همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mohana

Well-known member
خیر مهناجان نمیشه

چون مردها بازیگران ماهری اند تا وارد زندگی مشترک نشی هرگز نمیتونی مردی رو بشناسی.

به گفته ی دکتر شریعتی:

مردان در صید عشق به وسعت نامنتهایی نامردند گدایی عشق میکنند تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشدند اما همین که مطمئن شدند مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند.

حدیث جان خیلی بدبینانه نبست؟

mohana

Well-known member
راستش ازدواج عجولانه واژه خیلی کلییه شاید کسی که شناخت از جنس مخالف نداره یا کسی که هنوز روحیات خودشو نشناخته
یا کسی که در مورد ازدواج و توقعاتش و... خوب فکر نکرده دچار این وضعیت بشه
ولی به شخصه کاهش حیا و عفاف در دو جنس رو من بیشتر موثر میدونم
بلاخره اگه بینی کسی واقعا دوستت داره بعضی سختیای زندگی برات راحت میشه

بله با نظرتون موافقم...

راضیه

New member
من واقعا موندم چرا شما میگید همچنین ادمایی پیدا نمیشن !!

یعنی حتی خودتون هم جز این دسته ها نیستید ؟؟
خوش اخلاق،با ایمان،خوش قیافه،مستقل،با درک وشعور بالا،نمازخون،با اعتماد بنفس......................

به نظر من ملاک ها بر دو اساسن !!
1.ادم اون چیزا رو نداره و میخاد تو دیگری جستجوش کنه !!
2.اون چیزا رو داره و میخاد تکمیلش کنه !!
3.هر دو
4.هیچدام!!

ما نمیگیم وجود نداره،هست خیلی خیلی کمیابن آدمایی که حرف و عملشون یکیه،اونم بین آقایایون که (هر دم از این باغ بری میرسد)دم دمی مزاجترین آدمارو میشه بین آقایون پیدا کرد.
من با مردایی که دوروبرمند به این نتیجه رسیدم،یکی دوتا نبودناااااااااا،فک کنبد از بین صد تا مرد.......
و گزینه ی 2 صحیحتره به نظر بنده،البته امیدوارم روزی برسه که عکس حرفم ثابت شه حداقل برای خودم

Taraa

Well-known member
من واقعا موندم چرا شما میگید همچنین ادمایی پیدا نمیشن !!

یعنی حتی خودتون هم جز این دسته ها نیستید ؟؟
خوش اخلاق،با ایمان،خوش قیافه،مستقل،با درک وشعور بالا،نمازخون،با اعتماد بنفس......................

به نظر من ملاک ها بر دو اساسن !!
1.ادم اون چیزا رو نداره و میخاد تو دیگری جستجوش کنه !!
2.اون چیزا رو داره و میخاد تکمیلش کنه !!
3.هر دو
4.هیچدام!!

گزینه دوم بابا
693419_t3bfuu9hqas0xb6z.gif

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
سلام دوستان
الان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
اینکه چرا تمام فکر و ذکر مردم و بخصوص جوونا شده ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته جوون وقتی 20 سالش گذشت حتماً باید ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟
اصلاً این موضوعو نمیفهمم؟؟؟؟؟
انگار که ازدواج مثل تنفس حیاتیه و اگه ازدواج نکنیم میمیریم!!!!!!!:5::25r30wi:

همینو بگو والا.... نمیدونم این جماعت بیکارن ک میخوان خودشونو گرفتار کنن........... لااقل از حالا خیلی زوده.......مجردیو عشق است.......

آره به نظر منم هیچ اجباری واسه ازدواج وجود نداره (از نظر زمانی )
اینکه بگیم اگه به فلان سن برسیم حتما باید ازدواج کنیم و اگه نازدواجیم وای میترشیم هر طور شده باید عروس یا دوماد بشیم که از همسن وسالامون جا نمونیم.

