همسر آينده ات چه ويژگي هايي داره؟

همسر آينده ات؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

ZOT

New member
یاشا دوست عزیز. تبریککککککککککککککک میگم
162520_girl_dance.gif

اذربایجان دیاریمیز تیراختور ایفتخاریمیز
748420_JC_hurrah.gif

اینم جز ویژگی های همسرآینده است؟؟؟؟؟!!!!!!!

mahnam

New member
راستش من داغ دلم دوباره تازه شد...

اخیر بنده دچار شکست عاطفی شدم آخه!!! اونم بخاطر خودخواهی طرف مقابل...

مشکل بعضی از آقایون اینه که تو مسئله خواستگاری و ازدواج فقط خودشونو در نظر میگیرن ... قبل از اینکه عاقلانه تصمیم بگیرن ، احساسی برخورد میکنن و نمیدونن که حرف ها و برخورداشون خانما رو دلبسته میکنه!!!!

بعد از اینکه دخترو دلبسته کردن تازه یادشون میفته که باید عاقلانه تصمیم بگیرن و این اوج نامردیه...

البته بعضی دخترام اینطورین اما ضربه ای که یک دختر ازین اتفاق میخوره 100 برابره پسراست...

آقایون لطفا با احساسات خانما بازی نکنن

من داغ دلم دوباره تازه شد...:dadad4:

عزیزم به این نگو داغ دل!!! خدا نکنه
اتفاقا بگو امداد غیبی
خدا دوستت داشت که این آدمو خیلی زود از سر راهت برداشت!
ایشون نمی فهمید که باید این استخاره و مشاوره رو قبل از ابراز علاقه انجام بده؟؟!!!
والا تا اونجایی که من شنیدم اون آدمای خیلی مومنم واسه رفتن به خواستگاری استخاره وا می کنن نه بعد از لاو ترکوندن آقا
(که گرچه من کلا استخاره واسه ازدواج رو اصلا نمی پسندم)
ضمن اینکه یه مرد یا زنی که با چند بار دیدن طرف بهش ابراز علاقه کنه اصلا آدم مطمئنی نیست
مطمئن باشین دل گشادی داره!!!
من که اصلا به اینجور آدما اعتماد ندارم!!!

آخرین ویرایش:

am-ml

New member
اگه لطف خدا نباشه واقعاً تشخیصش غیر ممکنه واسه همینه که من میگم ترجیح میدم بیخیالش شم(رفته توی افق) :wacsmiley:
نه غیر ممکن نیست.
اگه شما با آدمای واقعا مذهبی نه اونایی که بیشتر ادعا هستن تا عمل رفت و آمد کنید ،یه سری خصوصیات دارن که شناخته میشن،میدونید راستش باید یه کم هم سعی کنید شبیهشون بشین اونوقت تشخیصش راحت تره ولی کلا در مورد مسائل مذهبی ،آدم اگه طرف مقابل رو با میزان خودش بسنجه خیلی بهتره تا اینکه ببینه بقیه به کی میگن مذهبی...

am-ml

New member
اصلا قبول نميبكنم چون مادرم كه باهاش زندگي نميكنه من باههاش زندگي ميكنم

اگه مومن باشه قبول خوشم اومد قبول
هرگز این اشتباه رو نکنید ...
درسته مادرتون باهاش زندگی نمیکنه ولی شما هم جدا از خانواده نیستین ...
شما هم باشین ،همسر شما نیست،زنا از اینکه از طرف خانواده و دوستان و آشنایان همسرشون مورد احترام و تحسین باشن براشون مهمه و فقدانش یه نارضایتی بزرگ براشون ایجاد میکنه...
شما این توان رو داری که جبران اینهمه آدم رو براش بکنی؟داشته باشی هم اون راضی نمیشه؟ هر کسی جای خودش رو داره...
از طرفی خود شما هم دوست دارید دیگران به انتخاب شما احترام بگذارن و نماد این احترام تحویل گرفتن ایشون از سوی دیگران هست...

saman 67

New member
اگه یکی رو پیدا کردی که یکی از این ویزگی هارو داشت خبرمون کن:ad54ad:

eco.bio

New member
اینم جز ویژگی های همسرآینده است؟؟؟؟؟!!!!!!!

