همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

شفيع

New member
همسر من :
درکش بالا
توقعات متناسب با شرایط و اوضاع و احوال جامعه
واقعیت بین و واقعیت گرا
دارای اطلاعات و درک عمومی و اجتماعی مناسب.
زیبای اصلا مهم نیست
تحصیلاتم زیر فوق دیپلم نباشه.

ali_ah

New member
ادم وقتی گرسنشه باید غذا بخوره اگه دیر بشه احساس ضعف میکنه و اگه خیلی دیر بشه دچار امراضی میشه ( اصلا دست خودش نیست که دچار نشه )
که زندگیشو تلخ میکنه و اگه بعد از دچار شدن... تازه بخاد غذا بخوره دیگه امراضش بهبود پیدا نمیکنه و از اون غذا هم لذت نمیبره

توجه کنید که وقتی گرسنش بشه نه وقتی که مثلا ساعت 12 ظهر بشه
:riz277:

ba ba barghi

Well-known member
سلام دوستان
الان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
اینکه چرا تمام فکر و ذکر مردم و بخصوص جوونا شده ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته جوون وقتی 20 سالش گذشت حتماً باید ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟
اصلاً این موضوعو نمیفهمم؟؟؟؟؟
انگار که ازدواج مثل تنفس حیاتیه و اگه ازدواج نکنیم میمیریم!!!!!!!:5::25r30wi:

دوست عزیز ،به قول ننه ام !!
دختر که رسید به بیست ...باید به حالش گریست .....

ولی در کل با نظر ایشون موافقم !

ادم وقتی گرسنشه باید غذا بخوره اگه دیر بشه احساس ضعف میکنه و اگه خیلی دیر بشه دچار امراضی میشه ( اصلا دست خودش نیست که دچار نشه )
که زندگیشو تلخ میکنه و اگه بعد از دچار شدن... تازه بخاد غذا بخوره دیگه امراضش بهبود پیدا نمیکنه و از اون غذا هم لذت نمیبره

توجه کنید که وقتی گرسنش بشه نه وقتی که مثلا ساعت 12 ظهر بشه
:riz277:

ali_ah

New member
همسر اینده من باید به من اعتماد داشته باشه و من هم به اون اعتماد داشته باشم
به نظر من اعتماد خیلی مهمه و زندگی بدون اعتماد اصلا ...

ketabsabz

Well-known member
دوست عزیز ،به قول ننه ام !!
دختر که رسید به بیست ...باید به حالش گریست .....
ببخشیدا قدیمیا بعضی وقتا یه حرفایی میزدن که مال همون موقع بوده،اینم از همون حرفاست.:65d6a5d6s:

estel

New member
دیروز یک مناظره گذاشته بودیم برای تکامل انسان بین یک حجت الاسلام و یک استاد زیست شناسی
بگذریم اون طرف هم یه سمینار ازدواج دریغ از کسی که رد میشد و نمیرفت سمینار ازدواج حالا سالن ما پر شد ولی سالن اونا داشت می ترکید
تاسف خوردم که این ملت حاضر نیستن از ۱۰۰۰ تا سمینار ازدواجی که توی سال برگزار میشه از یکیش بگذرن
خداییش درد داره نداره؟؟؟

antenyus

Active member
جالبه که همه از طرفشون این همه چیز خوب انتظار دارن.... ولی بازم میرن دنبال یکی دیگه ک اصلا خوبی تو وجودش نیست و بعدش طلاق و طلاق..... اصلا هم ب فکر اون بچه های طفل معصوم نیستن...و آمار طلاق رو همینجور نجومی میبرن بالا...........
ای داد بیداد.............

mohana

Well-known member
سلام بابا برقی از شما دیگه انتظار نداشتم دهه 40 ای برخورد کنید.

بابا همین عقاید باعث میشه ازدواجهای بی فکر و عجولانه رخ بده و آمار طلاق هم متعاقبش بره بالا.

متاسفانه به دلایل بسیاری که یکیش هم همین سن خصوصاً سن خانمهاست بدون هیچ فکر و برنامه ریزی ای و عجولانه ازدواج میکنن که مثلاً عقب نمونن!!!!!!!!

آخه مگه ازدواج مسابقه اس یا رقابتیه؟؟؟؟؟؟؟

البته از ما نسل کنکوری همچین عقایدی بعید نیست!!!!

والا به خدا برای خریدن یک کیلو سبزی هم باید برنامه ریزی داشت ولی متاسفانه جوونا برای انتخاب همسر که بزرگترین انتخاب زندگیشونه عجولانه و بی منطق عمل میکنن...

بد نیست کمی هم به اون فرزندان بیچاره ای که ضربه ی انتخاب غلط و عجولانه ی پدر و مادرها رو میخورن فکر کنیم.:65d6a5d6s:

با ازدواج تو سن پایین مخاااااااااااالفم...
دوتا از همکلاسیای دبیرستانم...یکی دوسال قبل یکی سال قبل ازدواج کردن...بعد یک سال طلاق گرفتن
اونقد ناراحت شدم...؟آخه چرا تو انتخابتون دقت نمیکنین که تو سن 20 سالگی این اتفاق براتون بیافته؟؟؟؟

saba saba

New member
سلام
بچه هاخوبیدمنم خوبم راستش من الان خیلی خوشحالم چون نامزدکردم نامزدمم دوست دارم همشهریم مهندس عمران پسرخیلی خوبی فقط کمی زیادی حساس ولی من دوستش دارم خیلی زیاد ولی داره اذیتم میکنه نمیدونم چرامیگه حق نداری توانجمن پست بذاری وآقایون انجن خوب باشه ولی بازم دوستش دارم خیلی زیاد

antenyus

Active member
دوتا از همکلاسیای دبیرستانم...یکی دوسال قبل یکی سال قبل ازدواج کردن...بعد یک سال طلاق گرفتن
اونقد ناراحت شدم...؟آخه چرا تو انتخابتون دقت نمیکنین که تو سن 20 سالگی این اتفاق براتون بیافته؟؟؟؟

آره منم مخالفم...ترم اخر ک بودیم دوستم نامزد کرد... امسال ب جای اینکه سالگرد ازدواج بگیره برا خودش... تو دادگاه ها دنباله وکیله برا طلاق....... این چ وضعیه اخه............مخ ادم سوت میکشه...............

mohana

Well-known member
سلام
بچه هاخوبیدمنم خوبم راستش من الان خیلی خوشحالم چون نامزدکردم نامزدمم دوست دارم همشهریم مهندس عمران پسرخیلی خوبی فقط کمی زیادی حساس ولی من دوستش دارم خیلی زیاد ولی داره اذیتم میکنه نمیدونم چرامیگه حق نداری توانجمن پست بذاری وآقایون انجن خوب باشه ولی بازم دوستش دارم خیلی زیاد

مبارک باشه....به سلامتی خوشبخت باشی ایشالا:thanks:

am-ml

New member
موافقم. همچین آدمی روی زمین وجود خارجی نداره
من مردی رو می شناسم که همه این خصوصیات رو داره...

پ.ن: این درست نیست که شناختی رو که با برخورد با تعدادی از آقایون به دست آوردیم به پای همه بگذاریم ،اینجا من ندیدم دختری بگه ثروت مرد ملاکه براش... ندیدم از آقایون کسی بگه فقط زیبایی ...
بله زیبایی مهمه و اولین چیزیه که به چشم میاد ولی اینهمه دختر زیبا که هنوز ازدواج نکردن و اینهمه دختر با قیافه های متوسط و حتی گاهی نسبت به شوهراشون زشت می شناسم که خیلی هم خوشبختن...(زشت از نظر من وجود نداره و هر کسی ،یه چهره رو می پسنده ولی لفظ عامه رو در این موارد عرض می کنم.)
گاهی همین قالب ها و توقعات غیر واقعی که تحت تاثیر جو غالب جامعه یا فیلم ها ،تو ذهنمون حک شده به راحتی باعث میشه زندگیمون رو خراب کنیم و یا مردی رو که میتونست خوشبختمون بکنه رو از دست بدیم و زمانی می فهمیمم به چیزایی گیر دادیم که واقعا مهم نبودن که اون شرایط خوب رو از دست دادیم...

