همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

ba ba barghi

Well-known member
با نظرتون موافقم
چون هرچی حیا و عفاف کمتر میشه ازهم گسیختگی خانواده ها هم بیشتر میشه،وقتی دخترا با آرایش ولباس آنچنانی آزادانه تو خیابونا میچرخند نباید به دوام زندگی ها زیاد امیدوار باشیم

خواهر عزیز ،آنچه شما با چشم می بیند یه چشمه شه !!......

ba ba barghi

Well-known member
دوستان هر طور راحتین به نظر من کلاً در علم و پیشرفت و زندگی رو تخته کنید همگی بشتابید ازدواج کنید!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دیگه چرا منتظر جنگ هسته ای و اینچیزایید و مرگ بر فلان و غیره میگید راههای ساده تری هم برای نابودی کشور وجود داره از اون جمله ازدواج در اولین فرصت...:bunnyearsmiley:

ارتمیس ،؟؟بعضی وقتا فکر میکنم داری شوخی می کنی!!دقیقا مثل الان .........یکم جدی باش خواهری!!

am-ml

New member
دوستان هر طور راحتین به نظر من کلاً در علم و پیشرفت و زندگی رو تخته کنید همگی بشتابید ازدواج کنید!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دیگه چرا منتظر جنگ هسته ای و اینچیزایید و مرگ بر فلان و غیره میگید راههای ساده تری هم برای نابودی کشور وجود داره از اون جمله ازدواج در اولین فرصت...:bunnyearsmiley:
اینا چه ربطی به هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
مگه ازدواج با علم و پیشرفت و زندگی از هم جدا هستن:33:
دوست عزیزم
نمی دونم چی اینقدر خاطرت رو آزار داده که اینطور بی منطق قضاوت بکنی(تو تاپیکای دیگه اصلا اینطوری نیستی)ولی از صمیم قلب برات آرزو میکنم که این حالت عوض بشه...

Taraa

Well-known member
فکر کنید که یه خانم مذهبی نماز خون و با حجاب با یه آقایی ازدواج بکنه که نماز نمیخونه ،و به حجاب و مسائل دیگه هم اهمیت نمیده ،چه اتفاقی میفته؟
این آقا گاهی نماز نمیخونه ولی به عقاید دیگران احترام میگذاره ،به حجاب اهمیت نمیده ولی وجدان داره و به بد حجاب ها نگاه بد نداره و به خودش اجازه نمیده چون یه خانم رعایت نمیکنه و اصلا حتی چون یه خانمی اهل هر چیزی هست ،اونم باشه...
به نظر من با این مرد میشه زندگی کرد ،چون این مرد ظاهر دین رو نداره ولی باطنش و داره و اگه اون خانم باطن رو هم داشته باشه مطمئنم با عشقی که به همسرش عرضه میکنه و با عمل به دستورات دینی در مورد رعایت حال همسرش ... ظاهر دینی رو هم به همسرش هدیه خواهد کرد.
پ.ن: نماز ظاهر دین نیست ولی بعضی نمازها و نمازخونا ظاهری هستن.

این صحبت شما جای فکر و بحث زیادی داره ... شاید نه و شایدم آره

am-ml

New member
خیلی ممنون منم از صمیم قلب براتون آرزو میکنم روزی ربطشو خودتون متوجه بشین:smiliess (10):
ربطشون به ازدواج میتونه این باشه .
آدم متاهل سرش به زندگیش گرمه و تو کلاس درس حواسش جمع درس و دانشگاهه نه کاری داره که کدوم استاد مجرده نه اینکه چرا این پسره/دختره امروز به من اینطوری سلام کرد و نکنه منظوری داره...
آدم متاهل استقلال فکری بیشتری داره و مسائلش رو با کسی که زندگیشون و خوشبختیشون به هم وابستس در میون میگذاره و دوتا فکر هم سو همیشه قدرتمندتر از یک فکر هستن...
ازدواج خودش به تنهایی یه پیشرفت در زندگیه چون درهای جدیدی رو به روی شما باز میکنه...
اما جنگ و این حرفا ...
اونایی که با ما سر جنگ دارن ( ما که نداریم...) یکی از مهم ترین اهدافشون اینه که خانواده ها رو از هم بپاشن و مدل های مختلف با هم بودن مرد و زن رو برامون نمایش میدن که شاید جایگزین ازدواج بکنن...

