظورم اینه که خب گاهی دوس دارم هر کسی و هر چیزی که تو خزانه ی ژنیش Y هست نیست و نابود بشه چون مردا بعضی وقتا واقعآ غ ق ت میشن و اصلآ درک ندارن.t0837h0nn8zfqu8ultولی در کل زن و مرد مکمل هم هستن و جدایی ناپذیر:smilies-azardl (113حدودشو معين نكردين.حدود شوخي منظورمه آخه يه جورايي بوي اعتقادتون ازش مياد
شيما از حرفات بوي نفرت مياد و يك نوع احساس تنفر نسبت به مردا.احساس ميكنم بدجور رنجوندنتخوب اگه راستشو بخواین زیاد جنس پرست نیستم ولی روزهایی بوده که از ته دل برای نابودیه همه مردا دعا کردم.منظورم اینه که خب گاهی دوس دارم هر کسی و هر چیزی که تو خزانه ی ژنیش Y هست نیست و نابود بشه چون مردا بعضی وقتا واقعآ غ ق ت میشن و اصلآ درک ندارن.t0837h0nn8zfqu8ultولی در کل زن و مرد مکمل هم هستن و جدایی ناپذیر:smilies-azardl (113
موافقم شدید:25r30wi:الان مردا گریه میکنن....از دست خانم ها.....lol:4d564ad6: