:33:
:25r30wi: :
سلام دوستان
الان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
اینکه چرا تمام فکر و ذکر مردم و بخصوص جوونا شده ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته جوون وقتی 20 سالش گذشت حتماً باید ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟
اصلاً این موضوعو نمیفهمم؟؟؟؟؟
انگار که ازدواج مثل تنفس حیاتیه و اگه ازدواج نکنیم میمیریم!!!!!!!:5::25r30wi:
ادم وقتی گرسنشه باید غذا بخوره اگه دیر بشه احساس ضعف میکنه و اگه خیلی دیر بشه دچار امراضی میشه ( اصلا دست خودش نیست که دچار نشه )
که زندگیشو تلخ میکنه و اگه بعد از دچار شدن... تازه بخاد غذا بخوره دیگه امراضش بهبود پیدا نمیکنه و از اون غذا هم لذت نمیبره
توجه کنید که وقتی گرسنش بشه نه وقتی که مثلا ساعت 12 ظهر بشه
:riz277:
اونوقت اینا حرفای شماست یا بزرگتراتون؟؟؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
ما که فعلاً حس گرسنگی نداریم:a2d3:
ببخشیدا قدیمیا بعضی وقتا یه حرفایی میزدن که مال همون موقع بوده،اینم از همون حرفاست.:65d6a5d6s:دوست عزیز ،به قول ننه ام !!
دختر که رسید به بیست ...باید به حالش گریست .....
سلام بابا برقی از شما دیگه انتظار نداشتم دهه 40 ای برخورد کنید.
بابا همین عقاید باعث میشه ازدواجهای بی فکر و عجولانه رخ بده و آمار طلاق هم متعاقبش بره بالا.
متاسفانه به دلایل بسیاری که یکیش هم همین سن خصوصاً سن خانمهاست بدون هیچ فکر و برنامه ریزی ای و عجولانه ازدواج میکنن که مثلاً عقب نمونن!!!!!!!!
آخه مگه ازدواج مسابقه اس یا رقابتیه؟؟؟؟؟؟؟
البته از ما نسل کنکوری همچین عقایدی بعید نیست!!!!
والا به خدا برای خریدن یک کیلو سبزی هم باید برنامه ریزی داشت ولی متاسفانه جوونا برای انتخاب همسر که بزرگترین انتخاب زندگیشونه عجولانه و بی منطق عمل میکنن...
بد نیست کمی هم به اون فرزندان بیچاره ای که ضربه ی انتخاب غلط و عجولانه ی پدر و مادرها رو میخورن فکر کنیم.:65d6a5d6s:
با ازدواج تو سن پایین مخاااااااااااالفم...
دوتا از همکلاسیای دبیرستانم...یکی دوسال قبل یکی سال قبل ازدواج کردن...بعد یک سال طلاق گرفتن
اونقد ناراحت شدم...؟آخه چرا تو انتخابتون دقت نمیکنین که تو سن 20 سالگی این اتفاق براتون بیافته؟؟؟؟
سلام
بچه هاخوبیدمنم خوبم راستش من الان خیلی خوشحالم چون نامزدکردم نامزدمم دوست دارم همشهریم مهندس عمران پسرخیلی خوبی فقط کمی زیادی حساس ولی من دوستش دارم خیلی زیاد ولی داره اذیتم میکنه نمیدونم چرامیگه حق نداری توانجمن پست بذاری وآقایون انجن خوب باشه ولی بازم دوستش دارم خیلی زیاد
من مردی رو می شناسم که همه این خصوصیات رو داره...موافقم. همچین آدمی روی زمین وجود خارجی نداره
کلا من در برابر دیدگاه قدیمی ها موضع گیری خاصی ندارم ادم باید با عقلش فکر کنه و درست و غلط رو تشخیص بده
در مورد اون سمینار هم بگم که ازدواج هم کم مسءله ای نیست
در مورد افزایش طلاق هم باید دید عمده ترین دلایل کدوماس یعنی فقط ازدواج سن پایین دلیله؟
در مورد معیار های ازدواج هم بگم که برا اقایون زیبایی هست ولی بقیه زیاد فرا گیر نیست
سلام بابا برقی از شما دیگه انتظار نداشتم دهه 40 ای برخورد کنید.
بابا همین عقاید باعث میشه ازدواجهای بی فکر و عجولانه رخ بده و آمار طلاق هم متعاقبش بره بالا.
متاسفانه به دلایل بسیاری که یکیش هم همین سن خصوصاً سن خانمهاست بدون هیچ فکر و برنامه ریزی ای و عجولانه ازدواج میکنن که مثلاً عقب نمونن!!!!!!!!
آخه مگه ازدواج مسابقه اس یا رقابتیه؟؟؟؟؟؟؟
البته از ما نسل کنکوری همچین عقایدی بعید نیست!!!!
والا به خدا برای خریدن یک کیلو سبزی هم باید برنامه ریزی داشت ولی متاسفانه جوونا برای انتخاب همسر که بزرگترین انتخاب زندگیشونه عجولانه و بی منطق عمل میکنن...
بد نیست کمی هم به اون فرزندان بیچاره ای که ضربه ی انتخاب غلط و عجولانه ی پدر و مادرها رو میخورن فکر کنیم.:65d6a5d6s:
با ازدواج تو سن پایین مخاااااااااااالفم...
دوتا از همکلاسیای دبیرستانم...یکی دوسال قبل یکی سال قبل ازدواج کردن...بعد یک سال طلاق گرفتن
اونقد ناراحت شدم...؟آخه چرا تو انتخابتون دقت نمیکنین که تو سن 20 سالگی این اتفاق براتون بیافته؟؟؟؟
خیر مهناجان نمیشه
چون مردها بازیگران ماهری اند تا وارد زندگی مشترک نشی هرگز نمیتونی مردی رو بشناسی.
به گفته ی دکتر شریعتی:
مردان در صید عشق به وسعت نامنتهایی نامردند گدایی عشق میکنند تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشدند اما همین که مطمئن شدند مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند.
راستش ازدواج عجولانه واژه خیلی کلییه شاید کسی که شناخت از جنس مخالف نداره یا کسی که هنوز روحیات خودشو نشناختهانتخاب عجولانه...
حالا اون دونفر همکلاسیای من خب سنشون هم پایین بود
یکی میگه بعدا شناختمش مشکل روانی داشت
اون یکی میگه تفاهم نداشتیم....
نمیشه قبل ازدواج متوجه این مسائل شد؟!