ازدواج امری مقدسه ...
اگر روزی به ربطی غیر از این چیزایی که گفتم در مورد ازدواج و زندگی رسیدم (خدا نکنه)به اون رابطه ای که درش هستم شک می کنم نه به اصل ازدواج و میگردم دنبال اصلاح کردنش...

am-ml

New member
این صحبت شما جای فکر و بحث زیادی داره ... شاید نه و شایدم آره
منظورم اینه که دنبال حقیقت چیزا باشیم ،اینکه یه کسی مشابه کس دیگه ای رفتار بکنه لزوما معنیش این نیست که اینا همه مثل همن ...
البته باید خیلی دقت کرد و این باعث نشه که از اون ور بیفتیم ...
مثل بعضی ها که همه کاری میکنن و میگن دلت پاک باشه...
کلا میخوام بگم هر آدمی رو کاش بشه فقط با توجه به رفتار و کردار خودش و به دور از تاثیر منفی بافی دیگران و پیش داوری ها و ... بپذیریم...

Taraa

Well-known member
ربطشون به ازدواج میتونه این باشه .
آدم متاهل سرش به زندگیش گرمه و تو کلاس درس حواسش جمع درس و دانشگاهه نه کاری داره که کدوم استاد مجرده نه اینکه چرا این پسره/دختره امروز به من اینطوری سلام کرد و نکنه منظوری داره...
آدم متاهل استقلال فکری بیشتری داره و مسائلش رو با کسی که زندگیشون و خوشبختیشون به هم وابستس در میون میگذاره و دوتا فکر هم سو همیشه قدرتمندتر از یک فکر هستن...
ازدواج خودش به تنهایی یه پیشرفت در زندگیه چون درهای جدیدی رو به روی شما باز میکنه...
اما جنگ و این حرفا ...
اونایی که با ما سر جنگ دارن ( ما که نداریم...) یکی از مهم ترین اهدافشون اینه که خانواده ها رو از هم بپاشن و مدل های مختلف با هم بودن مرد و زن رو برامون نمایش میدن که شاید جایگزین ازدواج بکنن...

ازدواج امری مقدسه ...
اگر روزی به ربطی غیر از این چیزایی که گفتم در مورد ازدواج و زندگی رسیدم (خدا نکنه)به اون رابطه ای که درش هستم شک می کنم نه به اصل ازدواج و میگردم دنبال اصلاح کردنش...

لیلا جان بسیار عالی بود

یه خورده به دینمون اعتماد داشته باشیم .... اصلا جدای از اسلام، این ( تشکیل ، حفظ ، تثبیت و پایداری خانواده+تعهد ) چیزیه که غربیا هم صد در صد تاییدش میکنن و تو کشور خودشون به پیاده کردنش اهمیت میدن

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

آفریـــن به شمــا که
1334951273_extras_albumes_0.jpg
دادیــن

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

آقـــا (آجـــی) ازدووج کنیــن که شنیدیم : با ازدواج نصف دینتــون کامل میشه ...

:28:

zErOOn3

Well-known member
سلام :

ســن ازدواج :

مــا که 23 دارلیــم بیــــن 23 الی 28 باشــ ه ... ( 23 : دوست داریم )

ولـــی اونایی رو دیدیــم که مثلا 2 ســن 15 سالگی ازدواج کردنــــــ و به نفعشـــون بوده تــا ضلل ــشون ... (2 : تو ) (ضلل : ضرر)

ازدواج زود زیادم بدکـــ نی هــا ... فقط باید خوب مواظب باشیم (تو زندگی) ... (بد نیست ها)

زیــاید دیر بشه هم اشکل ندوره فقط زیاد دیر نشه کــ بهتــون گیر میدنـــــ .. (که اونم به فرهنگ و ... بشتگی داله ... فرهنگــا موتفافتــن ا ) *اشکال نداره* داره*

یکی 23 داله پسلشــو زود 2مــآد کنه ... اون یکی هی در میره از د3 خونواده (م3 مــا) ... اون یکی .... (پسر ... دوماد ... دسه خونواده -- مثل ما)

چیا گفتیم (قاط ژدیــم)
(جنتــل ویــو تحویلوگیــر ) (داداش جنتلمن بیاو تحویل بگیر)

:smilies-azardl (113
:smiliess (8):

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
سلام :

ســن ازدواج :

مــا که 23 دارلیــم بیــــن 23 الی 28 باشــ ه ...