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
کلا من در برابر دیدگاه قدیمی ها موضع گیری خاصی ندارم ادم باید با عقلش فکر کنه و درست و غلط رو تشخیص بده

در مورد اون سمینار هم بگم که ازدواج هم کم مسءله ای نیست

در مورد افزایش طلاق هم باید دید عمده ترین دلایل کدوماس یعنی فقط ازدواج سن پایین دلیله؟
در مورد معیار های ازدواج هم بگم که برا اقایون زیبایی هست ولی بقیه زیاد فرا گیر نیست

mohana

Well-known member
کلا من در برابر دیدگاه قدیمی ها موضع گیری خاصی ندارم ادم باید با عقلش فکر کنه و درست و غلط رو تشخیص بده

در مورد اون سمینار هم بگم که ازدواج هم کم مسءله ای نیست

در مورد افزایش طلاق هم باید دید عمده ترین دلایل کدوماس یعنی فقط ازدواج سن پایین دلیله؟
در مورد معیار های ازدواج هم بگم که برا اقایون زیبایی هست ولی بقیه زیاد فرا گیر نیست

انتخاب عجولانه...
حالا اون دونفر همکلاسیای من خب سنشون هم پایین بود
یکی میگه بعدا شناختمش مشکل روانی داشت
اون یکی میگه تفاهم نداشتیم....
نمیشه قبل ازدواج متوجه این مسائل شد؟!

ba ba barghi

Well-known member
سلام بابا برقی از شما دیگه انتظار نداشتم دهه 40 ای برخورد کنید.

بابا همین عقاید باعث میشه ازدواجهای بی فکر و عجولانه رخ بده و آمار طلاق هم متعاقبش بره بالا.

متاسفانه به دلایل بسیاری که یکیش هم همین سن خصوصاً سن خانمهاست بدون هیچ فکر و برنامه ریزی ای و عجولانه ازدواج میکنن که مثلاً عقب نمونن!!!!!!!!

آخه مگه ازدواج مسابقه اس یا رقابتیه؟؟؟؟؟؟؟

البته از ما نسل کنکوری همچین عقایدی بعید نیست!!!!

والا به خدا برای خریدن یک کیلو سبزی هم باید برنامه ریزی داشت ولی متاسفانه جوونا برای انتخاب همسر که بزرگترین انتخاب زندگیشونه عجولانه و بی منطق عمل میکنن...

بد نیست کمی هم به اون فرزندان بیچاره ای که ضربه ی انتخاب غلط و عجولانه ی پدر و مادرها رو میخورن فکر کنیم.:65d6a5d6s:

:smiliess (4):خانم اجازه !من شوخی کردما .....

ba ba barghi

Well-known member

ولی من دوتا از دوستام توی دبیرستان ازدواج کردن دو تا بچه هم دارندو زندگیشونم خیلی خوبه !!

من هنوز با نظر کلاه قرمزی و پسر خاله موافقم !!......همون قضیه ی سیری و گرسنگی!!

خیر مهناجان نمیشه

چون مردها بازیگران ماهری اند تا وارد زندگی مشترک نشی هرگز نمیتونی مردی رو بشناسی.

به گفته ی دکتر شریعتی:

مردان در صید عشق به وسعت نامنتهایی نامردند گدایی عشق میکنند تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشدند اما همین که مطمئن شدند مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند.

خانم بازیگر هم داریم ....دوست عزیز !!یه طرفه قضاوت نکینم !!

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
انتخاب عجولانه...
حالا اون دونفر همکلاسیای من خب سنشون هم پایین بود
یکی میگه بعدا شناختمش مشکل روانی داشت
اون یکی میگه تفاهم نداشتیم....
نمیشه قبل ازدواج متوجه این مسائل شد؟!
راستش ازدواج عجولانه واژه خیلی کلییه شاید کسی که شناخت از جنس مخالف نداره یا کسی که هنوز روحیات خودشو نشناخته
یا کسی که در مورد ازدواج و توقعاتش و... خوب فکر نکرده دچار این وضعیت بشه
ولی به شخصه کاهش حیا و عفاف در دو جنس رو من بیشتر موثر میدونم
بلاخره اگه بینی کسی واقعا دوستت داره بعضی سختیای زندگی برات راحت میشه

بالا