اجباری نیست .... قرارم نیست عجله کنیم و نسنجیده رفتار کنیم و خودمونو گرفتار کنیم

ولی ازدواج هر چه زودتر بهتر ... ینی بعد از بیست
دیگه وقتشه

آخرین ویرایش:

راضیه

New member
راستش ازدواج عجولانه واژه خیلی کلییه شاید کسی که شناخت از جنس مخالف نداره یا کسی که هنوز روحیات خودشو نشناخته
یا کسی که در مورد ازدواج و توقعاتش و... خوب فکر نکرده دچار این وضعیت بشه
ولی به شخصه کاهش حیا و عفاف در دو جنس رو من بیشتر موثر میدونم
بلاخره اگه بینی کسی واقعا دوستت داره بعضی سختیای زندگی برات راحت میشه

با نظرتون موافقم
چون هرچی حیا و عفاف کمتر میشه ازهم گسیختگی خانواده ها هم بیشتر میشه،وقتی دخترا با آرایش ولباس آنچنانی آزادانه تو خیابونا میچرخند نباید به دوام زندگی ها زیاد امیدوار باشیم

mj1919

New member
خوب حالا منظورتون چیه ؟ما رو مسخره میکنید ؟! حرف بدی زدیم!!!

ای بابا،

چرا سریع ناراحت میشید،

این عکس ها اموشن هستند دیگه،

خندیدیم، همین،

ولی جدی، چقدر دارین این مطالبو جدی می گید؟

ب ن: الان که تا آخر خوندم گویا مسیر عوض شده، در هر صورت خواستین جواب بدین،

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
من به این موج بدبینی که هر از چند گاهی تو تاپیکای مختلف راه میندازین شدیدا اعتراض دارم

اینو جدا عرض میکنم

mohana

Well-known member
من به این موج بدبینی که تو تاپیکای مختلف راه میندازین شدیدا اعتراض دارم

اینو جدا عرض میکنم

ممنون تارا جان نظر من هم همینه:riz304:
همه که یک جور نیستن...خوب و بد تو هر دو جنس ممکنه وجود داشته باشه

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
چون فقط شعار میدن دوستم:whistle:

چون معیار واقعی از طرف آقایون فقط سه چیزه: زیبایی، ثروت پدری، موقعیت اجتماعی

و برای خانمها: زبون بازی(دروغگوی چاپلوس ماهر)، ثروت، مدرک

اصلاح میکنم برای آقایون یک گزینه ی دیگه هم مطرحه: اون خانم انقدر احمق باشه که هیچوقت از وجود خانمهای دیگه قبل و بعد و همزمان با خودش در زندگی آقا مطلع نشه و به عبارتی اون آقا رو یه فرشته ی پاک و یا حتی خدای زندگیش بدونه... این معیار مهم دیگه ای هست که برای آقایون مهمه:smiliess (7):

سلام ...

آقــاییـــن شمــا مگــه که ایــن حرف و می زنیــن ؟؟ :riz513: با ایــن حرفــا ما به چــه امیدی باید زن بگیریم آخــه ... شما که مــا رو ... می فرزیــن ...

نکنــه صحبتــا2ن به خــاطر 1000000 تــا مردی ــه که شمــا دیدیــن ؟

حــالا اون گزینــه های که خانمــا مد نزرشــونه رو خود دانیــن ...

یه ســوال : اون معیارهآآی واقعــی برای شمــا هم مهم ــه ؟ (حتمـا حواب بدیــن) ...

am-ml

New member
هرگز توقع نداشته باشید که واقعیت اون حرفی باشه که اینجا یا حتی دنیای واقعی زده میشه گاهی و اکثراً واقیعت هرگز به زبان نمیاد دوست عزیز.

در مورد از دست دادن و ... هم باید بگم خیلی بهتره که به اصطلاح شما فرصت خوشبخت شدن رو ازدست بدیم تا اینکه بدبختی واقعی رو به دست بیاریم و تجربه کنیم.

اگر قبل از ورود شخصی به زندگیتان خوشبخت بوده اید مطمئن باشید پس از رفتن و از دست دادنش هم خوشبخت خواهید ماند.
چرا نباید واقعیت به زبان بیاد؟ دروغ گویی عده ای دلیل بر دروغ گو بودن همه نیست...
بماند که بعضی ها خودشون باعث میشن بهشون دروغ گفته بشه...
شما قبل از محاکمه قصاص میکنی؟
طوری نوشتین که انگار ازدواج سر انجامی جز بدبختی نداره...
قبول دارم که بعضی ها با ازدواج غلط از چاله به چاه میفتن ولی شما دارین این رو به اکثریت نسبت میدین و این غلطه...
نباید فراموش کنیم که تو هر رابطه دو طرفه ای و از جمله ازدواج مقصر دونستن مطلق یک نفر یعنی اشتباه در قضاوت...

zErOOn3

Well-known member
خیر مهناجان نمیشه

چون مردها بازیگران ماهری اند تا وارد زندگی مشترک نشی هرگز نمیتونی مردی رو بشناسی.