ولـــی اونایی رو دیدیــم که مثلا 2 ســن 15 سالگی ازدواج کردنــــــ و به نفعشـــون بوده تــا ضلل ــشون ...

ازدواج زود زیادم بدکـــ نی هــا ... فقط باید خوب مواظب باشیم (تو زندگی) ...

زیــاید دیر بشه هم اشکل ندوره فقط زیاد دیر نشه کــ بهتــون گیر میدنـــــ .. (که اونم به فرهنگ و ... بشتگی داله ... فرهنگــا موتفافتــن ا )

یکی 23 داله پسلشــو زود 2مــآد کنه ... اون یکی هی در میره از د3 خونواده (م3 مــا) ... اون یکی ....

چیا گفتیم (قاط ژدیــم)
(جنتــل ویــو تحویلوگیــر )

:smilies-azardl (113
:smiliess (8):

جون من درست بحرف !تا من نخام مشتق و انتگرال بگیرم ازحرفات !!!
فقط واسه خاطر بابابرقی انجمن پست های جدیتو ،درست بنویس منم بتونم بخونم داداش .....!!

باتشکر از حرف شنویت!!

11192_gholi2.gif

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

مــا هم بگیم یعنــی ....

همون ویژگی هـا رو :

مــا ازیــــن متنفریم ... از پول ... ولی چیکار کنیم لازمــه ...

زیبایی رو همه 23 دارن ... حتی مــا و شما ... 100 درصد ... ددس نی مگه ؟

ایــــن که 100000000000000000000000000000000000000000000 درصــد ... باشه .... عالی میشه ...

!!!

مــا هنوز فکرمونــو نکردیم ...

حتمــــا ....

جنتلمن(چون گزينه زياد اومد)

مــا که دادا6ـــــو میشناسیم میگیم ... کاملا لازمــه ... (دادا6 PES جور نشده هنوز )

گزینه های دیگرو هم بدن وگیم ... یادمون نــی ( یعنی هنوز فک نکردیم در موردش )

:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member

جون من درست بحرف !تا من نخام مشتق و انتگرال بگیرم ازحرفات !!!
فقط واسه خاطر بابابرقی انجمن پست های جدیتو ،درست بنویس منم بتونم بخونم داداش .....!!

باتشکر از حرف شنویت!!

11192_gholi2.gif

بابا دعواش نکنیا ... زیرو تحت حمایت منه ....

قشنگه لهجش که .... من خوشم میاد
:tonguesmiley:

اینم برا اینکه پستم اسپم نباشه: آدم هر وقت نیمه گمشدشو پیدا کرد باید ازدواج کنه ... ولی نباید زیادی دس دس کنه برا پیدا کردنش ... بازم میگم هر چه زودتر بهتر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepidh gh

شفيع

New member
من دوس دارم خیلی بگردم تا نیممو پیدا کنم البته در حال جواب گرفتنم

zErOOn3

Well-known member
من دوس دارم خیلی بگردم تا نیممو پیدا کنم البته در حال جواب گرفتنم

سلام ...

خداییش اینقد خندمــون گرفتــ ... (ممنونــوم)

خــو حالا چه کارایی کردین ؟ که درحال جواب گلفتنیــن ...

به مــا هم آموزش بدین بدک نــی ...

:(40):

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

یکی دیگه :

مـــا رو وا3 خودمــــون بخــان ... نــــ ... الباقــی چیزا ... (الباقی ام مهمــنـــا ... منزور اول از همــه بود )

:21:

آخرین ویرایش:
بالا