اره میتونه باشه. در جواب دوستمون گفتم که گف تیراختور 3 بر 1! در ضمن یکی از شرایط فرد ایده ال تورک بودنه هورااااااااااااااااااااااااااا

eco.bio

New member
سلام
ما که نتونستیم آدم واقعاً مذهبی پیدا کنیم پس ترجیح میدم همون برم دنبال غیر مذهبی که لااقل همون یه مقدار ایمانی هم که دارم درصورت خیانت این افراد شبهه توش ایجاد نشه

آدمی که درون و برونش یکی باشه نه گرگی که توی پوست میش پنهان شده...:j58r36j3gcr4suxymup

دوست عزیز رو راست بودن ادما ربطی به مذهب نداره. خیلیا با مذهب تجارت میکنن دلیل بر این نیس که اونا رو راستن!!!!!!!!!!!!!! منم باهات موافقم. مذهب و غیر مذهب نمیتونه تضمین کننده باشه.

shamila

New member
بی شوخی من دوس دارم یک مرد خوش اخلاق،با ایمان،خوش قیافه،مستقل،با درک وشعور بالا،نمازخون،با اعتماد بنفس......................
وای چی گفتم مگه یه همچین چیزی تو بهشت پیدا شه!!!!!!!!!!!!

موافقم. همچین آدمی روی زمین وجود خارجی نداره

shamila

New member
ولی واقعا یک آدم تأکید میکنم یه آدم و البته با ایمان و مهربون و دوستدار علم. خیلی مناسبه:28:

mikhak s

New member
ببخشید میپرسم،

یک سوال دارم، واسه ی خواستگاری، چند جلسه و یا چقدر آشنایی واسه نتیجه گیری مناسبه، طوری که اگه به توافق نرسیدن به دختر خانم برنخورد و یا خداناکرده قضیه ای مث مورد شما پیش نیاد؟

ممنون

خانواده هایی که همو نمیشناسن تو این جور موارد قبل از خواستگاری یه جلسه برای آشنایی میزارن که دو خانواده باهم آشنابشن در واقع خانواده پسر خودشو معرفی میکنه و دخترو پسر باهم صحبت میکنن ممکنه این صحبتا به چندین جلسه برسه دیگه بستگی به خودشون داره اگه به توافق رسیدن میان برای خواستگاری. وبقیه ماجرام .تو این مدت صحبتهای منطقی بین دو طرف پیش میاد که اگه به توافق نرسیدن هم هیچ کدومشون ضربه نمی خورن. به هیچ کدومشون هم برنمیخوره

ba ba barghi

Well-known member
من واقعا موندم چرا شما میگید همچنین ادمایی پیدا نمیشن !!

یعنی حتی خودتون هم جز این دسته ها نیستید ؟؟
خوش اخلاق،با ایمان،خوش قیافه،مستقل،با درک وشعور بالا،نمازخون،با اعتماد بنفس......................

به نظر من ملاک ها بر دو اساسن !!
1.ادم اون چیزا رو نداره و میخاد تو دیگری جستجوش کنه !!
2.اون چیزا رو داره و میخاد تکمیلش کنه !!
3.هر دو
4.هیچدام!!

Irin

New member
B nazare man to bahse akhlagh to ye kalame ensaniat dashte bashe, khososeyate ye ensane vaqeieo dashte bashe, hala har Dino mazhbi dashte bashe mohem nist.
Adam mishnasam ke hich eteqade Mazhabi nadare vali Adam arezoye hamneshini bahash dare ya baraksesh taze az makke omade v....

antenyus

Active member
به نظر من مهمترین شرط ازدواج ، سلامت نفس و شرافت ذاتی اوست....

antenyus

Active member
سلام دوستان
الان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
اینکه چرا تمام فکر و ذکر مردم و بخصوص جوونا شده ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته جوون وقتی 20 سالش گذشت حتماً باید ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟
اصلاً این موضوعو نمیفهمم؟؟؟؟؟
انگار که ازدواج مثل تنفس حیاتیه و اگه ازدواج نکنیم میمیریم!!!!!!!:5::25r30wi:

همینو بگو والا.... نمیدونم این جماعت بیکارن ک میخوان خودشونو گرفتار کنن........... لااقل از حالا خیلی زوده.......مجردیو عشق است.......

آخرین ویرایش:

ketabsabz

Well-known member
سلام دوستان

آره به نظر منم هیچ اجباری واسه ازدواج وجود نداره (از نظر زمانی )
اینکه بگیم اگه به فلان سن برسیم حتما باید ازدواج کنیم و اگه نازدواجیم وای میترشیم هر طور شده باید عروس یا دوماد بشیم که از همسن وسالامون جا نمونیم.

mj1919

New member
سلام دوستان

همینو بگو والا.... نمیدونم این جماعت بیکارن ک میخوان خودشونو گرفتار کنن........... لااقل از حالا خیلی زوده.......مجردیو عشق است.......

آره به نظر منم هیچ اجباری واسه ازدواج وجود نداره (از نظر زمانی )
اینکه بگیم اگه به فلان سن برسیم حتما باید ازدواج کنیم و اگه نازدواجیم وای میترشیم هر طور شده باید عروس یا دوماد بشیم که از همسن وسالامون جا نمونیم.

:33:

:25r30wi: :

بالا