به گفته ی دکتر شریعتی:

مردان در صید عشق به وسعت نامنتهایی نامردند گدایی عشق میکنند تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشدند اما همین که مطمئن شدند مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند.

سلام ...

نشــد دیگه ...

zErOOn3

Well-known member
چرا نباید واقعیت به زبان بیاد؟ دروغ گویی عده ای دلیل بر دروغ گو بودن همه نیست...
بماند که بعضی ها خودشون باعث میشن بهشون دروغ گفته بشه...
شما قبل از محاکمه قصاص میکنی؟
طوری نوشتین که انگار ازدواج سر انجامی جز بدبختی نداره...
قبول دارم که بعضی ها با ازدواج غلط از چاله به چاه میفتن ولی شما دارین این رو به اکثریت نسبت میدین و این غلطه...
نباید فراموش کنیم که تو هر رابطه دو طرفه ای و از جمله ازدواج مقصر دونستن مطلق یک نفر یعنی اشتباه در قضاوت...

سلام ....

قلبــون آجــی ...

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

جرا فقط منفی می فکریم ؟

چرا همرو به یه چشم می بینیــم ؟

چرا یکطرفه قضاوت می کنیم ؟

چرا به فکر آیندمون نیشیــم ؟

یه روز که ازدواج می کنیم ... (حــالا چرا به هم کمک نمی کنیم و فقط میریم تو جاده خاکی)

موضـــــوع تاپیکـــو ول کردیــم و ...

در ناامیدی ب30 امیــد است .... تلویزیون مــا سیا سفیــد است ... (بازم باهــاش میشه بازی رئال بارسا رو دید ... همون خوبی هــا )

ممنونوــوم ...

am-ml

New member
فکر کنید که یه خانم مذهبی نماز خون و با حجاب با یه آقایی ازدواج بکنه که نماز نمیخونه ،و به حجاب و مسائل دیگه هم اهمیت نمیده ،چه اتفاقی میفته؟
این آقا گاهی نماز نمیخونه ولی به عقاید دیگران احترام میگذاره ،به حجاب اهمیت نمیده ولی وجدان داره و به بد حجاب ها نگاه بد نداره و به خودش اجازه نمیده چون یه خانم رعایت نمیکنه و اصلا حتی چون یه خانمی اهل هر چیزی هست ،اونم باشه...
به نظر من با این مرد میشه زندگی کرد ،چون این مرد ظاهر دین رو نداره ولی باطنش و داره و اگه اون خانم باطن رو هم داشته باشه مطمئنم با عشقی که به همسرش عرضه میکنه و با عمل به دستورات دینی در مورد رعایت حال همسرش ... ظاهر دینی رو هم به همسرش هدیه خواهد کرد.
پ.ن: نماز ظاهر دین نیست ولی بعضی نمازها و نمازخونا ظاهری هستن.

am-ml

New member
به نظر من مردها اینقدر که تحت تاثیر زنی که بهش علاقه دارن قرار می گیرن ،از هیچ چیز تاثیر نمی گیرن...

ba ba barghi

Well-known member
چند درصد؟؟؟؟
یک در مقابل 99؟؟؟؟؟؟؟

بله همیشه اسثنا هم وجود داره ولی عامه منظور بود دوست عزیز:idea_majidonline:

دوست عزیز دقیقا پنجاه پنجاه ست !!!
نه همه ی خانم ها خیلی خوب و پاک و با نجابتند و نه همه ی آقایون مزخرف !!!:dadad4:

am-ml

New member
:smiliess (4):به نظر من آدمای خوب خیلی بیشترن ولی از بس بدا بدن ،خیلی به چش میان.

بالا